10 Cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari

Retriever de aur în iarbă

A deveni A Proprietar de câini pentru prima dată este interesant, dar poate fi și un pic copleșitor. Există atât de multe rase de câini diferite, și este greu să știi cum să Alegeți unul potrivit. Înaintea ta ia acasă Următorul catelus adorabil vedeți, există câteva lucruri de luat în considerare. Din fericire, anumite rase de câine au niveluri relativ previzibile de energie, dimensiuni, aspect și nevoi de îngrijire.

Iată 10 rase care tind să fie câini de intrare bun pentru proprietarii de câini novice.

Bacsis

Trăsături distincte de rasă-Trainitate, agresiune față de străini, și unitatea de pradă - poate fi înrădăcinată în genele câinelui, dar fiecare câine este diferit în ciuda acestui hardwiring. Îngrijirea și formarea comportamentală poate, în unele cazuri, să înlocuiască Doggy ADN. Este esențial să ne amintim că rasa unui câine nu va prezice perfect modul în care un anumit câine va acționa.

1:57

Cei mai buni câini începători pentru familii

Caracteristicile de rasă

Cea mai bună rasă pentru un proprietar de câini de prima dată este un câine care se potrivește cu energia și nivelul de atenție. Dacă vrei o câine care poate merge cu tine, Alegeți un câine atletic cu rezistență. Dacă preferați un câine leneș, atunci este cel mai bine să evitați Rase de câine cu energie mare. Te poți sprijini spre a Cresterea câinilor de întreținere inferioară ca prima dvs., mai ales dacă nu aveți timp pentru o mulțime de îngrijire. Câinii foster de la o salvare sunt deja instruiți în casă și bine socializat- Aceștia sunt câini mai buni pentru începători de atunci Puppies sunt o mulțime de muncă, care necesită socializare, formare și o mulțime de atenție.

01 din 10

Bichon Frize este un câine mic fericit, minunat pentru familii cu copii sau apartamente care trăiesc. Arată un pic ca o minge de bumbac bouncy. Această rasă este un mare tovarăș în jurul valorii. Bichonii sunt relativ ușor de antrenat, să se adapteze bine oricărui stil de viață și trebuie doar să fie moderați Exercițiul zilnic a fi fericit și sănătos. Va trebui să dedicați timpul și banii vizitelor regulate la groomer. Această haină curbată de rasă trebuie să fie tăiată în mod regulat și periat cu atenție. Pentru un strat de întreținere mai mică, păstrați-vă părul Bichon`s Tăiați scurt.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Non-sportiv (AKC)

Înălţime: 9 până la 12 inci

Greutate: 7 până la 12 kilograme

Coat și culoare: Curățenie albă curată - poate avea urme de caise, buff sau cremă

Speranța de viață: 14 până la 15 ani

  • 02 din 10

    Dacă sunteți în căutarea unui câine de mare energie mediu, nu căutați mai departe decât boxerul jucăuș. Acest câine loial formează o legătură strânsă cu familia. Dacă conduceți un stil de viață rezonabil activ, un boxer ar putea fi potrivit pentru dvs. Această rasă are nevoie de o mulțime de exerciții fizice și o bază puternică de formare. Deși boxerii tineri pot fi puțin hiperactivi, ei sunt instruiți și se bucură de atenție în timpul antrenamentului. Odată pregătit și socializat, boxerii pot prospera în gospodării active și se descurcă adesea bine cu copii. Gardienii prin natura lor, boxerii sunt protecția în mod natural a familiilor lor, în special a copiilor. Nevoile de îngrijire a boxerului sunt de bază.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 1 picior, 9 centimetri la 2 picioare, 1 inch la umăr

    Greutate: 55 până la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurt - Fawn și Brindle sunt culorile standard

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 03 din 10

    Regele Cavalier Charles Spaniel este un câine dulce, afectuos, cu un aspect asemănător cu catelul. Cavaliers pot prospera în toate tipurile de gospodării și tind să se înțeleagă bine cu copiii de toate vârstele. Această rasă este mică, dar nu mică și are un comportament blând. Acest câine este elegant, atent și în general liniștit. Nivelul de energie moderat al Cavalierului înseamnă exercițiul zilnic de bază este de obicei suficient pentru a menține sănătatea. Are nevoie de o pregătire de bază și răspunde bine. În ciuda unui strat de lungime medie, nevoile de îngrijire a câinelui sunt de bază. Periajul regulat este esențial pentru a evita încurcările în păr.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 12 până la 13 inci (la greabăn)

    Greutate: 13 până la 18 lire sterline

    Coat și culoare: Haina lungă, elegantă și matasoasă, cu pene în jurul urechilor, picioarelor, pieptului și coada în patru soiuri de culoare, Tricolor, Blenheim, Ruby, Black and Tan

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 04 din 10

    Retrieverul de aur este câine de familie Quintessential- ei sunt dornici să vă rog. Aurțele sunt excelente cu copiii de toate vârstele. Acest câine mare-mare este fericit, loial, afectuos și activ. Rasa este inteligentă și adaptabilă pentru a prospera în majoritatea gospodăriilor. De asemenea, au nevoie de o cantitate echitabilă de exerciții fizice pentru a le menține în stare fizică bună și pentru a preveni plictiseala. Formarea este esențială, dar nu este dificilă. Ei iubesc să învețe și pot fi instruiți să facă multe lucruri. Rasa are nevoie de periaj regulat pentru a-si pastra haina liberă de tanguri și covoare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 21.5 până la 24 de centimetri

    Greutate: 55 la 75 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat dublu cu lungime medie - Lumină la aur întunecat

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Labrador Retriever este una dintre cele mai populare și mai recunoscute rase de câine medie-mare. Laboratoarele se adaptează bine la majoritatea mediilor și sunt excelente cu copiii. Ei sunt câini intens loiali și afectuați care formează legături strânse cu familiile lor. Această rasă este activă, jucăușă și inteligentă. Ei se dezvoltă în gospodării active care pot oferi o mulțime de exerciții și formare. Laboratoarele iubesc să învețe și pot fi instruiți să facă aproape orice, bucurându-se de preluare, alergând și sengglează. Din fericire, ei au doar minori Nevoi de îngrijire, cum ar fi periajul regulat pentru a minimiza vărsarea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 21.5 până la 24.5 inci

    Greutate: 55 până la 80 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat dublu scurt, dens în negru, ciocolată sau galben

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 06 din 10

    Nu lăsați ca un cadru diminutiv al acestui câine să te păcălească. Acest Fericită, prietenoasă și adaptabilă pentru câini poate face bine într-o varietate de gospodării. Papilonul ajunge împreună cu copiii, dar trebuie să fie blând. Papillonul este un câine tare, care se bucură de un stil de viață oarecum activ. Această cutie versatilă poate funcționa ca un partener de câine și un partener de exerciții fizice. Papillonul nu are nevoie de o mulțime de exerciții, dar vrea o șansă de a juca și de a alerga în jur. Rasa este ușor de antrenat și necesită doar îngrijire moderată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 8 până la 11 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Coat și culoare: Strat drept, lung, cu un singur strat cu frizerie - alb, cu marcaje și o mască de culoare, de obicei roșii, sibili, negru sau lămâie

    Speranța de viață: 14 până la 16 ani

  • 07 din 10

    Pomeranianul este un dulce și dulce Câine de câine. Pom-ul adesea obligați cel mai apropiat de un singur proprietar, dar poate face bine în familii. Această rasă este mai bună cu copiii mai mari, dar se poate adapta la multe situații. Exercițiul zilnic de bază este în general suficient pentru a vă menține POM fericit. Ei au nevoie de formare de bază pentru a oferi structură și granițe. Fără formare, feistia de rasă și partea încăpățânată pot ieși. Din fericire, ei răspund bine la formarea consecventă, pozitivă și vor prospera din cauza ei. Acest câine este luminos și moderat activ cu un strat mare pufos. Din fericire, haina sa nu este la fel de mare întreținere, așa cum arată. Periajul regulat este, în general, tot ce aveți nevoie pentru a vă menține POM arată bine.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 3 până la 7 kilograme

    Coat și culoare: Lung, dublu strat care vine în multe culori, deși cele mai frecvente sunt roșii, portocalii, cremă, sala, negru, maro și albastru

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 08 din 10

    Pudelul este o rasă de câine populară, versatilă, care face un partener minunat. Pudelul este adaptabil la mediul său și poate face foarte bine în diferite gospodării, inclusiv cele cu copii. Această rasă vine în trei dimensiuni: jucărie, miniatură sau standard. Toate sunt inteligente și răspund bine la instruire. Poodleii sunt câini energetici care au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și stimulente mentale. Ei au nevoie de îngrijire în mod regulat pentru a-și menține Curly, în continuă creștere.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: Peste 15 inci (standard) - 10-15 inci (miniatura) - 10 inci și sub (jucărie)

    Greutate: 45 până la 70 de lire sterline (standard) - 15 până la 18 lire (miniatură) - 5 până la 9 lire (jucărie)

    Coat și culoare: Una dintre culorile solide, inclusiv, dar fără a se limita la culoare albă, negru, gri, maro, caise și înticătate

    Speranța de viață: 10 până la 18 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Yorkshire Terrier este un câine minunat pentru cei care doresc un câine mic. Această rasă este afectuoasă față de proprietarul său și poate chiar să acționeze de protecție în jurul străinilor. Yorkie are un nivel moderat de energie și are nevoie doar de exerciții de bază. Plimbările zilnice sunt minunate pentru această rasă. De asemenea, are nevoie de o bază solidă de formare. Fără structură, acești câini mici pot fi încăpățânați și vocali. Antrenează-ți Yorkie așa cum ai fi un câine mare și va ajuta la întărirea legăturii între tine și să stați limite. Acest câine are nevoie de îngrijire care necesită atenție. Yorkies au cultivat continuu părul care trebuie să fie periat și tăiat în mod regulat. Dacă aveți timp și buget pentru vizitele regulate groomer, va fi destul de simplu să vă păstrați Yorkie în stare bună.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 8 până la 9 inci

    Greutate: 5 până la 7 kilograme

    Coat și culoare: Coat lung, drept și matasos - combinații de culori sunt negre și aur, negru și bronz, albastru și aur, albastru și bronz

    Speranța de viață: 13 până la 16 ani

  • 10 din 10

    Câini de rasă mixtă

    Când vă gândiți la rasa potrivită pentru dvs., este important să păstrați câinii de rasă mixtă în imagine. Acești câini unic pot face tovarăși excelenți. Dacă nu sunteți sigur că rasa este potrivită pentru dvs., vizitați-vă Adăpostul local sau grupul de salvare pentru a satisface unele mutts adorabili. Lucrătorii de salvare vă pot potrivi cu un câine care are trăsăturile pe care le doriți. Instruirea, exercițiile și îngrijirea sunt necesare pentru toți câinii, dar nevoile câinelui de rasă mixtă vor depinde de machiajul său unic.

  • Rase pentru a evita

    S-ar putea să doriți să treceți pe rase sau câini cu încăpățânare cu încăpățânare, cu o dispoziție imprevizibilă dacă sunteți proprietar pentru prima dată. Aceste rase pot necesita formare intensivă de comportament și socializare și supraveghere strânsă în jurul străinilor. Rasele să ia în considerare săriturile includ Akitas, Airedale terries, și Câini de bovine australiene.

    Cele mai bune rase de câine pentru copii și familii
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine pentru primii proprietari