De ce mă linge pisica mea?

Grey Cat Licking Proprietar
1:37

14 moduri de pisici arată dragostea lor

Semne de afecțiune

În același mod în care vă arătați afecțiunea pisicii dvs., mângâind-o, pisica dvs. poate încerca să returneze favoarea prin lingerea dvs. Pisoii în special vor folosi lins ca o modalitate de a ușura anxietatea în felul în care un om ar putea folosi îmbrățișările. Dacă prietenul tău felin îi place să te ling, probabil că ar vrea o anumită afecțiune în schimb. Care, sincer, este una dintre cele mai bune părți de a deține o pisică.

Marcarea teritoriului

Pisicile folosesc feromoni pentru a marca teritoriul lor. În timp ce majoritatea oamenilor știu că pisicile marchează proprietatea prin urinarea lucrurilor, își pot marca teritoriul în alte moduri. Licking și capul se freacă sunt modalități de ca pisicile să vă pretindă ca parte a proprietății lor-afectiv. Când vă linge pisica sau freacă împotriva ta, Este reafirmând că sunteți important pentru el și ei doresc ca toate celelalte pisici să știe. S-ar putea să observați că uneori alte pisici se îndepărtează de tine, sunt posibile că mirosesc că aparții unei alte pisici.

Parte a familiei

Mulți oameni glumesc că pisicile cred că sunt oameni și având în vedere că unele pisici se comportă față de proprietarii lor, este ușor de văzut de ce. Un exemplu deosebit este o pisică care va lăsa șoareci morți sau păsări pe usiunile proprietarului lor în încercarea de a împărtăși un tratament gustos. Pisicile au fost, de asemenea, cunoscute pentru a-si prezenta proprietarii lor cu animale vii incercati de a-i preda proprietarul său de a vâna. Este clar că nu numai că multe pisici văd proprietarii lor ca parte a familiei, ei le văd, de asemenea, ca un pic inept la a fi pisici. Pisicile feminine vor expune în special acest tip de părinți sau de îngrijire a comportamentului.

Când pisicile te ling, poate însemna că încearcă să te învețe mirelui singur. Este o memorie pe care pisica ta a fost lins lins de mama sa si este un semn real al afectiunii. Pisicile se vor linge, de asemenea, unii pe alții ca o modalitate de a le calma. Pisicile sunt foarte atente la starea lor de spirit a proprietarului, astfel încât să găsiți pisica dvs. este mai afectuoasă atunci când sunteți stresat sau bolnav. Pisicile încearcă să-ți liniștească anxietatea în același mod în care ți-ai fi mângâie pisica dacă păreau nervoși.

Dar doare

O linsizare detaliată a pisicii nu este întotdeauna cea mai confortabilă experiență. Acest lucru se datorează faptului că limbile de pisică au cârlige orientate înapoi, care sunt menite să-și tragă și să-și curățe blănurile în felul în care ar fi un pieptene. Amintiți-vă, pisicii dvs. fiind lins simte bine, nu știe că vă rănește. Când o pisică vă linge, este doar încercând să arătați o dragoste.

Există un motiv pentru care majoritatea pisicilor nu miroase
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce mă linge pisica mea?