10 Cele mai bune câini de dimensiuni medii pentru copii

Buldog și fată ambele situate pe podea de casă

Dacă aveți copii în familie, ați putea să vă întrebați ce rase de câini sunt cele mai bune. Câini mici În general, nu sunt recomandate familiilor cu copii mici, deoarece sunt prea delicate, iar rasele foarte mari pot să bată neintenționat peste cei mici. Introduceți câinele de dimensiuni medii. Nu prea mari și nu prea mici, rase de câini mijlocii (în general, cei care cântăresc între 20 și 50 de kilograme) sunt o alegere excelentă pentru familiile cu copii de toate vârstele.

Chiar și cu rasele care sunt bune cu copiii, majoritatea experților pentru animale de companie recomandă să aștepte până când cel mai mic copil este de cinci ani înainte de a primi un câine în familie. Prin acea vârstă, majoritatea copiilor au un mâner mai bun pe controlul impulsului și sunt mai capabili de înțelegere și urmând Reguli de interacțiune cu câinele. Indiferent de ce, un adult ar trebui să supravegheze întotdeauna toate interacțiunile dintre copii și câini de orice rasă, doar pentru a fi în siguranță.

Noul tău câine va face parte din viața ta pentru următorul deceniu sau mai mult, eventual până când copiii tăi sunt cultivați și în afara casei. Ia-ți timpul să alegi cea mai bună rasă pentru familia ta și să-ți înveți copiii cum să interacționeze cu câinii în siguranță.

Aici, am rotunjit 12 rase medii care sunt cunoscute pentru a trăi fericit cu copiii.

Nu uitați că, deși câinii unei anumite rase au mai multe șanse să împărtășească trăsături similare, fiecare câine este un individ. Toți au propriile caracteristici și personalități unice. Instruirea și socializarea în curs de desfășurare și adecvată joacă, de asemenea, partea lor în modelarea modului în care câinii reacționează în jurul altor câini, adulți și, desigur, copii. În cele din urmă, chiar și cel mai docil, câinele bun, poate fi împins la limita lor cu copiii care nu respectă spațiul lor. Asigurați-vă că sunteți un avocat pentru câinele dvs. și că nu le puneți în situații cu copii care ar putea cere probleme.

01 din 10

Apa americană Spaniel a fost dezvoltată în regiunea Marelui lacurilor din Statele Unite la mijlocul anilor 1800 ca un câine de vânătoare versatil. Acești câini excelează la spălarea și recuperarea păsărilor și sunt confortabile atât în ​​câmp, cât și în apă.

Rasa este un pic de stagnit cu straini si nevoi socializare și formarea în catelus pentru a se dezvolta într-un câine de adult încrezător și bine echipat.

Spanielurile americane de apă sunt muncitori grei și au energie pentru a vă rezervă, deci au nevoie de o mulțime de exerciții zilnice pentru a preveni problemele de comportament care rezultă din plictiseală. Partea de sus a acestei energii este că acești câini sunt fericiți la Romp și să joace Fetch, deoarece copiii continuă să arunce mingea sau Frisbee.

Unul dintre cei mai rari, spanielul american american de mijloc este un tovarăș energic și vesel, complet dedicat familiei sale umane, inclusiv copiilor.

Privire de ansamblu de rasă

ÎNĂLŢIME: 15 până la 18 inci înălțime la umăr

GREUTATE: 25 până la 45 de lire sterline

Caracteristici fizice: Active, musculare și mijlocii - strat dublu gros, care este ondulat sau strâns curbat, vine în trei nuanțe de ficat solid, maro sau ciocolată neagră.

  • 02 din 10

    O altă rară rară care a provenit în Statele Unite (Carolina de Sud pentru a fi specifică), Browkin Spaniel este un entuziast caine de vanatoare când în câmp, dar dulce și pus înapoi acasă.

    Rasa a fost inițial obișnuită pentru a vâna curcani sălbatici, dar astăzi este apreciat pentru vânătoare de păsări mai mici, cum ar fi rațe și porumbei.

    Prietenos și jucăuș, Boykins iubesc fiind incluse în activitățile familiale și să se înțeleagă cu copiii respectuoși, în special copiii mai mari care pot arunca mingea și pot juca în curte.

    Boykin Spaniels sunt foarte rare, deci fiți pregătiți să obțineți o listă de așteptare dacă sperați pentru un catel.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 14 până la 18 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 30 la 40 de kilograme (bărbați) - 25 până la 35 de lire sterline (femele)
    Caracteristici fizice: Construit solid cu os moderat - stratul de ficat solid (maro) poate varia de la plat la ușor ondulat la curl și este lungimea medie

  • 03 din 10

    Mai mare decât un spaniel, dar mai mic decât un pointer sau un setter, Bretania (uneori numită incorect Brittany Spaniel) este o vânătoare populară și versatilă, îndreptată și recuperarea câinelui.

    Brittanys sunt extrem de prietenoși, dispuși să vă mulțumească și sunt ușor instruiți. Ei fac câini de familie mari și sunt întotdeauna gata și dispuși să se alăture în următoarea aventură. Acest lucru ar putea include vânătoare, drumeții, alergare, înot, camping și instruire pentru a Concurente pentru câini ca agilitatea.

    Deoarece Brittanys au energie abundentă, este important să se ofere suficiente exerciții fizice și stimulente mentale sau pot deveni distructive sau de a încerca să scape de curtea ta.

    Privire de ansamblu de rasă

    GREUTATE: 30 la 40 de lire sterline

    ÎNĂLŢIME: 17.5 până la 20.5 inci înălțime la umăr

    Caracteristici fizice: Compact și ledgy cu un strat dens, plat sau ondulat în combinații de alb și portocaliu sau roșu-maro

  • 04 din 10

    Dignificați și chiar temperat, buldogul este cunoscut pentru afinitatea sa pentru copii. Acești câini sunt răbdători și docil, mergând fericit împreună cu jocul calm. Deși buldogii sunt foarte toleranți, copiii nu trebuie să li se permită niciodată să-și piardă câinele sau să joace prea dur. Învățați copiii cum să respecte spațiul câinelui și să interacționeze ușor.

    În ciuda construirii sale grele, Buldog este, de asemenea, surprinzător de activ, bucurându-se de plimbări lungi și de rompi într-o zonă închisă în siguranță, cum ar fi curtea ta. Mulți buldogi iubesc, de asemenea, să urmărească după bile și jucării - o modalitate excelentă pentru copii și câini să joace împreună. Aveți grijă să nu vă exercitați buldogul în vremea caldă. Datorită faptului că buldogul se poate supraîncălzi cu ușurință.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 14 până la 15 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 40 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Un corp greu, gros, învârtit și cap masiv, cu fața scurtă - stratul drept, scurt, fin, cu textură fină, intră în roșu, alb, fawn sau cade (maro pal) sau orice combinație a acestor culori

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Plin de energie și foarte jucăuș, engleza Springer Spaniel este un mare partener pentru copii. Câinii excelenți pentru familii active, Springers are nevoie de o mulțime de exerciții zilnice. Fom plimbări lungi la jogging, drumeții, înot, jocuri de preluare sau chiar antrenament pentru un sport competitiv cum ar fi agilitatea sau flyball, ESS va fi de sus pentru provocare.

    Acești câini nu fac bine atunci când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp, dar, din fericire, dimensiunea medie o face ușor să le ia pe ieșirile de familie. Haina Springer necesită îngrijirea profesională și periaj de câteva ori pe săptămână pentru a păstra covorașii la Bay.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 19 până la 20 de centimetri la umăr

    GREUTATE: 40 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul muscular compact, bine proporționat - stratul dublu lung (un strat plat sau ondulat și un substrat scurt, moale) este de obicei negru sau ficat cu marcaje albe sau opusul

  • 06 din 10

    Lapphundul finlandez este o rasă de spitz, un tip de câine care salută din regiunile reci și de zăpadă și are o haină pufoasă, urechi triunghiulară verticală și o coadă care se bucură în sus și peste spate.

    Aceste tipuri de câini au existat de mii de ani în regiunea cea mai nordică a Finlandei, unde au fost cele mai recent folosite un păstor de ren.

    Lappies, așa cum sunt adesea numite, au un comportament prietenos și supus, care face rasa excelentă pentru familiile cu copii.

    Cu toate acestea, ca și în cazul tuturor raselor, trebuie să se asigure că copiii sunt blânzi și natură în interacțiunea lor. Lappies place să joace-arunca o minge în curte și să ofere plimbări zilnice pentru a le menține fericit.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 16 până la 21 de centimetri înălțime la umăr

    GREUTATE: 33 până la 53 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Puternic construit și acoperit cu grosimea - stratul dublu vine în negru, auriu, maro, cremă, whfsable și alb

  • 07 din 10

    Singura rasă nativă în Islanda, istoria Sheepdogs Fluffy islandeză datează mai mult de 1.000 de ani. Rasa a fost folosită pentru a privi și a purta efectiv ca oi, bovine și cai. Sheepdogul islandez este o altă rasă Spitz (denumită și rase de nord), ușor de identificat de către ea Foxy-aspect fata, urechile triunghiului, stratul pufos, si coada plumata curling peste spate.

    Friendly și afectuos, Sheepdogs islandez sunt în mare parte iubiți animale de companie în aceste zile, deși încă păstrează un instinct puternic la efectiv. Ei sunt plini de viață, încrezători, curioși și se bucură de joc cu copii respectuoși.

    Sheepdogii islandezi sunt suficient de rezistenți pentru jocuri blânde, dar destul de mici încât nu vor bate accidental copiii mici. Rasa este rară, deci dacă credeți că ați putea fi interesați de un catelus, pregătiți-vă să așteptați.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 16.5 până la 18 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 25 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Ridicarea dreptunghiulară, spitz de dimensiuni medii - haina dublă groasă, impermeabilă poate fi scurtă sau lungă și vine într-o varietate de culori, inclusiv Fawn, Cream, Ciocolată, Negru și Gri

  • 08 din 10

    O altă rasă de spitz, Keeshond se ridică cu marcajele sale unice în formă de ochelari în jurul ochilor. Deși se găsește în întreaga Europă de mai multe secole, rasa a fost cea mai populară în Olanda, unde au fost folosite ca supraveghetori pe râuri, barje și ferme.

    Prietenos, spirited și ieșut, Keeshond este renumit ca un câine de familie remarcabil. Ele sunt deosebit de blânde și empatice și fac minunat Terapie Dogs.

    Această rasă este activă și are nevoie de exerciții zilnice și de joc, dar ceea ce vrea cel mai mult este să-și petreacă timpul cu familia.

    Stratul pufos, care se simte curat și are foarte puțin miros de doggie, are nevoie de o periaj săptămânal bun și o scăldat în fiecare lună sau două.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 17 până la 18 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 35 până la 45 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Un corp bine echilibrat, cu cuplaj scurt - strat dublu foarte gros în cremă, variații de culoare neagră și gri

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Finist pentru afecțiunea sa față de oameni și afinitatea sa specială pentru copii, Staffordshire Bull Terrier a câștigat poreclele "Nursermaid pentru copii" și "câine de nanny."Bineînțeles, acest lucru nu înseamnă că această rasă ar trebui să fie lăsată acasă singură pentru copii, dar cu supravegherea adecvată a adulților, copiii și personalul pot fi cei mai buni prieteni.

    Terrierul de la Staffordshire Bull este mic, dar puternic, cu un corp muscular și un temperament curajos. Deși personalul iubesc oamenii, mulți nu se înțeleg bine cu alți câini, în special câini ciudați. Unii au unitate foarte mare de pradă (instinctul de urmărire), iar rasa nu este considerată demnă de încredere în jurul animalelor mici ca pisicile.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 14 până la 16 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 24-38 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Active, Agile și cu o mare rezistență pentru dimensiunea sa - stratul scurt, neted, vine în roșu, fawn, alb, negru, albastru sau brindle (orice nuanță), cu sau fără alb.

  • 10 din 10

    Whippetul este un Sighththound, care este un tip de câine care vânează folosind vederea și viteza excelentă. Liniștită, blândă și moale, Whippetul este făcut pentru viața de familie.

    Rasa este cunoscută pentru a fi tolerantă și bună și pentru a vă bucura de compania copiilor atâta timp cât copiii sunt blândă și respectuoasă.

    Dacă oferiți oportunități zilnice pentru sprinturi scurte, hippetele sunt, în general, foarte puse în casă - unele pot chiar să le numească leneș.

    Whippetele sunt predispuse la încercări de scăpare și vor urmări orice mișcare (pisici, veverițe, chiar frunze suflate sau gunoi), chiar dacă acesta este în stradă și mașini care se apropie. Pentru a evita inima, păstrați-vă ușile fixate și păstrați-vă whippetul pe o leșie atunci când există în afara sau asigurați-vă exercițiul off-leash este întotdeauna într-o zonă închisă în siguranță.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 18 până la 22 de centimetri la umăr

    GREUTATE: 25 până la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mediu de dimensiuni, cu putere musculară echilibrată și rezistență - stratul scurt, neted într-o varietate de culori, inclusiv negru, albastru, fawn, roșu, alb și diverse nuanțe de brindle

  • Cele mai bune rase de câine pentru copii și familii
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune câini de dimensiuni medii pentru copii