Cum să faci o călătorie cu pisica ta

Femeie cu transportator de animale de companie

Nu este un secret că majoritatea pisicilor urăsc plimbările cu mașina. În timpul vieții lor, majoritatea pisicilor iau excursii ocazionale de mașini. Plimbările cu mașina sunt adesea doar pentru medicul veterinar, lăsând pisica cu o impresie negativă a mașinii. În plus, oamenii nu au tendința de a-și lua pisicile pe plimbările cu mașina foarte des, așa că nu se pot obișnui niciodată cu sentimentul.

Dacă călătoriile scurte sunt stresante pentru pisica dvs., atunci călătoriile lungi vor fi probabil mai rele. Dacă planificați o călătorie lungă cu pisica dvs., vă puteți simți copleșiți și îngrijorați, mai ales dacă știți că pisica dvs. este stresată în mașină. În timp ce nu puteți niciodată să vă puteți obține pisica pentru a vă iubi plimbările cu mașina, ați putea să-i fiți obișnuiți cu ei suficient pentru a-și reduce stresul.

Cum să-ți faci pisica cu mașina

Șansele sunt căpșunile dvs. de asociate cu mașina cu mașina cu VET vizite. Majoritatea pisicilor se strecoară foarte stresat la veterinar, astfel încât această asociere poate face plimbari cu mașina îngrozitoare pentru toată lumea. Nu lăsați acest lucru să vă împiedice să vă luați pisica la veterinar pentru verificarea anuală sau bianuală. În schimb, începeți să practicați rutina unei mașini până când pisica începe să se relaxeze. Acest proces poate în cele din urmă reducerea stresului asociate cu excursii auto.

În primul rând, începeți să lăsați transportatorul de pisici cu ușa deschisă, astfel încât pisica dvs. să o exploreze. Puneți un pat moale sau o pătură în interior împreună cu o jucărie preferată și / sau unele tratamente extra gustoase. Nu închideți încă pisica înăuntru, lăsați-l să se obișnuiască cu asta. Oferiți tratamente suplimentare dacă ajunge la punctul în care este dispus să rămână în transportator pentru câteva minute. Dacă pisica dvs. este îngrijorată de transportator, luați în considerare pulverizarea interioară cu un feromon felinar cum ar fi Feliway pentru a promova un sentiment de calm. Cu toate acestea, nu pulverizați direct pisica dvs. cu feromoni. De asemenea, puteți încerca să puneți unii catnip În interiorul transportatorului dacă acesta este ceva ce se bucură pisica.

Apoi, practicați închiderea pisicii dvs. în transportator ca și cum sunteți pe punctul de a merge la o plimbare cu mașina. Ridicați transportatorul și mergeți cu el. După aceea, lăsați-vă pisica și oferta de tratamente valoroase. Creșteți durata de timp pe care o plimbați cu pisica dvs. în transportator. Odată ce pisica începe să se relaxeze, încercați să aduceți transportatorul la mașină, dar nu mergeți nicăieri.

Apoi, adăugați excursii mici la nicăieri. Faceți o plimbare în jurul casei, apoi aduceți pisica înapoi acasă și lăsați-l să iasă din transportator. Încă o dată, oferiți o mulțime de tratate de yummy.

Creșteți treptat lungimea călătoriilor auto fără a vă folosi pisica prea departe. Dacă pisica ta este vocalizată cu voce tare sau gâfâie, atunci călătoriile au devenit prea repede prea repede. Încetiniți procesul și vedeți dacă pisica dvs. se ajustează.

Pregătirea pentru o călătorie lungă

Dacă intenționați să faceți o călătorie mai lungă, poate că câteva ore sau mai mult, atunci este mai bine să vă pregătiți în avans pisica.

Înainte de călătoria reală, asigurați-vă că obțineți unele lucruri împreună. Asigurați-vă că pisica dvs. poartă un guler sau un ham de identificare. Un microcip este, de asemenea, important în cazul în care pisica dvs. devine liberă sau pierdută, iar gulerul sau hamul cade. Faceți o listă de vedeteri de urgență de-a lungul drumului în cazul în care pisica dvs. devine bolnavă.

Noaptea înainte de a călători, pune pisica într-o cameră mică cu purtătorul, cutie de gunoi, mâncare și apă. Acest lucru va face mai ușor să-ți faci pisica în transportator a doua zi. Plus, poate ajuta pisica dvs. să se adapteze la un spațiu mai mic.

Dacă călătoria este mai mare de două sau trei ore, atunci pisica dvs. va avea nevoie de o pauză. Aduceți o tigaie, mâncare și apă împreună cu dvs. în călătorie. Luați o pauză la fiecare două sau trei ore, astfel încât pisica dvs. să se pot relaxa, să mănânce și să bea și să folosească cutia de gunoi.

Ce să faci dacă pisica ta nu se va obișnui cu mașina

Unele pisici nu vor putea niciodată să se calmeze pentru plimbările cu mașina, în ciuda eforturilor dvs. Aceste pisici pot beneficia de suplimente de calmare și / sau medicamente. Discutați cu medicul veterinar despre cele mai bune opțiuni pentru pisica ta.

Suplimente nutritive ca Solliquin vă poate ajuta pisica să se relaxeze fără utilizarea medicamentelor farmaceutice. Testați-vă în avans înainte de a vă aventura pentru o călătorie lungă.

Dacă suplimentele sunt ineficiente, atunci ar putea fi timpul să încercați un medicament mai puternic. Sedarea poate fi cea mai bună opțiune pentru cele mai îngrijorate pisici.

Când ajungeți la destinație

Indiferent dacă vă deplasați într-o casă nouă sau luați pisica în vacanță, fiți conștienți de faptul că pisica dvs. are nevoie de timp să se adapteze la noul său mediu. Introduceți treptat pisica dvs. în noul său spațiu până când se simte confortabil. Fiți răbdători, deoarece acest lucru poate dura ceva timp.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci o călătorie cu pisica ta