Papillon: profil de rasa de caine

Papillon

Papillonul este un câine de jucărie multitic, dar tare, cu o alertă, activă și prietenoasă. Deși numit pentru apariția fluturelor a urechilor sale erecte, rasa poate fi văzută și într-o varietate de cădere. Rasa a provenit din Franța ca spaniels pitic, care nu au avut urechi erectoare pe care rasa este numită acum. Urechile sunt o chestiune de preferință personală, astfel încât acestea nu sunt considerate o greșeală sau defecțiune dacă sunt abandonate. Puii cu fiecare tip pot apărea în același gunoi.

Papillonii sunt câini inteligenți care pot fi instruiți să participe la sporturile câinilor sau să concureze în competițiile de ascultare. În timp ce minuscul în dimensiune, ele sunt mai active decât câinele tipic de lapri și vor dori să exploreze bine.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Jucărie

Înălţime: 8 până la 11 inci

Greutate: 6 până la 10 kilograme

Coat și culoare: Papillonii sunt albi cu marcaje și o mască de culoare - de obicei roșii, sibili, negru sau lămâie. Ei au un strat drept, lung, cu un singur strat cu biblioteci.

Speranța de viață: 14 până la 16 ani

Caracteristicile papillonului

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieMediu
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria Papillonului

Papillonul a provenit din Franța, unde a fost numit pentru urechile de semnătură. Papillon înseamnă fluture în franceză. Cu toate acestea, nu toți au urechi erect: soiul de scădere este cunoscut ca Phalene (molie).

Rasa a fost odată cunoscută ca un spaniel pitic și poate să se întoarcă până în secolul al XIII-lea. Papillonii au câștigat popularitate în Spania și Italia în timp, unde au fost deseori descrise în picturi clasice. Acestea au fost varietatea cu papiluri cu urechi cu urechi erect nu au apărut până la sfârșitul anilor 1800. Proprietarii celebri includ regele Louis XIV de Franța și Marie Antoinette.

Papilonii au fost aduși la U.S. În timpul secolului al XIX-lea. Rasa a fost recunoscută pentru prima dată de Clubul American Kennel (AKC) în 1915 și reprezentat pe deplin de propriul club de rasă în 1935.

Un Papillon numit Loteki Supernatural Fiint (Kirby) a câștigat cel mai bine în spectacolul de la Westminster Kennel Club Dog Show în 1999. El a câștigat, de asemenea, spectacolul de câine mondial și invitația regală din Canada.

Papillon Care

Papillonul are o haină lungă, fină, matasoasă, care necesită moderată îngrijirea-În mod opțional periajul de două până la trei ori pe săptămână. Cu toate acestea, părul nu crește continuu, astfel încât rasa nu ar trebui să aibă nevoie de tunsori.

La fel ca mulți câini mici, papillonul poate avea o lovitură ferăstrău și încăpățânată, deși rasa este destul de inteligentă și ar trebui să învețe bine dacă ești sârguincios. Consistent Instruirea cu ascultare este o necesitate. Papillonii sunt, de asemenea, energici și condusi, atât de rutină exercițiu este foarte recomandat.

Papillonii sunt câini mici delicios care fac câini mari de lapte și amici de exerciții cu fracțiune de normă și prieteni excelenți pentru multe tipuri de gospodării. Ei iubesc copii, Dar va trebui să vă asigurați că copilul înțelege cum să se ocupe de câine-papillonii sunt ușor răniți și se pot apăra dacă este maltratat sau greșit de către un tânăr.

Această rasă este de obicei bună pentru gospodăriile care au mai mult de un animal de companie și papiloni se înțeleg bine cu pisicile dacă le-ați socializat. Îi place să fie liderul pachetului cu alți câini și vor fi, de asemenea, liderul pachetului față de oameni dacă nu le antrenezi corect. Acest lucru poate duce la sindromul câinilor mici, unde câinele prezintă un comportament nedorit, cum ar fi sărituri și să mărești la proprietarul său. Papillonii cum ar fi interacțiunea și stimularea mentală - dacă sunt lăsați singuri pentru întinderi lungi, pot dezvolta probleme de anxietate și comportament de separare.

Papillonii au nevoie de o mulțime de timp active. Acestea ar trebui să fie exercitate cu două până la trei plimbări pe zi timp de 20 până la 30 de minute la un moment dat. Este bine să aveți o curte sau un parc de câine disponibil în cazul în care pot alerga, de asemenea.

Așa cum este tipic pentru câinii mici, pot fi dificil de găzduit, dacă nu le păstrați într-un program și va trebui să fiți consecvenți. Interesant, Papillonii pot fi instruiți să meargă într-o cutie de gunoi.

Papillonii vă vor avertiza la abordarea străinilor sau zgomotelor care îi privesc prin lătrat. Aceasta poate fi o problemă dacă locuiți într-un apartament în care există o mulțime de activități în apropiere. Deși vor lătra să vă avertizeze, în general, nu sunt agresivi față de străini.

Această rasă tolerează bine vremea fierbinte. Deoarece au doar un strat cu un singur strat, pot avea nevoie de protecție sau un pulover în timpul meteo reci.

Probleme comune de sănătate

Crescătorii responsabili se străduiesc să mențină cele mai înalte Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin susceptibili de a dezvolta condiții ereditare. Cu toate acestea, pot apărea unele probleme de sănătate ereditare în rasă. Următoarele sunt câteva condiții pentru a fi conștienți de:

  • Luxarea patellară: Acesta este un genunchi liber care poate aluneca din loc și provoacă durere și lamerie până când mușchiul se relaxează astfel încât să se poată întoarce la poziția sa.
  • Colaps trahea: Acest lucru poate fi văzut cu simptome de tuse.
  • Atrofia retinei progresivă (PRA): Aceasta este o condiție degenerativă a ochilor care poate duce la orbire.

Dieta și nutriția

Va trebui să vă asigurați că acest câine mic nu este supraponderal, deoarece acesta poate exacerba orice tendință spre problemele genunchiului. Majoritatea papilonilor fac bine cu un sfert la o jumătate de ceașcă de alimente uscate, împărțite în două mese. Care poate părea o sumă mică, dar este ușor să depășiți un papillon și să vedeți câștigul în greutate. Nu lăsați alimente pentru hrănirea liberă pe tot parcursul zilei. Asigurați-vă că dvs. și membrii familiei dvs. nu hrăniți un papillon alimente umane ca un tratament.

Dacă observați că Papillon dvs. a câștigat greutatea, discutați acest lucru cu medicul veterinar pentru a obține o recomandare pentru un program de hrănire, hrană pentru câini și exerciții care vă pot ajuta să vă mențineți câinele la greutatea corectă.

10 dintre cele mai inteligente rase de câine
PROS
  • Prietenos

  • Foarte instruire

  • Activă și jucăușă

Contra
  • Are nevoie de multă atenție și suferă anxietate de separare

  • Feisty cu o lovitură încăpățânată

  • Tendința mare de a coaja

Unde să adoptați sau să cumpărați un papillon

Clubul Papillon din America este un loc minunat pentru a începe căutarea unui pui. Consultați lista de recomandare a crescătorului (organizat de stat) pentru a găsi un crescător membru. Puteți cerceta grupurile de salvare în zona dvs. sau puteți încerca Papadopters & Service de plasare, O organizație de voluntariat dedicată salvarea și re-homing papilonii pură.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Înainte de a decide dacă Papillon este câinele potrivit pentru dvs., asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări. Discutați cu alți proprietari de papillon, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra:

Există o întreagă lume a potențialului rase de câini acolo. Cu puțină cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă.

Uita-te acum: 12 câini mici care fac ca prietenii de călătorie mare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Papillon: profil de rasa de caine