5 Tipuri de rase de câini cu pit taur

Alb American Pit Bull Terrier zâmbind

Există o mulțime de dezinformare și confuzie înconjurătoare de tauri. Pentru început, a Pit Bull nu este o rasă specifică. În schimb, este un termen umbrelă care este folosit pentru mai multe rase. Pit de câini de tip Bull se confruntă adesea cu discriminare incorectă. Acești câini au fost crescuți pentru construirea lor musculară și, prin urmare, au fost folosiți în sporturile inumane. Acest lucru le-a dat o reputație inexactă ca fiind câini prea agresivi. De fapt, câinii de tip Pit Bull sunt, de obicei, incredibil de iubitoare, loiali și blând cu membrii familiei lor. Ei au tendința de a fi jucăuși și dornici să vă rog.

Iată cele cinci rase de câine care sunt cele mai frecvent denumite câini de tip Pit Bull.

Caracteristicile de rasă

Pit de câini de tip Bull au de obicei musculară, stochid clădiri cu piept adânci și capete mari, pătrate. Sunt câini hotărâți notoriu. Când a fost dat o sarcină, dacă învață un truc nou sau să săpăm o gaură, ei nu vor renunța cu ușurință. Și de obicei iubesc oamenii, inclusiv străini și doresc atenție. Formarea și socializarea de la o vârstă fragedă este importantă pentru taurii de pit. În caz contrar, dimensiunea și puterea lor pot fi greu de manevrat, deoarece ar putea trage greu pe o lesa sau sari pe oameni pentru a le saluta.

Bacsis

Datorită stigmaticii din jurul acestor rase, anumite zone au interzis proprietatea asupra câinilor de tip Pit Bull. Asigurați-vă că verificați legislația locală înainte de a aduce unul dintre acești câini acasă.

01 din 05

Bully american

Bully american este o rasă relativ nouă, care a fost dezvoltată pentru prima dată în anii `80 și `90. Recunoscut de Clubul Kennel United din 2013, dar nu încă de Clubul American Kennel, rasa a venit de la American Pit Bull Terrier și alte rase de tip buldog. În comparație cu terrierul American Pit Bull, aglomerările sunt mult mai largi, mai compacte și au un cap mai larg. Bullies de la crescători responsabili au fost dezvoltate în mod specific pentru temperamentul lor blând și afectuos. Dar agresorii sunt încă puternici și atletici, așa că au nevoie de o mulțime de exerciții fizice pentru a le menține fericiți și sănătoși.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 13 până la 20 de centimetri

Greutate: 65 la 85 de lire sterline

Caracteristici fizice: Compactă, puternică, groasă și coadă musculară - scurtă și netedă - vine într-o mare varietate de culori și modele

  • 02 din 05

    American Pit Bull Terrier este o altă rasă recunoscută de Clubul Kennel United, dar nu de Clubul American Kennel. Strămoșii ei erau terrii și buldogii din secolul al XIX-lea, care provin din Regatul Unit, iar rasa sa format în America de Nord la sfârșitul secolului al XIX-lea. Din păcate, această rasă a fost utilizată în mod obișnuit pentru luptele de câine. Deși teritoriul american american Pit Bull poate avea o unitate de pradă înaltă și nu se înțeleg întotdeauna cu alți câini, sunt cunoscuți pentru formarea unor obligațiuni puternice cu familiile lor. Și ca și în cazul majorității tipurilor de taur, ele tind să fie loiale și afectuoase.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 30 la 65 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Construcția musculară - Coaturile scurte includ negru, alb, brindle, fawn, albastru, roșu, maro, bronz și gri

  • 03 din 05

    American Staffordshire Terrier are, de asemenea, rădăcini în Terrierii și Bulldogs din Anglia din secolul al XIX-lea. Dezvoltarea sa la sfârșitul secolului al XIX-lea America de Nord a dus la un câine mai mare decât rudele sale englezești. Rasa nu a fost folosită ca fiind în mod obișnuit pentru lupte ca unele dintre celelalte tipuri de taur Pit, care au dus la câini mai moale. Dar personalul sunt încă pot avea o mașină de mare pradă și nu se înțeleg întotdeauna cu alți câini. Cu toate acestea, ei sunt cunoscuți că sunt loiali, jucăuș, și binele cu familiile lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 19 inci

    Greutate: 50 la 80 de kilograme

    Caracteristici fizice: Coat scurta - varietate de culori, inclusiv model negru, maro, albastru, fawn, rosu si ficat-brindle si / sau marcaje albe sunt, de asemenea, vazute

  • 04 din 05

    În ciuda dezvoltării Staffordshire Bull Terrier din secolul al XIX-lea pentru lupta de câine, rasa de astăzi este mai strâns asociată cu faptul că este nefavorabilă loială și afectuoasă cu familia sa. Acești câini nu iubesc adesea nimic mai mult decât să se prăbușească cu proprietarii lor și tind să fie răbdători și blând cu copii. Ele sunt o rasă care este cea mai potrivită pentru o gospodărie în care vor avea o companie pentru cea mai mare parte a zilei, deoarece acestea pot fi predispuse la anxietate de separare. Mai mult, ei tind să fie concentrați de oameni și nu se înțeleg întotdeauna bine cu alți câini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 16 inci

    Greutate: 24-38 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Culori musculare includ negru, albastru, brindle, fawn, alb și mai mult

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Buldogul american este un descendent al buldogilor englezi, care au fost dezvoltați în secolul al XVII-lea pentru momeala de taur - un sport de sânge care au implicat câini care luptă împotriva tauri. În America de Nord, buldogii au devenit câini de lucru în fermele și tovarășii prietenoși. Ei tind să fie extrem de afectuosi cu familiile lor, adesea doresc să stea în ture, în ciuda dimensiunilor lor mari. De asemenea, iubesc adesea copiii. Dar ele pot fi foarte protejate ale familiilor lor, astfel încât formarea și socializarea sunt o necesitate pentru a se asigura că vor fi prietenoase cu oamenii din afara gospodăriei dvs.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 28 de centimetri

    Greutate: 60 la 120 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Stocky Build - Chest de adâncime - Buzzlia scurtă - de obicei alb cu patch-uri de brânză, roșu, negru sau nuanțe de maro sau gri

  • Diferitele rase de buldog pentru tine să ia în considerare
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 5 Tipuri de rase de câini cu pit taur