Beagle amestecuri - 7 rase adorabile beagle mixte

Beagle Amestecuri - 7 rase adorabile Beagle mixte

Beagles au evoluat foarte mult de când au provenit din Anglia cu multe secole în urmă. Rasa inițială de câine a fost mai mică decât Beagle-ul modern pe care îl vedeți astăzi; Interesant, s-ar putea să se încadreze în saci de vânători, inclusiv buzunarele lor, dar cu timpul, rasa a crescut în dimensiune. Această rasă de câini mici a fost crescută în scopul de a vâna Hare înapoi în zile, precum și detectarea bunurilor interzise și face acest lucru cu minunatul său simtul mirosului și instincte de urmărire.

Beagle-ul modern a fost dezvoltat în anii 1830, folosind rase precum Houndul Talbot, Beagle de Nord, Sudul Hound și Harrier. Beagles sunt, în general, inteligente și bine temperate cu probleme de sănătate puțin sau deloc moștenite. Cu caracteristici remarcabile ca o coadă erectă robustă și un cadru relativ atletic, această rasă uimitoare a născut pe alții și aceste rase de amestec de beagle nu sunt nimic de uimire ca strămoșul lor. Buldogul, terrierii, Pomerania, Spaniel și o multitudine de alții au fost încrucișate cu beagle pentru a dezvolta puii de amestec care au devenit populare în rândul iubitorilor de câini. Mai jos sunt unii membri ai familiei Beagle Mutt.

Ragle (părinți - beagle și terrier șobolan)

Ragug

Acest Terrier de șobolan și amestecul Beagle este destul de mână - mixul de bere Terrier ar putea fi mic în natură, dar nu subestimează puterea care emană de la acest câine hibrid mic. Rasa este dotată cu o mulțime de energie și când adăugați lor loialitate În amestec, pe care a ajuns din partea terrier a familiei, ragla este pur și simplu un pachet portabil de dinamită. Cu toate acestea, sunt loiali atunci când sunt instruiți în mod corespunzător, începând de la un stadiu incipient.

O ragală bine pregătită și socializată va face o mare adăugare familiei dvs. ca un supraveghetor și însoțitor, sunt, de asemenea Bun în jurul copiilor. Cu toate acestea, răniții nu socializează bine cu majoritatea celorlalți câini. Dacă intenționați să aveți una, nu faceți planuri de a adăuga alți câini la gospodăria dvs. pentru a evita răsturnările inerente agresivitate arată colegii lor canini.

Puggle (părinți - Pug și Beagle)

Puggle

Beagle Mix-rase sunt la fel de drăguțe cum vin și că Puggle nu este lăsat afară. Acest câine de amestec Beagle este distractiv să fie cu și ei socializează bine cu majoritatea celorlalți câini din gospodărie. Personalitatea lor adoratoare și fata drăguță îi fac câinele perfect, dar, în măsura în care portrete o natură afectuoasă, aceste rase de Câinii iubesc la lătrat mult. De asemenea, pot fi încăpățânați în timp ce încearcă să-i antreneze, dar cu răbdare, puteți ridica un puggle perfect care provoacă admirație de la vecini.

Beaski sau Busky (părinți - Husky Siberian și Beagle)

Beaski

Dacă există un lucru pe care Beaski a moștenit de la Husky Siberian, este privirea captivantă care emană din ochii ei frumoși. Uherele floppy și marcajele distincte faciale nu sunt îndoielnice de partea ei de beagle a familiei. Cu toate acestea, majoritatea membrilor acestei rase tind să varieze în aspect, în funcție de ce parte a familiei (Beagle sau Husky) domină genele lor.

Crescute de la doi câini de energie înaltă, un beaski poate fi foarte activ, dar are o personalitate iubitoare care îi permite să se raporteze bine cu oamenii. În timp ce aceste autobuze sunt loiale membrilor familiei lor, ei nu fac bine în jurul pisicilor, un Beaski nu are nici o toleranță pentru o felină.

Bagle Hound (părinți - Beagle și Basset Hound)

Bagle Hound

Ambii părinți ai câinelui Bagle au cele mai bune nasuri, printre alți câini, astfel încât simțul mirosului Această rasă moștenită de la oamenii săi este de neegalat. Pământul cu ochi de lungă durată, cu ochiul droopy, Beagle Hound Mix a împrumutat caracteristici egale de ambele părți ale familiei pentru a-și crea propriul aspect unic.

Mai mult, natura afectivă a câinilor Beagle se extinde la câini, precum și pisici și copii. Deși sunt în mare parte calm, ele sunt, de asemenea, o rasă foarte inteligentă, cu o construcție medie care o face un supraveghetor excelent.

Bocker (părinți - Beagle și Cocker Spaniel)

Bocker

Un câine foarte activ este greu de manevrat, mai ales dacă aveți provocări cum ar fi spațiul, vârsta înaintată, problemele de sănătate sau orice alt lucru care vă poate limita de la manipularea energiei lor. Dacă nu aveți nici o iubire pentru caninele energetice, luați în considerare adăugarea unui bocker la gospodăria dvs., deoarece este dezvoltată prin combinarea a două suflete dulci - Beagle și Cocker spaniol. Un bocker este cel mai fericit doar cuddling aproape de tine toată ziua fără a încerca să arate energia excesivă. De asemenea, ei fac bine Companii de vânătoare care nu va părăsi partea dvs. deoarece sunt loiali nucleului.

Cheagle (părinți - Beagle și Chihuahua)

Cheagle

Un amestec de două rase adorabile de câini mici, Cheagle este toate nuanțele de drăguț, deoarece a împrumutat diferite trăsături formează ambii părinți. Cheagles sunt cunoscute a fi mai mici decât partea lor de beagle a familiei, datorită părintelui Chihuahua. De asemenea, au nasul unui beagle cu un mare sentiment de miros, dar nu sunt folosite pentru vânătoare datorită dimensiunilor lor mici.

Dacă sunteți în căutarea unui câine de picior afectuos, un Cheagle nu va fi o alegere proastă de făcut. Rasa poate fi jucăușă și, de asemenea, construiește o legătură strânsă cu proprietarul cu timpul. În ciuda naturii iubitoare a Cheagle, poate fi dificil de instruit datorită nivelului său ridicat de energie. Dacă este lăsat neinstruit, ei pot dezvolta obiceiuri negative cum ar fi săriturile și lătratul la tot.

Beaglemation (părinți - Beagle și Dalmația)

Beaglemation

O casă cu copii care iubesc să joace foarte mult cu animalele de companie vor fi potrivite pentru o beaglemă. Rasa drăguță cu o haină spotteră vine în dimensiuni medii sau mari și vrea doar să joace pentru a expulza excesul de energie. Beaglemațiile sunt foarte atletice și pline de energie, deci este nevoie să le angajeze în activități cum ar fi să joci și să iau plimbări lungi. Rasa este, de asemenea, foarte sensibilă și nu apreciază că este mustrată sau rămâne în jurul unui om frenetic.

Dacă este instruit în mod corespunzător, acest beagle mutt poate socializa cu oamenii și animalele, însă căderea de înaltă pradă inerentă a acestora este probabil să se manifeste în jurul animalelor mai mici ca pisicile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Beagle amestecuri - 7 rase adorabile beagle mixte