5 Sfaturi pentru a păstra păsările exotice calde în timpul iernii

Cel mai PET specii de păsări de companie provin din zone cu climă caldă și tropicală. Deoarece corpurile lor sunt construite pentru a îndura căldura, vreme rece poate însemna probleme mari pentru o pasăre exotică fără protecție. Pentru a vă asigura că vremea de iarnă nu vă pune în pericol sănătatea animalelor de companie, păstrați următoarele sfaturi atunci când se pregătește pentru sezoanele în schimbare:

Deplasați cușca departe de ușă și ferestre

Păsările care sunt poziționate în apropierea ușilor și ferestrelor sunt expuse riscului de a fi expuși la schițele înghețate. Mutați animalul dvs. de companie într-o locație interioară pentru a preveni frisoanele.

Luați în considerare acoperirea cuștii pe timp de noapte

Folosind un capac de acoperire După ce soarele coboară, poate lucra minuni pentru a ajuta la menținerea unei temperaturi confortabile în mediul păsărilor dvs.

Încercați izolarea temporară

Sigilați ferestrele și a ușilor neutilizate cu un kit de izolare a contractului. Nu numai că va ajuta să păstrați aerul rece și va păstra aerul cald în.

Utilizați prudență la încălzire

Seminee de ardere a lemnului, precum și atât încălzitoare de kerosen, cât și încălzitoare de spațiu electric, pot reprezenta o amenințare la adresa sănătății animalelor de companie. Fumul și fumul din lemn și gaz pot provoca haos pe un sistem respirator al păsărilor. Multe încălzitoare electrice conțin acoperire non-stick, care este notorie pentru a provoca boli acute de păsări și moarte.

Monitorizați îndeaproape semne de expunere

O pasăre răcită este o pasăre cu un sistem imunitar scăzut. Păstrarea unui ochi simptome comune de boală poate ajuta la prevenirea unor probleme legate de sănătatea intermediare din partea de zăpadă - fără niciunul destinat!

Luând măsuri pentru a încălzi mediul păsărilor dvs. în mod corespunzător este necesar pentru sănătatea și confortul său. Folosind aceste sfaturi, ar trebui să fie ușor să-ți păstrezi prietenul cu pene frumos și toasty până la primăvara se întoarce în jur. Stați cald!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi pentru a păstra păsările exotice calde în timpul iernii