Poate tauri de pit (și alte câini cu părul scurt) se răcesc în timpul iernii?

Câinii cu părul scurt iarnă

Ca proprietari de câini, adesea luăm duritatea animalelor noastre de la sine.

Toți cei mai răsfățați patru subsoluri își petrec viețile de mers pe jos în jurul desculțului, gol și expus la elemente, în timp ce purtăm pantofi și haine fanteziste. Unii dintre noi au chiar și îndrăzneala de a se plânge de vreme înainte de a merge pe câinii noștri în ea, în mare măsură neprotejată.

În cea mai mare parte, această abordare este suficientă. Majoritatea câinilor sunt camperuri destul de dure, care sunt protejați de blana lor, tampoane de picior din piele și spirit îndrăzneț. Dar acest lucru nu înseamnă că sunt invincibili - departe de ea.

Toți câinii sunt susceptibili la temperaturi scăzute, și este important ca tu Luați pași pentru a păstra taurii de grâu și alte rase cu părul scurt, cald în vreme rece.

Câinii cu părul scurt iarnă

Ceea ce face ca un câine vulnerabil la temperaturi scăzute?

Părul scurt nu este singura caracteristică care face dificilă ca câinii să se ocupe de frig; alte câteva caracteristici afectează modul în care un câine se confruntă cu temperaturi scăzute. Unele dintre cele mai importante trăsături în această privință includ:

Par scurt

Părul câinelui vostru ajută la protejarea pielii și de a-și izola corpul.

Ca toate animalele endotermice ("cu sânge cald"), câinele dvs. produce căldură în corpul său. Cu cât mai multă căldură poate să se păstreze, mai cald se va simți.

Deci, haina câinelui tău funcționează exact ca puloverul tău. În consecință, cu atât mai mult și mai groaznic de blană, mai cald va rămâne la temperaturi scăzute.

Un singur strat

Majoritatea câinilor au un strat greu de fire de protecție groasă, care le protejează de elemente și rețin căldura. Cu toate acestea, huskies, malamutes și ceilalți câini din climatul rece au de obicei oa doua haină - numită un substrat - de păr mai moale, pentru a ajuta la izolarea corpului și mai mult. Câinii care nu au această acoperire sunt mai susceptibili de a suferi de temperaturi scăzute.

Grăsime corporală scăzută

Părul nu este singurul lucru care izolează corpul unui câine, grăsimea este, de asemenea, un izolator eficient. Aceasta înseamnă că Cheltuielile cu adevărat subțiri - Greyhounds sunt un exemplu perfect - sunt mai susceptibile la temperaturi scăzute decât rasele cu mai multă pernă.

Această tendință se reflectă între multe animale sălbatice; Sigiliile, balenele, urșii și alte mamifere care trăiesc în climă rece se izolează adesea cu un strat gros de Blubber, în timp ce cei care locuiesc lângă ecuator, de obicei, lipsesc grăsimi suplimentare.

Mărime mică

Câinii produc în mod constant căldură în interiorul corpului lor, iar această căldură încearcă în mod constant să scape în aerul rece cât mai ușor posibil.

Aceasta determină o problemă de două ori pentru câinii mici. Primul, ei au mai puțin țesut corporal care produc căldură decât câinii mai mari, care servește ca un dezavantaj inițial. in orice caz, ei au, de asemenea, mai multă suprafață în raport cu dimensiunea lor decât câinii mari, ceea ce înseamnă că este mai ușor ca căldura să scape de trupurile lor, ducând la o pooch rece!

Lanky construiește

Cum ar fi dimensiunea, forma poate crește raportul suprafeței la volum al unui câine, care va determina să piardă rapid căldura în vreme rece. Acest lucru înseamnă că câinii lungi, slabi, sau cei cu picioare foarte lungi vor fi mai susceptibile la frig decât câinii de bord, cu picioarele scurte. Hipsterii slabi-jipned, de obicei, se confruntă cu probleme similare.

Urechi mari

Deoarece urechile câinelui dvs. sunt subțiri și pline de vase de sânge, lucrează ca radiatoare foarte eficiente. În timp ce acest lucru este util pentru răcirea în căldura de vară, înseamnă asta Câinii cu urechi mari sunt mai susceptibili la temperaturi la rece decât câinii cu urechi mai modest.

Majoritatea câinilor pot expune una sau două dintre aceste trăsături fără a fi extrem de sensibile la temperaturile la temperaturi scăzute, dar cei care posedă mai multe dintre aceste caracteristici, de obicei, au probleme cu frigul.

8 rase obligate să se răcească: pe care câinii sunt mai susceptibili la frig?

În timp ce sănătatea, starea stratului, dimensiunea corpului și vârsta pot juca, de asemenea, un rol în toleranța câinelui la temperaturile la temperaturi scăzute, mai multe rase sunt caracteristice nepotrivite pentru climatul rece.

Printre altele, următoarele rase pot suferi la temperaturi scăzute:

1. Pitbull

Pitbull

American Pit Bull Terriers, terrieri americani Staffordshire și similare Tipuri de rase de taur pit sunt câini cu părul scurt și slab, care nu sunt potriviți pentru temperaturi scăzute.

Ei au o imagine dură și siguri - sunt cunoscute pentru distrugerea jucăriilor concepute pentru alte pooches, până la punctul în care acestea necesită cele mai dure jucării și cele mai durabile paturi de câine în jur - dar ca orice proprietar vă va spune, ei sunt soiuri în interior.

Având în vedere părul lor scurt și construirea slabă, plus nevoia lor ridicată de atenție omului, taurii de pit sunt considerați cel mai bine ca "câinii în interior."

2. Beagle

Beagle pentru drumeții

Beagles au un strat dublu, dar nici nu este deosebit de lung, astfel încât acestea nu sunt ideale pentru vreme rece.

În plus, ele sunt pe partea mică, dar au urechile unui câine mult mai mare, care accelerează acea rată la care își pierd căldura corporală.

3. Dachshund

dachshund

Dachshunds sunt binecuvântați cu haine duble, iar unele chiar au părul lung, dar dimensiunea lor mică contracarează acest lucru, astfel încât ei prinde o răceală destul de ușor. Plus, designul lor lung de corp ridică raportul de suprafață la volum, expunându-le în continuare la temperaturi scăzute.

4. Chineză crescută

chineză crescută

Nu este surprinzător faptul că un câine adesea fără păr este pe această listă, dar chiar și puldurile cresteduri sunt prost echipate pentru a lupta cu tundra arctică. De fapt, ar trebui să evitați probabil că mergeți prea aproape de orificiile de aer condiționat în timp ce țineți unul dintre acești pui mici, tufțiți. Fie că este acoperită în păr sau nu, crestetele chinezești sunt mici, câini construiți delicat, care sunt deosebit de susceptibili la temperaturi scăzute.

5. Ogar

Greyhound leneș

Greyhounds sunt cu părul scurt, Lanky și Lean, făcându-i parteneri săraci în vreme rece. De fapt, oi-urile se caracterizează prin adaptări care îi ajută să scadă rapid căldura corpului; Rularea la viteză mare generează o mulțime de căldură, astfel încât crescătorii au căutat să evidențieze multe dintre cele mai multe atribute care le fac să se răcească cu ușurință.

6. Whippet

whippet

Având în vedere asemănările lor cu Greyhounds, nu este surprinzător să le vedem pe această listă. Cu toate acestea, Whippetul sărac este chiar mai mic decât cea de la Greyhound, așa că este și mai susceptibil la frig. Dacă purtați un pulover, Whippetul dvs. probabil are nevoie de unul.

7. Basenji

Basenji

Așa cum v-ați aștepta, câini de vânătoare rapidă care grindină din pădurile tropicale ale Congoului nu sunt chiar potrivite pentru a trăi într-o zonă de minune de iarnă. Ele sunt construite pentru a alerga și au părul remarcabil de scurt, dimensiunea corpului mic și o construcție relativ slabă, toate se adaugă la un câine care ar prefera să trăiască în soare.

8. Papillon

papillon

Papillonii au o stradă amendă, care nu oferă prea multă izolație de la frig. Adăugați acest lucru la dimensiunea corporală mică și picioarele relativ subțioase și obțineți un câine care are nevoie de un pulover oricând, el merge prea aproape de frigider. Papillonii au, de asemenea, urechi destul de mari (și teribil de îndrăgostite), care permit și mai mult din căldura corporală prețioasă să scape.

Cum să vă păstrați câinele cald în timpul iernii

Vă puteți ajuta să vă păstrați confortabil câinele sensibil la rece, lăsându-l să-și petreacă cea mai mare parte a timpului înăuntru sau prin oferirea lui a Pantofi de câine încălzit sau canisa și o pătură caldă în care poate elibera un cuib. Cu toate acestea, chiar câinii care își petrec cea mai mare parte din viața lor în interior vor trebui să meargă în afara a 3 sau 4 ori pe zi. În consecinţă, Va trebui să luați măsuri pentru a proteja câinii răciți în timpul călătoriilor din afara lunilor de iarnă.

Din păcate, nu există o mulțime de strategii diferite pentru a face acest lucru - practic, Tocmai trebuie să-ți îmbogățiți puținul în unele îmbrăcăminte suplimentară. Dar, pe partea Plus, acest lucru vă oferă o șansă de a vă decora pupurile sărace în moduri de inteligență inteligentă și distractivă.

Vă sugerăm să ne verificăm Lista celor mai bune vestoane de iarnă pentru câini - Există un costum de îmbrăcăminte pentru fiecare pui acolo!

Câini Jachete de iarnă

Puloverele sunt, în general, apărarea de primă linie împotriva frigului și lucrează destul de bine pentru acest scop. Mulți câini vor învăța să anticipeze procedura de gunoi de pulover și să ajute cât mai bine pot.

Pantofii și alte tipuri de încălțăminte de protecție sunt, de asemenea, o idee bună Pentru câinii care se răcesc ușor, mai ales dacă trebuie să meargă în zăpadă sau pe gheață. Sărurile de dezghețare pot afecta, de asemenea, labele unui câine în timpul iernii. Chiar dacă optați pentru Pet-Safe Ice topeste, Vecinii voștri nu pot fi atât de generoși, iar papucile vor asigura că labele dvs. pupurilor sunt protejate împotriva sărurilor dureroase de pe trotuar.

Asigurați-vă că vă încurajați războinicul mic de iarnă pentru a alerga, săriți și jucați în timp ce vă ajută să vă asigurați că are un exercițiu suficient, Dar acest lucru va ajuta, de asemenea, să-și păstreze cuptorul intern la explozie completă. Odată ce câinele dvs. își pierde interesul sau își exprimă dorința de a se întoarce înăuntru, să-l găzduiți și să-l lăsați să sară pe locul său confortabil de dezgheț.

Dacă vă îngrijorați că câinele dvs. nu obține suficient exercițiu, încercați să-l lăsați să alerge în afară pentru perioade scurte de timp, înainte de a se întoarce înăuntru pentru a se încălzi. Care îl va ajuta să-l păstreze confortabil și să evite obținerea febrei cabinei.

Mai presus de toate, acordați atenție câinelui dvs. și utilizați un bun bun simț pentru a-l păstra în siguranță.

***

Este important să înțelegeți că unii câini nu sunt în măsură să tolereze foarte bine temperaturile scăzute, astfel încât întotdeauna considerați clima înainte de a selecta o rasă. Dacă puii dvs. nu este ideal pentru temperaturi scăzute, asigurați-vă că îl împovărați în timpul iernii și evitați-l să rămână afară pentru perioade lungi de timp.

Cum vă ajutați să vă păstrați câinele cald și toastic în timpul lunilor de iarnă? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate tauri de pit (și alte câini cu părul scurt) se răcesc în timpul iernii?