10 Rase de câine care drool cel mai mult

drooling câine negru

niste Câine de câine în mod natural drool mai mult decât alții. În special, câinii cu obraji mari și jowly și buze în care o mulțime de saliva se pot aduna tind să fie profund droolere. Pentru unii oameni, acest lucru adaugă doar la caracterul câinelui. Și pentru alții, ei nu-și pot imagina nimic mai rău decât să aibă de a curăța globurile de câine Slobber în fiecare zi. Acesta este motivul pentru care este important să știți ce intri în momentul în care vine vorba de o anumită trăsăturile de rase.

Aici sunt 10 rase de câine care sunt cunoscute pentru capabilitățile lor de drooling.

Bacsis

Excesul excesiv poate fi uneori un semn al unei probleme subiacente. Câinii pot să drool mai mult când sunt stresați sau prea calzi. Drooling poate fi, de asemenea, un semn al Probleme dentare, o reacție alergică sau o greață. Dacă câinele dvs. nu este în mod normal un drooler excesiv sau alte simptome îngrijorătoare care însoțesc somnul brusc excesiv, caută sfatul veterinar.

01 din 10

Acești giganți blânzi dens au provenit din Alpii elvețieni. Sfântul Bernards sunt tovarăși iubiți, de protecție și loiali și, în ciuda mărimii lor impunătoare poate fi excelent cu copiii. Acești câini se dezvoltă în climatul rece, dar nu trăiesc bine în regiuni fierbinți. S-ar putea să găsiți că ei drool chiar mai mult în vreme caldă în timp ce încearcă să rămână rece.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 28 până la 30 de centimetri (bărbați) - 26 până la 28 de centimetri (femei)

Greutate: 140 la 180 de lire sterline (masculin) - 120 la 140 de lire sterline (feminin)

Caracteristici fizice: Coaturile scurte și netede sau lungi și matasoase includ alb, cu marcaje roșii, maro sau brânză - o mască neagră este de obicei văzută

  • 02 din 10

    De asemenea, numit Maritiff Francez, Dogue de Bordeaux este un alt câine mare cu potențial de înaltă Slobber. Acești câini sunt loiali și, în general, jucători și docil cu familiile lor. Dar ele sunt puternice și au un instinct puternic de protecție, astfel încât formarea și socializarea sunt o necesitate. Dogue de Bordeaux este a Brachycefalică (scurtă) rasă predispus la supraîncălzire. Această structură facială contribuie la creșterea rasă, jowly botul, care poate fi un loc de adunare pentru Slobber.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 99 până la 150 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Bot scurtă cu riduri - strat scurt în diferite nuanțe de Fawn, variind de la lumină la roșu închis - patch-uri mici de alb pot fi prezente

  • 03 din 10

    Faimos pentru simțul lor extrem de sofisticat de miros, aspectul lor droopie și temperamentul lor docil, sângele sunt, de asemenea, droolere experte. Instinctul lor natural de suflare și uneori natura încăpățânată înseamnă că ar trebui să muncești mai mult Instruire. Dar ei încă fac tovarăși blânzi și sunt potriviți pentru viața de familie. Bloodhounds au fețe lungi și încrețite, cu o piele foarte slabă în jurul gurii lor și pot stoca o mulțime de saliva în acele buzunare din obraz.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25-27 inci (bărbați) - 23 până la 25 de centimetri (femei)

    Greutate: 90 la 110 de lire sterline (masculin) - 80 la 100 de kilograme (feminin)

    Caracteristici fizice: Pliuri de piele peste corp și în special în jurul urechilor feței - straturi scurte, netede - vine în negru și bronz, ficat și bronz și roșu

  • 04 din 10

    Adesea numit buldogul englez sau britanic, această rasă este imediat recunoscută datorită frunții sale încrețite și expresiei oarecum murdare. Se pare că poate fi înșelător, deoarece buldogii tind să fie foarte dulci și plini de caracter. Din păcate, buldogii sunt mai predispuși la problemele de sănătate decât câinele mediu. Bot-ul lor scurt, încrețit le face susceptibili la problemele respiratorii și sunt predispus la supraîncălzire. Fața lor scurtă dă, de asemenea, o creștere a Slobber.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 15 inci

    Greutate: 40 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coată scurtă care vine în roșu, alb, Fawn, Fallow (Brown pal) sau orice combinație a acestor culori - Stocky, Muscular - Bodie scurtă - Plăci

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Această rasă de câine mare canadiană este renumită pentru capabilitățile sale de drooling. Newfoundlands sunt, de asemenea, cunoscuți că sunt membrii familiei calme și afectuoase cu o mare dragoste a apei. Dimensiunea mare a Newfie și vărsarea înaltă, combinată cu cotletele sale de slobte, înseamnă că ați putea fi pentru o mulțime de curățenie dacă aveți unul dintre acești câini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 100 la 150 de lire sterline

    Caracteristici fizice: JOWLS HEARAL LOOSE - LUNGIME DE LUNGIMED MEDIU, GRIS DOUBLE - vine în maro, negru, gri sau alb-negru

  • 06 din 10

    Mastifful Neapolitan este o altă rasă gigantică care are o iubire necondiționată față de familia sa. Acești câini sunt destul de protectivi, și pot fi atenți la străini. Atât de devreme și coerente formarea și socializarea sunt esențiale. Neapolitanii au o mulțime de piele în exces de-a lungul corpului cu jowls foarte mare și droopie. Acest lucru dă naștere la o mulțime de drool din această canină masivă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 26 până la 31 de centimetri (bărbați) - 24-29 inci (femei)

    Greutate: 150 de lire sterline (masculin) - 110 kilograme (femeie)

    Caracteristici fizice: Robustă și mare - o abundență de piele liberă peste corp - haina scurtă care vine în regim, albastru, mahon și Tawny

  • 07 din 10

    Ca și Sfântul Bernard, câinele de munte Bernese este un alt rase gigant, pufos, cu un temperament blând și o tendință de a drool. Berners pot face câini de familie mari care acționează ca protectori delice pentru copii fără a arăta trăsături excesive de protecție. Ele sunt o altă rasă care prosperă în vreme rece. Și starea la o temperatură confortabilă va ajuta la minimizarea sumei pe care le drool.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25-28 inci (bărbați) - 23 până la 26 de centimetri (femei)

    Greutate: 80 la 115 de lire sterline (masculin) - 70 la 95 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Sturdy și Big-Boned - Paws mare - haina dublă groasă, care este tricolor (culoarea de bază neagră cu jet cu marcaje albe și de bronz)

  • 08 din 10

    În timp ce bullmastiful puternic are originea sa ca un câine care păzește împotriva prietenilor din Anglia din secolul al XIX-lea, astăzi este cunoscut că este un câine de familie de protecție și delicat. Această trăsătură de protecție înseamnă că bullmastifii au nevoie de formare și socializare timpurie și consecventă pentru a evita instinctul lor de a deveni o problemă. Rasa are multe pliuri de piele facială, ceea ce duce la saliva colecționată și o mulțime de drool.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 24-27 inci

    Greutate: 110 la 130 de lire sterline (masculin) - 100 până la 120 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Build-ul larg și muscular - bobi scurți - haina scurtă și densă în culori Fawn, Roșu sau Brindle

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Boxerul Goofy de multe ori este cunoscut pentru că a fost loial, iubitor de distracție, plin de energie și prietenos. Boxerii sunt o altă rasă brahicefalică, iar botul lor scurt și jowls destul de lung înseamnă că sunt predispuși la slobbering. Ei nu sunt întotdeauna la fel de prolifici cu salivarea lor ca rase precum Sfântul Bernard sau Bullmastiff. Dar tot trebuie să fii pregătit pentru o curățare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 până la 25 de centimetri (bărbați) - 21-23 inci (femei)

    Greutate: 65 la 80 de lire sterline (masculin) - 50 până la 65 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Musculos, boxy construi-bot-ul scurt - strat scurt, strălucitor, neted, care este cel mai frecvent fawn sau brindle, dar ocazional alb

  • 10 din 10

    Marele Dane este una dintre cele mai populare Rase de câine gigant. Acești câini tind să facă tovarăși iubiți, ușor de făcut, dacă aveți spațiu pentru ei. Ei sunt cunoscuți că sunt oameni plăceri și formează legături puternice cu familia lor, inclusiv copii, cu care sunt, în general, foarte blând. Dar jowlele de pe acești câini mari pot crea o mulțime de slobber, deci fi gata cu un prosop.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 30 până la 32 de centimetri (bărbați) - 28 până la 30 de centimetri (femei)

    Greutate: 140 la 175 de lire sterline (masculin) - 110 până la 140 de lire sterline (feminin)

    Caracteristici fizice: Musculos, dar lanky construit - haina lungă - strat scurt în brindle, fawn, albastru, negru, harlequin (alb cu patch-uri negre) sau mantie (alb-negru)

  • Ceea ce înseamnă cu adevărat când câinii își linge buzele
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de câine care drool cel mai mult