11 Rase de top de câine din japonia

Chin japonez

Din cele mai vechi timpuri, japonezii au cultivat "inu" sau rase de câine. Acești câini au fost responsabili din punct de vedere istoric Vânătoare mistreț de vânătoare pentru a servi ca tovarășii de la distanță Pentru majoritatea membrilor agluenți ai societății. Potrivit societății japoneze de conservare a câinelui, șase rase indigene sunt câinii naționali "Nihon Ken" sau Japonia: Shibu Inu, Akita, Kai Ken, Kishu, Shikoku și Hokkaido. Rădăcinile antice ale acestor câini se întorc de mii de ani, datând din perioada paleolitică.

Oamenii japonezi sunt mândri de câinii lor și dau onoruri și laudă pe ei. Această mândrie și angajament față de comorile lor naționale sunt motivul pentru care unele dintre rasele mai puțin frecvente sunt rareori exportate.

Cele mai rare rare pot fi greu de găsit, dar vă puteți ajuta să păstrați în apropiere liniile de sânge în viață, căutând cluburi de kennel online sau utilizați AKC Marketplace Pentru o listă de crescători de încredere. Servicii de transport pentru animale de companie poate obține în siguranță un câine de la crescători la casa ta.

Caracteristicile de rasă

Fiecare dintre cei șase câini indigeni este un dublu acoperit, inteligent SPITED TIP. Spitzes au urechi lungi, groase, de blană și ascuțite și muzicale. Coada se bucură adesea peste spatele câinelui sau a droopsului. Coaturile lor duble sunt potrivite pentru temperaturi mai reci, teren montan și pot rezista fluctuațiilor climatice unice ale acestei țări insulare. Cele cinci rase japoneze non-Spitz au fost importate în țară, inclusiv câini crescuți pentru companie, lupte sau vânătoare.

Aceste 11 rase sunt cele mai cunoscute canini japonezi, inclusiv istoriile lor fascinante și de ce sunt venerate.

01 din 11

Shiba Inu înseamnă "Brushwood" în limba japoneză pentru terenul în care câinele ar vâna păsări și alte mici jocuri. Această rasă antică datează mai mult de 3000 de ani. Acest câine este unul dintre membrii mai mici ai Clubului American Kennel Grupul non-sportiv care ar vâna ocazional cu proprietarii lor pentru animale mai mari, inclusiv cerb, urs și mistreț. Shibu inu este un câine încrezător cunoscut pentru "Shiba Scream", un sunet unic de emoție. Acești câini musculari mici sunt cel mai popular câine de companie din Japonia pentru personalitatea lor activă, atentă și bună.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Non-sportiv (AKC)

Înălţime: 14.5 până la 16 ani.5 inci (bărbat) - 13.5 până la 15 ani.5 inci (feminin)

Greutate: 23 de lire sterline (masculin) - 17 kilograme (femeie)

Coat și culoare: Coat lung, cozoane grele - strat vine în negru cu puncte de bronz, susan, roșu sau cremă / alb-substrat este smântână, gri sau buff

Speranța de viață: 13 până la 16 ani

  • 02 din 11

    Akita este o rasă de spitz care împărtășește trăsăturile și strămoșii cu alte rase similare. Acești câini curajoși, puternici, loiali și afectuați fac Akita un animal de familie popular, deși haina dublă groasă necesită o întreținere. Ele pot fi, de asemenea, mari, cântărind peste 100 de kilograme.

    Ingrasate în Statele Unite prin avion după cel de-al doilea război mondial, Akita a câștigat rapid inimile americane și a cultivat popularitatea rasei în Statele Unite. Acești câini liniștiți și independenți sunt suspicios de străini dar mai mult decât fericit să împărtășească partea lor jucăușă și afectuoasă cu familiile lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 26-28 inci (bărbat), 24-26 inci (femei)

    Greutate: 100 la 130 de lire sterline (masculin), 70 la 100 de kilograme (feminin)

    Coat și culoare: Câini înghițiți și greoi cu o haină dublă dens, care vine în mai multe culori, inclusiv alb

    Speranța de viață: 10 până la 13 ani

  • 03 din 11

    Deși rasa se numește bărbia japoneză sau spaniel, Acești câini fermecători și nobili au venit din Coreea sau China cu mai mult de 500 de ani în urmă. Aristocrația japoneză a făcut acești câini populară în Japonia - au fost venerați în cele mai înalte cercuri sociale. Nu cântăresc mai mult de 10 kilograme, acești câini mici, delicios au fost acordați diplomaților străini și alte nobilime pentru a-și comemora serviciul în Japonia. "Chin" înseamnă "Royalty" în limba japoneză. Sunt o rasă interioară și un partener perfect iubitor care posedă un aspect inconfundabil de est, similar cu Pugs sau Shih Tzus.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 8 până la 11 inci

    Greutate: 7 până la 11 lire sterline

    Coat și culoare: Haina lungă, elegantă și netedă în alb-negru, lămâie și alb, salariat și alb, negru, alb și bronz

    Speranța de viață: 10 până la 14 ani

  • 04 din 11

    Shikoku

    Shikoku (cunoscut și ca "shikoku inu" sau "kochi-ken") este o rasă japoneză nativă care era un câine de vânătoare. Vânătorii japonezi le-au apreciat ca un tracker de joc, în special mistreț. Acești câini sunt cunoscuți pentru ei rezistență, inteligență și vigilență. Deși sunt vânători entuziaști, Shikoku este docil față de stăpânul său.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Serviciul de acțiuni al Fundației AKC - nu o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 17 până la 22 de centimetri

    Greutate: 35 la 55 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul exterior este aspru și drept, în timp ce interiorul este moale și dens - vine în roșu, negru și bronz sau susan

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Tosa inu

    Cea mai mare dintre toate rasele japoneze, Tosa inu este o rasă rară de tip mastiff japonez, care a fost crescută pentru a deveni un câine de luptă final. A provenit din regiunea TOSA, unde Dogfighting a fost odată un sport important și de sărbători. Se numește, de asemenea, Tosa Ken, tokenul Tosa, câinele japonez de luptă și mastiful japonez. Este încă folosit în luptele de câine de astăzi - lupta împotriva câinelui rămâne legală în Japonia.

    Tosas sunt câini dornici de a vă bucurați de proprietarii lor, dar nu numai că sunt prea atletici. Cu o greutate potențială de până la 200 de lire sterline, acești câini masivi și intimidați au fost interzise în unele țări. Tosa de astăzi este liniștită cu familia, dar poate fi oarecum aloof cu străini. Ei sunt foarte usor de ceilalți câini, în principal câini necunoscuți.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Serviciul de acțiuni al Fundației AKC - nu o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: Cel puțin21.5 la 23.5 inci

    Greutate: 100 la 200 de lire sterline

    Coat și culoare: Short, haina densă vine în culori, inclusiv Fawn, Roșu, Caise, Negru sau Brindle - poate avea și marcaje albe pe piept și picioare

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 06 din 11

    Hokkaido inu

    Considerat unul dintre cei mai vechi și mai sălbatici câini de coborâre japoneză, Hokkaido inu este o rasă îndrăzneață, atletică și musculară însărcinată cu locul de muncă de pază, vânătoare și Sănătate. Această rasă este extrem de rară în afara Japoniei. Hokkaido este un câine credincios și demn, cu o mare rezistență și rezistență. Ele sunt docile și foarte alertă. Ei fac tovarăși loiali și dedicați dorinți-vă, ei pot deveni prea atenți la străini dacă nu socializat în mod corespunzător.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Serviciul de acțiuni al Fundației AKC - nu o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 18 până la 20 de centimetri

    Greutate: 44 până la 66 de lire sterline

    Coat și culoare: Haina dublă în alb, roșu, negru, brindle, susan sau wolf gri, care are fire de protecție exterioare, grosier, împreună cu un substrat fin, gros, care aruncă sezon

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 07 din 11

    Kai Ken este una dintre cele șase rase japoneze native - a vânat o gamă largă de jocuri în Munții Kai din Japonia. Rasa extrem de inteligentă, dornică, este o altă căutare rară. Acești câini sunt devotați și tutori de încredere al familiilor lor. Kai Ken este atletic cu o forță puternică de a vâna. Ei pot chiar să urce copaci și vor înota râuri în timp ce în căutarea pradă lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Serviciul de acțiuni al Fundației AKC - nu o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 15.5 până la 19.5 inci

    Greutate: 20 la 40 de lire sterline

    Coat și culoare: Unic strat de brânză camuflaj, care vine în trei culori: Brindle negru, Brindle și Brindle Roșu

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 08 din 11

    Ryukyu inu

    O rasă limitată, curajosul dar Docile Ryukyu Inu salută din Insulele Southern din Japonia (Okinawa) și se numește "comoara națională" a insulei. Ele arată asemănătoare cu Kai Ken, dar istoria lor rămâne puțin mai neclară. Au fost probabil crescuți să vâneze și să urmărească vierii sălbatici pe insula japoneză. Această dewclaw de rasă permite acestor câini să urce copaci și să-și urmărească prada din punct de vedere mai înalt în timp ce vânează în pădurea tropicală.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Nu o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 17 la 19.5 inci

    Greutate: Până la 40 până la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Scurt și lung și dublu-acoperit-brindle, brânză neagră, brânză albă, alb, alb, susan, fildeș, ficat și roșu

    Speranța de viață: 12 până la 13 ani

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Spitz japonez

    Spitz japonez a fost dezvoltat în Japonia în anii 1920 și 1930, prin încrucișarea altor câini de tip Spitz din Australia, Canada, China, Siberia și Statele Unite. Înregistrările despre programul de reproducere specific au fost distruse în timpul celui de-al doilea război mondial, astfel că detaliile exacte ale câinelui sunt un mister. În Statele Unite, Kennel Clubul Unite recunoaște Spitzul japonez ca parte a grupului de rase nordice și a Serviciului Fundației AKC, primul pas spre o eventuală recunoaștere completă. Este o rasă de companie mică, pufoasă, alb, care este prietenoasă și iubitoare de distracție.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Fundația AKC Fundația Stock - Rase de Nord (UKC)

    Înălţime: 12 până la 15 inci

    Greutate: 10 până la 25 de lire sterline

    Coat și culoare: O strat exterioară dreaptă și de stand-off, asociată cu un strat alb scurt, moale, dense - strat alb pur

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 10 din 11

    Kishu

    Kishu Ken a dezvoltat de la câini dur, de dimensiuni medii care au călătorit pe munții Japoniei cu multe secole în urmă. Au fost folosite pentru mistrețul de vânătoare și cerbi și considerate un "memorial al naturii."Regiunea Wakayama este cea mai cunoscută pentru reproducerea și dezvoltarea Kishu. Vânătorii au preferat culoarea albă, deoarece erau mai ușor de văzut. Înainte de 1934, au fost Kishus în alb, roșu, brindle, și unii care au fost văzuți. Dar culorile solide au devenit singurele culori acceptate, iar Kishus-ul spots a dispărut până în 1945.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Serviciul de acțiuni al Fundației AKC - nu o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 17 până la 22 de centimetri

    Greutate: 30 la 60 de lire sterline

    Coat și culoare: Haina este scurtă, dreaptă și grosieră, cu un substrat gros, cel mai alb, dar poate fi, de asemenea, susan, roșu și negru și bronz

    Speranța de viață: 11 până la 13 ani

  • 11 din 11

    Terrier japonez

    În jurul anului 1700, în timpul epocii Edo, un primitiv Engleză Fox Fox Terrier crescut cu un amestec de rase mici japoneze mici și în cele din urmă Greyhounds italian. Până în anii 1900, au fost numiți Kobe Terriers, numiți pentru regiunea în care locuiau. Terrierii japonezi de astăzi sunt un amestec de terrieri ai kobe cu terrii de jucărie engleză și Toy Bull Terriers din vest. Ei au fost recunoscuți de Clubul Kennel Japan din anii 1930 și s-au răspândit în întreaga Japonia în anii 1940. Al doilea război mondial și popularitatea în creștere a altor rase occidentale aproape le-au șters. Ei continuă să vâneze mistrețul până în prezent și sunt o rasă mică și agilă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Serviciul de acțiuni al Fundației AKC - nu o rasă recunoscută AKC

    Înălţime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 5 până la 10 kilograme

    Coat și culoare: Strat neted lucios în alb și bronz, negru și bronz și negru

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • Rase pentru a evita

    Câinii care au apărut din Japonia au sens pentru regiunile climatice variate ale națiunii insulei, cele mai multe sunt acoperite cu dublu pentru a rezista la temperaturi mai cooler. Un tip de câine pe care Japonia nu are o mare utilizare este un climat cald, ecuatorial sau iubitor de deșert. Japonia are temperaturi extreme sub-arctice în ea Regiunile montane. Se poate încălzi în zonele sudice subtropicale, dar nu deșert-fierbinte. Rasele pentru a evita includerea raselor fără păr ca Chineză crescută și XOLOITZCINTLI, inclusiv multe Rase din America Latină.

    10 rase de câine chinezești
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 11 Rase de top de câine din japonia