Ce să așteptați în primele 24 de ore cu noul dvs. Câine

câine alergând în casă

De la cuddles la cuteness, primirea unui nou membru de familie cu patru picioare în casa dvs. este cu siguranță un timp interesant. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că în primele ore cu un nou câine (sau un nou copil pentru această chestiune) nu vin cu propriile provocări unice. Există accidente și privarea de somn și, la fel ca devenind mama și tata la un copil uman, mulți părinți de companie se vor întreba dacă ei "fac dreptate."Iată ce să faceți în primele 24 de ore pentru a ușura tranziția atât a membrilor umani cât și a familiei dvs.

Lăsați-i să se stabilească

În primele câteva ore după sosirea câinelui dvs., veți dori să vă asigurați că au tot ceea ce vor trebui să facă ca casa dvs. să se simtă ca o casă pentru totdeauna. Au necesități de bază Deja stocate, cum ar fi:

  • O lesa si guler
  • Pungi de poop
  • Puppy Food (De preferință brandul pe care l-au mâncat deja)
  • Jucării
  • Tratamente

Ultimul lucru pe care îl veți dori este să faceți o alergare la cel mai apropiat magazin de animale de companie atunci când câinele dvs. se obișnuiește cu noul lor mediu (și oameni).

Veți dori, de asemenea, să depuneți un efort pentru a păstra acele ore timpurii calme și relaxate. Păstrați vizitatorii la un minim în timp ce puiul dvs. are pace și liniște pentru napping și explorarea noilor lor săpare. Încurajați-i pe copiii mai mici să se așeze jos pentru o zi sau două și să dea câinelui o intimitate pentru a împiedica ca câinele să se copleșească și Păstrați alte animale de companie de la noul dvs. pud până când sunt mai aclimatizați.

Fiți conștienți de faptul că nouul dvs. pui adorabil ar putea să doarmă până la 20 de ore pe zi și, de îndată ce se trezesc, probabil vor avea nevoie de o pauză de baie, așa că pregătiți-vă să decolați de lucru pentru câteva zile.

Stabiliți rutine

Sa meargă la oliță

Când nu dorm (sau sniffing), unul dintre primele lucruri pe care le veți dori este să introduceți noul dvs. membru al familiei lor zona de potty. Indiferent dacă este vorba despre o secțiune specifică din partea din față, curtea dvs. împrejmuită, sau intenționați să utilizați un tampon de interior, o pregătire de potty ar trebui să înceapă în câteva minute de la sosirea animalului dvs. de companie. Pentru noi pui, a stabilit o alarmă pentru a se îndrepta la "Potty" la fiecare două ore sau cam asa ceva.

Chiar dacă ați adoptat un câine mai în vârstă, anterior, este probabil că există încă unele accidente în timp ce se aclimatizează noile lor împrejurimi. Cu cât mai devreme puteți stabili o rutină - și să intrați în practica de a mâni o mulțime de laudă (și tratează!) pe animalul dvs. de companie pentru a-și face afacerea în afara - cu atât mai repede veți fi pe drumul spre o poochă instruită.

Cum se utilizează PET PET și Remover miros

Stabilind limite simple

La fel ca antrenamentul de potty, în primele câteva ore câinele dvs. este acasă este, de asemenea, oportunitatea primei de a vă învăța prietenul dvs. blană regulile casei. Nu vrei ca catelul tău mestecând mobila? Va trebui să păstrați un ochi vigilent asupra puilor tăi răutăcioși pentru a le prinde în act și a întrerupe greșit. Acesta este cel mai bun moment pentru a introduce o jucărie nouă interesantă și pentru a oferi o mulțime de laudă pentru mestecare pe un os în loc de masa ta de mese.

Introduceți zone prietenoase cu animalele de companie

După primele câteva ore, s-ar putea să vă aflați că aveți nevoie să faceți lucrurile în jurul casei sau să faceți o pauză de la supravegherea de 24 de ore pe care un nou câine îl cere. Aici se găsește o cutie, o poartă sau un jucător la îndemână. Veți dori să faceți timp pentru a vă introduce câinele la orice zone prietenoase cu animalele pe care le-ați pregătit pentru ei. Uitându-și zonele speciale cu un pat de câine, o pătură, jucării și orice alte adăugiri confortabile pentru a le face să se simtă acasă. Deoarece ați început deja să stabiliți rutine zilnice, familiarizându-vă pooch-ul în secțiunea de cameră de familie sau un dormitor de oaspeți este un lucru minunat de făcut după ce au făcut explorarea casei - și dacă nu ați făcut-o deja, acum este acum Timpul bun pentru a-și dovedi orice alte zone ale casei pe care le păreau să se intereseze, cum ar fi dulapurile cu pantofii dvs. preferați.

După ce au fost acasă pentru câteva ore, obțineți toți membrii familiei pe podea pentru a se angaja într-un timp de calitate pentru a începe o asociație pozitivă. Dacă vă veți hrăni câinele în bucătărie, le serviți o masă în locul în care vor fi mese. Dacă veți lua câinele dvs. pentru o plimbare prăjită în jurul cartierului sau lăsați-i să ardă o anumită energie în noul lor curte, că sunt supravegheați constant și împiedicați să-i lăsăm curiozitatea și entuziasmul lor să le pună în pericol.

Ajutați-vă noul câine să se stabilească cu un "concediu de pawternitate"

Odihnestete

Planificați să loviți fânul puțin mai devreme decât în ​​mod normal - la fel ca un nou copil, a Puppy vă va împiedica probabil să dormiți multe primele nopți. Chiar și un câine mai în vârstă se poate simți speriat sau incert în noile lor împrejurimi (așa că nu fi prea mult mai alarmat de plâns sau plângând în orele de noapte ale nopții) și ar putea avea nevoie de câteva pauze de potty pe tot parcursul nopții. Mulți proprietari de animale de companie au cutia de câine în dormitorul lor pentru a asigura apropierea și reasigurarea fizică - precum și accesul rapid la în aer liber atunci când este necesar - și veți dori să vă asigurați cu siguranță cât mai confortabil cu așternutul, o pătură sau chiar o jucărie de pluș moale (presupunând că câinele poate fi de încredere pentru a nu-l rupe în bucăți).

Ori de câte ori este posibil, este posibil să doriți, de asemenea, să oferiți ceva care să reamintească unui catel al mamei lor, cum ar fi o pătură sau un prosop pe care l-au folosit înainte de a le lua acasă, sau chiar o parte din lenjeria mamei dacă sunteți în stare să o luați acasă crescătorul.

Indiferent de vârsta noului dvs. de câine, luând acești pași pentru a le ajuta să se simtă acasă - în timp ce încă stabiliți unele granițe și reguli de locuințe - pot face primele 24 de ore cu noul membru al familiei dvs. cu patru picioare, se simt ca o plimbare în parc.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să așteptați în primele 24 de ore cu noul dvs. Câine