Cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă: canies climatice!

Câini buni pentru climate calde

Este întotdeauna important să luați în considerare climatul local atunci când luați un nou câine pentru familia dvs.

Unele rase, de exemplu, vor avea Probleme care trăiesc în climă rece (în special rasele cu părul scurt, cum ar fi taurii de pit). Alții pot deveni frământări îngrozitoare dacă sunt forțați să trăiască în zone cu umiditate perpetuă ridicată.

Dar astăzi, Vom vorbi despre câinii care rămân confortabil în climatul cald. Așa că puneți picioarele în sus, luați o băutură rece de gheață (de preferință una cu o umbrelă mică în ea) și verificați rasele de vreme caldă detaliate mai jos.

Dar înainte de a începe să vorbim despre rase specifice, să discutăm câteva dintre caracteristicile care ajută câinii să bată căldura.

Caracteristicile comune ale raselor bune pentru câini cald

Majoritatea câinilor care sunt confortabili în vreme caldă prezintă una sau mai multe dintre următoarele trăsături:

Coat scurt

Coaturile lungi se comportă în mod obișnuit ca pătuțile și capcane căldura corpului câinelui.

Acest lucru este minunat pentru câinii care trebuie să trăiască în climatul rece, în zăpadă, dar este destul de contraproductiv pentru cei care trăiesc în locații calde și însorite.

Există câteva excepții (dintre care unul veți vedea mai jos), dar în cea mai mare parte, Câinii cu păr scurt sunt mai potriviți pentru climatul fierbinte decât omologii lor cu părul lung.

Un singur strat

Mulți câini au un strat dublu format dintr-un substrat scurt, downy și o acoperire mai lungă și mai grosieră.

Plăcuța de acoperire oferă în primul rând protecție împotriva elementelor, în timp ce subsolul ajută la menținerea câinelui cald și confortabil. Însă rasele care sunt cele mai potrivite pentru climatele calde au de obicei doar un singur strat, lipsit de substrat dens de multe rase de vreme rece.

Lanky construiește

Cu cât un câine mai lung și Lankier este, cu atât mai eficient corpul său va vărsa căldura în mediul înconjurător. Acest lucru se întâmplă deoarece - toate celelalte fiind egale - câinii cu corpuri slabe au mai multă piele în raport cu greutatea corporală decât câinii care au corpuri mai groase.

Cu cât mai multă piele are un câine, cu atât este mai rapid corpul lui se va răci.

Nas lung

Un nas lung funcționează un pic ca un aparat de aer condiționat, deoarece răcește aerul care vine în plămânii câinelui tău. În consecinţă, Câinii cu nas lung sunt, în general, mai potrivite pentru temperaturi calde decât câinii cu nasuri scurte.

De fapt, rasele brachycefalice (cu fața în față) sunt adesea foarte slab potrivită pentru climatul fierbinte.

Urechi mari

Urechile funcționează ca radiatoare care ajută corpul câinelui să scape de căldură excesivă. Asa de, Majoritatea câinilor care sunt potriviți pentru vreme caldă au urechi mari.

În plus, câinii care țin urechile într-o poziție erectă sunt probabil mai potrivite pentru temperaturi calde decât cei care au urechi floppy, deoarece acest lucru va ajuta la expunerea cea mai mare parte a suprafeței urechii la briza.

Dimensiunea corpului mic

Cum ar fi forma corpului, dimensiunea câinelui influențează raportul său de greutate la nivelul corpului. În majoritatea cazurilor, câinii cu o mulțime de piele își vor păstra mai bine mai bine decât câinii cu o piele relativ mică.

pentru că Câinii mici tind să aibă un raport mai mare al pielii la corp decât câinii mai mari, sunt, de asemenea, mai potriviți pentru temperaturi calde.

Rădăcini meteorologice calde

Un alt lucru important de luat în considerare este regiunea în care a fost dezvoltată rasa.

Câinii care au fost creați inițial pentru a prospera în țările înghețate vor găsi rareori climate calde confortabile. Pe de altă parte, rasele create în locații calde vor avea, de obicei, trăsături care îi ajută să le mențină răcirea în climate calde.

Culoare de blană ușoară

Blana neagră sau maro închisă va avea tendința de a absorbi mai multe raze ale soarelui decât albă, kaki sau boabe de bronz. Deci, dacă aveți o alegere între un pui întunecat și de culoare deschisă, Alegeți una de culoare deschisă dacă locuiți într-o locație caldă.

Cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă: Top 10 ponturi!

Deși există o serie de rase care sunt bine potrivite pentru vreme caldă, am ales 10 dintre favoritele noastre.

Asigurați-vă că ne-ați sunat pe toate cele pe care ar fi trebuit să le luăm și să ne spunem despre animalul de companie cald în comentariile de mai jos!

1. Basenji

Basenji

Inițial dezvoltat pentru a însoți vânătorii în Africa Ecuatorială, Basenjis grindină de la unele dintre cele mai fierbinți și umede păduri de pe planetă.

Ei nu numai au un strat foarte scurt, dar au urechi moderat mari care sunt de obicei ținute erect, unde sunt expuși la briza.

Basenjis sunt câini super-cool, care sunt inteligenți, atletici și condusi, dar pot prezenta mai multe provocări pentru proprietari și nu sunt potrivite pentru toate familiile - în special cele care nu au avut prea multă experiență cu câinii.

Basenjis sunt niște burghezi mici, independenți, și ele nu sunt foarte ușor de antrenat. Ei au fost, de asemenea, obligați să se rătăcească din când în când și îi iubesc să-și fure obiectele apreciate ale proprietarului și să le ascundă.

2. Dalmatian

Dalmation Dog

Desigur, dalmatienii sunt confortabili în temperaturi fierbinți - ele sunt, la urma urmei, câini de incendiu!

I copilul (dalmatienii au fost inițial destinate rulați alături de antrenori - Societatea de incendiu nu a fost în descrierea lor inițială a postului), dar punctul rămâne: Dalmatienii sunt destul de potriviți pentru climatul cald.

Toleranța lor de temperaturi calde are sens, având în vedere straturile lor scurte, construi Lanky, muzzle lungi și urechi mari.

De fapt, aceste trăsături au fost, de asemenea, importante pentru dalmateni pentru un alt motiv - de-a lungul istoriei lor, s-au așteptat să fugă la kilometri la un moment dat. Deci, ei nu numai că au nevoie pentru a avea un fizic construit pentru a alerga, aveau nevoie de adaptări care le-ar ajuta să-i împiedice să supraîncălzească în timp ce rulează aici și ei.

Dalmații au cantități ridicole de energie, Deci, asigurați-vă că sunteți dispus să vă oferiți unul cu un exercițiu suficient înainte de a adăuga unul dintre acești pui Polka-punctat familiei dvs. Dalmații care nu primesc suficient exerciții dezvoltă adesea comportamente distructive.

3. Pointerul german de scurte

German-scurte-pointer-câine

Unul dintre câinii de vânătoare mai bine rotunjite, indicatorii germani scurți sunt utilizați pentru o varietate de activități diferite.

Pointerii germani scurți grindină de la terenuri relativ temperate, dar părul lor scurt și leggy-ul le fac destul de confortabil în vreme caldă.

Ei fac excelent Câini de păsări în sus, dar ei vor recupera și rațele pe apă. Ei chiar excelează la urmărirea și tratarea jocului mai mare, cum ar fi ratonii, porcii și ursul. Ei pot face totul!

Ei sunt, totuși, un pic prea energic și nevoiași pentru unele familii. Se vor întâlni cu toată lumea din familie (inclusiv copii) și vă duș cu afecțiune, dar au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și nu le place să rămână acasă singure pentru perioade lungi de timp.

4. Afgan Hound

Afgan Hound

La prima vedere, s-ar putea să nu vă așteptați ca încuietori lungi de vânătoare afgane, care curgătoare au fost potrivite pentru temperaturi calde, dar acești câini sunt de fapt destul de confortabili în climatul fierbinte.

Și ciudat, ei excelează și în vreme rece. Aceasta este probabil să se aștepte ca câinii să se dezvolte în climatul extrem din Afganistan.

Houndii afgani sunt răniți, care au fost inițial însărcinați să fugă și să subdine pradă (câteodată pradă formidabilă, cum ar fi leoparzii). Acest lucru le-a cerut să fie doar rapid, dar și inteligent.

De fapt, au trebuit să învețe să se gândească singuri, ceea ce cauzează de fapt probleme pentru proprietarii afgani moderni - Aceștia sunt câini independenți, care fac lucruri în programul lor.

Afghan Hounds sunt într-adevăr animale unice, deci veți dori să vă asigurați că întâlniți câteva dintre acești câini sensibili, Goofy și încăpățânați înainte de a adăuga unul la familia ta.

5. Doberman

Doberman Guard Dog

În ciuda faptului că este acoperit cu blană neagră, Dobermans sunt de obicei destul de confortabil în vreme caldă. Ei au haine scurte, leggy construiește, muzzle lungi și urechi mari, care mai mult decât să facă pentru colorarea lor întunecată.

Dobermans sunt câini uimitor de iubiți, care sunt de fapt una dintre putinele rasele mari de câine care nu sunt o opțiune proastă Pentru proprietarii de primă dată.

Ei trăiesc să primească dragostea, aprobarea și afecțiunea proprietarului și sunt destul de inteligent și ușor de antrenat. Ei sunt cu siguranță protejați de familiile lor, dar cele bine socializate au tendința de a saluta străinii destul de călduros pentru câinii inițial creați în scopuri de protecție.

Din păcate, Dobermans sunt susceptibile la o serie de probleme de sănătate, deci este imperativ să selectați unul dintr-un Creditor conștiincios care ecrane pentru cele mai frecvente preocupări din rasă.

6. Ibizan Hound

Ibizan-Hound
IMG Sursa: Dogtime.COM

Având în vedere Insula Mediterană Ibiza, Ibizan Hound (sau Ibiza Hound, după cum se numește uneori) a fost inițial dezvoltat ca o rasă de vânătoare de iepure. Dar astăzi, sunt păstrate în primul rând ca tovarăși.

Rădăcinile de iepure ale Ibizan Hound le-au oferit o serie de adaptări care îi ajută să-și păstreze răcoarea. Aceasta include lor Coaturile scurte, construirea picioarelor și urechile mari.

Și când spun urechile mari, vreau să spun Urechi mari - Probabil pot ridica transmisii prin satelit cu aceste lucruri.

Ibizan Hounds face animale de companie destul de bune. Ele sunt afectuoase și iubitoare cu familiile lor și se adaptează de fapt la viața apartamentului destul de bine.

Ei sunt plini de energie, așa că vor avea nevoie de șansa de a alerga și de a juca în fiecare zi. THei poate fi, totuși, agresiv față de pisici și alte animale mici, Deci, precauția este justificată atunci când le introduceți la alte animale de companie.

7. Faraon Hound

Faraon Hound

Houndul Faraon este un vechi (și frumoasa) rasă, cu o istorie care se întinde de cel puțin 5000 de ani.

Salut din Egipt, ele sunt în mod evident potrivite pentru climatele calde; De fapt, acestea sunt una dintre cele mai bune rase din lume pentru familiile care locuiesc în locații fierbinți.

Faraon Hounds sunt o rasă energetică și vor avea nevoie de cel puțin 30 de minute de exerciții viguroase pe zi (și o oră ar fi chiar mai bună). Doar asigurați-vă că le păstrați pe o lesă în timpul jocului - Pharaoh Hounds sunt notorii pentru răsturnarea și explorarea pe cont propriu.

Spre deosebire de Greyhounds, Hounds afgane și alte Sighthounds, care tind să fie destul de liniștiți, Hounds Faraon sunt relativ vocali. Ei vor lătra chiar în timp ce urmează pradă (ca pisica vecinului tău).

Dar aceasta este o problemă destul de minoră și o fac cu personalitățile lor iubitoare și ușor goofy. Doar să fiți conștienți de faptul că acești tipi sunt, de asemenea, unul dintre Cele mai scumpe rase de câine să dobândească, deci fiți gata să vă dați un aluat pentru unul dintre acești semeni maiestuoși.

8. Terrier de șobolan

Rat-terrier

Terrierii de șobolani sunt câini mici, cu personalități extrem de jucăuș.

Terrierii de șobolani au cea mai mare parte a trăsăturilor pe care le așteptați de la un câine care rămâne în mod obișnuit confortabil în temperaturi calde, inclusiv un strat scurt, în primul rând de culoare deschisă și un set mare de urechi care ajută la radiația căldurii în mediul înconjurător.

Dimensiunea lor mică a corpului îi ajută, de asemenea, să scadă excesul de căldură al corpului atunci când mercurul urcă.

Ei au un temperament destul de tipic de terrier - sunt, de obicei, afectuos cu proprietarii lor și iubesc în jurul lor cu oamenii lor (în special copiii). Ei nu sunt deosebit de ieșire, dar se încălzesc până la străini cu timp.

Terrierii de șobolani pot fi puțin agresivi în jurul câinilor sau pisicilor mai mici, iar ei iubesc veverițele și alte pradă mică. Dar acest lucru este de așteptat; La urma urmei, sunt numiți terrieri de șobolani pentru că erau atât de eficienți la uciderea șobolanilor care trăiesc în apropierea casele și fermele proprietarilor lor.

9. Vizsla

Vizsla-Dog

O altă rasă mare cu o haină scurtă, Vizsla este destul de potrivită pentru climatul cald.

În mod ciudat, acești câini nu se bucură de Orientul Mijlociu sau alte locații cu latitudine redusă - sunt din Ungaria, care experimentează un climat destul de temperat. Cu toate acestea, sunt de obicei destul de confortabil în temperaturi calde.

Unul dintre cele mai prietenoase, cele mai afectuoase rase din lume, Vizsla va saluta majoritatea oamenilor - inclusiv străini și prieteni de viață - cu o coadă de vânătoare și o expresie zâmbitoare. De asemenea, sunt cu adevărat inteligenți și ușor de antrenat, ca cea mai mare dragoste decât nimic mai mult decât plăcerea proprietarilor lor.

Vizslas necesită cantități abundente de exerciții fizice, Deci, asigurați-vă că sunteți dispus să Du-te pe o alergare decentă cu Fido și să se joace în curtea din spate cu pooch-ul dvs. în fiecare zi înainte de a adăuga unul dintre acești câini iubibili la familia ta.

10. Whippet

Whippetul este una dintre cele mai importante rase de curse din lume, chiar dacă sunt puțin mai cunoscute decât vărul lor mai mare, Greyhound.

Adesea arătând ca puțin mai mult decât o estompare gri sau maro în curtea din spate, biciurile se nasc pentru a alerga. Și, La fel ca multe alte rase care sunt construite pentru a alerga, whippetele sunt destul de capabile să-și păstreze răcoarea.

Whippetele au o serie de adaptări care îi ajută să le păstreze confortabile la temperaturi ridicate.

De exemplu, ei nu au foarte mult grăsime pentru a prinde căldura corpului și sunt o rasă destul de lungă și lanky. Ei au, de asemenea, muzzle lungi care răcesc aerul înainte de a le permite să intre în plămâni, iar urechile lor sunt destul de mari.

Whippetele sunt pupuri mici care nu apreciază că sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp. Ei nu prezintă foarte multe alte provocări și pot fi o alegere bună pentru primii proprietari.

Dacă locuiți într-o locație caldă și doriți să selectați o rasă de câine, care se va adapta la climatul local, începeți să luați în considerare rasele enumerate mai sus. Doar asigurați-vă că ați ales unul cu o personalitate care se potrivește cu familia dvs.

Un ultim lucru: în timp ce acești câini sunt destul de bine adaptate la temperaturi calde, asta nu înseamnă că poți fi neglijent.

Toți câinii au nevoie de un loc răcoros și umbros pentru a ieși din căldură (sau chiar mai bine, o casă cu aer condiționat frumos să stea în timpul zilei), precum și acces la o mulțime de apă rece și proaspătă.

Și când temperaturile de vârf în iulie și august, chiar și rasele enumerate mai sus pot beneficia de a Vesta de răcire a câinelui pentru a ajuta la scăderea temperaturii corpului.

Locuiți în vreme caldă? Ce rase vedeți la fel de potrivite pentru a gestiona temperaturile mai calde? Spuneți-ne în comentariile!

Oh și dacă aveți problema opusă și căutați un câine de vreme rece, verificați lista noastră de Cele mai bune rase de câine pentru vreme rece!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de câine pentru vreme caldă: canies climatice!