Sloudi: profil de rasa de caine

Sloudi în afara zâmbitoare

Slourfi este rapid, leggy și destul de sigur. Similar în aparență la o gamă (prin urmare, porecla de rasă ca "Greyhounds Arabia"), Sloughis sunt notoriu afectuos față de membrii lor de familie umană și nimeni altcineva, motiv pentru care această rasă a câștigat un pic de reputație pentru a fi în afara. Dar există o mulțime de dragoste în interiorul acelui exterior elegant pentru oamenii potriviți.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Câine

Înălţime: 26-29 inci (bărbați) - 24-27 inci (femele)

Greutate: 35 la 50 de lire sterline

Palton: Neted și amendă

Culoarea stratului: Fawn, Negru, Sandy, Brindle

Speranța de viață: 10 până la 15 ani

Caracteristicile Sloudi

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu-înalt
Nevoi de exercițiiMediu-înalt
JucăușăMediu
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăMediu-înalt
Tendința de a blocaScăzut
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Slourfi

Slourdi este nativ din Africa de Nord și este doar o adăugare relativ nouă la scena americană de rasă (au fost recunoscuți de Clubul American Kennel în 2016). Originile lor datează de multe secole - până în prezent înapoi, de fapt, că nimeni nu știe cu adevărat când Sloughis a făcut mai întâi aspectul lor. Cu toate acestea, ceea ce este cunoscut este că rasa a fost una din cele două rase apreciate ale lui Berbers, o populație indigenă din Africa. Rapoartele înregistrate de Sighthounds în regiune Data la fel de departe ca al 8-lea-al 7-lea Millennium BC și este, de asemenea, bine documentat că optime au fost sărbătorite printre egiptenii antici.

Popularitatea de lungă durată a lui Sloudi în regiunea africană este mulțumită în mare parte la abilitățile lor de vânătoare, inclusiv asistarea oamenilor în vânătoare de porci sălbatici, vulpi și iepure în condiții dure din Africa de Nord. Rasa este foarte atletica si ca alte rase similare, swift si sly cand trebuie sa fie. Astăzi, Slourdi se găsesc în principal în Maroc, precum și în numere mai mici în restul Africii de Nord. Le veți găsi în u.S. deși nu foarte mulți dintre ei. Primul câine Slouvi-un nume numit Tagiurie El Sian - a făcut drumul peste Atlantic cu proprietarii ei Kaethe și Carl Rodarty în 1973, iar Asociația Americană Sloudi (ASLA) a fost înființată în 1989.

Îngrijirea Sloudi

Sloughis sunt o rasă activă, dar atâta timp cât ei au un exercițiu adecvat, sunt mai mult decât fericiți să se îmbrace pe canapea cu voi la sfârșitul zilei (sau în orice moment al zilei într-adevăr). Plimbările zilnice lungi sunt cu siguranță recomandate și este chiar mai bine dacă puteți lua un Slourdi undeva că pot rula de pe lesa - această rasă iubește să zip pe acele picioare lungi și arată cât de repede sunt. Asigurați-vă că este împrejmuită, de când unitatea de pradă a lui Slourfi este foarte puternică și nu pot fi întotdeauna distrași în acest moment. Sporturi cum ar fi agilitatea și atragerea condusului sunt o altă modalitate bună de a ajuta un Slougen să-și scoată energia și să ofere o mulțime de stimulente mentale benefice, de asemenea.

În ceea ce privește antrenamentul, Sloughis răspunde bine la armarea pozitivă, deși au o dungă încăpățânată care uneori stă în cale. Această rasă timidă are nevoie de o încurajare pentru a ieși din cochilie, mai ales când vine vorba de străini și la alți câini. Din acest motiv, este puternic încurajat să se angajeze în clase de socializare și de formare la începutul unui sloudi, astfel încât ei au ocazia să învețe comportamente bune într-un cadru social.

Îngrijirea unui Slourdi este relativ ușor, datorită stratului lor scurt și neted. Perioanele blânde și o baie ocazională sunt într-adevăr tot ceea ce este necesar, plus alte întreținere generală de îngrijire, cum ar fi peria obișnuită a dinților, curățarea urechii și declanșele de unghii.

Probleme comune de sănătate

Toți câinii de rasă pură pot fi predispuși la anumite boli genetice. În timp ce Sloughis sunt considerați ca câini sănătoși, să fie conștienți de următoarele afecțiuni genetice care sunt cunoscute ca afectează rasa:

O boală ca boala lui Addison nu are tendința de a apărea într-o rasă până la vârsta medie, ceea ce înseamnă că este posibil ca un sloudi cu aceste defecte genetice să fie crescute înainte ca bolile să fie detectate (și, din păcate, testele de marcare genetice pentru rasă nu sunt încă disponibile ). Dacă achiziționați un catelus SLOODI, întrebați dacă s-au detectat orice boli în linie. Un crescător bun nu va rasa cu bună știință un câine care va propaga aceste boli. Și în timp ce nu este posibil să se prevină toate instanțele condițiilor de sănătate de mai sus sau alte condiții de sănătate, ar trebui să se acorde o atenție adecvată pentru a atenua riscul.

Dieta și nutriția

Nevoile nutriționale ale SLODIS sunt aceleași ca și pentru majoritatea câinilor, cu rasa făcând cel mai bine o dietă de înaltă calitate, cu o mulțime de proteine. Se adaptează anumite nevoi dietetice, cum ar fi dacă Slourfi este un cățeluș sau senior. Simțiți-vă liber să dați Sloudi o mulțime de tratamente sănătoase (amintiți-vă: răspund bine la armarea pozitivă!) și discutați cu medicul veterinar dacă aveți întrebări sau observați că câinele dvs. câștigă prea multă greutate, deși rasa nu este predispusă la câștigul în greutate.

Hound câine de rasă
PROS
  • Calm și relaxant

  • Familie și copil prietenos

  • Nu scapă prea mult

Contra
  • Aloof și încăpățânat

  • Timid în jurul străinilor

  • Drive de înaltă pradă

Unde să adoptați sau să cumpărați un Slourdi

Întotdeauna recomandăm să privim mai întâi adopția. Porniți căutarea prin site-uri cum ar fi Petfinder, AdopT-A-PET, și Overstock Pet Adoptys, și verificați salvasele de rasă Slouki desemnate, cum ar fi Sloudi de salvare si SLOODI FANCERS Asociația paginii de salvare a Americii. Dacă alegeți să achiziționați printr-un crescător, asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. și lucrați numai cu cineva care este reputat și are grijă de câinii lor.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Există un câine perfect pentru toată lumea. Continuați să cercetați profilurile noastre de câine pentru a afla despre alte rase populare și cum să aveți grijă de ele sau să mergeți la un adăpost și să vedeți cine vă conectați.

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați:

În caz contrar, verificați altele Populară pentru câini profiluri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sloudi: profil de rasa de caine