Pantofi de iarnă pentru câini: ei ajută de fapt animalele noastre să rămână cald?

Dacă locuiți într-o zonă cu ierni reci, Apoi vă puteți îngrijora de faptul că câinele dvs. se va simți rece când îl duceți la o plimbare la temperaturi scăzute. Din acest motiv, o varietate de Haine de câine de iarnă au câștigat mai multă popularitate în fiecare an în rândul proprietarilor de animale de companie.

Cu excepția cazului în care aveți o rasă de câine care este perfect potrivită pentru vreme rece, cum ar fi Husky Siberian, Alaskan Malamute sau alte rase mari cu blană groasă și lungă, un câine care se răcește este o preocupare perfect rezonabilă și ați putea să vă întrebați ce puteți face pentru a face Puportul tău mai confortabil. Coaturile de iarnă pentru câini sunt adesea considerate o soluție bună, dar cât de eficiente sunt acestea?

Câinele dvs. are nevoie de haine de iarnă?

Câinele dvs. are nevoie de haine de iarnăÎnainte de a lua o decizie de a cumpăra o haină de iarnă de câine pentru pooch, ar trebui să vă gândiți dacă este de fapt necesar.

Dacă aveți o rasă cu părul scurt sau un câine cu afecțiune care este o alegere bună. Același lucru este valabil și pentru cățeluși și câini de vârstă, deoarece nu fac bine în frig în general. Dimensiunea câinelui dvs. este un alt indicator bun al capacității sale de a rezista la rece, deși nu trebuie întotdeauna să fie, așa cum este cazul cu tauri de pit, de exemplu.

Câinii care primesc o mulțime de exerciții nu ar trebui să aibă o problemă cu vremea rece, dar pot beneficia de jachete sau haine speciale care acoperă unele părți ale corpului, cum ar fi penisul și testiculele. Dacă câinele dvs. nu este în cea mai bună formă, el va fi probabil rece și ar putea folosi o haină de iarnă.

Proprietarii cu rase care sunt bine echipate pentru temperaturile de iarnă ar trebui să le evite îmbrăcarea în haine de iarnă, deoarece aceasta poate duce la supraîncălzire. Cel puțin, acei câini ar fi foarte incomod.

Cât de eficiente sunt hainele de iarnă?

Mulți oameni se întreabă cât de eficientă sunt hainele de iarnă și dacă își ajută cu adevărat animalele de companie să rămână cald. Răspunsul scurt este da, ei ajută la menținerea animalelor calde.

Cât de eficiente sunt haine de iarnă pentru câiniBineînțeles, cât de eficiente sunt hainele de iarnă de câine, vor depinde de mulți factori. În primul rând, depinde de calitatea hainei. Există o mulțime de opțiuni diferite acolo, iar unele sunt pur și simplu mai bune decât celelalte.

Un alt lucru de luat în considerare este dorința câinelui dvs. de a purta îmbrăcăminte de iarnă. Unii câini sunt doar incomod și refuză să poarte haine de iarnă. Ar putea dura ceva timp pentru a obține câinele dvs. să poarte haine de iarnă. Încercați să puneți haina câinelui dvs. câteva minute în casă în fiecare zi pentru a încerca să-l obișnuiască, dar dacă nu răspunde, nu încercați să-l forțați.

Unii oameni aleg haine mai grele pentru că ei cred că este cea mai bună opțiune de a-și păstra animalele cât mai calde. Cu toate acestea, mai greu nu înseamnă întotdeauna mai bine și dacă haina este prea caldă, poate face ca câinele să se suprasolicite.

Când alegeți un strat pentru câinele dvs., mergeți cu o haină care nu are părți agățate ca fermoarele sau snap-urile care vă pot irita poochia. Măsurați câinele în mod corespunzător înainte de a alege un strat. Dacă nu-l măsurați corect, el poate fi inconfortabil în haină sau are probleme de mobilitate.

Ghid despre hainele de iarnă pentru câini - de fapt, ajută animalele noastre să rămână caldDacă câinele dvs. poartă o haină de iarnă, asta îl poate face dificil să iasă din apă dacă se întâmplă să cadă prin gheață, să eviți astfel de situații în care acest lucru se poate întâmpla.

Coastele de iarnă pentru câini, jachetele și puloverele pot fi foarte utile dacă puii dvs. necesită ceva pentru al menține cald în timpul iernii. Ei îl pot menține cald și confortabil, dar ar trebui să limitați încă timpul petrecut în aer liber cu câinele dvs. în timpul iernii. Măsurați-vă pooch-ul în mod corect și alegeți un strat care îl va potrivi bine pentru a vă asigura că câinele dvs. este atât cald cât și confortabil.

Citiți următorul: Când este prea rece ca câinii să fie afară?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pantofi de iarnă pentru câini: ei ajută de fapt animalele noastre să rămână cald?