Cele mai scumpe rase de câine

Unii dintre cei mai scumpi câini sunt atât de costisitoare, majoritatea nu ar arăta nici măcar de două ori în cumpărarea unuia. Câinii mai obscur și rari pot costa în sus $ 10.000. Cele mai scumpe rase de câine ar putea fi meritat unele, dar viitorii proprietari de animale de companie pe un buget ar trebui probabil să aleagă Câinii cu costuri reduse în schimb, sau mai bine încă - adoptați de la un adăpost.

Care dorește să cheltuiască mii de dolari pentru un câine care, fără îndoială, să-ți mestece pantofii preferați, du-te la baie în casa ta și îți ruine mobilierul? Credeți sau nu, unii oameni fac și Americanii în special Iubiți câinii de designer.

De ce unele rase de câine sunt atât de scumpe?

Care sunt câinii cei mai scumpi

Motivul este că unele dintre aceste rase costisitoare de câine care sunt extrem de scumpe sunt la partea de sus a pedigreei lor. Provin de la crescători de reputație care au luat timp pentru a rambursa toate condițiile de sănătate cunoscute de linia lor genetică.

Crediții de reputație vor cheltui mii de dolari pe Testarea sănătății fiecare câine, utilizați ADN teste Pentru a prezice afecțiunile și pentru a lua timp în mod corespunzător Scoateți toate animalele lor. in orice caz, studiile arată că încă nu există 100% garanția că un câine va fi complet sănătos și nu va avea boli predispuse genetic în timpul vieții lor.

În timp ce unele dintre cele mai scumpe rase de câine pot fi atrăgătoare pentru dvs., este cel mai bine să vă gândiți la bugetul dvs. și Costurile pe durata vieții de îngrijire pentru unul dintre acești câini. Cu cât este mai scump câinele la cumpărare, cu atât este mai costisitoare îngrijirea lor este probabil să fie.

Am compilat o listă cu unele dintre cele mai scumpe rase de câine din întreaga lume, în nici o ordine particulară. Țineți minte că prețul va depinde ce regiune Câinele este situat în, linia genealogică și orice premii sau certificări Părinții câinelui pot deține.

Cele mai scumpe rase de câine din lume

Cele mai scumpe rase de câine din lume

1. Lowchen

Cost: Lowchenul vinde de obicei despre aproximativ $ 3000.

De asemenea, cunoscut sub numele de micul câine de leu ", Lowchen a fost odată una dintre cele mai rare rase de câine. Sunt mici și considerate în unele locuri ca a Repere de jucărie. Este un câine non-sportiv care a fost întotdeauna un însoțitor pentru oamenii săi. Smart ca un bici, fericit, sănătos și un puști prietenos care nu este cunoscut pentru lătrat.

Irlandez wolfhound ca cele mai scumpe rase de câine

2. Irlandez wolfhound

Cost: Wolfhound irlandez vinde în general despre $ 2000.

"Bent când este mângâiat, aprig când este provocat."Acest citat sumează frumos această rasă mare și introvertită. Wolfhounds irlandez sunt o rasă rezervată. Personalitățile lor sunt atât de mult diferite încât nu se poate identifica o caracteristică exactă a rasei.

Wolfhounds irlandez tind să nu fie distructiv decât dacă sunt lăsați singuri și sunt foarte rar boisteroși. Datorită dimensiunii lor, ele pot părea destul de formidabile și tind să fie în afara străinilor. În afară de aceasta, aceasta este rasa perfectă pentru orice familie care dorește un tovarăș.

Maltese Cele mai scumpe rase de câine

3. Malteză

Cost: Una dintre cele mai scumpe malteze vândute vreodată $ 5.000, Un pui de petigree AKC a înregistrat AKC.

Acest mic câine de jucărie albă a fost mult timp cuddly, prietenos Companion de oameni peste tot. Plin de viață și foarte jucăuș, sunt ușor de înțeles. Chiar și când vârsta, jocul nu pare să înceteze. Această rasă este minunată pentru persoanele cu apartamente, deoarece nu au nevoie de multă spațiu și se bucură de a fi în interior. Din păcate, această rasă este, de asemenea, în mod obișnuit predată la adăposturi din cauza lătratului lor neîncetat.

Canadian Eskimo Dog ca cele mai scumpe rase de câine

4. Canadian Eskimo Dog

Cost: Datorită numerelor de abandonare, această rasă poate vinde pentru sus de $ 6000.

Această rasă este una dintre cele mai rare, precum și cele mai vechi Wolf-ca rase de câine în viață astăzi. Din păcate, numerele lor de populație se diminuează spre dispariție. Ei au o acționare puternică de pradă, sunt extrem de loiali și foarte inteligenți. Câinele canadian Eskimo este o rasă afectivă și foarte blândă.

Română Bulldog ca cele mai scumpe rase de câine

5. Bulldog englez

Cost: De multe ori vinde pentru aproximativ $ 3000.

Acest lucru este cunoscut în mod riguros și stout pentru abordarea lor relaxată a vieții. Ei nu sunt rasa cea mai atletica, dar ei o fac pentru el in personalitate. Îi iubesc pe poporul lor și sunt foarte buni cu copiii dacă au crescut cu ei în gospodărie. Din păcate, cu Bulldog englez Are o mulțime de probleme sănătoase, astfel încât să caute un crescător de reputație este o necesitate absolută.

Yorkshire Terrier ca cele mai scumpe rase de câine

6. Yorkshire Terrier

Cost: Yorkies poate varia de la $ 600- $ 3000 în funcție de linia lor.

De asemenea, cunoscut în mod obișnuit ca Yorkie, această rasă frumoasă a crescut în popularitate datorită dimensiunilor lor mici. Îi place să trăiască un stil de viață luxos în interior. Dar, nu lăsa să te păcălească. Yorkie este încă terrier, iar cu asta vine un pic de unitate de pradă. Ele sunt minunate cu copii dacă sunt socializate cu ei de la o vârstă fragedă și au nevoie de îngrijire lunară din cauza părului lor uman; Nu sunt cel mai bun pentru primii proprietari.

Păstorul german ca cele mai scumpe rase de câine

7. Ciobănesc german

Cost: Păstorii germani pot vinde pentru sus de $ 6500, Mai ales cu instruirea.

Loial, neînfricat, jucăuș și superb. Ciobănesc german a ajuns departe de a fi doar o rasă de lucru. Ca însoțitor în gospodăria ta, această rasă vă va proteja și familia cu viața sa, motiv pentru care sunt cei mai populari Poliția de câine de poliție. Ele pot fi medii și mari în funcție de câine și sunt foarte active. Această rasă are nevoie, de asemenea, de o mulțime de stimulare și exerciții fizice.

Rottweiler ca cele mai scumpe rase de câine

8. Rottweiler

Cost: Această rasă poate vinde mai mult de $ 6000.

Această rasă ferică este cunoscută pentru a fi auto-asigurată și una dintre cele mai multe câini înfricoșători conform statisticilor. Ei sunt curajoși, încrezători și foarte calm, cu o atingere de aloofitate. Rottweilers au instincte puternice de păzire și de hrănire, și numai atunci când sunt abuzați sau neglijați că vor deveni agresivi.

American Staffordshire Terrier

9. American Staffordshire Terrier

Cost: Staffordshire terrier vinde pentru aproximativ $ 1200.

În timp ce acestea pot fi una dintre cele mai scumpe rase, American Staffordshire Terrier este, de asemenea, o rasă ușoară care este loială, atletică și încăpățânată. Ele pot varia de la dimensiuni medii la mare și, în cea mai mare parte, au nevoie de un exercițiu zilnic moderat pentru a le ține din necazuri.

Un handler puternic și experimentat este cel mai bine să lucrați și să adoptați această rasă de câine. Amstaff poate fi agresiv față de alți câini și sunt cunoscuți ca unul dintre cei mai agresivi câini, Dar, cu socializarea timpurie, aceasta nu va fi o problemă atât de mare pe termen lung.

Faraon Hound ca cele mai scumpe rase de câine

10. Faraon Hound

Cost: Pot vinde $ 6500- $ 7000.

Acest Sighthound este o rasă foarte sensibilă și sunt, de asemenea, una dintre cele mai scumpe rase de câine acolo. Ei sunt vegheri fantastice, dar nu păzesc câini deloc. Houndul Faraon iubește cu proprietarii lor și poate trăi cu ușurință într-un Apartament de mediu Dacă oamenii lor iau ei pentru plimbările zilnice și rulează.

Peruvian Inca Orchid Cele mai scumpe rase de câine

11. Peruvian Inca Orchid

Cost: Peruvian Inca Orchid poate merge la aproximativ $ 3000.

Fără păr și frumos, peruvian Inca Orchid este un câine de vedere extrem de afectuos față de oamenii lor și copiii lor. Ei pot fi atenți la străini și sunt foarte protejați atunci când vine vorba de copii și femei mai mici ale familiilor lor.

Această rasă este foarte prietenoasă față de alți câini, ceea ce înseamnă că vor face bine într-o familie cu alți membri canini și potențial alte animale de companie. Este o rasă de câine rară și veți vedea rare unul dintre aceste lucruri în jur, motiv pentru care acești câini sunt una dintre cele mai scumpe rase de câine de pe planetă.

Bichon Frize Rasa scumpă de câine

12. Bichon Frise

Cost: Acești câini pot vinde despre aproximativ $ 1500 sau mai mult în funcție de ameliorator.

O altă surpriză albă pufoasă, Friza Bichon este veselă și veselă. Această rasă este Mare cu copiii Datorită naturii lor jucăușă, delicată delicată și atitudine afectuoasă. Deși sunt una dintre cele mai scumpe rase de câine, se întâlnesc cu alți câini și animale. Bichon Frize este însoțitorul perfect pentru orice om care dorește ca un câine să fie de partea lor oriunde merg.

Samoyed ca cele mai scumpe rase de câine

13. Samoyed

Cost: De multe ori de vânzare pentru $ 4000- $ 10,000.

Samoyed este un câine de protecție sărac datorită faptului că sunt atât de prietenoși. Deși fac experții de supraveghere, deoarece vor lătrat la oricine se apropie de casă. Această rasă nu este agresivă deloc. Sunt puii fericiți și alertați care sunt excelenți cu alte animale și chiar copii mici.

Natura jucăușă a acestor câini rămâne cu ei în bătrânețe, deși se sapră puternic când sunt plictisiți. La fel de Câini inteligenți, ei au fost obișnuiți cu reni, iar acest lucru va deveni evident atunci când vor încerca uneori să leească copii mici în anumite direcții.

Azawakh ca cele mai scumpe rase de câine

14. Azawakh

Cost: Azawakh vinde de obicei despre aproximativ $ 3000.

Acest câine interesant seamănă cu gelul, dar este mult mai tare. De asemenea, un Sighththound, Azawakh formează legături uimitoare cu proprietarii lor. Datorită naturii lor blândă și extrem de afectuoase, ei fac tovarăși mari.

Acești câini nu sunt agresivi, dar nu le place să fie atinși de străini, deoarece pot fi ușor obosiți de oricine nu știu. O mulțime de energie și o rezistență uimitoare, acest câine este Perfect pentru un alergător. Căldura nu le deranjează, dar urăsc frigul.

Tibetan Mastiff scump câine rasă

15. Mastiful tibetan

Cost: Această rasă poate vinde între $ 7000- $ 10,000.

Această rasă mare a fost crescută inițial pentru a proteja turmele și este încă folosit în acest scop astăzi. Se spune că cei care sunt crescuți în partea de vest a lumii tind să fie un pic mai ușor în comparație cu membrii familiei lor estice. Această rasă este adesea plasată printre unele dintre ele cele mai periculoase câini Și acolo.

Mastifful tibetan este un câine care este nocturnă în comportamentul lor, astfel încât să le părăsească în afara nu ar fi recomandabil. Ei coacă la orice se mișcă. Foarte inteligent și extrem de încăpățânat, aceasta nu este o rasă pentru toată lumea. Ele sunt în afara străinilor care intră în casele lor. Instruirea cu ascultare și un lider strict este ceea ce Mastiful tibetan trebuie să prospere într-o casă de familie.

Saluki ca cele mai scumpe rase de câine

16. Saluki

Cost: De obicei vin pentru aproximativ $ 2500.

De asemenea, cunoscut sub numele de Greyhound persan, această rasă este una independentă și sensibilă și este puțin mai ieftin printre aceste rase de câine cele mai scumpe pe listă. Sighthoundul Docile este complet bine cu alți câini, dar ar putea da Chase Puii mai mici care pleacă. Au fost crescuți ca unul dintre Cel mai bun câini de vânătoare Și pentru că instinctul este încă acolo, ei sunt foarte greu de antrenat din cauza naturii lor încăpățânate.

Bearded Collie ca cele mai scumpe rase de câine

17. Bărbați collie

Cost: Un collie barbă poate vinde $ 1600 sau mai mult.

Collie barbă de dimensiuni medii provine din Scoția unde a fost obișnuit cu vitele și oile. Este o rasă plină de viață și jucăușă cu energie înaltă. O mulțime de exerciții sunt necesare pentru a păstra această rasă de a vă rupe casa.

În zilele noastre, sunt folosit ca câini de spectacol și au devenit tovarăși uimiți. Ei pot fi încăpățânați, dar, în general, iau bine la antrenament. Această rasă este uimitoare cu toată lumea - oameni și animale asemănătoare. Ei tind să arunce o mulțime și au nevoi extinse de îngrijire datorită hainelor lor lungi.

Chinezii fără păr creste ca cele mai scumpe rase de câine

18. Fără păr chineză crescută

Cost: Acest câine vinde pentru aproximativ $ 5.000.

Această rasă mică exotică vine în forme fără păr și acoperite și foarte populare câine cu femei. Ele sunt grațioase și elegante și fac ceva Buni supraveghetori. Chinezii crested este un câine de mare energie cu o atitudine jucăușă față de viață.

Nu numai că sunt una dintre cele mai scumpe rase de câine, ele sunt o rasă de câine care necesită toată atenția în gospodărie. Datorită acestui comportament, ele pot deveni gelos de alte animale de companie din casă.

Dogo Argentino ca cele mai scumpe rase de câine

19. Dogo Argentino

Cost: Acești câini pot vinde pentru sus de $ 3.900.

Dogo-ul alb mare, ARGENTINO este o rasă inteligentă și capabilă, care se va face bine într-o familie cu copii mai mari. Această rasă are nevoie de un expert care știe rasa și cum să aibă grijă de asta. Au o mulțime de energie, așa că Dogo Argentino va fi un partener perfect pentru a merge cu jogging cu.

Pentru că lucrează câini, au nevoie de ceva de făcut altfel ei pot deveni plictisiți. Plictiseala poate duce la agresivitate și comportament distructiv.

Portugheză câine de apă Cele mai scumpe rase de câine

20. Câine de apă portugheză

Cost: Această rasă va costa $ 2.500 sau mai mult.

Obamas are de fapt două - Bo și însorit. Se spune că au fost rasa aleasă din cauza alergiei de câine din Malia Obama. Câinele de apă portugheză este o rasă de lucru și au fost învățați să pescuiască pește în plase. Ele sunt destul de rare rare, motiv pentru care sunt una dintre cele mai scumpe rase de câine.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre această rasă este că au vărsat foarte puțin. Iubitor și inteligent, acest câine este de asemenea prietenos față de străini. Ei fac tovarăși extraordinari și să învețe foarte repede, deci este necesar un handler ascuțit. Din cauza personalităților lor uimitoare, câinele de apă portugheză este adesea folosit ca un câine de serviciu.

Citiți următorul: 15 cele mai încăpățânați rasele de câine care sunt greu de antrenat

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 20 de rase de câine cele mai scumpe din lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai scumpe rase de câine