10 Cele mai bune rase de cal și ponei pentru copii

Prazură de ponei de ponei White Shetland

Copiii visează adesea de a avea o cal sau ponei. Dacă intenționați să Faceți acest vis o realitate Pentru copilul dvs., anumite rase sunt o potrivire mai bună pentru copii. În general, un mic cal sau un ponei funcționează bine pentru că este mărimea nu este la fel de intimidant ca și omologii mai mari. Și dacă copilul dvs. cade, cai mai mici sunt mai aproape de pământ. Mai ales dacă o cădere apare dintr-un cal miniatural, poate să nu fie la fel de fizic sau mental de la două și jumătate de picioare de pe pământ.

Caracteristicile de rasă

Ponei, Cobs, și caii miniaturali sunt mai mici decât 14.2 mâini sau 58 de centimetri de la sol la greabăn sau umăr. Caii de dimensiuni mai mici pot fi, de asemenea, potrivite potrivite pentru statura lor mai scurtă și trainabilitatea. Ei ar trebui să fie blând, ușor de mers și receptiv la comenzi. Distrugeți rasele care au spook ușor sau necesită călăreți experimentați.

Bacsis

Deși unele rase au temperamente mai previzibile, chiar mai importante decât rasa evaluează comportamentul calului individual. Alegeți unul care este docil, atent, sigur și familiarizat cu călăreții de niveluri diferite.

Aici sunt 10 cai și rase de ponei potrivite pentru copii.

01 din 10

Shetland Ponies sunt populare pentru copii din cauza dimensiunilor diminuante, durabilității și personalităților distractive. Cu toate acestea, în ciuda staturii lor de dimensiuni de pint, această rasă este puternică. Unele Shetlands sunt nerăbdători încăpățânate și ar putea ignora comenzile de la tinerii călăreți. O Shetland va avea nevoie de supraveghere și de formare de la un adult.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 7 mâini (28 inci) la 11.5 mâini (46 de centimetri)

Greutate: 400 la 450 de lire sterline

Caracteristici fizice: Capacul compact - cap largă - picioare scurte - coadă luxuriantă și coadă

  • 02 din 10

    Welsh Ponies de toate dimensiunile pot face monturi adecvate pentru copii. Un copil ar putea avansa de la copilărie până la maturitate de a călări un mic ponei galeze la un cob ușor mai mare. Ele sunt în general hardy, atletice, inteligente și versatile. De asemenea, le puteți instrui pentru a merge cu șederi occidentale sau de engleză.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 mâini (44 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 400 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Micul cap - scurt spate - coadă mare

  • 03 din 10

    Ponei din America

    Ponei americane are distincția de a fi o rasă americană de nord dezvoltată în mod special pentru tinerii călăreți. Aceasta a rezultat dintr-o cruce între un Arabian-Appaloosa Mare și un armăsar Shetland, care a produs un mic Colt cu un model flashy. Are durabilitatea și atletismul tuturor celor trei rase.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 mâini (44 inci) până la 14 mâini (56 inci)

    Greutate: 450 până la 950 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Wide frunte - construirea musculară - modelul de haină asemănător cu appaloza

  • 04 din 10

    Caii miniaturali sunt distractiv să se ocupe. Datorită dimensiunilor lor mici, ele nu sunt potrivite pentru copii mai mari. În general, copiii de peste 8 ani sau mai mult de 70 de kilograme pot răni acești cai. Minis sunt minunate pentru copiii mai tineri învață cum să călărească și să aibă grijă de un cal. Minis participă, de asemenea, la concursuri similare cursurilor de agilitate pentru câini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: De obicei sub 8 ani.5 mâini (34 inci) la 9.5 mâini (38 inci)

    Greutate: 150 la 350 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Build-urile mici, musculare - multe au proporții similare pentru cai mai mari

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Deși nu este un ponei, calul trimestrial american este un cal de familie extrem de popular pentru versatilitatea sa și temperament ușor. Ei nu sunt cai masivi, în medie de 5 metri înălțime, ceea ce poate lucra pentru un copil mai mare. Și sunt, în general, blânde și foarte receptive, chiar și pentru ecvelii de început.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 16 mâini (64 inci)

    Greutate: 950 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul muscular - piept adânc - capul mic cu profil plat

  • 06 din 10

    Appaloosas sunt o altă rasă de dimensiuni complete care pot face un cal mare pentru copii. Această rasă funcționează ca un suport al copilului pentru temperamentul lor blând, cu conținut de nivel înalt. Ei sunt, de asemenea, cai prietenoși și loiali, o alegere bună pentru un tovarăș de familie devotat. Sunt relativ ușor de întreținut, chiar și pentru ecvelii de început.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 15 mâini (60 inci)

    Greutate: 950 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Modele de acoperire colorată cu copite cutanate cu pielea pătată

  • 07 din 10

    Horse de vopsea

    Cai de vopsea sunt o rasă de dimensiuni complete, care are un amestec puternic de cal trimestru american în pedigree. Ca și calul trimestrului, ele au de obicei un temperament calm, blând. Ei sunt, de asemenea, foarte sociali, cai inteligenți, făcându-i mai ușor să se antreneze. În general, au tendința de a oferi o plimbare fiabilă și echilibrată.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 15 mâini (60 inci)

    Greutate: 950 până la 1.200 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - piept profund - modele distincte de acoperire

  • 08 din 10

    Caii Morgan sunt cai de familie excelenți, în special pentru călăreții de început. Ei sunt cunoscuți că sunt foarte cooperativi și dornici să vă rog, și ei, în general, iubesc să socializeze cu membrii familiei lor umane. Ele au, de asemenea, o statură relativ mică, comparativ cu alte rase de cal, care este ușor de gestionat pentru mulți copii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 mâini (56 inci) până la 15 mâini (60 inci)

    Greutate: 950POUNDS

    Caracteristici fizice: Build compact - cap scurt - coadă groasă și coadă

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Ponei noi de pădure

    Originare din U.K., Noul Ponei de pădure a amestecat cu mai multe rase de-a lungul secolelor. Această amestecare a dus la un animal tare, prietenos și docil. Aceste ponei tind să fie instruiți și dornici să vă rog. Corpurile lor sunt destul de înguste pentru un copil mai tânăr să se plimbe.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 mâini (48 de centimetri) până la 14 mâini (56 inci)

    Greutate: 700 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția compactă - gâtul scurt și capul din spate

  • 10 din 10

    Gradul de ponei

    Termenul "grad" în cercurile de cai înseamnă același lucru cu "mutt" în lumea câinelui. Un nivel de echilibru este un cal sau un ponei fără un cunoscut origine. Deoarece pedigree nu poate garanta un animal de calitate, un ponei de încredere de calitate cu o personalitate distractivă este întotdeauna o mare opțiune pentru copii.

  • Rase pentru a evita

    Anumite rase de cai de mare energie - inclusiv Arabii, Saddlebreds, și Prucuri- adesea necorespunzătoare pentru copii. Ele sunt active, alerte și sensibile la fiecare mișcare mică a călărețului. Desigur, există întotdeauna excepții. Cu toate acestea, este cel mai bine să alegeți un cal care se știe că are un temperament calm. Proiectați cai sunt unele dintre cele mai blânde rase de cai, însă, datorită dimensiunii și specialității lor masive ca cai de conducere și de cărămidă, nu sunt o opțiune înțeleaptă.

    Cele mai bune rase de cal pentru primii proprietari și piloți
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de cal și ponei pentru copii