Unde ar trebui să pun cutia de gunoi?

pisica stând în cutia de gunoi

Aveți un pisoi nou sau tocmai ați primit o pisică în casa dvs., deci acum trebuie să acoperiți elementele de bază ale băii. Ai nevoie de cos de gunoi, probabil mai mult de unul. Unde este locul ideal (sau pete) pentru el?

Factori de luat în considerare

Pisicile tind să fie foarte agitate despre cutiile lor de gunoi, iar plasarea corectă are o importanță deosebită.

În primul rând, ar trebui să știți regulă de mare pentru cutii de gunoi este "unul plus unul."Ar trebui să aveți o cutie de gunoi pe pisică, plus un extra. Motivul pentru unul suplimentar este că unele pisici refuză să se potrivească și să pipi în aceeași cutie de gunoi.

Cu un număr mare de pisici, probabil că ar trebui să aveți două sau trei suplimentare. Unele pisici urăsc să împărtășească o cutie de gunoi cu alte pisici. Implicațiile viitoare pot fi îngrijorătoare dacă nu planificați în consecință. Pisicile pot pulveriza și solul în jurul casei și odată ce încep să facă acest lucru, poate deveni un obicei greu de rupt.

2:05

Urmăriți acum: cele mai bune sfaturi pentru plasarea cutiei de gunoi

Locații potențiale

Evident, nu vrei o cutie de gunoi în mijlocul camerei tale de zi sau în bucătărie de lângă mâncărurile de mâncare pisică, deci unde o punei?

  • Locație privată: Pisicile cum ar fi intimitatea atunci când elimină, nu din cauza modestiei, ci din cauza unei fricii primare de a fi ambuscati de un inamic atunci cand garda lor este jos. O baie de oaspeți ar fi ideală sau dulapul unui dormitor de oaspeți. Dacă spațiul este o problemă, luați în considerare utilizarea unui ecran ieftin în colțul unei camere sau dormitor.
  • Locație liniștită: Încercați să evitați o arieală aglomerată în casa dvs. și dacă puneți cutia de gunoi într-o cameră de utilitate de spălat, puneți-o destul de departe de aparatele, astfel încât zgomotul de la șaibe și uscătoare să nu streseze pisica.
  • Departe de alimente: În afară de motive sanitare, respectați natura fastidioasă a pisicii dvs. prin păstrarea cutiei de gunoi separate de mâncărurile sale alimentare.
  • Nu prindeți pisica:Unele pisici le place să joace jocuri de găuri cu alte pisici și vor minți să așteptați să intimideze pisica în timp ce încearcă să părăsească cutia de gunoi. Puneți caseta de gunoi într-o locație care va elimina această posibilitate.
  • Nu le face să urce scări:Deși majoritatea pisicilor se vor plimba liber în sus și în jos pe scări, dacă aveți pisoi tineri sau foarte Pisicile vechi, forțându-le să urce scări (în sus sau în jos) pentru a utiliza cutia de gunoi poate duce la Dispozitiv de evitare a cutiei de gunoi. Evitați în mod special Dank, subsolurile întunecate, care pot fi supuse mucegaiului și bacteriilor. Este posibil să aveți nevoie de cutii de gunoi la toate nivelele casei dvs. Dacă aveți mai multe pisici, dar altfel, dacă aveți doar o cutie, nu plasați singura casetă într-o locație care va necesita abaterea în sus și în jos scări.
  • Păstrați ușile deschise:Chiar dacă ați găsit locul perfect pentru cutia de gunoi / ES, efortul va fi irosit dacă uitați și închideți ușile în acele camere. Asigurați-vă că pisicile dvs. pot ajunge întotdeauna la o cutie de gunoi.
  • Luați în considerare mobilierul casetei de gunoi:Există multe companii online care oferă mobilier atractiv conceput Ascundeți cutiile de gunoi De la bucăți foarte atractive din lemn până la dulapuri de bambus mai simple. Dacă sunteți cu adevărat înghesuiți pentru spațiu, una dintre acestea ar putea fi o alternativă viabilă la o cutie de gunoi dintr-o baie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Unde ar trebui să pun cutia de gunoi?