Împiedicați agresivitatea fricii la câini

Câine caută frică

In timp ce câini mușcături se poate întâmpla din mai multe motive, cele mai multe pupies mușcă din frica agresiune. La fel ca oamenii, câinii pot moșteni o tendință de a fi anxioși, dar mediul câinelui, experiența vieții și tendințele de rasă joacă, de asemenea, un rol. Care poate duce la Puppies speriate care reacționează cu agresiunea la evenimentele înfricoșătoare.

Săraci socializare crește potențialul pentru toți tipuri de agresiune mai târziu în viață. Pui și câini timizi care nu au jucat niciodată cu alți câini acționează de obicei până la o primă luptă, care adesea apare din frică sau de a fi rănit accidental ca urmare a agresiunii de joc. Ulterior, câinii timizi provoacă mușcături dure, periculoase, deoarece nu au învățat niciodată cum să se țină înapoi și cum să inhiba mușcătura lor.

Când câinii se tem de ceva, declanșează răspunsul de "lupta sau zborul" instinctiv, iar când catelul tău nu poate scăpa tot ce-l sperie, se lovește cu dinții. Birourile de frică cred că trebuie să se lupte din această situație și să devină atât de panicați încât nu sunt capabili să gândească într-o manieră rezonabilă. Când comportamentul agresiv face "chestia" înfricoșătoare, catelul învață că acționează agresiv și îl folosește timp după timp.

Frica de agresiune provoacă daune grave țintă, deoarece, de obicei, Biterul a avut o socializare slabă și nu a învățat niciodată să-și inhibeze mușcăturile. Acești câini nu luptă împotriva altor câini stare, doar frică, și pedepsirea lor cu mustrare fizică sau verbală dură va face comportamentul mai rău.

Semne de agresiune de frică

Câinii înfricoșători prezintă comportamente de deplasare, cum ar fi lingerea sau mestecarea ei înșiși, sniffing, linge de buze și căscându-se. Uzual vocalizări includeți mârâul amestecat cu whines. Limbajul trupului Include ochi-ochi - arătând albii ochilor într-o privire exagerată lateral. Gesturile finale de calmare sunt înclinate sau se rostogolesc pe spate cu urinare supusă.

Cei mai mulți câini normali tolerează o lungime câinelui și jumătate (propria lor lungime) înainte de a se simți incomod. O distanță sensibilă a puilor poate fi mult mai mare și, dacă un alt câine sau o persoană se apropie în acest domeniu, acesta atacă. Agresivitatea cuști apare atunci când un câine nu se poate întoarce de la mâinile dvs. de atingere atunci când se deschide cușca sau ușa cutiei și apără spațiul cu zgârieturi și dinți.

Cum să vindeci frica agresiune

Puii timizi pot avea întotdeauna probleme să se simtă înfricoșătoare. Dar puteți învăța să recunoașteți și să evitați situațiile care ar putea face ca câinele să reacționeze cu frică. Iată modalitățile de difuzare a fricii.

  • Nu vă priviți. Semnale puternice de contact cu ochii dominanțe și intensifică intimidarea.
  • Utilizați limba proprie a catelusului dvs calm-o jos. Priviți-vă și prefaceți că sunteți căști.
  • Să notați distanța la care puști speriați devine agitat și rămâneți dincolo de cea a intervalului ori de câte ori este posibil.
  • Evitați cușcă sau ladă agresiv prin deschiderea ușii și înapoi, folosind un fel de mâncare pentru a ispiti câinele să iasă pe cont propriu.
  • Evitați să ajungeți la gulerul său. Că aproape întotdeauna provoacă o mușcătură.
  • Evitați mângâierea pe partea de sus a capului, deoarece o mână descendentă arată amenințătoare și face ca frica să se înrăutățească. În schimb, să-și petreacă catelul pe laturile sau pieptul.
  • Practicați formarea de ascultare pentru a construi încrederea în câinii înspăimântați. Halterul de lider blând funcționează destul de bine cu acești câini.
  • Utilizați conceptul "Nimic din viață este liber" pentru a vă învăța catelul că trebuie să "plătească" pentru tot. Odată ce recunoaște că sunteți responsabili, așa că nu trebuie să fie responsabilă, o mare parte din frică pleacă.
  • Creați o casă de o mulțime. Oferiți o mulțime de jucării și tratează pentru a reduce concurența cu alți câini pentru lucrurile bune.
  • Jocul construiește încrederea. Învățați-l să joace "Fetch", dar evitați jocurile de remorcare cu biciclete de frică sau care pot încuraja comportamentul de mușcătură.
  • Floare bach Essence Rescue Remedy, disponibil la magazinele de hrană pentru sănătate, poate ajuta animalele de companie timide și înfricoșătoare. Adăugați mai multe picături ale remedierului de salvare la apa câinelui. Nu va face rău și celelalte animale de companie să sară.
  • Utilizați zona de confort cu d.A.P., Terapia de feromoni pentru a calma temerile disponibile din magazinele de produse PET ca un produs plug-in pentru interior sau ca un spray.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Împiedicați agresivitatea fricii la câini