Cum să găsiți cea mai bună rasă de câine pentru dvs

Aducerea unei case de câine este a mare lucru. Nu numai că este un angajament de timp major (mulți câini trăiesc cel puțin 10 ani), dar și un angajament financiar. Ceea ce face această decizie mare poate fi terifiantă, mai ales dacă nu ați deținut niciodată un câine. S-ar putea să vă întrebați: "Ce rasă de câini este cea mai bună pentru mine?"Și" câinele meu se potrivește în stilul meu de viață?"Acestea sunt întrebări pe care ar trebui să le simțiți confortabile și încrezătoare înainte de a adopta, dar de unde începeți?

Noi, la molid, sunt cei mai mari fani ai fiecărui câine și este la fel de important pentru noi să ajutăm puii să-și găsească casele de blană. Am creat acest test pentru a ajuta proprietarii potențiali de câini să descopere rasele cele mai potrivite pentru ei și stilul lor de viață. Rezultatul final este influențat de o mână de factori precum cât de mult spațiu aveți, indiferent dacă aveți alte animale de companie sau copii, cât de active sunteți și anumite caracteristici pe care o căutați într-un câine.

Fiecare câine merită o casă iubitoare și suntem atât de încântați să fim parte din călătoria voastră. Luați testul nostru pentru a dezvălui ce rase poate fi cea mai potrivită pentru dvs.

Ești gata pentru un câine?

În primul rând, este esențial să știți că sunteți pregătiți pentru această mare piatră de hotar și că aveți resursele de a avea grijă de un animal de viață, respirație pentru întreaga lor viață. Fiți familiarizați cu costurile medii de a deține un câine, comparând brandurile de hrană pentru câini, cât de des trebuie să fiți disponibil, indiferent dacă veți primi asigurări de animale de companie și multe alte elemente de bază ale proprietății câinilor.

Lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a obține un câine

Considerente înainte de a alege o rasă

Vizualizați cum ar arăta viața ta cu câinele dvs. - sunt mari sau mici, suficient de active pentru a exclude cu dvs. sau cu un cartof de canapea, fericit să vă împărtășească cu alte animale de companie sau un tip de câine unu-proprietar? Asigurați-vă că nu vă îndrăgostiți de rase fără a înțelege pe deplin caracteristicile acestora. (Acel contul adorabil al lui Alaskan Malamute Instagram nu dezvăluie neapărat temperamentul și nevoile sale!) Unele rase necesită o rutină mai implicată în timp ce alții trebuie să aibă acces la o mulțime de spațiu. De asemenea, fiecare câine este un individ care poate prezenta diferite trăsături de personalitate din ceea ce este tipic pentru rasa lor. Petrecând timp cu câinele dvs. potențial înainte de adopție vă va ajuta să cunoașteți personalitatea lor specifică și să vă simțiți mai clară dacă acel câine este potrivit pentru dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găsiți cea mai bună rasă de câine pentru dvs