10 Cele mai bune rase de câine mici pentru spațiu limitat

Câini mici de pomeranici

Rasele mici de câine au fost crescute pentru dimensiunea lor compactă și ușor de gestionat. În unele cazuri, dimensiunea lor petite a beneficiat de capacitatea lor de lucru sau de vânătoare, deoarece au reușit să intre în spații mici proprietarii (și câinii mai mari) nu puteau. În alte cazuri, ei au fost pur și simplu de dorit ca câini de lapte și all-în jurul valorii de tovarășii mici. Câini mici sunt, în general, ușor de transportat și, de obicei, au costuri mai mici de alimente și medicamente decât rasele mari. În plus, multe rase mici de câini fac bine în case cu spațiu limitat.

Aici sunt 10 dintre cei mai buni câini mici pentru a păstra animalele de companie.

Caracteristicile de rasă

În general, câinii care cântăresc aproximativ 20 de kilograme sau mai puțin sunt considerați mici. Unele rase mici sunt foarte compacte și joase până la pământ, în timp ce altele pot fi relativ înalte și lanky. Nu toate rasele mici de câine iubesc fiind câini de lapid, iar mulți au mai multă energie decât unii dintre omologii lor mari de canini. Deci, dacă căutați o rasă care se poate adapta la viață într-o casă mică, asigurați-vă că selectați unul cunoscut pentru comportamentul său demnor.

Bacsis

Câinii mici se alcătuiesc adesea pentru mărimea lor cu personalități uriașe, ceea ce înseamnă că beneficiază de formare consecventă și de armare pozitivă. Și chiar câinii mici, cu o putere redusă încă au nevoie de exerciții și activități zilnice pentru a-și stimula mințile și corpurile.

1:13

12 câini mici care fac ca prietenii de călătorie mare

01 din 10

Mulți terori Yorkshire iubesc să stea pe turele proprietarilor și sunt bine cu a fi purtate. Dar nu sunt un câine wimppy. Yorkies alcătuiesc statura lor mică cu personalități uriașe. Ei pot fi supraveghetori excelenți, anunțând vocal orice mișcare din jurul casei. Totuși, ei sunt în primul rând tovarăși afectivi și nu au nevoie de mult spațiu pentru a obține un exercițiu adecvat.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 7 până la 8 inci

Greutate: 7 kilograme

Caracteristici fizice: Compactul corporal - straturile matasoase includ negru și bronz, albastru și bronz și mai mult

  • 02 din 10

    Dachshund are multe porecle: Doxie, câine Wiener, câine de cârnați, câine fierbinte și mai mult. Desigur, aceste nume se referă în mare parte la aspectul distinct al rasei. Dachshunds vin în dimensiuni standard sau miniaturale, acesta din urmă fiind ideal pentru entuziastul câinilor mici. Sunt dulci și afectuos cu familiile lor, dar pot fi atenți la străini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 5 până la 9 inci

    Greutate: Până la 32 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Low, lungime corporală - Picioarele scurte - Culorile includ ciocolată, negru, roșu și mai mult

  • 03 din 10

    Poodlele vin în trei dimensiuni: jucărie, miniatură și standard. Standardele sunt destul de mari, în timp ce miniaturile și jucăriile se încadrează în categoria de câini mici. Podelele mai mici sunt cunoscute pentru longevitatea lor, împreună cu inteligența și marca comercială. Ei pot fi tovarăși iubiți, dar au nevoie de activitate pentru a le păstra distrați. Din fericire, podelele mai mici nu au nevoie de acel spațiu atât de mult pentru a-și scoate energia.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Miniatura: 10 până la 15 inci- jucărie: până la 10 inci

    Greutate: Miniatura: 10 până la 15 lire sterline, jucărie: 4 până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Curățenie înaltă, dens - culorile includ alb, caise, negru, maro și mai mult

  • 04 din 10

    Shih Tzu este, în principiu, copilul poster pentru câinii de lapte, care nu este o surpriză pe măsură ce rasa a apărut strict ca însoțitor. Acești câini sportul lung, părul matasos, deși mulți proprietari tăiați stratul scurt pentru o întreținere mai ușoară. Ei tind să fie destul de rezistenți la o dispoziție de alertă, încrezătoare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 9 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat dublu lung includ negru, albastru, argintiu, alb și mai mult

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Miniatura Schnauzer este un câine mic, cu o personalitate prietenoasă, dar dură. Ușor de recunoscut de tunsoarele cu barbă de semnătură, acest terrier are un sentiment puternic de loialitate și protectivitate față de familia sa. Este, de asemenea, cunoscut ca fiind o rasă vocală și are nevoie de o bază solidă de formare. Totuși, cu plimbări zilnice și de joc, este potrivit pentru o casă mică.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 11 la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Barba bushy și sprâncenele - culorile includ negru, argint și mai mult

  • 06 din 10

    Chihuahuas sunt unii dintre cei mai mici câini din lume și sunt adesea văzuți în jur de transportatori, dar au personalități uriașe. În timp ce iubirea și loială, Chihuahuas sunt, de asemenea, activi și sassy cu atitudini majore de "câine dur". Mulți obligați îndeaproape cu oamenii lor preferați, dar sunt atenți la oricine altcineva. Vestea bună este că dimensiunea lor mică înseamnă că nu au nevoie de mult spațiu pentru a juca și a-și scoate energia.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 5 până la 8 inci

    Greutate: Până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Expresie de alertă - straturile netede sau lungi includ negru, bronz și mai mult

  • 07 din 10

    Acești câini mici sunt suflete joviale. Pietrele au fost odată ce animalele de companie de redevențe și tovarășii de călugări tibetani. Afectuos și chiar temperat, se pot potrivi în multe situații de viață diferite, inclusiv case mici. Dar ei au tendința de a dezvolta probleme de respirație și probleme oculare, astfel încât verificările de sănătate regulate sunt o necesitate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 13 inci

    Greutate: 14 până la 18 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul pătrat - picioarele scurte și culorile feței includ negru și fawn

  • 08 din 10

    Pomeranii arată ca o cruce între un animal umplute și un leu mic, datorită hainei lor lungi și pufoase. Ei tind să fie alertă și uneori câini bossy cu o loialitate intensă față de cei dragi. Ei au nevoie de formare consistentă și limite pentru a-și păstra spiritul puternic. Datorită dimensiunilor lor mici, o pereche de plimbări zilnice și de joc ar trebui să fie suficiente pentru a-și satisface nevoile de exerciții.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 3 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: COMPACT BOUGH-FLUFFY COLOR - Culorile includ negru, portocaliu și mai mult

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Terrierul Boston este un câine vesel, loial și chiar temperat. Rasa a provenit de la trecerea unui buldog englez cu un terrier alb englez și a fost numit după ce orașul în care a fost creat. Bostoanele tind să fie jucăuș, deși iubesc, de asemenea, să petreacă timpul în turele proprietarilor lor. În general, acestea sunt foarte adaptabile la apartamentul de viață.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 12 la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile scurte-netede-netede includ alb-negru, sigiliu și alb și mai mult

  • 10 din 10

    Malteză tinde să aibă o dispoziție blândă și totuși curajoasă. Acest câine este, în general, jucăuș și prietenos și se obligă îndeaproape cu familia sa. Rasa poate fi urmărită înapoi în cele mai vechi timpuri, unde era iubitul însoțitor de redevență și nobilime. Maltese de astăzi iubește încă să fie răsfățată și nu are nevoie de multă cameră pentru a călca.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 până la 9 inci

    Greutate: Până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Întuneric, ochii de alertă - strat matasos, alb

  • Rase pentru a evita

    Ar putea părea evident pentru iubitorii de câini mici pentru a evita rasele mari, cum ar fi Păstoriștii germani și Huskies siberiană. Dar este la fel de important să excludem orice caracteristici nedorite, inclusiv niveluri ridicate de energie sau necesitatea unui exercițiu viguros, înainte de a decide asupra unei rase. Există mai mulți câini mici la mijloc, cum ar fi Jack Russell Terriers, Acest lucru are, în general, nevoi de activitate ridicate și nu pot fi potrivite pentru spații mici.

    Câini cu întreținere redusă pentru persoanele ocupate sau leneș
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine mici pentru spațiu limitat