8 Cele mai bune rase de câine cu energie redusă pentru oameni chei mici

cele mai bune rase de câine de energie redusă

O nepotrivire a energiei este o modalitate excelentă de a transforma o relație iubitoare de câine-umană acru.

Potrivirea nivelului dvs. de energie și de activitate cu animalul dvs. de companie vă va ajuta pe amândoi trăiți fericiți și împliniți împreună.

Dacă nu sunteți unul pentru drumeții lungi în weekend, clasele de agilitate de seară și plimbările zilnice sau rulează, ați putea dori să vă îndepărtați de anumite rase de câini.

Unii câini sunt energia pură manifestată într-o minge de blană cu patru picioare, în timp ce alți câini sunt mai potriviți pentru un stil de viață sedentar datorită anilor de reproducere ca animalele de companie.

Vrei un câine leneș? Evitați puii și du-te pentru câinii adulți

Puteți găsi aproape orice dimensiune sau formă de câine pentru a se potrivi stilului dvs. de viață.

Dacă vreți un cartof gigantic de canapea pentru a viziona Netflix, există un câine pentru asta! Dacă sunteți mai mic și Pouches pufos, Există și opțiuni de câine cu energie redusă și pentru dvs.

Rețineți că unul dintre cele mai bune pariuri ale dvs. pentru a găsi un câine de energie scăzută este să se uite la câinii de adăpost pentru adulți. Aproape toți câinii vor trece printr-o fază de mare energie în care sunt hiperactive și distructive în jur de 9 până la 18 luni.

Adăposturile sunt pline de câini care depășesc vârsta de trei sau patru, ceea ce înseamnă că nu este dificil să găsești un câine adult care are încă mulți ani înainte. Câinii vârstnici sunt o altă opțiune excelentă pentru câinii cu consum redus de energie care fac însoțitori minunați de ani de aur.

Cu un câine de adăpost mai mare, puteți sări peste durerea de cap potențială a unui câine adolescent și Puteți cunoaște nivelul de energie al câinelui.

leneș-câine-pe-canapea

Informațiile despre rasă pot fi de ajutor, dar toți câinii sunt indivizi

Să cunoască câinele individual. Când am cercetat acest articol, am continuat să găsesc Dogue de Bordeaux enumerate ca o rasă de câini cu energie redusă.

În experiența mea personală, aș fi nu Listează că rasa ca o rasă de câine cu energie redusă. Dogue de Bordeaux pe care l-am întâlnit în timp ce lucram la adăpost a plăcut să sară, să jucăm remorcher, să fugă și să.

Poate că un câine de bordeaux sunt câini osoși leneși, dar acest exemplifică how important este să nu ai încredere orbește o reputație a rasei - câinii sunt indivizi, la fel ca oamenii.

Să-ți cunoști câinele individual sau părinții câinelui tău înainte de a lua o decizie. Vorbim despre cum să alegeți un câine în noi Ghid de adopție a câinilor, Asigurați-vă că verificați-l!

Băuturi de câine cu dimensiuni reduse de buzunar

Multe rase mici sunt destul de ușor de obosit, chiar dacă nu sunt pe această listă. Cu toate acestea, mic nu înseamnă întotdeauna relaxat.

STeer clar de teritoriul de înaltă energie, cum ar fi Jack Russell sau Terriers lui Parson. În caz contrar, majoritatea câinilor care sunt sub 20 de kilograme vor fi mulțumiți cu câteva plimbări scurte și funcționează destul de bine ca Câini de interior.

În general, Mulți câini cu fețe scurte (câini brahycefalici) vor avea niveluri de activitate mai scăzute. Acest lucru se datorează în mare măsură respirației lor deformate de forma feței.

Câteva dintre primele noastre ponturi includ:

1. Bulldogii francezi

Franceză-Buldog-joc

Bulldogii francezi, sau "Francezi", explodează în popularitate în aceste zile. Acești câini mici sunt rezervoare solide de cutețe, cu fețe asemănătoare copilului, riduri perfecte și urechi adorabile de bat. De asemenea, acestea sunt de obicei ușor de obosit. Acești pooches-uri spunky, fericite, fericite, sunt în general ușor, dar vor dori încă cel puțin una sau două plimbări scurte.

  • Formă: Rundă
  • Tipul stratului: Mic de statura
  • Activități preferate: Plimbări scurte, întâlnind oameni noi

2. Pugs

Cute-Pug-Puppy

Pugs sunt o altă opțiune mică, adorabilă pentru un câine de energie scăzută. Sunt notorii pentru că sunt goofy și cuddly. În timp ce mulți pugs se bucură de un bun room prin iarbă sau o plimbare în jurul parcului, este puțin probabil să vă conducă nuci cu nevoi de exerciții constante.

  • Formă: Rundă
  • Tipul stratului: Mic de statura
  • Activități preferate: Rompi scurți în jurul curții cu prietenii

RĂSPUNSURI DE CÂȘTIGURI MEDIU ENERGY

Multe rase de câine de dimensiuni medii sunt destul de energice.

Câini precum Shetland Sheepdogs, câini americani, Corgis și cele mai multe rase de Spaniel vor rula cercuri în jurul proprietarilor chiar și moderați activi.

Conduceți un câine de dimensiuni medii care a fost o dată crescute pentru vânătoare sau Herding. În schimb, gravitați spre câini care sunt câini notori.

3. Basset Hounds

Lazy Basset Hound

Basset Hounds cu siguranță au o coajă puternică, dar majoritatea basseturilor sunt Doggone Lazy. Picioarele lor sunt pur și simplu prea scurte pentru multă activitate! Bazele au fost inițial crescute pentru sniffing și sapa, astfel încât ei se vor bucura de un pic de sniffing pe plimbările lor de plăcere.

Majoritatea câinilor sunt relativ lăsați înapoi, astfel încât sunt un grup de rasă excelent pentru a vă uita dacă sunteți în regulă cu baiajul lor! Care a spus, îndreptați-vă de câini de la canițele care încă cresc câinii de lucru. Orice câine care este încă crescut pentru vânătoare și urmărire va avea nevoie de multă activitate, ca orice câine de lucru.

  • Formă: Lung și scăzut
  • Tipul stratului: Mic de statura
  • Activități preferate: Sniffing - încercați Jocuri de noroc cu ei!

4. Bulldogii englezi

Engleză-Buldog-Closeup

Bulldogii englezi sunt câinele original leneș. Cu piept de baril, nas scurte și picioare scurte, buldogii englezi pur și simplu nu sunt construiți pentru activitate.

De fapt, o mulțime de activitate viguroasă poate fi periculoasă pentru ei, deoarece se pot supraîncălzi cu ușurință. Buldogii sunt mult mai fericiți așezați pe o pernă răcoroasă sau pe o pernă plină decât lovirea traseelor. Unii buldogi englezi au încă o lovitură jucăușă asemănătoare veriilor lor mai mari, dar se obosesc ușor după un război de război sau mestecând pe o jucărie scârțâită.

  • Formă: Scurt și Stocky
  • Tipul stratului: Mic de statura
  • Activități preferate: Curte scurte de tug-o-război

Bătrâni mari de câine de energie

Paradoxal, este adesea mai ușor să găsești un câine mare cu energie redusă decât câinele mediu.

Pe măsură ce câinii devin mai mari, nivelurile lor de energie scade adesea. Acestea fiind spuse, există destul de mult de varietate la câinii mari. Păstrarea cu un malinois belgian sau Vizsla este practic un loc de muncă cu normă întreagă, dar alți câini mari sunt ușor de mers pe jos.

Ca întotdeauna, direcționați cu orice câini mari care provin dintr-o "linie de lucru." Unul dintre cei mai leneși câini cu care am lucrat a fost un retriever de aur de companie, dar am întâlnit multe aururi de lucru care conduc familia lor activă din Colorado în sus pe perete cu energie fără limite.

5. Chow Chow

mâncare

Chow Chows sunt pufoase, aloof și conținut să se culce și să fie periat. În timp ce nu sunt cele mai afectuoase rase acolo, chows alcătuiesc-o cu aspectul lor maiestuos și nevoile de exerciții mici.

Ei necesită o socializare atentă pentru a se asigura că sunt prietenoși cu străini și încrezători în situații noi, dar sunt a rasa mare pentru oameni care se bucură de câini de spălare mai degrabă decât drumeții cu ei!

  • Formă: Mediu în toate direcțiile
  • Tipul stratului: Gros și pufos
  • Activități preferate: Vizionarea lumii trece

6. Greyhounds

Greyhound leneș

Greyhounds au nevoie de mult mai puțin decât să vă așteptați. Există multe grupuri de salvare specifice pentru oglindiile de curse pensionate. Multe Greyhounds sunt mulțumite pentru a merge la o scurtă plimbare sau două.

Cele mai vechi (inclusiv whippete, ogarii italiene și hounds afgan) sunt în mod similar cu energie scăzută, atâta timp cât evitați competitivitatea Linii de rasă agilitate. Marea majoritate a lui Greyhounds este destul de cuddly, făcându-i prietenii de împărtășire a canapei ideale!

  • Formă: Lung, slab și slab
  • Tipul stratului: Foarte scurt
  • Activități preferate: Sprinturi scurte urmate de o mulțime de cuddling și de dormit

Giant rase de câine de energie scăzută

Cu cât câinele este mai mare, cu atât mai multă energie este nevoie pentru ca câinele să se miște. Aceasta înseamnă că rasele de câine gigant sunt de fapt cele mai constant câini cu energie redusă acolo.

Chiar și rasele gigantice adolescente, în general, anvelopează repede. Proprietarii lor glumă că au nevoie doar de aproximativ cinci minute de exercițiu, atunci vor avea nevoie de un pui de somn de douăzeci de minute pentru a continua să crească!

Rețineți că majoritatea raselor uriașe de câine vor face bine cu cel puțin un exercițiu mic - acest lucru este adevărat pentru toți câinii, într-adevăr.

7. Newfoundlands

Lazy Newfoundlands

Newfoundlands au fost inițial crescuți pentru a ajuta pescarul din Canada. Acestea fiind spuse, sunt una dintre cele mai constante rase de câine de energie pe care le-am întâlnit vreodată. Cea mai iubire a apei și bucurați-vă de un Romp bun, scurt prin pădure - dar atunci vor dormi ore întregi. Dacă vă puteți ocupa de Drool și un pic de îngrijire, nou-născuții sunt giganți blânzi care necesită un exercițiu mic.

  • Formă: Gigant și muscular
  • Tipul stratului: Gros și impermeabil
  • Activități preferate: Înot și dormit

8. Marele Danes

mare-mare-dane

Marele Danes În mod consecvent, listele celor mai buni câini de apartament datorită nivelurilor lor scăzute de energie și natura cuddly.

Cele mai mari danezi se bucură de a ieși pentru o pregătire sau mers pe jos, dar se obosesc cu ușurință. Marele cățeluși de dane și adolescenți sunt nerecuperați și mulți nu cresc niciodată în picioare.

Natura lor goofică și nivelurile scăzute de energie le fac animale de companie mari, deși Marele Danezii pot fi câini scumpi să dețină din cauza problemelor medicale și a problemelor comune care vin ca urmare a dimensiunii lor enorme.

  • Formă: Înalt și picioare
  • Tipul stratului: Mic de statura
  • Activități preferate: Galoping în jurul valorii de spurturi scurte necoordonate, apoi dormind

Indiferent de dimensiunea, forma sau stratul de câine dorit, există o rasă de câine cu energie mică acolo pentru dvs. Amintiți-vă că toți câinii au nevoie de un pic de atenție sub forma unei plimbări, de joc, de mângâiere sau de formare în fiecare zi.

Puteți verifica întotdeauna adăposturile și salvați pentru câinii adulți, permițându-vă să săriți adolescența și asigurați-vă că știți de fapt nivelurile de energie adulte ale câinelui.

Care este rasa ta preferată de câine de energie? Vrem să auzim despre puii de cartofi de canapea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Cele mai bune rase de câine cu energie redusă pentru oameni chei mici