Cum să vă antrenați pisica pentru a prelua

Maine Coon Kitten se joacă cu jucărie în pat

În timp ce câinii sunt bine cunoscuți pentru a juca Fetch, unele pisici, de asemenea, le place să joace jocul. siamez Pisici de patrimoniu și pisoi tineri, în special, bucurați-vă de a recupera jucării, deși orice pisică poate învăța.

Pisica ta poate chiar să arate un instinct pentru a recupera când, de exemplu, vă aduce un mouse ca un "cadou."Poate, de asemenea, să capteze o molie fluturată doar pentru a lăsa să meargă sau să lovească un șoarece de jucărie în hol. Singurul element necesar este ca omul să facă onorurile și aruncați jucăria, apoi atrage pisica să o aducă înapoi.

Predarea acestui joc este o modalitate buna interactivă de a vă ajuta pisica să elibereze o anumită energie și să rămână ascuțită mentală. FETCH poate oferi, de asemenea, exerciții pentru a submina tubbies tubby. Nu fiecare pisică va aduce, dar este un joc distractiv pentru a încerca cu pisica dvs. și există câțiva pași simpli pe care îi puteți lua pentru ao încuraja.

Găsiți un loc liniștit

Când doriți să vă păstrați atenția pisicii și să o învățați ceva nou, este de multe ori cel mai bine să îl faceți într-un mediu fără distracție. Găsiți un loc liniștit în casă, de preferință o cameră cu câteva obstacole și o mică zonă care restricționează câmpul de joc.

Alegeți jucăria potrivită

Majoritatea pisicilor își aleg lucrurile preferate pentru a prelua. Veți găsi mai ușor să urmați preferințele naturale ale pisicii dvs. atunci când introduceți jocul de preluare.

De exemplu, pisica dvs. poate fi cea mai interesată de un șoarece Catnip, un wad de hârtie, o minge strălucitoare moale sau chiar un anumit tratament. Unele pisici chiar se bucură de urmărind Kibble pe un etaj tare. Deși ar putea să nu o aducă înapoi, s-ar putea întoarce la "întrebați" pentru o altă aruncare. Figurați ce pisica dvs. va merge după cel mai mult, apoi jucați cu acea jucărie.

Alegeți timpul potrivit

Timpul este cheia și știi obiceiurile pisicilor cele mai bune, deci alegeți un moment în care știți că Kitty este în sus pentru un joc. Chiar dacă este convenabil pentru dvs., jocul va merge nicăieri atunci când pisica ta este în jos pentru numărare în timpul naptime. Unii proprietari de pisici constată că pisica lor este cea mai receptivă la antrenament și dispus să le acorde o atenție la ei chiar înainte de masă.

În timp ce câinii tind să meargă cu nuci cu maraton, amintiți-vă că pisicile sunt stăpâni de sprint și dash. Zece minute este o lungă perioadă de timp în lumea pisică, și vrei să-ți lași pisica să vrea mai mult. Opriți jocul înainte ca pisica să o apeleze-cinci minute este bună pentru majoritatea pisicilor - și va fi mai probabil să ceară o repetare.

PLAY COPII CAT

Pisica ta vrea mingea pentru a sări sau preferă să aibă hârtie cu law-wack în cameră? Faceți ca o pisică și copiați activitățile preferate de joc. Acesta vă va arăta animalul pe care îl înțelegeți jocul și doriți să vă alăturați distracției.

Dați jocului un nume

Pisicile vorbesc cu blană pufată, ochiul ochiului și Poziții de coadă, și mei, Dar ei înțeleg cu siguranță o varietate de cuvinte umane, de asemenea. Conectați acțiunea la un cuvânt pentru a vă ajuta pisica să înțeleagă de fiecare dată când jocul la îndemână.

Spune ceva de genul "Fetch, Kitty-Kitty-Kitty!"Într-un ton înalt, fericit după ce ați aruncat jucăria din întreaga cameră pentru a-ți atrage pisica pentru a aduce înapoi jucăria. Dacă pisica dvs. a fost deja clocker instruit Pentru a veni când ați sunat, utilizați comanda dvs. "Vino" legată de cuvântul "Fetch".

Recompensa acțiunea

Pentru pisicile care aduc în mod natural, pur și simplu luând jucăria și aruncându-l din nou este adesea suficient de recompensă. Dacă Kitty se bucură să-și alunge Kibble sau alte tratamente de-a lungul podelei, recompensa o mănâncă. Alte pisici pot fi mai înclinate să repete jocul de preluare dacă oferiți un tratament real. Din nou, urmați conducerea pisicii dvs. și oferiți-vă orice recompensă pe care o place cel mai bine să încurajeze un comportament bun.

Probleme și comportament de verificare

Pe măsură ce pisica dvs. se obișnuiește cu jocul, mutați-o într-o cameră mai mare sau o zonă cu mai multe distrageri. De asemenea, puteți obține o altă persoană implicată: stați pe laturile opuse ale camerei și luați răsturnarea jucăriei între ele. Acest lucru vă poate ajuta pisica să afle că este distractiv să se joace și cu alți oameni.

S-ar putea să vă simțiți cel mai bine pentru a păstra jucăria pe care o jucați Fetch cu ieșirea din pisica dvs. atunci când nu jucați. Acest lucru poate adăuga valoare jucăriilor și vă poate ajuta să jucați timpul să jucați jocul pe care pisica dvs. așteaptă cu nerăbdare.

Odată ce pisica ta face în mod repetat un obiect, încercați să aruncați o altă jucărie și să folosiți aceeași tavă verbală pentru a atrage-o să aducă. Asigurați-vă că pisica dvs. va prelua o varietate de obiecte este o modalitate bună de a încuraja exercițiile, chiar dacă această posesie apreciată este pierdută sau deteriorată și trebuie înlocuită.

Dacă pisica voastră nu putea să-și pasă mai puțin despre preluare, nu disperați. Puteți avea în continuare distracție mare cu alte jocuri Kitty și Jucării interactive. În plus, unele pisici pot crede pur și simplu oamenii trebuie să se ridice după ei înșiși, în loc să aștepte ca pisica să o aducă înapoi. Sunt amuzante așa.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați pisica pentru a prelua