Bengal cat: profilul rasei de pisica

Cat Bengal Stabilește și căsca

Pisicile Bengale sunt frumoase, inteligent, și pisici sălbatice. Acest Pisica hibridă a pisicii crește în popularitate datorită modelelor și personalităților sale și rămâne aproximativ aceeași dimensiune ca o pisică de casă mare. Acestea au fost dezvoltate prin reproducerea unei pisici asiatice leopard (Felis bengalensis-care este locul în care a fost derivat numele "Bengal") cu o pisică de casă domestică, cum ar fi un abisinian, maus egiptean sau un disperare american.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 8 până la 15 kilograme

Lungime: Despre un picior și jumătate

Palton: Scurt (deși există o variantă cu părul lung)

Culoarea stratului: Spotted sau marmurat straturi cu modele descrise în negru, ciocolată sau gri / argint

Culoarea ochilor: Verde sau aur

Speranța de viață: 10 până la 16 ani

1:29

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre frumoasa pisica Bengal

Caracteristicile Bengalului

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a vocalizaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Bengalului

O pisică Bengal este considerată o rasă hibridă. Bengalii nu sunt de obicei incluși în listele care exclud exotice sau Big Cat Briss Datorită faptului că acestea sunt mai mici, sunt acceptate de mai multe alte organizații ca o rasă pură și sunt crescute în mod constant în ultimele trei generații (primele trei generații arată și acționează cele mai sălbatice). Cerințele de licențiere pentru pisicile Bengale au fost eliminate în Regatul Unit în 2007.

Deși au existat încercări anterioare la hibrizii de reproducere dintre pisicile africane Leopard (ALC) și pisicile domestice, hibrizii Cat Bengal sunt creditați la Mill Jean Sudgen în anii 1970. A dobândit hibrizi de la dr. Willard Centerwall care le-a reprodus la Universitatea Loyola pentru a-și studia genetica. Ea a creat hibrizii cu pisicile domestice pentru a produce o rasă care avea personalitatea unui a pisica domestica și un aspect exotic. Greg și Elizabeth Kent au traversat pisicile africane Leopard cu maus egiptean pentru a dezvolta o linie de pisici Bengal, de asemenea.

Hibrizii sunt denumiți de generațiile pe care le sunt departe de strămoșul lor sălbatic, cu F1 care denotă prima generație, care are un părinte african Leopard Cat Parent. F2 ar avea un bun bunic, iar F3 ar avea un mare alc mare bunic. Se crede că prin F3 pisicile au temperamentele pisicilor domestice. A se arăta, Asociația Internațională CAT (TICA) acceptă numai pisicile de F4 sau alte generații eliminate de la un strămoș Alc. Astăzi, majoritatea pisicilor Bengale sunt crescute de la alte pisici Bengale.

Bengalii sunt cei mai iubiți pentru marcajele lor sălbatice. Rosettes, marbling, pete și dungi alcătuiesc modelele de leopard care afișează Bengalele variate, dar marcajele lor oficiale sunt considerate doar repetate, fie marmură. Modelele sunt întotdeauna subliniate în negru, ciocolată sau gri / argint. Culorile stratului sunt numite tabby maro (cele mai frecvente), etanșare sepia tabby, tabby de sigilare, etanș lynx punct, tabby de argint negru, etanșe de argint sepia tabby, garnitură de argint de argint. Toate nuanțele de maro până la negre alcătuiesc marcajele, iar tabbii maro au de obicei blană de fundal alb pe tampoanele lor de whisker, bărbie, piept, abdomen și picioarele interioare.

Pisicile Bengale au fost recunoscute pentru prima oară ca o rasă experimentală de către TICA în 1983 și au primit o recunoaștere completă în 1993. Pisica Bengal a obținut recunoașterea rasei de către Asociația Cat Fancier în 2016. Acestea sunt, de asemenea, recunoscute pentru înregistrarea de către Asociația American Cat Fanciers, Asociația Cat Canadiană, organizațiile Feline Unite și Consiliul guvernatorilor Fancy.

Bengal Care

Pe măsură ce majoritatea pisicilor Bengal astăzi sunt mai multe generații scoase din pisica africană Leopard, ei nu necesită îngrijire specială. Ele sunt pur și simplu mai mari "pisici de casă."Ar trebui să-ți mirezi pisica cu pieptănat săptămânal pentru a îndepărta părul mort și pentru a preveni bilele de păr. Îndepărtați unghiile pisicii la fiecare două săptămâni și oferiți un post de zgâriere. Furnizați o cutie de gunoi curată și proaspătă, deoarece orice pisică este obligată să înceapă refuzul de a folosi un murdar, mirositor.

Pisicile Bengale sunt active și ar trebui să oferiți un copac de alpinism și oportunități pentru pisica dvs. pentru a găsi o pârâu pentru a studia camera. Oferiți jucării interactive pentru a vă angaja pisica. Petreceți timpul să jucați împreună - vă puteți pregăti pisica dvs. pentru a prelua și "prinde punctul laser."

Pisicile Bengale sunt cunoscute pentru a iubi apa, o trăsătură pe care majoritatea pisicilor de casă nu le posedă. Este posibil să trebuiască să aveți grijă ca acvariul dvs. să nu devină un iaz de pescuit.

Ca și în cazul oricărei pisici, o pisică Bengal este păstrată cel mai bine ca un Pisica numai în interior. Care le protejează de la capturarea bolilor de la alte animale, intrarea în luptă, fiind atacați de prădători sau fiind loviți de vehicule.

Această rasă ar trebui să se înțeleagă bine cu câinii și cu alte pisici. Cu toate acestea, dacă aveți gerbili, hamsteri sau cobai, le puteți găsi că sunt urmărite de pisica ta. Cel mai bine este să păstrați pisicile separate de prada lor naturală.

Probleme comune de sănătate

Pisica dvs. Bengal va avea nevoie de toate aceleași imunizări și tratamente preventive de sănătate ca o pisică domestică. Ele nu sunt imune la virusul leucemiei feline ca ALC lor strămoșul este. Rasele de pisică pură sunt mai predispuse la bolile genetice decât pisicile domestice de rasă mixte datorită faptului că populația genetică din care provin este mai mică.

Unele dintre condițiile pe care le pot fi predispuse la:

  • Tulburare recesivă autosomală, care provoacă orbire timpurie la pisicile tinere
  • Entropian (rularea în pleoape)
  • Feline peritonită infecțioasă, o boală mortă care rezultă din infecţie de către coronavirus

Dieta și nutriția

Bengalii mănâncă ceea ce alte pisici de casă mănâncă-pisică. Dar această generalizare poate fi dificilă. Mulți oameni preferă să hrănească o dietă fără cereale sau o dietă crudă la bengalele lor, mai ales dacă sunt din primele trei generații. Pentru majoritatea proprietarilor bengali, achiziționarea unei diete formulate, fără cereale, este cea mai practică modalitate de a-și hrăni pisicile.

7 poze cu pisici Bengal spotted si pisoi
PROS
  • Bengalii sunt pisici exotice, sălbatice care sunt inteligente.

  • Majoritatea bengalilor sunt cunoscute pentru a iubi apa.

  • Bengalii ar trebui să se înțeleagă cu alte pisici sau câini.

Contra
  • Dacă aveți un acvariu, aveți grijă că Bengalul dvs. nu terorizează sau scoate peștele din rezervor.

  • Păstrați bengalii departe de animalele de companie mici, s-ar putea să stea sau să pună pe ele.

  • Bengalii sunt predispuși la condiții oculare și o boală fatală cauzată de coronavirus.

Unde să adoptați sau să cumpărați o pisică bengală

Este posibil să găsiți o pisică cu rasă pură printr-un crescător din zona dvs., dar dacă preferați să adoptați de la o organizație de salvare, verificați:

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Înainte de a vă pune inima pe o pisică bengală, faceți o mulțime de cercetări. Discutați cu alți proprietari de pisici Bengal, crescători de reputație și salvează Cat Bengal, cum ar fi salvarea Bengalului Marelui Lacuri. Cel mai probabil nu veți găsi un Bengal într-un adăpost, dar nu face rău să continue să verifice.

Dacă sunteți interesat de rasele de pisică asemănătoare, uitați-vă la acestea pentru a compara:

Sunt multi CAT rases acolo. Cu cercetări suplimentare, ar trebui să puteți găsi cel care este potrivit pentru dvs.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. De la Ron și colab. Caracterizarea unui debut final, recesiv de autosomal, progresiv de degenerare retină în pisicile bengaleInvestigative oftalmologie și știință vizuală vol. 56,9 (2015): 5299-308. DOI: 10.1167 / IOVS.15-16585

  2. Peritonita infecțioasă de felină (FIP). Merck Manual veterinar

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bengal cat: profilul rasei de pisica