20 De rase de câine care nu fac bine în vremea caldă

Dacă vă gândiți la adoptarea unui câine Și locuiți într-o zonă în care este adesea fierbinte, mai ales în apropierea lunilor de vară, ar trebui să țineți cont de faptul că este adecvată pentru o astfel de stare de viață fierbinte înainte de a face o alegere. Chiar dacă aveți deja un câine, știind cât de bine fac atunci când este fierbinte vă poate ajuta să vă ocupați mai bine. Aici sunt 20 de rase de câine care nu fac bine în vreme caldă.

Alaskan Malamute

Alaska Malamute este crescută în mod specific pentru a trage sanie în arctic, vremea fierbinte nu este exact un mediu adecvat pentru această rasă. Acești câini au straturi extrem de groase și este important să le păstrați periat pentru a reduce riscul de supraîncălzire.

Bulldog englez

Bulldog englez

Câinii brachycefici, care este un termen folosit pentru câini cu o față plat, sunt extrem de predispuși la accident vascular cerebral din cauza căilor respiratorii și a nărilor înguste. Unul dintre acei câini este buldogul englez. Adesea întâmpină dificultăți în vreme caldă, deoarece nu pot respira corect când se supraîncălzește. O vesta de răcire sau un ham ar putea ajuta, dar nu vă plimbați câinele când este prea cald oricum.

Buldog francez

Buldog francez

Verișorii francezi ai buldogului englez au aceleași probleme. De asemenea, ei nu fac bine în vreme caldă. În plus față de problemele lor de respirație, ele sunt, de asemenea, câini de mare energie, care este o problemă în condiții calde, deoarece nu există nici o modalitate de a cheltui acea energie fără a supraîncălzi câinele. Cel mai bine este să le păstrați activi în interior dacă aveți aer condiționat și să le umblați la începutul dimineții sau târziu seara.

Pomeranian

Pomeranian

Pomeranii au o dublă problemă - au un bot scurt și un strat gros. Aceasta este rețeta pentru supraîncălzire. Rasing haina lor nu va ajuta, deoarece nu va reduce supraîncălzirea și poate să-și distrugă haina. Asigurați-vă că pooch-ul dvs. este bine hidratat în vreme caldă și păstrați-le pe subsol periat.

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel

Această rasă este în mod special predispusă la obezitate, ceea ce le poate face predispuși la supraîncălzirea, mai ales că au, de asemenea, un bot scurt. Este important să păstrați greutatea câinelui pe un nivel regulat și să nu le lăsați afară când este prea fierbinte.

Chow Chow

Chow Chow

Chow Chow este o altă rasă cu o haină foarte groasă, care trebuie să fie periat în mod regulat pentru a permite aerului rece să ajungă la pielea câinelui. Nu încercați să-și rade hainele în vara, deoarece aceasta dăunează doar stratului și permite sunrailor să-și atingă pielea direct.

Mops

Mops

PUG este predispus la multe probleme de sănătate cauzate de nasul lor. Problemele de respirație sunt deosebit de comune în pugs. Ele sunt, de asemenea, predispuse la obezitate și că toate le face extrem de susceptibile la accident vascular cerebral. Limitați activitățile câinelui dvs. în timpul zilei în vreme caldă și încercați să îl păstrați bine hidratat.

Boxer

Boxer

Boxerii sunt cunoscuți pentru nivelurile lor de energie ridicată și care ar putea duce la supraîncălzire dacă nu se opresc să se răcească și să bea apă. Ele au, de asemenea, un bot scurt care poate duce la probleme de respirație. Face ca boxerul să ia o pauză adesea dacă sunt în afara când este fierbinte.

Akita inu

Akita inu

Akita are un strat frumos, pufos și moale, care este, de asemenea, foarte gros, dar nu este un lucru bun atunci când vremea este fierbinte. Această rasă este mai potrivită pentru un climat mai rece, deci luați măsuri de precauție suplimentare dacă locuiți într-un climat cald. Face ca câinele să bea o mulțime de apă și să ofere umbra unde se poate adăposti de căldură.

Boston Terrier

Boston Terrier

Aceasta este o altă rasă brahicefalică care primește cu ușurință cu ușurință. De asemenea, majoritatea terrierilor din Boston sunt negru sau alb, care atrage căldură. Păstrați un ochi pe câinele dvs. și nu lăsați-l să devină prea activ în timpul zilei pentru a evita supraîncălzirea. Îngrijirea unui câine brahicefalic necesită dedicare constantă.

pechinez

pechinez

Această rasă este predispusă la obținerea excesului de greutate. Ei au, de asemenea, o haină foarte lungă. Pe partea luminoasă, ei nu au o mulțime de energie, deci nu ar trebui să aveți o problemă pentru a le ține departe de a alerga la soare. Cu toate acestea, asigurați-vă că ei primesc suficient exercițiu, astfel încât să nu primească excesul de greutate. Tăierea părului îi poate ajuta, de asemenea, să rămână rece în vreme caldă.

Shih Tzu

Shih Tzu

Această rasă nu este potrivită pentru vreme caldă, deoarece are atât părul lung, cât și nasul scurt, astfel încât să se poată supraîncălzi ușor și să obțină o mașină de căldură. Puteți tăia părul puțin mai scurt pentru a vă ajuta câinele în vreme caldă, dar nu își rade complet haina.

Samoyed

Samoyed

La fel ca și cu celelalte rase cu părul lung, haina lui Samoyed îl ține izolată și oferă protecție împotriva arsurilor solare. Cu toate acestea, această rasă nu este potrivită pentru vreme caldă; Este mai potrivit pentru climatele mai reci. Păstrați câinele în cea mai mare parte a timpului dacă este fierbinte și asigurați-vă că bea multă apă.

Chin japonez

Chin japonez

Această rasă de jucării are un păr profund lung, care nu este bun pentru vremea caldă. Adăugați un bot scurt la acest lucru și aveți un câine care este mai bine lăsat în zilele fierbinți. De asemenea, trebuie să vă păstrați bărbia pe o dietă sănătoasă, deoarece acestea au tendința de a obține cu ușurință supraponderali.

Keeshond

Keeshond

Keesonii, la fel ca și alte rase de spitz, nu sunt potrivite pentru climate fierbinți din cauza straturilor lor foarte groase. Păstrați haina periat și asigurați-vă că evitați să le luați în timpul celor mai tari părți ale zilei.

Yakutian Laika

Yakutian Laika

Această origine de rasă este evidentă din numele lor. Yakutia face parte din Siberia rusă, ceea ce înseamnă că acești câini sunt obișnuiți cu cele mai dure condiții cunoscute de bărbați. Cu toate acestea, aceasta înseamnă, de asemenea, că nu sunt însoțitori adecvați în climatul fierbinte.

Affenpinscher

Affenpinscher

Affenpinschers au o haină foarte dură și un bot mic, astfel încât acestea tind să se supraîncălzească cu ușurință dacă petrec prea mult timp în vreme caldă. Tăierea hainei lor le poate ajuta să se răcească, dar este, de asemenea, important să le păstrați hidratați în orice moment și să evitați activitățile la soare.

Dog american Eskimo

Dog american Eskimo

În timp ce eschimosul nu au nimic de-a face cu această rasă, acești câini sunt încă mai potriviți pentru climatul mai rece deoarece au o haină atât de groasă. Cu toate acestea, este posibil să aveți grijă de acest câine, chiar dacă trăiți într-un climat cald. Doar să-l păstreze bine hidratat și să-și monitorizeze activitatea în soare.

Câinele imperial chinezesc
Wikimedia

Câinele imperial chinezesc

Aceasta este o altă rasă de jucărie care vine cu un baston scurt și o haină groasă. Ele sunt strâns legate de Shih Tzu și suferă de aceleași probleme atunci când vine vorba de vreme caldă. Cel mai bine este să păstrați acest câine în interiorul zilei în climatul fierbinte.

Siberian Husky

Siberian Husky

Siberian Husky este un câine foarte energic, care combinat cu părul lung pe care îl poate duce la supraîncălzirea. Acești câini au fost crescuți ca câini de sanie, climatul atât de rece se potrivește mai bine decât cel cald. Cu toate acestea, dacă oferiți o nuanță suficientă și păstrați haina periat, Husky Siberian poate trăi în vreme caldă.

Citiți următorul: Cum să răciți un câine - 12 moduri cele mai eficiente și 5 periculoase

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 20 de câini de câine care don

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De rase de câine care nu fac bine în vremea caldă