Prezentarea la cap la cap

Pisica se uita departe

Câini, de obicei, înțelegem, mai ales pentru că sunt atât de ușor de înțeles. Au fețe expresive și limbajul trupului că putem citi destul de precis. Pisicile, pe de altă parte, sunt cunoscute pentru vagi emoționale și standoffism.

Există o credință tot mai mare că pisicile sunteți ca expresiv ca câini. Doar că ne înțelegem greșit sau nu vedem ce încearcă să comunice.

Când vine vorba de pisici, acelea mei și valurile coada...Ei bine, o mulțime de lucruri. Cu fiecare purtător, YOWL sau chiar clipește, feline spun: "Bună ziua", "hai să ne confruntăm" sau să ieșim aici."

Pentru creșterea numărului de proprietari de animale de companie care doresc să se conecteze cu pisicile lor de multe ori, experții spun că este ceva de câștigat din aceste încercări de comunicare. Pisicile sunt foarte independente, astfel încât acestea sunt ușor de înțeles greșit.

De ce pisicile își arată fundul

Comunicarea vizuală a pisicilor se efectuează prin limbajul corpului. Poziția urechilor unei pisici, a capului, a coastei și a fundului, un mesaj către alte pisici și proprietarilor.

Comportamentul de sniff de coada este normal între pisici, iar Pisica Pat Butt este o parte din această discuție de pisică. Este adesea surprinzător când pușca pufos pe poala ta pentru o sesiune de mângâiere, se întoarce și își prezintă regiunile lui (Ahem) Furry Nether.

Gândește-te la asta din perspectiva pisicii tale. Când vă salut unul pe altul pentru prima dată (după oprirea șuierării), pisicile sniff reciproc față și gât ca un fel de "salut acolo."Acest lucru ar putea fi comparat cu tine, dădu un salut unui străin la prima întâlnire. Pisicile produc feromoni de obraz care semnalează prietenia, astfel încât sniffing această zonă poate ajuta la calm sentimente de agresiune sau frică.

Odată ce se simt confortabil unul cu celălalt, Pisica este progresul la flancuri. Care ar putea fi similar cu un "frumos să te cunosc" Handshake politicos. Aceasta este zona care deține mirosul de familie al altor corpuri de pisică, îngrijirea, sau o mână de mânie umană, așa că spune sniffer destul de mult despre pisică.

Prezentarea la cap la cap

Ultimul pas este un miros de regiunea anală sub coada ridicată. Mirosul semnăturii pisicii se găsește aici. Kitties care ține coada în jos și nu doresc să fie mirosi ar putea fi comparați cu o persoană timidă care își ascunde fața.

Un semnal ridicat de coadă "Nu vreau să spun nici o amenințare."Deci, combinația de o coadă cu o oportunitate de sniffing Butt-Sniffing este echivalentul unei îmbrățișări entuziastice ale omului sau a unui sărut pe fiecare obraz în salut.

Când Kitty își prezintă coada în fața voastră, el se așteaptă cu adevărat să mirosi? Probabil ca nu. Pisicile sunt inteligente, și cât ne iubesc, își dau seama că nu suntem feline. limbajul trupului de deschidere politicoasă până la un miros-figurativ descoperit fața lor, astfel încât să vedem și să recunoaștem "adevăratul Kitty" - este un compliment imens acordat între prietenii de încredere. Oferta de sniff pisT Butt este un compliment felinar din spate.

Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Prezentarea la cap la cap