25 Cele mai multe rase de câine prietenoase de călătorie

Dacă vă place să călătoriți sau aveți nevoie de motive de lucru, este posibil să trebuiască să adoptați o rasă de câini care este de până la această provocare. Există câteva rase de câine prietenoase de călătorie care se vor bucura de călătorii cu avionul, trenul sau automobilul mult mai mult decât altele, Lazier rase.

Câini care sunt & # 8220 de călătorie și # 8221; va cauza mai puține probleme în călătorie. Ei vor fi mai confortabili și mai răbdători, necesită o cantitate mai mică de îngrijire în timp ce călătoriți și Linii aeriene sunt susceptibile de a fi mai acceptate de ele.

Pregătirea pentru călătorii cu câini

Călătoria cu câinii nu este întotdeauna ușoară, chiar dacă animalul dvs. de companie îi place să se plimbe într-o mașină sau nu minte un zbor cu avionul. Trebuie să fii pregătit pentru călătorie. Gândiți-vă la călătorie, faceți aranjamentele necesare și proviziile de care aveți nevoie.

Pregătirea pentru călătorii cu câini

Lucruri de a aduce o călătorie cu câini:

  • Alimente, tratamente, apă și jucării pentru câini
  • Transportator aprobat de compania aeriană
  • Ham, guler și lesa
  • Cutie de călătorie
  • Medicamente de boală de mișcare
  • Scaun de mașină pentru câini (sau centura de siguranță)

Livrările de câini de care aveți nevoie va depinde de tipul de transport pe care îl veți folosi și de destinația finală. Dacă faceți o scurtă excursie la o casă a unui prieten în țară, nu va trebui să împachetați cât de mult ar fi dacă ați petrece o săptămână într-un hotel străin.

Apoi, asigurați-vă că animalul dvs. de companie este sănătos și fizic gata să facă călătoria.

Din nou, acest lucru va depinde de durata de timp în care ați plecat și de unde vă duci. Verificați cu medicul veterinar pentru a vă asigura că câinele dvs. este suficient de sănătoasă Pentru un zbor lung sau o călătorie lungă. În funcție de locul unde mergeți, este posibil să aveți nevoie să obțineți animalul de companie Actualizat pe vaccinuri înainte de a pleca acasă.

Dacă în prezent căutați să adoptați o rasă de câine prietenoasă de călătorie, să determinați modul în care călătoriți (cel mai adesea) și ce caracteristici vor fi importante pentru ca un animal de companie să aibă. Lista de mai jos vă va restrânge alegerile și vă va ajuta să alegeți companionul drept.

25 cele mai multe rase de câine prietenoase de călătorie

Toy Poodle

Repere de jucărie

Acești câini mici pot fi ușor și # 8221; pentru calatorie. Majoritatea animalelor de companie din această categorie vor putea călători cel mai mult "în cabină", ​​dacă nu toate, companii aeriene. Toate companiile aeriene au reguli diferite, Deci, asigurați-vă că ați verificat cu ei înainte de a vă planifica călătoria.

1. Toy Poodle

Acești câini mici au dimensiunea și inteligența pentru a le face incredibil de călători. Poodle de jucărie (imaginea de mai sus) sunt prietenoși cu alte animale, străini și copii. Inteligența Poodle îi face foarte adaptabilă și ușor de antrenat.

Podelele de jucărie au vărsat, de asemenea, foarte puțin, care va fi o binecuvântare pentru orice suferinzi alergici cu care vă călătoriți. Deși, dacă părul nu este păstrat scurt, mingea de blană va necesita îngrijire extinsă. Ca majoritatea celorlalți Repere pentru câini de jucărie, Este ușor să-i luați cu tine oriunde.

Yorkshire Terrier

2. Yorkshire Terrier

Yorkie este curajos și încrezător, astfel încât ei vor fi gata să exploreze cât de mult vă aflați în călătoriile dvs. de călătorie. Acești câini sunt, de asemenea, foarte iubitoare și adaptabili. Ei sunt gata să ia lumea cu tine și nu sunt prea dificile.

Yorkshire Terriers au nevoile de exerciții mai mici, făcându-le excelente pentru călătorii mai relaxați, spre deosebire de călătorii active. La fel ca mulți câini mici, Yorkie este sensibilă la frig și preferă călătoria caldă, care este importantă pentru a ține minte, dar dacă sunteți Călătorind într-o mașină, Acesta este un partener de perfecționare pentru a adopta.

Affenpinscher

3. Affenpinscher

Una dintre cele mai prietenoase rase de câine, afinpinscherul este mai tolerant la schimbările de temperatură decât alți câini mai mici. Ei sunt, în general, câini sănătoși, de asemenea. Agilitatea și ascultarea le face excelent pentru călătoria activă, cum ar fi drumeții sau camping, dar nu la fel de bun pentru călătoria pasivă.

Affpenpinscherul este, de asemenea, un barcător scăzut, făcându-le o alegere excelentă pentru călătoriile de grup. Haina lor cu părul scăzut, cu părul scurt este, de asemenea, hipoalergenică. Acești câini mici sunt independenți și au nevoie de un antrenor experimentat care știe cum să se ocupe corect.

Greyhound italian

4. Greyhound italian

Dacă sunteți un alergător, excursii sau o viziune, această rasă este pentru dvs. Ele sunt agile și atletice. Liniște și politicoasă, acest puști este grozav pentru călătorii. Greyhoundul italian are nevoie, de asemenea, foarte puțină întreținere și îngrijire, pentru că sunt a Creșterea câinilor de păr scurt și vărsați foarte puțin.

Deși depinde, de obicei, de o personalitate specifică a câinelui, în general, Greyhounds italian sunt adesea văzuți ca parteneri de călătorie excelenți și de multe ori face fericit călătorii fericiți. Acești bebeluși de blană se atașează foarte bine de proprietarii lor și nu-i place să rămână singuri. Din acest motiv, este mai bine dacă nu sunt lăsați singuri în camerele hoteliere pentru perioade lungi de timp și pot rămâne cu proprietarul.

Bruxelles Griffon

5. Bruxelles Griffon

Clever și fericit, Griffonul Bruxelles face un mare partener de călătorie în cele mai multe scenarii de călătorie, ca și cele mai multe altele Ceampul de crescătorie pentru câini. Ei sunt dornici să-i plăcească și să se antreneze cu ușurință. Prietenia lor cu alte animale, copii și străini vor fi apreciate când călătorește cu un grup de străini.

Acești câini iubesc fiind centrul atenției și vor fi bucuroși să vă urmeze oriunde veți merge în timpul călătoriilor dvs. În timp ce inteligența lor este drăguță, ele pot fi distructive atunci când sunt plictisite, deci este important să știți cum să le gestioneze în situații specifice.

Shepherd australian

Rase mari

Unii oameni nu doresc un câine mic. Beneficiile călătoriei ușoare nu alcătuiesc lipsa de a avea un animal mare, robust de partea voastră. Dacă acesta este modul în care vă simțiți și nu călătoriți adesea cu avionul, următoarele câteva rase de câine prietenoase de călătorie vor fi mai potrivite pentru dvs.

6. Shepherd australian

Imaginați mai sus, acești câini de lucru sunt ușor de antrenat și sunt foarte inteligenți. Ei pot aborda mai dificilă Agilitate și instruire pentru câini de inteligență. Păstorul australian este prietenos și jucăuș. Dacă sunteți în căutarea unei rase mai mari care iubește călătoria și a fi un câine activ, în aer liber, atunci acesta poate fi câinele drept pentru dvs.

Pentru călătorii mai robuste, un Aussie este o mare pick, de asemenea. Haina dublă a acestor câini este importantă pentru termostatele lor interne. Cu toate acestea, ei scot și au nevoie de o cantitate bună de periere săptămânală pentru a-și păstra haina într-o stare sănătoasă.

Câinele de munte Bernese

7. Câinele de munte Bernese

Împreună cu faptul că este una dintre cele mai bune rase de câine prietenoase de călătorie, această rasă elvețiană este și dură. Ele sunt foarte inteligente, ceea ce le face ușor să se antreneze. Acești câini buni sunt calmi și nu se vor spui cu ușurință. Hardy și sănătos, câinele de munte Bernese este o alegere excelentă pentru aventurierul în aer liber.

Întâlniți unii oameni pentru o excursie? Nici o problemă; Această canină este prietenoasă și în afara merge cu străinii. Câinele de munte Bernese este crescut pentru climes mai rece și nu ar trebui să călătorească în zonele fierbinți, totuși.

Collie de frontieră

8. Collie de frontieră

Colonele de frontieră sunt sensibile la proprietarii lor și sunt una dintre cele mai inteligente rase de câine Pe planeta care sunt foarte ușor de antrenat pentru nevoile de călătorie. Nu este surprinzator, această rasă trăiește până la această reputație, așa cum a fost confirmată de mulți proprietari de animale de companie și de formatori de câini.

Potrivit formatorilor de câini, rasele de câine Collie sunt ascultători și rămân calm în cele mai multe situații, mai ales când este prezent manipulatorul. Aceste pooches devotați sunt blânde și iubitoare pentru tot ce se întâlnesc. Collies sunt câini de vânătoare care încă mai iubesc să coacă și să urle, astfel încât să nu fie bine pentru & # 8220; Quiet & # 8221; călătoriți și ei vor avea nevoie de instruire pentru a reduce această dorință de a fi și tare.

Boxer

9. Boxer

Aceste ființe intimidante sunt într-adevăr destul de iubitoare și mari animale de companie în general. Boxerii sunt prietenoși și atletici. Ele sunt una dintre cele mai bune rase de câine prietenoase de călătorie pentru familii cu copii. Părul lor scurt este, de asemenea, ușor de curățat de la tapițeria mașinilor și de cutii de călătorie.

Ușor de antrenat, puii din această rasă sunt inteligenți și liniștiți. Boxerii de obicei nu participă la lătratul neplăcerilor. Ei nu tolerează bine extremele climatice, deci va trebui să fie luată îngrijire pentru a vă asigura că acestea rămân în temperaturi ușoare.

Pointerul german de scurte

10. Pointerul german de scurte

Acestea sunt afectuoase canini care au scurt, ușor de îngrijire pentru haine sunt un alt tip de câini prietenos de călătorie. De asemenea, au vărsat foarte puțin, făcând sarcinile de îngrijire mult mai rapide și mai ușoare. Fiind unul dintre Cel mai bun câini de vânătoare, ele sunt întotdeauna în sus pentru o provocare, iar indicatorii scurți sunt prietenoși și atletici.

Câinii de la această rasă sunt și jucători. Acești canini iubesc să-și placă proprietarii și sunt foarte inteligenți, ușor de antrenat. Nevoia lor de a face proprietarii lor fericiți să le facă o rasă ascultătoare care poate fi ușor pregătită pentru călătorie. Ele sunt o rasă activă, astfel încât vor avea nevoie de exerciții zilnice.

Vizsla

Rase foarte active

Dacă ceea ce căutați este un câine activ care poate ține pasul, nu este nevoie să priviți mai departe. Dacă dimensiunea nu este o problemă, dar Energia și Stamina este, aceasta este lista de care aveți nevoie pentru a vedea. De fapt, puteți fi cel care are un timp greu de a ține pasul cu aceste rase de câine prietenoase de călătorie.

11. Vizsla

Vizslas (imaginea de mai sus) sunt foarte activi, câini de familie care au o lungă istorie de a fi Câini de arme. Această rasă de câine de vânătoare poate ține pasul cu acele excursii de drumeții de familie și excursii la plajă fără probleme. Vizslas sunt extrem de prietenoase cu oamenii, alți câini și alte tipuri de animale, inclusiv străini, în special atunci când sunt instruiți în mod corespunzător.

O rasă de câine curată cu părul curat, Vizsla nu va mirosi niciodată ca un câine - un plus mare pentru călătoria pe distanțe lungi. Pentru că sunt o rasă de câine activă, Vizsla are nevoie de ceva pentru a le menține ocupați dacă sunt lăsați singuri - ca o cutie de tratament de puzzle sau o jucărie de câine adecvată.

Catahoula Cur

12. Catahoula Cur

Aceste POOCHES au niveluri de anduranță care merg în plus. Catahoula Cur, câinele oficial din Louisiana a fost crescută ca un câine de lucru și pot dovedi acest lucru. Dacă sunt suficient de curajoși pentru a se confrunta cu mlaștini și mlaștini în starea lor de origine, atunci sunt suficient de curajoși pentru a călători oriunde cu tine.

Dacă doriți o rasă de câine neobișnuită care iese într-o mulțime, acesta este animalul pentru tine. Cainii Catahoula Cur nu sunt în mod natural ieșind și nu-i plac cu adevărat străinii. Asigurați-vă că vă socializați câinele de la o vârstă fragedă pentru a evita să devină agresivă. Sunt recomandate, de asemenea, clasele adecvate de formare a ascultării înainte de a porni călătoria.

Beagle

13. Beagle

Beagle este o rasă jucăușă care iubește descoperirea și exercitarea. Acești câini mici celebri încă împachetează un pumn. Crescut să fie cei mai buni câini pentru vânători, beagles sunt pentru aproape orice. Acești câini de păr scurt sunt ușor de păstrat și curat.

Dacă aveți nevoie de un câine mai mic pentru călătoria dvs. activă, dar nu doriți să sacrificați abilități, atunci această pooch poate fi doar câinele prietenos de călătorie prietenos pentru tine. Beagles iubesc să coacă și să urlească, totuși. Ei vor avea nevoie de formare pentru a se supune conductelor, iar asistența medicală specifică pentru a preveni unele dintre cele mai frecvente boli ale acestora.

Labrador Retriever

14. Labrador Retriever

Toată lumea știe această rasă de câine și le va vedea cu proprietarii de animale de companie tot timpul și există un motiv pentru asta. Laboratoarele sunt una dintre cele mai prietenoase rase de câine pe care le veți întâlni vreodată. Ele sunt, de asemenea, foarte inteligente și iubesc să-i placă proprietarii lor. Din acest motiv, ele sunt ușor de antrenat și sunt perfecte pentru călătorii.

Nu numai face Labrador Retrievers Aflați elementele de bază, dar ele pot fi de asemenea învățate pentru a prelua lucrurile, împreună cu alte câteva trucuri utile care pot face distracție de călătorie activă pentru dvs. și câinele dvs. În timp ce laboratorul are părul scurt, au vărsat mai mult decât alte rase de păr scurt.

Weimaraner

15. Weimaraner

O altă rasă faimoasă de vânătoare, acești câini sunt atletici și foarte energici. Ei nu au nevoie doar de exercițiu; ei o doresc și vor avea atitudini rele fără ea. Acești câini au inteligență ridicată, făcându-i ușor să se antreneze și să fie perfecți pentru călătorii active.

Weimaraner este a prietenos, rasă socială. Dacă aveți probleme să fiți ieșiți în timp ce călătoriți, acest câine poate face acest lucru pentru dvs. Acești câini nu sunt buni pentru viața de viață, totuși. Weims, de asemenea, nu-i place să rămână singuri, au probleme serioase cu anxietatea de separare și trebuie să fie aproape de mânerele lor tot timpul.

Jack Russel Terrier

Rasele de păr scurt

Să ne confruntăm cu asta - când călătoriți, doriți să vă relaxați (într-un fel). Ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți griji este covorașul și resturile în părul câinelui vostru. Pentru mulți oameni, singura modalitate de a merge este cu una dintre rasele de câine prietenoase de călătorie care au o haină scurtă.

16. Jack Russel Terrier

Jack Russel Terriers, ca cel din fotografia de mai sus, sunt câini mici și puternici. Ele sunt afectuoase și jucătoare, cu tone de energie pentru proprietarul în deplasare. Ele sunt independente, dar încă ușor de antrenat când manipulatorul știe ce să facă.

Această rasă scurtă de păr este excelentă pentru călătorul, care este, de asemenea, un antrenor de câini cu experiență. Jack Russels sunt una dintre cele mai active rase acolo și va face în mod constant ceva. Pentru a păstra de la fiind distructiv, Ei au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de stimulare mentală dacă faceți drumeții, camping sau odihnă într-un hotel.

Whippet

17. Whippet

Acești câini sunt rapizi și agili. Ca una dintre cele mai bune rase de câine prietenoase de călătorie, sunt câini prietenoși și sociali pentru a lua cu tine. Whippetele sunt minunate la întâlnirea cu oamenii noi și nu vă deranjează străinii. Această rasă este un câine inteligent care este ușor de antrenat, de asemenea.

Whippetele sunt deosebit de mari pentru călătorul activ. Alergând, drumeții și mersul pe jos nu sunt nici o problemă pentru whippet. În timp ce puii din această categorie au nevoie de o mulțime de exerciții, ele sunt considerate un "câine fără bark & ​​# 8221; și va crea cea mai mică cantitate de probleme pentru proprietar atâta timp cât sunt obosiți.

Engleză Foxhound

18. Engleză Foxhound

Dacă doriți ca un câine care iubește să se joace cu dvs. în călătoriile dvs. de călătorie și sunt minunate cu alți câini și copii, atunci aceasta este rasa pe care ați putea dori să o adoptați. Foxhoundul englez iubește noi experiențe care satisfac nevoile lor mentale și sociale.

Această rasă foarte activă a fost inițial a Câine de vânătoare de vânătoare, ele sunt minunate pentru orice sărbătoare pe care ați planificat-o pentru că le puteți instrui bine. Dar, ca mulți câini, acest câine va urmări un miros într-o bătălie. Asigurați-vă că păstrați câinele de câine pe o lecție robustă sau într-o canisa când călătoriți și ați trecut prin antrenamentul cu ascultarea cu ei.

Dalmatian

19. Dalmatian

Bred a fi un câine de război, dalmatenii sunt puternici cu o mulțime de rezistență și sunt câini de lucru populari astăzi. Acești puii sunt ușor de antrenat. Învățându-i manierele care călătoresc este, în general, o briză. Acești câini prietenoși și afectuați sunt, de asemenea, toleranți la temperaturi mai calde și mai reci, făcându-le excelente pentru călătorii la tot felul de climă.

Dalmatienii au alte cerințe, deși - trebuie să fie socializate bine de la o vârstă fragedă pentru a evita problemele comportamentale. Ei pot fi puțin timizi și retrași. Este mai bine dacă nu le aduceți în jurul copiilor mici decât dacă sunt instruit corect să se comporte în jurul naturii imprevizibile a copiilor.

Chineză cresterea părului fără păr

20. Chineză cresterea părului fără păr

Acest câine are suficient păr pentru a pune într-un arc dacă aceasta este dorința ta, dar restul corpului lor mic este complet fără păr și se vor potrivi confortabil Punga ta. Ele sunt una dintre cele mai bune rase de câine prietenoase de călătorie pentru persoanele care au alergii și sunt ușor de păstrat curat.

Chinezii crested este afectuos si sanatos, de asemenea. Demeanorul său calm face o rasă mare pentru Primul proprietar de câini. Cunoscut ca fiind o rasă care are dificultăți în ruperea casei, ar putea fi mai bine dacă aveți întotdeauna plăcuțe de peiforme atunci când călătoriți, dar o pregătire adecvată a căreia este încă recomandată.

Buldog francez

Rasele foarte calme

Poate că nu sunteți foarte activ în călătoriile pe care le luați. Ai nevoie doar de un câine care este fericit chillin în avion, masina sau camera de hotel. Bebelușul de care aveți nevoie este doar un câine fericit, care este bine lounging în jurul și fiind un cartof de canapea cu tine. Nu sunteți singuri, deci aici sunt cele mai bune rase de câine prietenoase de călătorie pentru proprietarii câinilor Lazier.

21. Buldog francez

Un Lapdog adevărat, francezii Buldog este o rasă blândă și calmă. Imaginați mai sus, acești câini sunt prietenoși și fericiți să meargă oriunde atâta timp cât familia lor este acolo. Ele sunt, de asemenea, cu părul scurt și ușor de ținut curat. Ei trebuie să-și închidă proprietarii de tot timpul.

Dacă doriți un câine leneș care este ușor de antrenat, atunci aceasta poate fi rasa pentru dvs. Ca un bonus, ei nu sunt, de asemenea, cunoscuți că sunt mari barkeri. Din cauza fețelor lor zdrobite, francezii nu pot merge pe distanțe lungi. Ele pot deveni lichidate și supraîncălzite.

Glen of Imaal Terrier

22. Glen of Imaal Terrier

Acești câini blânde mai puțin văzuți fac tovarăși de călătorii mari. Ei au haine mai lungi, dar vărsare minimă. Hainele lor wirt sunt ușor de mire și să păstreze curate. Glen of Imaal Terrier este o rasă de câine rară, care este curioasă și inteligentă, făcându-i ușor să se antreneze pentru călătorie.

Puternic și energic, sunt un câine mic care poate ține pasul cu un proprietar activ, dar sunt perfect fin fiind un mic lazier. Puii mici din această rasă, în general, nu-i plac alte animale. Dacă este important pentru voi, ei vor avea nevoie de socializare cu alte animale în timp ce sunt încă un cățeluș.

Shih Tzu

23. Shih Tzu

Cei mai mici câini au reputația de a fi hiper și tare, dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevărul pentru Shih Tzu. Unul dintre Cea mai drăguță câini Pe planetă, câinii Shih Tzu sunt, de asemenea, cunoscuți ca fiind una dintre cele mai prietenoase rase de câine, deoarece sunt calm și nu au o dorință de a lătra. În timp ce sunt lapdogi, ele sunt afectuoase și amabili oamenilor și animalelor noi.

Această rasă face un mare partener pentru călătorul care nu face o mulțime de explorarea fizică. Această rasă a fost crescută pentru a fi un câine de tur și ei excelează la ea. Ei nu fac mai bine pe distanțe lungi sau să fie în vreme caldă, datorită structurilor lor faciale.

Skye Terrier

24. Skye Terrier

O altă rasă de câine rară, acești câini mici drăguți au, de asemenea, cantități mai mici de energie și nevoi de exerciții. Terrierii Skye sunt câini curajoși care sunt prietenoși și bine temperați. Acești câini sunt puternici, dar prietenoși cu străinii care îi fac minunat pentru călătoria în locuri noi.

Terrierii Skye fac, de asemenea, foarte bine în temperaturi extreme. Un câine încăpățânat și auto-voit, aceste Pohes au nevoie de un antrenor puternic, experimentat pentru a le proteja și a proprietarului, în special pe excursii de călătorie noi. Antrenamentul de ascultare este o necesitate pentru acest mic câine mic, ușor de liniștit, dar calm.

pechinez

25. pechinez

Un alt câine mic, adesea etichetat ca unul dintre Cei mai buni caini pentru femei, este, de asemenea, unul dintre câinii prietenosi de pe planetă. Pekingese are nevoie de energie scăzută și de exerciții fizice. Acești câini sănătoși sunt fericiți să stea în jur cu persoana lor. În timp ce sunt calm, ca majoritatea câinilor se vor bucura de o scurtă plimbare.

Dacă aveți nevoie să vă lăsați pupurile în cameră, veți fi bucuroși să aflați că această rasă face bine cu timpul singur și are probleme de anxietate mai puțin de separare. Dacă doriți ca acești câini să fie prietenoși, va trebui să începeți formarea de socializare la o vârstă fragedă.

Citiți următorul: 4 sfaturi esențiale pentru a călători cu câini care îi vor păstra în siguranță

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele mai multe rase de câine prietenoase de călătorie în lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Cele mai multe rase de câine prietenoase de călătorie