Pisici populare pentru multe tipuri de gospodării

Pisica exotică de scurtă durată care se odihnește pe podea

Mai multe Tipuri de pisici în mod constant se situează printre lista asociației de crescători ai pisicilor. Aceste rase de pisică tind să fie destul de prietenoase, afectuoase și jucăușă. Și mulți se pot adapta la o varietate de situații de uz casnic, inclusiv trăiesc cu copii și alte animale de companie. Dacă sunteți în căutarea unui partener încercat și adevărat, aici sunt 10 dintre cele mai populare rase de pisici.

Bacsis

Fiecare pisică are o personalitate unică în rasa sa. Puteți găsi multe dintre aceste rase populare de pisici la adăposturile de animale, unde veți putea petrece timp cu pisici individuale și cunoașteți temperamentele lor.

Aflați dacă sunteți cu adevărat pregătiți pentru o pisică
01 din 10

abisinian

Abyssinianul, denumit și Aby, este o pisică plină de viață și activă. Mulți abisinieni chiar iubesc apa și majoritatea își vor petrece zilele de alpinism și de a explora în casa dvs. Fiți pregătiți să oferiți o mulțime de joc interactive pentru un aby, și veți fi recompensați cu o viață de loialitate.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 8 până la 10 inci

Greutate: 8 până la 12 kilograme

Caracteristici fizice: Tall, Pointy Ears - Head-subțire în formă de pene și corp muscular

  • 02 din 10

    American Shorthair

    Shorthair american, versiunea pedigreată a sportului intern, este un animal de companie destul de scăzut. Aceste pisici sunt rezistente, ușoare și în mare măsură tolerante de orice viață aruncă în felul lor. Și dacă primesc o socializare adecvată de la o vârstă fragedă, mulți se pot înțelege bine cu copiii, străinii și alte animale de companie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 10 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Atletic construi - haina scurtă, densă

  • 03 din 10

    British Shorthair este considerat a fi cea mai veche rasă de pisică naturală din Anglia. În timp ce moderat activ, britanicii shorthairs sunt pisici ideale de uz casnic și pot fi confortabile cu copiii și cu alte animale de companie. În general, ele nu sunt pisici, dar cele mai multe sunt destul de afectuoase și preferă să fie aproape de oamenii lor preferați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 7 până la 17 kilograme

    Caracteristici fizice: Ochii mari de cap - corpul bine echilibrat

  • 04 din 10

    Exotic

    Exoticul a fost numit "persanul bărbatului leneș", pentru că este similar cu pisica persană în privirea dulce, dar are o haină care necesită o întreținere mult mai mică. Periajul sau pieptarea o dată pe săptămână este de obicei tot ce este nevoie pentru a menține haina liberă de încurcări. Exoticele tind să fie lăsate înapoi, pisici iubitoare, dar au și o parte jucăușă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 10 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Picioare scurte - corp rotunjit - nas scurt

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Contrar folclorului, COON Maine nu este rezultatul unei reproduceri de pisică cu un raton. Este cel mai probabil o cruce între o pisică domestică americană și o pisică străină de lungă durată. Coons Maine au o reputație "uriașă" și sunt, în general, confortabil în jurul copiilor și altor animale de companie. Ele sunt foarte afectuoase și angajate cu oamenii lor preferați, dar de obicei nu solicită atenție.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 16 inci

    Greutate: 10 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - haina groasă, grea

  • 06 din 10

    Cu haina lor curgătoare, fața dulce și dispoziție afectuoasă, nu este de mirare că persanii sunt una dintre cele mai populare rase de pisică. Persanii preferă un mediu calm, predictibil și fac cel mai bine în gospodăriile liniștite. Coaturile lor trebuie să fie pieptănate zilnic pentru a preveni tangles, precum și a scăldate săptămânal pentru a le menține strălucitor și curat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat lung - Picioare scurte, Stocky - Ochii mari, rotunzi

  • 07 din 10

    Pisicile de ragdoll au primit numele lor din cauza tendinței lor de a vă relaxa și a merge la limpezi în brațele unei persoane. Aceste pisici îi adoră oamenii lor și le vor urmări din cameră în cameră. Ele sunt adesea foarte tolerante cu copiii și cu alte animale de companie și pot fi destul de jucăuș. Ei au un nivel moderat de energie, iar mulți sunt chiar dispuși să meargă pe o lesa pentru exerciții fizice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 8 până la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Ochi albaștri - haina semi-lunga

  • 08 din 10

    În timp ce plia scoțiană are în mod obișnuit urechi care pliază înainte (o mutație genetică), pisoiul ocazional va avea urechi drepte. De fapt, toți pisoii scoțianii sunt născuți cu urechi drepte, care încep să se îndoaie după câteva luni. Aceste pisici sunt, în general, afectuoase și ușoare și se pot adapta bine la diferite situații de viață. Ei preferă să fie în jurul oamenilor lor preferați și iubesc un joc bun de preluare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 14 kilograme

    Caracteristici fizice: Rotund corporală - urechi mari, rotunde - urechi pliate

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Pisicile Siameze, cunoscute ca "Meezers", sunt una dintre cele mai vechi și mai recunoscute rase de pisici. Aceste pisici tind să fie curioase, inteligente și mai degrabă discutate. Ei vor "vorbi" oamenilor lor zi și noapte pentru a-și exprima opiniile și a cere atenție. De asemenea, au nevoie de o mulțime de divertisment de la jucării interactive sau chiar pe plimbări pe leash sau ar putea căuta propriile lor jocuri, cum ar fi transformarea robinetelor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - ochii în formă de migdale - cap în formă de pene

  • 10 din 10

    Sphynx este o altă rasă de pisică extrem de recunoscută și populară, datorită corpului său fără păr și a caracteristicilor proeminente. Aceste pisici tind să fie inteligente, curioase și ușoare. Ei adesea iubesc întâlnirea cu oameni noi și pot face bine cu copiii și cu alte animale de companie. Dar ele trebuie să fie păstrate calde din cauza lipsei de haină, iar pielea lor are nevoie de scăldat regulat pentru a îndepărta excesul de ulei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 10 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Hair fără păr - Build

  • Urmăriți acum: de ce pisicile purr?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Pisici populare pentru multe tipuri de gospodării