Revizuire: raft leneș de câine pentru câini

Înotul este foarte benefic pentru câini. Este un antrenament mare, cu stres scăzut pentru întregul lor corp. Dar, chiar și cele mai multe canini iubitoare de apă au nevoie uneori de o pauză. Asta unde Lămpi de câine leneș intră în imagine.

Lămpi de câine leneșÎnotul este o formă excelentă de exerciții care este bună pentru mușchii, articulațiile, sistemul cardiac și favorizează sănătatea și bunăstarea sa generală. Dacă nu este suficient de un motiv pentru a vă aduce pooch-ul în apă, înotul împreună este, de asemenea, o mare experiență de legare care vă va consolida relația.

Dacă câinele dvs. nu este un înotător avid sau are nevoie doar de o pauză uneori, Lămpi de câine leneș va face timpul în apă mult mai plăcut. Este o plută construită în mod specific cu câinii în minte.

Am vrut să-l testez pentru a vedea dacă ar fi ținut sub greutatea labradorului nostru. De asemenea, am fost curios să văd dacă câinii noștri s-ar simți confortabil plutitoare pe plută. Pentru a vedea cum funcționează lucrurile, continuați să citiți!

Lazy Lagy Lounger Raft pentru câini Review

Lămpi de câine leneșFotografia de mai sus arată Beagle, Molly, plutitoare pe șezlongul de câine leneș. Avem de fapt un lounger mare, care este făcut pentru un câine care cântărește mai mult de 25 de lire sterline. Molly cântărește doar aproximativ 30 de kilograme, așa că ea este pe capătul mai ușor al spectrului pentru acest produs.

Cu toate acestea, în revizuirea mea video, veți vedea că Labrador, Saddie, se poate potrivi și pe această plută. Ea ar prefera mult să fie în apă, după cum puteți vedea și în recenzia mea video. Dar, când se obosește, ea va pluti pe șezlongul câinelui leneș. Molly preferă să stea pe plută mai degrabă decât înotați în apă.

Aceste plute sunt realizate manual în SUA cu țesături grele. Cusatura armată este puternică, așa că mă aștept ca această plută să dureze mai mulți ani. Țesătura este rezistentă la vreme și nu se estompează.

Lazy Lounger ReviewEste, de asemenea, rezistent la puncție, adică unghiile câinelui tău nu ar trebui să strige o gaură în material.

În recenzia mea video vă arăt cum este proiectat produsul. Există un fermoar pe un capăt al plutei și fidea de piscină sunt plasați în interiorul dispozitivelor de flotare. Aceste fidea nu sunt umplute cu aer, astfel încât pluta nu va deflata niciodată. Acesta este un avantaj imens față de alte produse similare care sunt umplute cu aer.

Lămpi de câine leneș este disponibil în 2 dimensiuni:

  • Mic - 42 și # w pentru câinii care cântăresc mai puțin de 25 de lire sterline
  • Mare - L X 34 nu pentru câinii care cântăresc 25-110 de lire sterline

După cum am menționat, pluta din această revizuire este o dimensiune mare. Aceste plute sunt concepute pentru a fi ușor pentru ca câinele dvs. să urce și să se desprindă. Când câinele dvs. urcă, o apă va curge în mijlocul plutei. Acest lucru vă permite să aflați într-o mică piscină de apă pentru a rămâne răcoroasă, fără a fi nevoie de el în jurul apă.

Lazy Lounger ReviewDe asemenea, puteți vedea acest lucru iarna a început În starea mea de acasă a lui Maine. Din acest motiv, nu am avut șansa de a folosi loundul de câine leneș la fel de mult cum ne-a plăcut. Am luat-o de aproximativ o duzină de ori în această toamnă și sunt foarte mulțumit de confortul și designul.

Molly iubește într-adevăr lounging pe această plută. Așa cum am spus, Saddie preferă să înoate, dar ea va fi pe șezlongul de câine leneș când ea este epuizată de a juca în apă.

În timp ce câinii noștri se bucură de ea, au durat câteva încercări pentru a le face să urce pe plută de bună voie. Saddie a fost un cursant mult mai rapid decât Molly, dar cred că este pentru că se bucură atât de mult de apă. Fiți pregătiți să petreceți primele excursii la lac Instruirea câinelui Pentru a folosi pluta înainte de a planifica orice aventuri.

Lămpi de câine leneșPuteți vedea mânerul atașat în fotografia de mai sus. Puteți asigura pluta la un doc, scară de piscină, barcă etc. & # 8230; pentru a permite câinelui dvs. să se salveze în apă fără să plutească departe. Am atașat mânerul la scara noastră de piscină și l-am lăsat pe Molly să plutească în jurul mai devreme în toamnă. Ea a iubit că este capabilă să fie în piscină cu copiii noștri fără a fi nevoie să înoate în apă.

Puteți achiziționa loungerul de câine leneș pe Amazon pentru $ 124.99 sau $ 149.99 în funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. Este destul de scump pentru o plută Doggy și cu siguranță nu este un element necesar. Dar, dacă credeți că câinele dvs. va folosi frecvent pluta, poate fi o investiție pe care sunteți dispus să o faceți.

Citiți următorul: 7 moduri de a transforma activitățile zilnice în exercițiu pentru câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: raft leneș de câine pentru câini