Cinci cele mai bune rase de câine fără păr: nici un păr aici!

Rase pentru câini fără păr

Elegant, unic, distins - Dacă ați întâlnit vreodată o canină liberă, probabil că ați fost impresionată de spectacolul său de oprire.

Dacă ați visat vreodată despre cum ar fi să aveți un câine fără păr, ați ajuns la locul potrivit. De mai jos, Vom deplasa în lumea minunată a raselor de câine fără păr, astfel încât să puteți vedea ce este vorba!

Puțini, cei mândri: aici sunt cele cinci cele mai frecvente rase de câine fără păr, împreună cu caracteristicile lor definitorii.

1. American fără păr fără păr

American fără păr fără păr

Terrierul american fără păr salută din Louisiana și este o rasă relativ tânără care a intrat în existență în anii 1970. În timp ce acești pui au greutatea de câine perfectă de aproximativ 12 până la 16 kilograme, natura lor curioasă îi face mult mai probabil să se rătăcească, să oprească ocazional pentru câteva animale de companie.

Aceste frumuseți minunate, musculare sunt pline de energie, curiozitate și dragoste pentru a juca. Îi place să fie în jurul altor animale de companie care le fac bine potrivite pentru casele cu alți câini. Această rasă este deosebit de alertă și iubește să fie în jurul copiilor, făcându-i membri excelenți ai gospodăriilor aglomerate.

Teritoriul american fără păr au o speranță de viață de 14 până la 16 ani. Dacă sunteți în căutarea unui jucător jucăuș, loial, această rasă este o alegere excelentă.

2. Câini chinezi crescuți

Dogul chinez crescat nu are păr

Câinii chinezi crescuți sunt cunoscuți pentru aspectul lor elegant, combinat cu natura lor iubitoare, foarte devotată. Aceste adăposturi fără păr fac câini de familie superbă și vor acționa probabil ca umbra voastră, urmărindu-vă din camera la cameră.

Rasa trăiește de obicei de la aproximativ 13 până la 18 ani și cântărește aproximativ 8 până la 12 kilograme, făcându-le grozav pentru cei care trăiesc într-o casă sau un apartament. Această rasă plină de viață este în totalitate în acord cu familia sa, deși pot fi inițial atenți la străini.

Deși această rasă este clasificată ca fără păr, pot avea mici smocuri de păr în jurul urechilor, picioarelor și coada. În plus, câinii crescuți chinezi vin, de asemenea, într-o varietate de "pulbere", care este complet blană.

Destul de interesant, pudra de câini crescuți chinezi se pot naște în același gunoi ca și frații și surorile fără păr.

3. XOLOITZCINTLI

Xoloctzcinti fără păr
Fotografie de la Flickr.

În timp ce numele de rasă nu se învârtește exact limba (este pronunțat și # 8220; show-etas-queen-tlee "), Xoloccintli este un ceas de avertizare independent, de alertă. Rasa vine în jucărie, miniatură și dimensiuni standard, cu o greutate medie cuprinsă între 10 și 55 de lire sterline, respectiv.

Xoloctzuinti are o speranță de viață relativ lungă, de aproximativ 13 până la 18 ani. Acești pui energetici iubesc să-și exercite și sunt potriviți pentru proprietari cu un stil de viață activ.

Această rasă veche are o istorie bogată datând din 1492. În timp ce aceștia pot fi inițial atenți la străini, acești câini sunt incredibil de loiali oamenilor lor și fac câini de familie mari dacă sunt aduși copii.

4. Câinele fără păr peruvian

Câinele fără păr peruvian
Fotografie de la Flickr.

Câinele fără păr peruvian, cunoscut și sub numele de câine Peruvian Inca Orchid, este feroce elegant și servește ca un excelent partener activ. Acești câini agili doresc afecțiunea și au o natură intens de alertă, făcându-i pe vegheri mari.

Rasa vine în dimensiuni mici, medii și mari, cu greutate variind oriunde de la 8 la 55 de lire sterline. Acești puii trăiesc de obicei de aproximativ 12 până la 14 ani.

Câinele fără păr peruvian vine într-o mare varietate de culori și fac câini de vânătoare superbă datorită personalității lor curioase, vigilente. Acești câini iubesc să joace și să prospere în case cu copii mai mari.

5. Argentine Pila Dog

Câine argentiniană fără păr
Fotografie de la Wikipedia.

Acești câini jucăuși, activi fac ceasuri perfecte pentru orice familie, așa cum o vor lăuda cu ușurință pe care le consideră demn de remarcat. Câinii vin în dimensiuni mici, medii și mari, cu greutăți cuprinse între 10 și 60 de lire sterline cu o speranță de viață de aproximativ 13 ani.

Această rasă frumoasă este înfricoșătoare loială și fericită să se angajeze într-o varietate de activități cu proprietarul lor. Cainii argentinian Pila iubesc să-și petreacă timpul cu familiile lor, deși pot fi inițial precaute de străini.

Veți găsi că câinii argentinian Pila sunt dornici să vă mulțumească, făcându-i ușor să se antreneze și să se adapteze. În general, câinii argentinieni Pila sunt sigur că vor face adăugiri loiale, iubitoare și interesante la orice familie.

Haide fără păr fac tovarăși mari pentru multe case datorită caracteristicilor lor unice. Iată câteva motive pentru care ați putea dori să întâmpinați un prieten chel în casa dvs.:

  • Shipding minimal & # 8212; Deoarece câinii fără păr au...(asteapta)...Parul foarte mic, sunt câini ordonați care nu vă vor părăsi apartamentul sau casa acoperită cu smocuri de păr. De asemenea, sunt mai susceptibile de a mirosi proaspete, deoarece părul mic pentru murdărie sau resturi pentru a apuca pe.
  • Necesită îngrijire minimă "# 8212; Ratele de câine fără păr au nevoi minime de îngrijire, făcându-le grozav pentru proprietarii ocupați. Cu toate acestea, este important să rețineți că au nevoie unică de îngrijire a pielii.
  • Avantaje unice de sănătate și # 8212; Câinii fără păr sunt mai puțin probabil să sufere de ectoparaziți cum ar fi purici sau căpușe. Deși riscul lor este redus, încă ar trebui să luați în considerare furnizarea Flea și Tick Preventivii pentru prietenul tău chel.
  • Sunt irezistibil exotice & # 8212; Ce nu-i place despre o canină curată?- Hounds fără păr au un aspect unic care îi face imediat să fie iubite.

Există motive nesfârșite pe care le puteți iubi pe Doggos fără păr. În timp ce fiecare rasă are propriul set de caracteristici generale, fiecare câine este diferit, așa că nu există nici o idee când unul dintre aceste pooches îți va fura inima.

Înainte de a lua în considerare adoptarea uneia dintre acești pooches frumoși, este important să înțelegem nevoile unice ale raselor fără păr.

  • Reglarea temperaturii și # 8212; Rasele fără păr nu pot tolera bine temperaturile reci, așa că vor trebui să trăiască în climatul mai cald. Veți dori, de asemenea, să stocați pe costumele calde - cum ar fi Pulovere de câine - și paltoane pentru pooch. 
  • Nevoi unice de îngrijire a pielii & # 8212; Băieri de câine fără păr trebuie să fie protejat cu protecție solară când petrec timpul în aer liber. În plus, câinii fără păr vor avea nevoie încă Baie regulată pentru a-și păstra pielea în formă de vârf. 
  • Susceptibil la răniri sau abraziuni și # 8212; Deoarece rasele de câine fără păr nu au un strat pentru a-și proteja pielea, sunt mai susceptibile de răniri sau abraziuni. Dacă adoptați un pui fără păr, veți dori să vă asigurați că inspectați în mod regulat pielea câinelui dvs. 
  • Are nevoie de padding adecvat & # 8212; Acești câini nu sunt la fel de confortabili pe suprafețe dure ca alți câini, așa că veți dori să vă asigurați că aveți câteva paturi disponibile în toată casa dvs. pentru a păstra Fido confortabil. 
  • Nu neapărat fără alergie și # 8212; Unii proprietari pot face greșeala de a adopta o pooch fără păr sub prezumția că acești câini sunt pe deplin "hipoalergenici". În timp ce este adevărat că rasele fără păr aruncă mai puțin, majoritatea oamenilor sunt de fapt alergic la omul sau saliva unui câine, Deci, un câine fără păr ar putea să declanșeze încă simptomele. 

***

Câinii fără păr fac membri de familie excelenți fără blănuri în orice casă cu aspectul lor blestemat și personalitățile loiale. Ești obligat să te îndrăgostești de oricare dintre acești prieteni buni.

Aveți experiență cu oricare dintre aceste rase sau aveți un pui fără păr proprie? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cinci cele mai bune rase de câine fără păr: nici un păr aici!