Cele mai bune rase de câine pentru vreme rece & # 038; zăpadă - top 20 și # 038; ghid

Cele mai bune rase de câine pentru vreme rece & # 038; Zăpadă - Top 20 și # 038; Ghid

Câinii pot tolera cele mai dure de temperaturi și condiții. Dar există câteva rase de câine dragoste vremea rece și zăpada. Acordat, majoritatea câinilor iubesc zăpada, este ca o jucărie gigantică care a preluat întreaga lume exterioară. Dar anumite rase se dezvoltă în ea.

Câțiva sunt Băuturi pentru câini meteorologice, altele sunt aparent concepute pentru vremea de iarnă. Deci, ce rase îl iubesc cel mai mult, și care îi face atât de compatibile cu aceste condiții?

Ce face un câine mai potrivit pentru rece și zăpadă?

Există mai multe caracteristici fizice care fac o rasă de câini mai potrivită pentru vreme rece, inclusiv dimensiunea, stratul și mai mult! Pentru a fi prietenos de zăpadă, o rasă de câine trebuie să fie pregătită să lupte hipotermie și Frostbits, chiar ca A Puppy sau câine de dimensiuni mici.

Câinii care se bucură de vreme rece ar trebui, de asemenea, să poată Rămâneți și dormiți în aer liber pentru perioade lungi de timp și să rămână complet heathy.

Rasele mari de câine

Probabil ați observat că majoritatea câinilor din listă au fost rase mai mari. Asta pentru ca Câinii mai mari conservă căldură. Pielea mai puțin pe care o aveți în raport cu greutatea corporală, cu atât mai lent pierdeți căldura. Prin urmare, de ce rasele mici trebuie să poarte haine pe plimbări de iarnă!

Urechi mici

Pentru o mulțime de mamifere, sunt ca și urechile Radiatoare naturale. Vasele de sânge din ele eliberează căldura din corpurile lor. De aceea elefanții au urechi atât de gigantice, iar acești câini, pe de altă parte, au cele mai mici!

Câinii care provin din climate mai calde tind să aibă urechi mai mari pentru a scăpa de căldura excesului de căldură, iar rasele de câine care iubesc vremea rece și zăpada au de obicei mai mici, pentru ao păstra.

Coats dublu

Toți câinii menționați în acest ultimă haine dublă. Aceasta este atunci când blana este dublă stratificată pentru extra Căldura și protecția, împărțit într-un strat substrat și strat exterior. Adesea, stratul interior este loial pentru izolare și stratul exterior este rezistent la intemperii. Dar ele pot fi, de asemenea, mai fine dedesubt și pe lângă exterior pentru alte tipuri de protecție.

Paws & Glaws

Mulți dintre câinii de pe această listă au Picioare mari, foarte păroase. Acest lucru este astfel încât să poată păstra cald și să-și distribuie greu greutatea pe teren stâncos sau înghețat pentru un robustet suplimentar.

Toți câinii au o ușoară urcare pe picioare, dar unele dintre aceste rase au super Paws Webbed. Acest lucru este de a le ajuta să înoate și să rămână echilibrat când merg pe zăpadă sllushy.

Câțiva câini de pe această listă au de asemenea Dewclaws pe picioarele lor posterioare, care îi ajută să le dea o stabilitate suplimentară și o frecare atunci când merg în zăpadă și gheață.

Top 20 de rase de câine pentru vreme rece și zăpadă

Locuiți undeva că este predispus la temperaturi mai reci și zăpadă? Dacă da, este posibil să doriți să luați în considerare adoptarea uneia dintre aceste rase.

1. Siberian Husky

Desigur! Huskies sunt cele mai iconice rase la rece. Ei sunt câini de dimensiuni mari de dimensiuni medii, cunoscute de straturile lor groase de argint și alb, care străpunge ochii albastri, independența încăpățânată și natura vocală.

Huskies provin din Siberia, o țară sinonimă cu gheață și zăpadă. Ele sunt celebre pentru Sled-tragere la viteze aproape de neegalat. Hainele lor cu părul scurt constau dintr-un izolator, substrat dens și strat mai moale pentru a le menține calzi în astfel de condiții. Ele au, de asemenea, tampoane foarte dure, și păroase, lapte webbed pentru a le proteja când merg pe zăpadă.

Huskies sunt foarte inteligenți și au energie fizică abundentă. Din acest motiv, ei necesită o mulțime de exerciții, răbdare și stimulare mentală. Dar dacă sunteți dispus să puneți în timp și efort, ei fac fabulos Fabulos, prieteni blând, iubitor.

Husky ca câine de gardă
Huskies nu sunt câini de gardă buni, în ciuda privirii lor intimidante.

2. Alaskan Malamute

Alaskan Malamutes au fost crescuți de Tribul Inuit Mahlemut din Alaska de sute de ani și sunt, de asemenea Pranzi prolifice de sanie. Ei deseori confundați pentru Huskies, deoarece au aparențe foarte asemănătoare. Cu toate acestea, ele sunt mai mari, mai puternice și tind să aibă caractere destul de diferite. Datorită dimensiunii lor, ei nu au viteza lui Huskies, dar sunt capabili să tragă niște sanii mult mai grele.

Ei nu au de obicei cât mai multă energie ca Huskies și sunt mult mai tactilă, afectuos și devotat.

3. Samoyed

Samoyed este o rasă veche, de dimensiuni medii, originare din Rusia. Au fost crescuți să vâneze, turme și să tragă sanile în condiții reci înghețate pentru persoanele semi-nomade Samoyed. Samoyeds au straturi pufoase, albe, duble care constau dintr-un strat exterior grosier rezistență la vreme, și un substrat moale pentru căldură. Ei au de asemenea urechi mici pentru conservarea căldurii.

Samoyeds sunt câini plini de viață, jucăuși, prietenoși care sunt cunoscuți pentru cei puternici, Obligațiuni loiale că se formează cu familiile lor. Cu toate acestea, au nevoie de o mulțime de atenție și afecțiune. Se pot dezvolta anxietate de separare și problemele comportamentale dacă nu le primesc.

4. Saint Bernard

Una dintre cele mai faimoase rase de munte de munte din toate, Sf. Bernards sunt cunoscute pentru dimensiunile lor uriașe, straturi groase, maro, alb-negru, ochi droopie, guri de slobte și natură blândă. Acestea sunt a treia rasă de câine din lume și cea mai mare pe această listă!

Originare din Alpii de Vest din Elveția, Franța și Italia, acestea giganți blânzi sunt celebre pentru a fi salvare montana câini. Pentru a le menține calde, straturile lor dublu stratificate constau dintr-un strat exterior grosier, rezistent la apă și sub acoperire groasă, izolantă. Ele au, de asemenea, picioare extrem de mari, păroase, webbed, și dewclaws din spate pentru a le menține cald și constant pe terenul stâncos, înghețat.

Sfântul Bernards poate arăta ca o mână, dar sunt faimoase, drăguțe, afectuoase, calme și liniștite. Ei iubesc, de asemenea, copiii.

5. Dog american Eskimo

Una dintre cele mai mici rase de dimensiuni mici din această listă, Câini americani Eskimo au fost utilizate pentru prima oară ca câini de pază În mijlocul americanului. Ei nu au fost aleși să fie câini de protecție pentru că sunt agresivi, mai degrabă pentru alerta lor, Natura vocală. Și așa cum s-ar sugera numele, această rasă de câine iubește vremea rece și zăpada!

Urechile lor mici și groase, albe Coaturi duble le-a ajutat să rămână cald în timp ce lucrează în aer liber.

Personalitate, câinii americani Eskimo sunt foarte inteligenți, activi, jucăuși și prietenoși.

6. Chow Chow

Majesticul Chow Chow arată mai mult ca un urs sau un leu decât un câine. Cu urechile lor mici, Manesele de Aur, haine groase, duble, și limbile albastre-negru, acest mare, vechi Rasa chineză a fost inițial obișnuit gardian temple spirituale sacre în regiunile de îngheț, muntoase ale stepelor nordice.

Chow Chows sunt foarte independente, Câini liniștiți. Ei deseori departe cu străini, și nu se înțeleg întotdeauna cu alți câini. Cu toate acestea, ele sunt cunoscute a fi foarte loiale și iubitor cu familiile lor.

copac phylogenetic chow chow rasa
Arborele genealogic al chowerului chower în comparație cu alte rase vechi de câini.

7. Norwigan Elkhound

Elkhounds norvegian sunt una dintre cele mai dureroase rase de câine din jur. Această rasă de teamă, de dimensiuni medii a fost inițial folosită pentru a urmări și a vâna Moose, Elks, lupi, chiar și urși de la vremurile vikingi din Scandinavia. Pentru a păstra elkhounds cald, norvegian au o haina dublă alcătuită dintr-o acoperire caldă, netedă, densă și un strat exterior de protecție de blană argintie.

Ei sunt cunoscuți pentru natura lor îndrăzneață, energică, jucăușă, independență puternică și loialitate la familia lor.

8. Terrier Tibetan

Terrierii tibetani, De asemenea, cunoscut sub numele de "câinii sfinți din Tibet", au fost adesea păstrate de călugării tibetani ca niște farmecuri de noroc și câini de gardă pentru templele lor de munte. Acești terrieri de dimensiuni medii au un sentiment fantastic de echilibru și instinct pentru recuperare, ceea ce le-a făcut, de asemenea, perfecți pentru recuperarea lucrurilor care au căzut în munți.

Al lor Picioare largi, plate, Webbed sunt ideale pentru terenul montan și protecția lor haina dublă, de obicei fie gri sau maro și alb, îi menține cald. Terrierii tibetani sunt cunoscuți că sunt câini blânzi, afectuosi, sensibili și prietenoși.

9. Newfoundland

Un alt uriaș blând, Newfoundlands au fost inițial crescuți pentru a ajuta pescarii canadieni să lucreze în Marea Nordică din Atlanticul de Nord. Ei au ajutat la tratarea plaselor de pescuit la bord și erau cunoscute că se scufundă în apele pentru a salva pe oricine care a căzut peste bord. Ele sunt încă folosite pentru salvarea apei astăzi și sunt născuți naturali înotători.

Cadrul lor uriaș, puternic, muscular, gigantic picioarele webbed, haina exterioară rezistentă la apă, și izolarea subsolului îi fac unul dintre cei mai buni înotători de câini din lume, în special pentru apele reci. Ei au de fapt cele mai lungi degetele de la picioare ale tuturor raselor, astfel încât picioarele lor acționează ca niște flippers! Newfoundlands au, de asemenea, dewclaws pe picioarele lor posterioare, care i-ar ajuta să navigheze în mediile înghețate, în zăpadă au fost crescuți pentru a lucra.

Ele pot fi negre, negru și alb, gri sau maro. În ciuda vărsării excesive și a naturii drogole, ele sunt o rasă extrem de populară. Acest lucru se datorează faptului că Newfoundlands sunt printre câinii blânzi, dulci și iubiți.

Newfoundlands iubesc zăpada
Acești giganți blânzi iubesc zăpada!

10. Komondor

Komondors, De asemenea, cherestea maghiară, sunt o rasă mare, neînfricată de câine, cu o lungă istorie de păstrare a animalelor în întreaga Europă. Nu sunt special crescute pentru temperaturi de înghețare, dar au fost intenționate să fie rezistent la vreme astfel încât să poată lucra în orice condiții.

Ca rezultat, ei au haine duble lungi, groase, compuse din Blană cu fir de multe ori menționate ca "mop-ca". Coaturile lor unice au fost, de asemenea, destinate a fi rezistente la prădători și ar ajuta pe câini în lupta împotriva coioților.

În ciuda faptului că sunt câini de protecție, komondorii fac animale de companie blânde, calme și afectuoase.

11. Lapphund finlandeză

Lapphund finlandeză este o rasă de câine nordic, de dimensiuni medii, inițial folosită pentru a ajuta la mutarea efectivelor de renovat în Laponia. Au urechi mici, Piciorul Webbed care se comportă ca niște cizme de zăpadă, o incredibil de groasă haina dublă. și o coadă distinctivă curly care poate fi înfășurată în jurul feței atunci când dormește pentru protecție. Sunt de obicei o combinație de negru, alb și maro.

Lapphundul finlandez este un câine extrem de social prosperă într-o familie mare. În timp ce ei pot fi atenți la străini, ei sunt altfel prietenoși, credincioși, vocali, calme și curajoși.

12. Keeshond

Spre deosebire de cele mai multe dintre celelalte rase de pe această listă, Keeshonds Nu provin dintr-o țară cu condiții meteorologice extreme. Provin din Olanda și au fost folosite pentru prima oară ca Watchdogs însoțitori Pentru bărci de barje pe canalele olandeze.

Cu toate acestea, ei au trebuit să fie pe acoperișurile de barje pentru perioade lungi de timp și în toate condițiile meteorologice. Astfel încât urechile lor mici și haina dublă argintie, constând dintr-o haină izolantă, izolatoare și haina exterioară, pentru a le menține cald. Ei sunt cunoscuți că sunt luminoase, afectuoase, jucăușă, agilă și rapidă!

13. Mastiful tibetan

Tibetan Mastiffs sunt o rasă imensă, folosită mai întâi ca câini de pază pentru animale, corturi, mănăstiri și palate în regiunile nordice. Sunt încă folosite ca câini de gardă astăzi de triburile tibetane.

Haina dublă incredibil de groasă are un strat exterior rezistent la apă și un subsol izolator, peool, care îi păstrează cald în Cele mai reci temperaturi imaginabile. Coaturile lor sunt, de obicei, negru, bronz și alb și sunt atât de calde încât pot supraîncălzi cu ușurință în temperaturi calde și de vară.

Deși uimitoare să privească și foarte inteligent, acești câini sunt mai potriviți experimentați proprietari. Ele sunt tenace, vigoare puternice și foarte încăpățânate.

14. Câinele de munte Bernese

Câinele de munte Bernese, Pe de altă parte, are temperamentul perfect pentru noii proprietari. Originarea din Elveția, această rasă mare a fost dezvoltată pentru prima oară pentru a ajuta la transportul încărcăturilor grele și a animalelor de gardă în toate Weathers.

Al lor Extrem de dens, Silosul, haina dublă cu părul lung ajută la menținerea lor caldă în toate cele mai recide cele mai reduse de temperaturi.

Câinii de munte Bernese au o mulțime de energie și sunt excepțional de credincioși și loiali. Un câine de familie ideal, ele sunt blânde, tactile, jucăușă, afectivă și inteligentă.

15. Shiba inu

Cealaltă rasă mică pe listă, Japoneză Shiba inu a fost primul pentru vânătoare Terrain montan în Japonia. Au urechi mici și un strat dublu rigid, care îi împiedică să se simtă rece.

Shiba Inus sunt câini incredibil de rapizi și agili care iubesc viața în aer liber. Ei sunt încrezători, credincioși și afectuosi cu familiile lor, dar tind să fie timide și suspecte de străini.

16. Mari Pyrenees

Marele Pyrenees este o rasă mare de câine, care a fost inițial crescută pentru a garda animalele în Munții Pirinei din Europa cu mii de ani în urmă - și încă face astăzi! Al lor Pantofi dublu de culoare albă care sunt dur în exterior și de dedesubt, frumoasele manes, cozi plumei și picioarele cu pene & picioare toți au ajutat-o ​​să-i protejeze de vremea rece și zăpada în timp ce se află în timpul nopții. Ei au, de asemenea, dewclaws pe picioarele lor din spate pentru a le ajuta să navigheze mai bine pe terenul de zăpadă.

Marele pirinei sunt cunoscuți că sunt încrezători, câini cu vârste puternice, diligente. Deși nu sunt întotdeauna cele mai afectuoase rase, ele sunt foarte blânde, iubitoare și loiale familiilor și pacienților cu copii. Care a spus, Socializare și instruire ar trebui să înceapă mai devreme cu această rasă, deoarece pot deveni supraprotedenți fără ea.

17. Shepherd anatolian

Singurul câine din această listă pentru a proveni dintr-o țară predominant fierbinte, Shepherds anatolian sunt printre primii câini de vânătoare și gardă din Mesopotamia, Turcia. Anatolia este cunoscută pentru veriile sale uscate, fierbinți și iernile reci, umede. Ca rezultat, ele sunt mari, puternice, robuste, rasa meteo cu straturi duble scurte, wirt care le protejează de elemente, fără a fi prea grele.

Acestea fiind spuse, hainele lor sunt extrem de groase în jurul gâtului pentru a le proteja de atacurile de pradă.

Acești câini sunt drăguți cu familiile lor, îndrăznețe, mândri și independente, dar protectoare și teritoriale. Ele sunt întotdeauna "la datorie" și nu sunt foarte primitoare față de străini sau jucăuș în general, Preferând să meargă pe plimbări decât jocurile de joc.

18. Păstoriștii germani

Probabil cea mai populară rasă pe această listă, Păstoriștii germani sunt o rasă medie mare, cu o origine relativ modernă, datând din 1899.

Ei au fost inițial folosiți pentru oi de vânătoare în Germania și au un scurt, grosime grosime negru și brun pentru a le proteja de vremea rece în timp ce lucrează. Cu toate acestea, datorită lor Puterea, curajul și inteligența, acestea sunt acum utilizate în mod obișnuit ca Poliția și câinii militari.

Sunt în prezent cea de-a doua rasă de câine cea mai populară în SUA, și acest lucru este probabil datorită naturii lor loiale, protectoare. Deși există multe incidente ale ciobanilor germani fiind agresivi, acest lucru este probabil datorită instruirii necorespunzătoare de către proprietarii care doresc un simbol de stare "dur". Cu socializare corectă și formarea, acești câini pot fi blând, iubitoare, afectuoase și tactile.

De asemenea, verificați articolul nostru uimitor despre Black GSDS și pe Cele mai bune nume de catelus GSD!

Câini care iubesc zăpada
Păstorii germani iubesc vreme rece!

19. Karakachan Bear Dog

Karakachan Bear Dog a fost inițial crescută pentru a fi un gardian al animalelor pentru păstorii bulgari în zonele reci, montane. Pentru a menține cald în aceste condiții, au urechi mici și un strat exterior rigid și protector și Heavy, izolator izolator. Acești câini mari, curajoși nu ar ezita să lupte împotriva prădătorilor, cum ar fi lupi și chiar urși pentru a-și păstra oile în siguranță.

Acești câini sunt în mod natural vigilenți, protectori, independenți și dominați. Deși sunt foarte iubitoare cu familiile lor, fără socializare și formare adecvată, ei pot deveni supraprotectivă din casele lor spre străini. Vladimir Putin are un câine Karakachan.

20. Akita

Akita este o rasă japoneză mare, care se consideră a fi un simbol al mulțumirii și longevității în Japonia. Ei au fost inițial crescuți să fie câini de protecție și vânători în regiuni reci, montane. Urechile lor mici și Coat dublu gros și degetele de la picioare le-a ajutat să se încălzească și să-și distribuie greutatea în mod egal când merg pe teren.

Akitas japoneză sunt culori de aur și albe, în timp ce Akitas american sunt de obicei mai întunecate maro și alb. Ele sunt curajoase, calme și înfricoșătoare loială familiilor lor.

Cu toate acestea, acești câini sunt în mod natural îngrijorați de străini și de multe ori nu se înțeleg cu alți câini. Acest lucru este probabil înnăscut deoarece strămoșii lor au fost folosiți pentru câine.

Acestea sunt 20 de rase de câine care iubesc vreme rece și zăpadă. Te gândești la adoptarea unei rase de câine la rece?Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de câine pentru vreme rece & # 038; zăpadă - top 20 și # 038; ghid