De ce pisicile le plac șir?

De ce pisicile le plac șir

Ați prins vreodată pisica voastră jucând cu șir, înfășurându-se în mingea de fire ca este cea mai bună jucărie vreodată? Cu siguranță, mulți părinți de pisici au asistat la această vedere amuzantă, deoarece majoritatea felinelor au un lucru cu șir. Dar întrebarea mare este, de ce pisicile ca firele? Fără îndoială, există un loc special în inima fiecărei pisici rezervate pentru bilele de fire - este chiar posibil ca pisicile să iubească șiruri mai mult decât jucării. Dacă sunteți confuzi cu privire la acest fenomen, nu va mai rămâne un mister așa cum suntem gata să rezolvăm enigma în spatele fascinației pisicii cu fire. Continuați să citiți pentru a afla.

În legătură cu o postare: Pointers laser pentru pisici

Hunters și pradă

Este evident că prietenii noștri felini sunt departe de nevinovat, deoarece aspectul lor ne-ar duce să credem - în timp ce ele nu pot fi echivalente cu tigrii sălbatici, pisicile prezintă abilități remarcabile de vânătoare, care se limitează la habitatul lor. Când asistăm la o pisică care se joacă cu un șir, spunând că felinele se consideră că cele mai inteligente creaturi începe să sune adevărate. În timp ce caninii se joacă în cea mai mare parte cu jucăriile pentru a-și distra familia umană, sunt cunoscute feline de a face acest lucru ca un spectacol, și astfel văd acel șir sau minge de fire în casă ca o provocare probabilă, făcându-i hotărâți să se joace cu ea.

Când pisicile se lansează după șiruri, ele prezintă doar dominanțe peste element și există această convingere că obsesia lor cu șiruri de caractere emană din habitatul natural al pisicii ferate. În junglă, rivalul felinei se întâmplă să fie șarpele. Acum, nu ați fi departe de adevăr dacă atribuiți dragostea pisicii pentru șirul la asemănarea cu șerpi - teoria este destul de credibilă.

În plus față de a vedea ca o jucărie, felinele văd și șirul ca obiect de antrenament, folosind-o pentru a corn abilitățile lor de vânătoare la domiciliu. În plus, un șir este doar obiectul perfect pentru o astfel de activitate, deoarece nu este un lucru viu, și astfel, face ca întregul proces să fie mult mai ușor pentru pisicile de dimensiuni mai mici. Chiar dacă medicul veterinar ar putea fi împotriva unei bile excesive de șir în casele, o singură minge nu este probabil să vă rănească tovarășul dvs. felin, mai ales când veți fi mereu la îndemână să îl supravegheați la momentul de joc.

Șirul are similitudine cu coada lui Kitty

Este de acord că pisicile se urmărește după ce și a asemănărilor cu pradă mică și chiar a intestinului pradă: Cu toate acestea, sa concluzionat în egală măsură că asemănarea șirului cu coada unei pisici poate fi un alt motiv pentru care felinei iubesc șirurile. Este destul de comun să vezi o pisică care urmărește după coada sa, posibil pentru că arată și pradă. În plus, felinele sunt cunoscute pentru a-și regla melodia de vânătoare, jucând cu cozile lor.

Cu toate acestea, deoarece pisicile îmbătrânesc, au tendința să depășească obiceiul de a-și urmări cozile, dar nu se joacă niciodată cu șir. Motivul este că este mai satisfăcător și mult mai ușor de jucat cu un șir în comparație cu coada lor. În plus, mușcătorul nu este probabil să rănească, spre deosebire de când își mușcă coada.

Bilele de fire servesc ca stimulare mentală

Populația felină este cunoscută să experimenteze în mod constant anxietate și este foarte sensibil atunci când se ocupă de singurătate. Ceea ce înseamnă acest lucru este că adoptatorii trebuie să găsească modalități în care să-și mențină sănătatea mintală. Pentru pisici, stresul cuplat cu anxietate duce la plictiseală și, în timp ce știm pisicile să fie căutători de atenție naturală, ele sunt încă capabile să prospere atunci când sunt lăsate la dispozitivul lor cu o stimulare adecvată.

De-a lungul anilor, descoperirea șirului de feline sa dovedit a fi o adevărată sursă de stimulare Combaterea plictiselii și anxietății în pisici. Bilele de fire distractiv pisicile mai lungi decât orice alt jucărie cunoscută, și combinate cu remedii naturale; A devenit un mod eficient pentru părinții de companie să-și dea pisicile în timp ce se uită la siguranța sa.

Pentru că este în siguranță pentru pisici, o minge de fire poate servi în continuare ca obiect de antrenament în plus față de un joc. Cele mai multe pisici iubesc să se răsună într-un joc bun, iar când luați în considerare alte opțiuni nesănătoase, cum ar fi indicatorii laser evaziv, șirul este mult mai bun, deoarece reprezintă ceva tangibil. Pisicile pot ajunge cu ușurință și pot lua o minge de fire și se simt o legătură cu ea.

Ați putea dori, de asemenea: Jucarii de pisici și Jucării de pisici interactive

Pisoi în pătură de lână colorată

Pisicile sunt înzestrate vizual cu mișcare

Felinele sunt cunoscute pentru sistemul lor de viziune care se învârte în jurul valorii și, pe lângă aceste contribuții vizuale, ele sunt echipate în mod egal cu detectori de sens, ceea ce îi ajută să primească informații despre orice obiect înaintea lor. Din motivul că viziunea lui Kitty este foarte receptivă sau sensibilă la mișcare, jucăriile în mișcare, cum ar fi obiectele de strângere și înfășurare, oferă niveluri ridicate de stimulare vizuală. Dacă un șir se mișcă rapid în fața pisicilor, ochii îi vor urmări rapid costumul fără a pierde din vedere pentru o secundă. Motivul pentru aceasta este că felinele sunt atât de ținute vizuale cu mișcarea.

Satisfacţie

Spre deosebire de păsări, pointeri laser și alte tipuri de jucării interactive, prietenul tău blană nu are nevoie să-l urmărească șirul de fire fără a obține această satisfacție de ao apuca. În afară de a fi tangibil, firele sunt, de asemenea, stagnante, și la dispoziția felinei, ceea ce înseamnă că Kitty poate ajunge în orice moment și poate să-l țină. Această satisfacție de a fi în cele din urmă capabilă să se rătăcească și să prindă prada este foarte interesantă pentru pisică, deoarece sare, scufundări și rulează după șir.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că o pisică cu bile de fire poate fi periculoasă, ceea ce înseamnă că trebuie să aplicați prudență atunci când pisica dvs. are un timp de umflare cu el. Este adevărat că felinele sunt foarte inventive; Cu toate acestea, este, de asemenea, ușor ca pisicile care se joacă cu fire pentru a strangula ei înșiși. Să spunem doar că aceste creaturi delicate au o legătură complicată cu șir, dar puteți continua și să furnizați casa dvs. cu bile de fire, doar pentru motivul simplu de a vă urmări prietenul tău blând de a fi fascinat de ea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisicile le plac șir?