Cum să vă pregătiți pentru adoptarea unui nou câine

Un Labrador Retriever mestecă pe o jucărie de pluș

Când decideți Adoptați un câine De la un adăpost sau un grup de salvare, faci a Minunat lucru Pentru a ajuta animalele fără adăpost peste tot! Chiar înainte de tine aleși câinele drept, Puteți începe pregătirea pentru sosirea noului dvs. Companion Canine.

Aducând acasă an câine pentru adulți sau catelul mai vechi de la un adăpost sau salvare diferă de a aduce acasă un foarte tânăr Puppy. Fiecare are argumentele pro și contra. Ar trebui să știți ce să așteptați pentru primele câteva săptămâni după ce câinele dvs. nou adoptat ajunge în casa dvs. Cu cât sunteți mai pregătiți, cu atât va fi mai ușor tranziția.

Pregătirea pentru a aduce acasă un câine nou

Înainte de a vă aduce casa de câine, asigurați-vă că aveți zone înființate acolo unde se poate simți în siguranță și că casa dvs. este adecvată pentru câini. Câinele ar trebui să aibă acces la patul, bolurile alimentare și apa și jucăriile. Dacă intenționați să Trenul de crate, Asigurați-vă că cutia este gata, de asemenea.

Dacă noul dvs. câine are un element special (cum ar fi o jucărie, un pat sau o pătură) de la el Foster Home sau adăpost, aflați dacă îl puteți lua acasă. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți familiarizați.

De ce ai nevoie

Veți avea nevoie de câteva consumabile de bază de câine înainte de timp, astfel încât să nu trebuiască să fugi la magazin în ultimul moment și să-ți petreci timpul cu noul tău pui.

  • Pat de câine și cutie (dacă se utilizează)
  • Alimentele și bolurile de apă
  • Jucării
  • Mâncare pentru câini
  • Guler, etichetă de identitate și lesa
  • Înregistrări veterinare

Împiedicați un câine pierdut

Ia o guler și eticheta de identificare cu numărul dvs. de telefon realizat în avans. Adu-l cu tine când îți ridici noul câine.

Cel mai rău scenariu, dacă câinele se îndepărtează sau se rătăcește, nu va putea să-și găsească drumul înapoi la casa ta. Amintiți-vă, câinele va fi într-un loc nefamiliar și ar putea fi stresat sau speriat. Să fie mai atenți pentru ao păstra pe o lecție sau într-o zonă fixă ​​împrejmuită când este în aer liber împiedică pierderea acestuia.

Tranziția alimentelor câinelui

Aflați ce fel de mâncare vă alimentează noul dvs. câine și asigurați-vă că aveți suficient pentru primele săptămâni. Dacă intenționați să schimbați alimentele, așteptați cel puțin o săptămână înainte de a introduce noua dietă. Apoi, trecerea treptată la noua hrană pe o săptămână sau cam asa ceva.

Atât schimbarea stresului, cât și a dietei pot provoca tulburări de stomac și diaree. Păstrați un ochi pentru acestea sau oricare altul semne de boală, multe dintre ele pot fi, de asemenea, aduse de stres.

Bond cu câinele tău

Ar trebui să petreceți primele câteva zile de legare cu noul dvs. câine, dar dați-i un spațiu, de asemenea. Dacă vrea să-și petreacă timpul în cutie, mai degrabă decât cu tine, lăsați-o să facă acest lucru. Cu toate acestea, puteți încuraja câinele dvs. să interacționeze cu dvs. prin utilizarea de tratamente și o voce moale și calmă.

Mai trebuie să stabilești o rutină și să se stabilească "Regulile casei."Începeți să vă hrăniți, să mergeți și să interacționați cu câinele dvs. în același program general în fiecare zi, dacă există zone în sau în jurul casei, care sunt în afara limitelor câinelui dvs., stabiliți acest avans. Acest lucru se poate face fie prin blocarea accesului la zonele, fie prin utilizarea "lăsați-l"Comanda.

Începeți pregătirea imediat

Instruire ar trebui să înceapă din momentul în care noul dvs. câine vine acasă, dar este cel mai bine să începeți încet.

Housetraining este o prioritate. Multe salvare și adăpost câini au deja unele housetraining, dar se așteaptă la câteva accidente în primele câteva săptămâni. Pentru alte formări, lucrați la Comenzi de bază și Lout-leash-mers la început, apoi treceți la trucuri și formare avansată. Mai presus de toate, nu uitați să păstrați lucrurile pozitiv.

Programați o vizită veterinar

Luați noul câine la medicul veterinar în câteva zile după ce vine acasă. Este o idee bună să stabiliți o relație cu veterinarul dvs. și să deschideți liniile de comunicare devreme. În acest fel, dacă noul dvs. câine devine bolnav, veterinarul dvs. va avea o idee mai bună despre sănătatea generală în prealabil.

Grupul de adăpost sau de salvare ar trebui să vă ofere vreun vaccin și înregistrări de sănătate anterioare. Asigurați-vă că aduceți-le la prima vizită veterinică.

Lăsați câinele să se adapteze

Fiți conștienți de faptul că câinele dvs. nou adoptiv se poate comporta diferit în casa dvs. decât a făcut la adăpost sau la Home Foster. O discuție lungă cu lucrătorii adăpostului sau proprietarii de promovare vă poate oferi o idee despre personalitatea și obiceiurile sale. Cu toate acestea, odată ce câinele vine acasă cu tine, nu există nici o modalitate de a fi sigur cum se va comporta.

Ar putea dura săptămâni sau chiar luni pentru ca noul dvs. câine să-și arate adevărata personalitate. Fiți răbdători și iubiți, dar și consecvenți. Asigurați-vă că are o mulțime de exerciții fizice, stimularea mentală, socializare, și atenție. Toate aceste lucruri promovează o lungă perioadă de timp, sănătos, și viața fericită împreună.

Prevenirea problemelor cu câinele după adopție

Dacă aveți copii, încercați să le întâlniți cu câinele înainte de ao aduce acasă, astfel încât câinele recunoaște mirosul lor. Acasă, introduceți copiii la câine într-un mediu calm. Păstrați controlul prin faptul că aveți câinele pe o leșie și nu lăsați copiii singuri cu câinele nesupravegheat.

De asemenea, veți dori să stabiliți reguli cu copiii dvs. care sunt adecvați vârstei lor. De exemplu, copiii mici ar trebui să fie învățați să nu alerge după câine, să se joace cu jucăriile sale sau să-și tragă coada sau urechile. Predarea copiilor cum să se comportă corect în jurul câinilor va merge mult la Prevenirea mușcăturilor și a nipsurilor.

Aceleași măsuri de precauție trebuie luate cu orice animal de companie pe care îl aveți deja în casă. Să ia timp pentru a fi în mod corespunzător Introduceți noul câine pentru câinii rezidenți și pisicile, oferind prioritate animalelor și perturbarea rutinelor lor cât mai puțin posibil.

Nu planificați excursii majore, renovări sau schimbări în primele câteva săptămâni până la câteva luni că câinele dvs. locuiește cu dvs. Acest timp de tranziție ar trebui să fie cât mai liber posibil și o excursie la canisa, mobilierul în mișcare sau lucrătorii care vin în și din casa dvs. poate provoca stres la orice animal de companie, cu mult mai puțin unul într-un mediu nou.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă pregătiți pentru adoptarea unui nou câine