Tipuri de preluare

Labrador care rulează cu jucărie

Ținând două dintre primele trei rase de câine în u.S., Retrieverii sunt incredibil de populari datorită comportamentelor lor dulci și a personalităților energetice. Ele sunt grupate de către American Kennel Club (AKC) ca câini sportivi, așa cum sunt folosiți din punct de vedere istoric pentru păsările de vânătoare, în special rațele și alte păsări de apă.

În timp ce Labrador Retriever si Golden Retriever sunt cele mai cunoscute tipuri din acest grup, sunt de fapt șase tipuri de Retriever. Ele sunt similare în aspect și temperament, dar au și diferențe distincte.

Labrador Retriever

Cea mai populară rasă de câine în U.S. Din 1991, conform AKC, Labrador Retriever Sa Sare mare spirited și dulce. Ei au haine galbene, negre sau maro ciocolatiu și se cântărește în la 55 la 80 de lire sterline, în funcție de sexul câinelui. Acest tip de Retriever este cunoscut pentru scurt sa, haina de blana deasa, o vidră cum ar fi coada incredibil de puternic `s, și un temperament bun.

Labrador Retriever au o lungă istorie ca prietenul canin pescarilor din Terra Nova, dar a început ascensiunea lor rapidă la popularitate la începutul anilor 1800, când nobilii engleză a adus din spate rasa în țara lor de origine.

Labrador

Cu toate că Labrador ar putea să nu ajungă la aceleași înălțimi de popularitate ca laboratoare, sunt încă o rasă iubită în America, venind ca nu. 3 cele mai populare rase, spune AKC. Cele breed`s semnul distinctiv caracteristică fizică este capul lat si botul drept, în timp ce câinii sunt cunoscute pentru a fi animale de companie energetice și prietenos.

Retriever de aur au fost crescute pentru prima dată în Scoția, în mijlocul secolului al 19-lea, și în timp ce există trei variante-britanice de rasa, american, si-canadian Toate au un fel de strat pletos galben-auriu. Goldeni necesită îngrijire regulată, ca lor dublu-strat hidrofug-apă aruncă în mod regulat, în special în timpul de două ori pe an, eveniment varsare majore. Periajul zilnic sau săptămânal diminuează cantitatea de păr care cade în mod natural.

Chesapeake Bay Retriever

De asemenea, cunoscut sub numele de "Chessies", Chesapeake Bay Retriever este un câine puternic, stout. Aceasta rasa este mai mare și mai rezistentă construit decât celelalte Retriever, cu un strat care este dens, ondulat, și rezistent la apa. Ei vin în trei culori maro-ciocolata, rogozul (roșu-auriu), și iarbă mort (paie), dar ochii lor sunt întotdeauna o nuanță gălbuie sau chihlimbar.

Numele vine de popularitate breed`s printre proprietarii de cluburi vreme de rață de-a lungul Golful Chesapeake în timpul secolului al 19-lea. Chesapeake Bay Retriever a făcut bine la rațe regasirea în apele reci ale golfului din cauza blana gras, gros dublu.

Chessies sunt al treilea cel mai popular tip de Retriever în America, dar rangul lor este mult sub cea a Lab și Golden. În ciuda acestui lucru, Retrieverii Bay Chesapeake au o dispoziție similară și fericită și inteligență remarcabilă.

Retriever acoperit cu plat

Genul, fericit și energic plat Coated Retriever are, după cum sugerează și numele, un strat-culcat fie negru sau `s ficat și pene la picioare și coadă. Ca și retrieverii de aur, această rasă ar trebui să fie periat săptămânal pentru a descuraja vărsarea.

Retrieverii cu acoperire cu plată au fost crescuți pentru prima dată la mijlocul anilor 1800 și au fost numiți "câinele Gamekeeper`s."Înainte de a fi răsturnat în popularitate de laboratoare și de aur, retrieverii cu acoperire plat au fost tipul de top de retriever în Marea Britanie. În timpul primului și al doilea război mondial, reproducerea atingerii unor nivele periculoase scăzute până la punctul în care era incert dacă ar supraviețui. Cu toate acestea, popularitatea lor a început să se ridice din nou în anii 9160.

Deși recuperătorii cu acoperire cu plată sunt de obicei rapid pentru a se antrena, ele nu ajung la maturitate completă până la 3 până la 5 ani. Din acest motiv, sunt cunoscute sub numele de "Peter Pan" de retrieveri, deoarece par să nu crească niciodată, să-și prezinte căile de catelus în bătrânețe.

Curly-Acoperit Retriever

Retrieverul acoperit cu Curly este cel mai vechi dintre rasele de retriever, care apar mai întâi la sfârșitul anilor 1700, stratul negru, fie ficatul în culoarea este alcătuit din bucle strânse, impermeabile. Spre deosebire de alți preceseri, tipul acoperit cu Curly are un cap cu formă de pene. Deși acest tip de Retriever este prietenos și jucăuș cu cei dragi, sunt mai independenți decât alte soiuri, precum și un pic mai puțin prietenos cu străinii.

Recovers-urile acoperite cu Curly coboară din două rase de câini dispărute, spanielul de apă engleză și setterul de recuperare, dar există și o suspiciune că buclele distincte și de vărsare scăzută provin dintr-o cruce cu pudelul.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Retrieverul Nova Scotia Duck Tolling ar putea fi cel mai mic dintre retrieveri, dar este un câine frumos, compact, cu un haină dublă densă, care este roșu de aur la roșu de cupru întunecat pe corp cu marcaje albe pe față, piept și labe. Datorită hainei sale duble, Retrieverul Tolling necesită o periere săptămânală cea mai mare parte a anului și periajul zilnic în timpul sezonului de vărsare.

După cum sugerează și numele, acest tip de retriever a fost crescut în Nova Scotia pentru a avea o natură curioasă și mișcări rapide pentru a prinde apă cu apă. "Tolling" se referă la desenarea apei de apă spre vânător în stilul unei vulpe, pe care se cunoaște rasa. Cu toate acestea, Retrieverii Nova Scotia Duck Tolling nu au fost recunoscuți de AKC până în 2003.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tipuri de preluare