10 Cele mai bune rase de câine pentru vreme rece

Trei câini de sanie în zăpadă

Unii câini au fost crescuți să fie mai toleranți la vreme rece decât alții. Ele au de obicei gros, izolant Coaturi duble și cozile bushy concepute să se înfășoare în jurul corpului lor pentru a le menține confortabil. Plus, labele lor sunt adesea largi și acoperite în blană de respingere a zăpezii, iar urechile lor tind să fie mici pentru a preveni degerământul. Acești câini sunt, în general, destul de mari, deși există și câteva rase pe partea mai mică. Ele tind să fie destul de atletice și variază în personalitate.

Iată 10 rase de câine care se dezvoltă în condiții meteorologice reci.

Bacsis

Îngrijirea și siguranța meteorilor rece ar trebui să fie considerații de top, chiar și pentru rase menite să reziste la frig. Câinele dvs. ar trebui să aibă întotdeauna acces la adăpost cald atunci când temperaturile scade. Pe plimbări, protejează labele din gheață, garnitură și sare. Și nu lăsa câinele tău să se rătăcească pe iazuri sau lacuri înghețate.

01 din 10

Când vă gândiți la câinii de zăpadă, fără îndoială, popularul Husky Siberian va veni în minte. Huskies sunt cunoscute pentru energia și rezistența lor, haina lor groasă și capacitatea lor de a face față temperaturilor sub-zero. Toate aceste calități le fac câini excelenți de sanie. În timp ce sunt prietenoși și inteligenți, ele pot fi destul de intense, sunt adesea urlete prolifice și necesită o mulțime de exerciții fizice. Ele sunt, de asemenea, niște nivele prolifice.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 20-23 inci

Greutate: 45 la 60 de lire sterline (masculin) - 35 până la 50 de lire sterline (feminin)

Caracteristici fizice: Coat de culoare dublă groasă include combinații de negru, gri, alb și bronz

  • 02 din 10

    Newfie blândă și pufoasă a fost inițial crescută pentru a sprijini pescarii canadieni care negociază apele înghețate ale Atlanticului de Nord. Acești câini au ajutat să tragă plasele de pescuit și erau cunoscute că se scufundă în apă pentru a salva pe cei care au căzut peste bord. Ele continuă să fie utilizate astăzi pentru salvarea apei. În ciuda mărimii lor masive, vărsarea lor ridicată și tendința lor de a scufunda excesiv, ele sunt o rasă de însoțitor populară din cauza naturii lor calme și iubitoare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 130 până la 150 de lire sterline (masculin) - 100 până la 120 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Coater dublu rezistent la apă - Culorile includ maro, negru, gri sau alb-negru

  • 03 din 10

    Lapphundul finlandez este o rasă nordică dezvoltată pentru a ajuta la mutarea efectivelor de reni în tundra din Laponia în cercul arctic. Finnies au o haină dublă incredibil de groasă și o coadă distinctă curbată care poate fi înfășurată în jurul lor pentru a menține zăpada departe și a oferi căldură. În timp ce ei sunt atenți la străini, acești câini se dezvoltă pe companie și sunt de obicei prietenoși și energici. Cu toate acestea, ele sunt nivele prolifice și mai degrabă vocală.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18 până la 21 inci (bărbați) - 16 până la 19 inci (femei)

    Greutate: 30 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculară - strat dublă gros, grosier - vine într-o varietate de culori

  • 04 din 10

    Nativ în Japonia, Akita a fost inițial dezvoltată ca un supraveghetor și vânător în regiunile muntoase reci ale țării. Acești câini sunt foarte loiali, nobili și, în general, liniștiți. Ei pot fi atenți la străini și vapori puternici și nu se ocupă întotdeauna cu alți câini. Ca mulți câini crescuți să trăiască în climă rece, Akitas are degetele de la picioare, ajutând la distribuirea greutății lor mai bine atunci când mergeți pe zăpadă și gheață.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 26-28 inci (bărbați) - 24-26 inci (femei)

    Greutate: 100 la 130 de lire sterline (masculin) - 70 la 100 de kilograme (feminin)

    Caracteristici fizice: Peretele largi ale urechilor - coadă distinctivă, cu coadă scurtă, groasă dublă - culorile comune includ brindle și pinto (fiecare cu marcaje albe)

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Keeshond este nativ din Olanda, unde a acționat ca un tovarăș și supraveghetor pentru barje pe canalele olandeze. Pe căile navigabile, acești câini au trebuit adesea să fie în vârful barjei pentru perioade lungi de timp în toate condițiile meteorologice, iar haina lor dublă dens a păstrat-o confruntați. Ei sunt cunoscuți că sunt prietenoși, câini afectuați cu o mulțime de rezistență.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 18 inci

    Greutate: 35 până la 45 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Aproape de vulpe în aparență - mască plugată plutată în jurul ochilor - haina dublă groasă - de obicei un amestec de gri, negru și smântână, dar umbrirea poate varia

  • 06 din 10

    Anticul Samoyed a provenit din Rusia, unde trebuia să facă față temperaturilor de înghețare care lucrează ca vânători, păstori și câini de sanie pentru poporul siberian semi-nomad. Acești câini sunt cunoscuți că sunt blânde și formând legături puternice cu familiile lor. Dar au nevoie de multă atenție și pot dezvolta comportamente problematice sau anxietate de separare fără.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21 până la 24 de centimetri (bărbați) - 19 până la 21 inci (femei)

    Greutate: 45 la 65 de lire sterline (masculin) - 35 până la 50 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Urechi înțepate - coadă plumată - grosime, rezistență la apă, de obicei, de culoare albă, dar poate uneori crema sau maro deschis

  • 07 din 10

    Alaska Malamutes sunt mai mari și mai puternice, dar nu ca o mare energie ca o husky. De asemenea, ei dezvoltă adesea legături mai puternice cu proprietarii lor și sunt o rasă mai însoțită. Dar malamutes nu sunt un câine de ambalare și nu se bucură întotdeauna de compania altor câini la fel de mult ca o voință husky. Crescând de tribul Inuit Mahlemiut din Alaska de sute de ani, acești câini sunt capabili să tragă sanile grele pe distanțe lungi și în temperaturi frigidete.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 până la 25 de centimetri

    Greutate: 75 la 85 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Erecturi erectice - coada plumată - strat dublu foarte dens - culorile includ nuanțe de gri, negru, salariat și roșu

  • 08 din 10

    Fitzul finlandez, sau Finkie, așa cum sunt adesea numiți afectivi, este o rasă destul de mică, dar hardy de vânătoare. Ajutat de haina lor groasă, acești câini au trebuit să facă față condițiilor dure aruncate la ei în Finlanda. Cunoscut pentru a fi amiabil, iubitor de distracție și plin de energie, ei au tendința de a fi mai degrabă vocali și pot avea o unitate de înaltă pradă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17.5 până la 20 de centimetri (masculi) - 15.5 până la 18 inci (femei)

    Greutate: 25 la 32 de lire sterline (masculin) - 20 până la 28 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Small, Pătrat, Fox-cum ar fi construitul dens de dimensiuni medii - vine în nuanțe de roșu

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Pirineii marii demniți și calmi au fost inițial crescuți cu sute de ani în urmă pentru a păzi animalele în regiunea Pirineilor Munte între Franța și Spania. Ele sunt încă folosite pentru acest loc de muncă astăzi. În timpul iernii, temperaturile din Munții Plummed, iar rasa este o haină deosebit de groasă, permite ca câinilor să rămână în afara turmei lor prin noapte. Acești câini sunt cunoscuți că sunt blând și loiali față de familia lor. Dar socializarea și formarea sunt obligați să-și păstreze instinctul de supraveghere și de latrare în verificare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 26 până la 32 de centimetri (bărbați) - 25 până la 29 inci (femei)

    Greutate: Aproximativ 100 de lire sterline (masculin) - aproximativ 85 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Grosimea dublă rezistentă la intemperii - de obicei, toate alb - uneori conține marcaje de lumină în gri, roșu, bronz sau badgerali, în special, au o ruptură pronunțată în jurul gâtului

  • 10 din 10

    Cu ruff-ul lor maiestuos în jurul feței și limba lor unică albastru-negru, Chow Chows nu poate ajuta, dar atrage admiratorii. Această rasă chineză antică a fost inițial folosită pentru a păzi templele sacre ridicate în regiunile de muntoase de muntoase de nord care au conectat Mongolia, Siberia și China. Haina lor deosebit de groasă le-a păstrat cald în timp ce îndeplinește această sarcină. În prezent, ei sunt, în general, loiali, dar independenți, câini de însoțitori calmi. Ele pot fi înlăturate cu străinii și nu se înțeleg întotdeauna cu alți câini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 45 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Heavy-Bonded, Square Build - Set înalt, Coal Curlled - Muzzei de adâncime mare - Limba albastră-negru - vine în haine duble dure sau netede - Ruff pronunțat în jurul feței și gâtului - în mod obișnuit roșu, dar alte culori includ negru, albastru, scorțișoară și cremă

  • Rase pentru a evita

    În general, rasele mici de câine și rasele care au haine ușoare nu sunt ideale dacă locuiți într-o regiune care se confruntă cu o mulțime de vreme dură și rece. De exemplu, ar putea fi o provocare încercarea de a păstra a Chihuahua sau ogar confortabil. Alte rase care au nevoie de protecție împotriva meteo reci includ Pug, Great Dane, Buldog Francez, Boxer și Yorkshire Terrier.

    Păstrați-vă câinele în siguranță și cald în timpul iernii
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine pentru vreme rece