Pomeranian (pom): profil de rasă de câine

Pomeranian

Pomerania este o denunță, adorabil câine mic cu o personalitate tipic prietenoasă - deși uneori bossy. De asemenea, numit "POM", această rasă este extrem de loială celor dragi și poate fi un câine de protecție eficient, în ciuda aspectului său diminutiv.

Cu o pregătire adecvată, Pomeranianul poate face un partener excelent, deși acest câine nu este pentru toată lumea. Familiile cu copii mici pot să nu fie o casă ideală pentru un POM, dar rasa devine adesea bine cu copiii mai în vârstă, mai calme. Dacă un credincios, optimist, caine mic este ceea ce căutați, un pom ar putea fi meciul potrivit pentru dvs.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Jucărie

Înălţime: 6 până la 7 inci

Greutate: 3 până la 7 kilograme

Coat și culoare: Lung, dublu strat care vine în multe culori, deși cele mai frecvente sunt roșii, portocalii, cremă, sala, negru, maro și albastru.

Speranța de viață: 12 până la 16 ani

Caracteristicile Pomeraniei

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosScăzut
Prietenos cu animalele de companieScăzut
Nevoi de exercițiiScăzut
JucăușăMediu
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareÎnalt
1:52

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre adorabil și loial POM

Istoria Pomeraniei

Pomeranianul este un descendent al câinilor din Islanda și Lapland și este cel mai mic membru al familiei de câini Spitz. Coada curbată peste spate este similară cu rudele sale, malamute și Samoyed. Rasa își are numele, deoarece a fost dezvoltată în zone din Germania și Polonia, care au fost apoi cunoscuți sub numele de Pomerania. În acel moment, Pomeranii erau mai mari decât ceea ce este obișnuit astăzi.

La sfârșitul anilor 1800, Regina Victoria din Anglia deține Pomeranii și le-a permis să fie arătată într-un spectacol de conformație, rezultând o creștere a popularității acestor câini răniți. Ea a crezut că atunci când Pomerania a început să fie crescută la o dimensiune mai mică.

Pomerania a câștigat popularitate în Statele Unite la începutul secolului al XX-lea și rămâne a Populară pentru câini. Ei au fost recunoscuți oficial ca o rasă de Clubul American Kennel în 1888.

Doi pomerani au fost printre cei trei câini care au supraviețuit scufundarea titanicului în 1912. Ambele au scăpat în bărci de salvare cu proprietarii lor, Margaret Hays și Elizabeth Barrett Rothschild.

Pomeraniană

Pomeranianul are o haină lungă, groasă, dublă, care necesită oarecum frecventă îngrijirea. Planificați să vă periați haina de mai multe ori pe săptămână. Unii proprietari POM preferă să-și spală stratul de câine și să se taie periodic de un groomer, ceea ce va reduce, dar nu elimină nevoia de periere de rutină.

Îndepărtați în mod regulat unghiile câinelui, mai ales dacă începeți să auziți clic pe suprafețe dure. Poms poate avea probleme dentare, deci este mai bine să periați zilnic dinții câinelui.

Din cauza naturii feisty, uneori, adecvată Instruire și socializare sunt absolut esențiale. Nu vă lăsați păcăliți de aspectul lor delicat. La cel mai rău lucru, acești câini mici pot fi încăpățânați și împinși, o trăsătură comună printre multe rase de jucărie. Cu toate acestea, poms sunt câini inteligenți care răspund rapid la instruire. De fapt, ei ajung să fie mai fericiți și mai bine ajustați pe termen lung dacă sunt în mod corespunzător școlii.

Câinele de câine este potrivit pentru dvs. pe baza semnului dvs. zodiacal

Poms au, de asemenea, un nivel mediu de energie, deci rutină exercițiu este foarte recomandat. Încercați să oferiți plimbări zilnice și o joacă frecventă. Poms se va bucura, de asemenea, de șansa de a alerga ocazional (și nu au nevoie de mult spațiu pentru a face acest lucru). Ei au o bună rezistență și le puteți lua pe plimbări de peste 5 mile, fără a termina purtarea poochiei. Bună lesa de formare și management sunt importante ca Poms nu-și dau seama că sunt câini mici și se pot confrunta fără teamă câini mai mari.

Din cauza dimensiunilor lor mici, un POM poate fi rănit din manipularea brută de către un copil. Un POM nu poate fi o potrivire bună pentru o familie cu copii mici până când copiii nu sunt suficient de bătrâni pentru a învăța să se ocupe de câini cu grijă.

Poms poate fi bun într-o gospodărie cu pisici multi-animale de companie cu pisici și alți câini mici. Cu toate acestea, va trebui să vă socializați bine câinii dacă introduceți un pom unei gospodării cu câini mai mari sau viceversa. Un pom nu se va întoarce de la o luptă cu un câine mai mare și poate fi rănit chiar și în jocul dur.

În timp ce pomurile fac destul de bine în vreme rece, ei pot supraîncălzi în vreme caldă. Sunt cei mai buni ca câini de casă, cu un acces la zone împrejmate pentru joc. Țineți minte că pot fi preocupate de păsări mari, cum ar fi bufnițele sau șodiile de teren, cum ar fi coyote.

Poms sunt bune pentru viața de viață, dar trebuie, de asemenea, să luați în considerare tendința lor de a coaja. Sunt câini de protecție excelentă în faptul că vă vor avertiza în orice mișcare din apropiere. Dar au voci mari pentru câini mici și aceasta poate fi o neplăcere.

Un Pomeranian poate fi mai dificil pentru a găzdui decât unele rase. Fiți pregătiți să aveți plăcuțe de catelus și consumabile de curățare la îndemână.

Probleme comune de sănătate

Crediții responsabili se străduiesc să mențină cele mai înalte standarde de rasă stabilite de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin susceptibili de a dezvolta condiții ereditare. Cu toate acestea, pot apărea unele probleme de sănătate ereditare în rasă. Următoarele sunt câteva condiții pentru a fi conștienți de:

Dieta și nutriția

Pomerania mică necesită o cantitate mică de alimente. Oferiți două mese pe zi de până la 1/4 ceașcă de alimente de câini uscați. Nevoile câinelui dvs. vor depinde de mărimea, nivelul de activitate și de alți factori. Asigurați-vă că ați monitoriza îndeaproape greutatea câinelui pentru a preveni obezitatea, care va scurta durata de viață a câinelui. Chiar 1 kilogram extra este semnificativă pentru un poleranian. Discutați despre nevoile dietetice cu medicul veterinar pentru a obține recomandări.

Modalități simple de a vă menține câinele sănătos
PROS
  • Câine de protecție bun

  • Se poate adapta bine la spațiile mai mici

  • Energic și iubitor

Contra
  • Sensibil la căldură

  • Nu cel mai bun pentru copiii mici

  • Poate fi încăpățânat și tare

Unde să adoptați sau să cumpărați un Pomeranian

Dacă credeți că doriți să adoptați un Pomeranian, începeți să contactați una dintre următoarele organizații:

Aceste grupuri vor putea oferi îndrumări și pași următori pentru adoptare. Dacă nu sunteți sigur că rasa este potrivită pentru dvs., este posibil să încercați să încurajați un pom pentru a vedea dacă sunt o potrivire bună pentru casa dvs.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Ca și în cazul oricărei rase, dacă credeți că Pomeranianul este potrivit pentru dvs., asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări înainte de a obține unul. Discutați cu alți proprietari de Pomerani, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra:

Explorați gama de rase de câini acolo. Cu puțină cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pomeranian (pom): profil de rasă de câine