Cum să ai grijă de păsările de companie în vreme rece

Budgie gri-albastră așezată pe o colibă ​​într-o cușcă lângă o ceașcă de mâncare

Când vremea din afară devine înfricoșătoare, poate scrie probleme pentru păsările de companie. Deoarece majoritatea speciilor de păsări de companie grindină din zonele geografice care au climă caldă, tropicală, o scădere a temperaturii poate fi devastatoare atât la confortul și sănătatea, chiar dacă tu Ține-ți pasărea înăuntru. Aflați de ce vremea rece poate să pună o astfel de problemă pentru păsările de companie, precum și sfaturi pentru a vă menține prietenul cu pene în siguranță, sănătos și confortabil.

Imită mediul nativ al păsărilor tale

Deși păsările dvs. de companie a fost probabil crescută în captivitate, speciile sale sunt, probabil, originale dintr-o regiune care rămâne destul de caldă pe tot parcursul anului. De exemplu, macaws provin din pădurile tropicale din America de Sud, Ringneck Parakeets provin din climă temperată din India și Papagali gri africani provin din cele mai calde regiuni din Africa. Aceste tipuri de păsări pur și simplu nu sunt concepute pentru a face față temperaturilor dure de iarnă.

Astfel, este extrem de important ca clima în care locuiești păsări de companie imită habitat natural. De multe ori poate fi periculos să expuneți o pasăre de companie într-un mediu care este mai rece decât 65 de grade Fahrenheit. Aceasta înseamnă că aviarii în aer liber trebuie să fie monitorizați extrem de îndeaproape pentru schimbări bruște în vreme. Și chiar dacă vă păstrați pasărea într-un mediu controlat de climă, o fereastră de scurgere sau o izbucnire rapidă de aer rece dintr-o ușă deschisă poate să-i streseze sistem imunitar și faceți-o susceptibilă la boală.

Păsările reci se află adesea cu penele lor pufded pentru a păstra căldura corpului și nu se mișcă prea mult. Acest comportament poate fi, de asemenea, un semn de boală. Deci, dacă creșterea temperaturii mediului dvs. de păsări nu o returnează la comportamentul său normal destul de repede, contactați medicul veterinar avian.

Asigurați-vă că încălzirea dvs. este sigură pentru păsări

Cu excepția cazului în care casa dvs. are căldură centrală și aer, împreună cu o izolație bună, oferind o temperatură confortabilă pentru pasărea dvs. de companie poate fi mai ușor de spus decât a fost făcut. Construirea unui incendiu într-un șemineu nu este o opțiune bună. Nu numai că un foc deschis reprezintă un risc de arsură pentru o pasăre din cușcă, dar fumul din lemnul ars este, de asemenea, un pericol pentru sănătate. Păsările au sisteme respiratorii extrem de sensibile și pot dezvolta cu ușurință probleme serioase de sănătate, inclusiv moarte subită, de la orice fum sau fum.

Din același motiv, multe încălzitoare spațiale sunt, de asemenea, o alegere slabă pentru a vă menține pasărea de companie caldă. Unele sunt tratate cu o acoperire nonstick, care dă fumul toxic care sunt cunoscuți ca fiind letale pentru păsările de companie. În plus, unele încălzitoare spațiale rulează pe gaz sau kerosen, care produc și fumuri care ar putea ucide prietenul cu pene.

Unele moduri de a întemeia Păstrați-vă pasărea caldă Când casa ta devine rece este să muți cușca păsărilor departe de ușă și ferestre. Părțile interioare ale unei case sunt de obicei cele mai calde și cele mai îndepărtate de curenți răciți. Mai mult, acoperiți cușca păsărilor pe timp de noapte când este timpul să mergeți la culcare, iar temperatura scade. Acest lucru va deflecta și proiectele și va ajuta la menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul cuștii.

În plus, dacă găsiți scurgeri de aer, sigilați-le cât mai curând posibil. Un kit de izolare a armăirii este adesea o modalitate ușoară la ferestrele rezistente la intemperii. Dar fiți atenți să utilizați spumă de spray și alte tipuri de izolație din jurul pasării dvs., deoarece pot da substanțe chimice toxice. Consultați-vă medicul veterinar pentru produsele de siguranță aviară.

Nu uitați de umiditate

Păstrarea păsărilor dvs. calde este doar jumătate din ecuația atunci când vine vorba de a ajuta animalul dvs. de companie să o facă prin lunile mai reci în siguranță și sunet. Multe sisteme de încălzire la domiciliu pot face ca aerul de interior să se usuce foarte uscat, jefuind o pasăre de umiditate foarte necesară în mediul său. Nivelurile scăzute de umiditate pot duce la pielea uscată, pene fragile, problemele de preferință, problemele respiratorii și mai mult într-o pasăre.

Din fericire, problema de umiditate este destul de ușor de rezolvat. O opțiune este de a achiziționa un umidificator electronic și de a pune camera în care este localizată cutia păsărilor. Sau puteți ușor ceață pasărea ta cu apă dintr-o sticlă de pulverizare în mod regulat. Majoritatea păsărilor se bucură de o emițătoare zilnică, deoarece imită precipitațiile naturale pe care le-ar fi în sălbăticie. De asemenea, ajută la promovarea comportamentului sănătos de preîncălzire și ameliorarea pielii uscate. Cu toate acestea, mai întâi asigurați-vă că mediul dvs. este suficient de cald pentru pasărea dvs. înainte de a fi scos. În caz contrar, apa de pe pene poate provoca răcirea păsării.

Fiind proactiv cu privire la căldura și umiditatea păsărilor voastre în lunile mai reci, veți reduce foarte mult șansele de complicații de sănătate din PET (și facturile VET ulterioare) datorită climei. Și veți maximiza numărul de ierni fericite și confortabile pe care le veți cheltui cu animalul dvs. de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să ai grijă de păsările de companie în vreme rece