Limbajul și semnalele cat au fost explicate

Cute Cat Balinese în coș acasă, vedere de sus. Pet de companie Fluffy

CAT Talk și mesajele non-verbale sunt uneori nedumerite. Pisicile au fost considerate secole ca creaturi misterioase, solitare, imprevizibile, probabil pentru că oamenii au dificultăți în a înțelege ceea ce spun ei. În timp ce oamenii se bazează în primul rând pe discurs pentru a comunica, pisicile predominent comunică într-o limbă tăcută. Pisicile vorbesc prin folosirea combinațiilor complexe de limbă corporală, vocalizarea și spațiile de miros. Aflați cum să recunoașteți elementele de bază ale limbajului pisicilor și să vă dați seama de cele mai frecvente combinații, la Înțelegeți ce pisica voastră vă spune și la celelalte animale de companie din familia ta.

Cu practică, în curând veți fi un expert în limba CAT, în măsura în care ați putea chiar să răspundeți înapoi!

01 din 07

Vocalizarea cu mașițele, Purrs și multe altele

Pisicile folosesc vocalizări pentru a exprima emoția. Meowing, Purring, sastele, mârâind și multe sunt incluse în repertoriul felinar, fiecare cu semnificații speciale în funcție de contextul lor. În timp ce pisicile adulte nu se încadrează în mod obișnuit, pisicile domestice au învățat să mănânce la oameni. Unii oameni de știință cred că acesta este un semn că pisicile își văd proprietarii ca pisoi, deoarece, în general, numai pisicile mamei și pisicile lor comunică prin plimbări.

  • 02 din 07

    Pisicile exprimă, de asemenea, emoții cu urechile lor, precum și intenția. Urechile cu fața în față își exprimă interesul. În general, cu atât mai mult urechile unei pisici se rotește lateral și înapoi, cu atât mai mare este excitarea sau suferința pisicii. Urechi înapoi și un șuierat sau o glisare sunt un semn sigur că pisica ta se simte amenințată sau nu-i place ce faci.

  • 03 din 07

    Pisicile comunică cu pleoapele lor - cât de deschise sau închise sunt - precum și cu dilatarea elevului (porțiunea neagră a ochiului). O dilatare bruscă (extindere) a elevului rezultă din excitare bruscă, care ar putea fi datorată fricii, interesului sau oricărei alte emoții puternice. Ochii largi deschise arată încrederea în timp ce îngustarea ochilor la o fantă poate semnala frica sau agresiunea. Dacă pisica ta arată pleoapele droopie, somnoros, acesta este un semn că pisica ta este relaxată și încredere. Încercați o clipătură lentă și vedeți dacă pisica dvs. clipește înapoi, arătând un "Kitty Kiss" de afecțiune. Dar dacă pisica ta se uită la o altă pisică fără a clipea, acesta este un semn de dominare sau agresiune.

  • 04 din 07

    Coada de coadă de pisici Interesul, afecţiune, excitare și multe altele. Înălțimea coada, precum și mișcarea, are sens. Pisicile își țin cozile atunci când vor să fie abordate - acesta este un semn că interacțiunea este binevenită. O coadă de flăcări sau bătăi este de obicei un semnal pentru a vă menține distanța. O coadă care se ridică înainte și înapoi ar putea fi un semn de joc sau că pisica este frustrată. Dacă blana de pe părul coada, arată defensivitate. Când este ținut înalt și înfricoșat, pisica este gata să lupte. Când este ascuns între picioare, pisica este foarte înspăimântătoare.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Discuție de blană

    O blană sănătoasă, calmă, se bazează fără probleme împotriva corpului. Pisicile sunt animale de auto-îngrijire care înseamnă că starea blănurilor lor vă poate spune multe despre sănătatea animalului. Blana neclară poate indica sănătatea bolnavă și nu ar trebui să fie ignorată, mai ales atunci când sunt însoțite de alte simptome, cum ar fi letargie sau vărsături. Dar o haină bruscă brusc, inclusiv o coadă "perie de sticlă", sugerează frica sau agresiunea. Este cel mai bine să vă retrageți de la o pisică care prezintă acest tip de răspuns.

  • 06 din 07

    Oamenii nu pot detecta întotdeauna sau interpreta cuzele de miros pisicile folosesc pentru comunicare. Cu toate acestea, printre instrumentele decent, pisicile angajează Urină puternică și fecale marcaj, BUNTING (FURNIZAREA CUMPĂRĂRII) Comportament, și ghemuirea pentru a lăsa mesaje parfumate pe care le citesc alte pisici. Pisicile sunt teritoriale, iar mirosurile pe care le lasă în urmă sunt concepute în mod clar pentru a trimite mesajul că "acest teritoriu este A mea"Pentru a fi interloperi. Sentimentul lor de miros este atât de puternic încât chiar și pisoii foarte tineri utilizează mirosul înainte de a putea vedea clar.

  • 07 din 07

    Postura totală a corpului pisicii indică totul, de la încredere la frică sau depunere. Pentru a înțelege mesajul complet, discuția corpului trebuie să fie citită împreună cu ceea ce ochii, urechile, coada, blănurile și vocalizările exprimate.

    O pisică relaxată și fericită ar avea un punct de urechi ușor înainte, ochii relaxați și mușchi sunt, de asemenea, indicați înainte. Cu cât mai mult acordați atenție pisicii, cu atât mai ușor va fi să citiți limba corpului și să aflați ce încearcă să vă spună.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

    Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Limbajul și semnalele cat au fost explicate