Totul despre pisicile din tortoiseshell

Pisicile sunt recunoscute pentru că au caractere reputate, care pot varia de la jucăuș și dedicat la neprietenos și independent.

Există multe soiuri de rase de pisică și o mulțime de culori diferite. O colorare este Tortoiseshell, iar felinele cu acest tip de blană sunt recunoscute ca pisici de broască țestoasă.

Ce este o pisică de broască țestoasă?

Termenul de țestoasă # 8220; # 8221; a fost derivat din mishmash de culori diferite de blană care seamănă cu o coajă de broască țestoasă. Este important să rețineți că pisicile de țestoasă nu sunt recunoscute ca un tip de rasă; Numele denotă doar culoarea hainei felinei.

Tortoiseshell CAST CARACTERISTICES

Tortoiseshell Cat

Pisicile de țestoase sunt cunoscute ca fiind extrem de inteligente

Se știe că nici două pisici de broască țestoasă nu prezintă personalități similare sau # 8220; Tortitude & # 8221;. După verificarea cu sute de "Tortie # 8221; (scurt pentru Tortoiseshell), se poate concluziona că acest tip de felină are de fapt o gamă largă de caracteristici de personalitate;

  • Curios- Virginia îi salută pe proprietarii să se plimbe la ei, privindu-i la ei, apoi îngrozind unghiile în picioarele proprietarului pentru a le folosi ca a Scratching Post.
  • Milos- Amberul este cunoscut sub numele de "anti-tortie " - E calmă, un pic de cap, blând și destul de timid.
  • Bine dispus- Tortura lui Buckley se manifestă în entuziasmul ei. Ea iubește pe toată lumea și totul.
  • Inteligent- Allegra este foarte sensibil la împrejurimile ei și repede pentru a răspunde la orice lucru pe care îl vede ca o amenințare.

Cei dintre noi care îi plac torturile își acceptă personalitățile excepționale. Este esențial să știți că fiecare pisoi, indiferent de colorarea stratului, este un individ.

Nu fiecare pisică va arăta caracteristicile atribuite acestor feline de culoare atractiv, dar majoritatea par să-și îndeplinească reputația. În ceea ce ne privește, tortitudinea este reală.

Aspect

Pisicile de țestoasă

Pisicile de broască țestoasă au straturi înticătate cu patch-uri de diferite nuanțe de galben, portocaliu, roșu și negru

Ceea ce distinge o tortie de la o pisică Torbie (Tabby Tortoiseshell) este că adevărata tortie are culoarea negre ca fiind colorarea sa primară.

Știm că uneori se poate confunda foarte mult, iar faptul că torbii sunt folosiți pentru a fi numiți torturi inverse o face și mai confuză.

Dacă o pisică are orice alb în colorarea lor, chiar dacă au un amestec de culori peste tot (negru, maro, bronz, roșu, chihlimbar, ciocolată, scorțișoară etc.) ele sunt numite ca o pisică calico.

CALICO CATS vor avea adesea o mulțime de culori în blană, mai ales pe spatele lor sau pe partea superioară a lor, iar dunga alb va fi adesea pe burtă. Deci, dacă vedeți o tortie cu o burtă albă, este cel mai probabil un calico.

Tama, felina de la gara Japoneză Kishi, este un cunoscut calico. Ea și-a câștigat faima, fiind numită într-o poziție de master în 2007 și a fost recompensată cu alimentele de pisică.

Prezența ei la stație a amplificat popularitatea stației, care a contribuit semnificativ la localnici. Ea sa întâmplat să fie o parte sărbătorită și iubită a stației, până la moartea ei în 2015.

Personalitate și temperament

Tortoiseshell pisica joc

Pisicile de broască țestoasă au personalități variate la fel ca pisicile cu alte tipuri de straturi și modele.

Mulți oameni cred că există orientări constante la ceea ce va fi o personalitate și comportament a pisicii, dar acest lucru nu este neapărat întotdeauna cazul. O mulțime de mituri există, atribuind anumite caracteristici anumitor rase de pisici.

Anumite tipuri de pisici au reputație pentru a fi un anumit mod în care personalitatea, dar caracterul individual va varia de la pisică la pisică.

Pisicile de țestoasă sunt un fel de mult ca oamenii într-o mulțime de moduri. Există lovituri largi de personalități, dar fiecare individ va fi unic. Asta probabil că ne obligăm atât de bine cu pisicile noastre, ei ne reamintesc de noi în unele moduri.

Tortoiseshell Cat Lifespan

Fotografie de Andy Holmes pe Unsplash: Lifespanul mediu al unei pisici de țestoasă este de 10-15 ani

În general, pisicile de țestoase sunt considerate a fi creaturi foarte apreciate și oarecum aloof, mergând despre viața lor ca și cum ar fi mai presus de toate.

Ele tind să fie pisici puternice, imprevizibile și independente. Real & # 8220; pisicile pisicii & # 8221; dacă o veți face. Dar, după cum sa menționat mai sus, aceasta este doar o orientare largă și nu va ține întotdeauna complet adevărat. Toate pisicile vor avea propriile trăsături inerente.

Aceste pisici sunt situate în întreaga lume. În consecință, mulți oameni dețin pisici de țestoasă sau cunosc pe cineva care o face.

Cu toate acestea, există câteva fapte foarte palpitante despre acele pisici pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc. Unicitatea acestor pisici se extinde mult dincolo de umbra lor.

Mulți oameni pur și simplu nu își dau seama cât de specială și specială poate fi o pisică de broască țestoasă.

Iată câteva fapte pe care probabil că nu le cunoașteți despre pisicile de tortoiseshell:

  • Există diferite tipuri de straturi de pisici de țestoasă: În timp ce culorile pisicilor de țestoasă sunt, de obicei, descrise ca o combinație de combinații negre și roșii, de culori pot varia foarte mult.
  • Coaturile lor pot avea modele diverse: Nu numai colorarea pisicilor de țestoasă diferă între fiecare individ, dar poate exista o gamă de nuanțe. În general, există două modele principale: patch-uri și înclinate.
  • Multe rase de pisica pot suporta caracteristicile tip Tortoiseshell Cat: După cum sa menționat mai devreme, Tortoiseshell nu este o rasă specifică de pisici. Se referă doar la un strat de culoare excelent. Prin urmare, felinele de țestoasă pot fi fie scurte sau cu părul lung.
  • Multe culturi din întreaga lume au pisici de țestoasă în folclorul lor: Pe măsură ce aceste pisici minunate se găsesc în multe locuri din întreaga lume, ele sunt frecvent amintite în folclor.
  • Ei sunt considerați a fi un semn de noroc / avere: Chiar și astăzi, aceste feline sunt figuri proeminente pentru cei care sunt superstițioși. Mulți indivizi consideră că pisoiurile de țestoasă pentru a aduce noroc.
  • Aceste pisici sunt denumite prin diferite nume: Pisoiul de țestoasă a fost, de asemenea, oferit mai multe porecle, în funcție de culoarea și locația lor.
  • Sunt feline super-energetice: Aceste feline nu sunt doar cunoscute pentru colorarea lor; ele sunt, de asemenea, identificate ca o pisică excepțional de energică.
  • "Tortudinea": În afară de caracteristicile lor extrem de energice, mulți oameni susțin că acești pisici sunt mult mai dure decât alte pisici.
  • Ele sunt aproape în întregime femele: Numai 1 în fiecare 3000 de feline de broască țestoasă este bărbat. Motivul acestei dominante uimitoare de pisici de țestoasă de sex feminin este genetică. Fenomenul care provoacă pisici să fie o tortie în primul rând se manifestă aproape exclusiv în pisici de sex feminin.

Au o pisică de broască țestoasă acasă? Spuneți-ne totul despre ceea ce o face atât de specială într-un comentariu de mai jos!

FAQ

Cât timp trăiesc pisicile de broască țestoasă?

Durata de viață a pisicilor de țestoasă interioară este de 10-15 ani.

Sunt toate pisicile de broască țestoasă?

La fel ca Calico Pisics, Tortoiseshells sunt pentru cea mai mare parte femeie. Tortozele de sex masculin sunt extrem de rare.

Sunt pisicile de țestoasă hipoalergenice?

Pisicile de țestoasă nu posedă calități speciale care le-au pus în afară de ceilalți, dar ele produc mai puțin Fel D1.

Cât de mult este o pisică de țestoasă de țestoasă?

Nu este nevoie să cumpărați o pisică de broască țestoasă. Puteți adopta unul la adăpostul local de animale de companie sau grupul de salvare.

Sunt pisici de broască țestoasă?

Nu sunt într-adevăr, pisicile de țestoasă sunt extrem de bune, prietenoase și afectuoase

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Totul despre pisicile din tortoiseshell