Top # 17: șapte motive pentru a adopta câini de rang înalt

Am vorbit foarte mult despre adoptarea de câini și cățeluși, Dar se pare că câinii seniori nu ajung niciodată în apropierea cât mai multă atenție. Cu toate acestea, câinii mai în vârstă pot face un plus minunat pentru orice gospodărie și familie și au adesea multe avantaje față de adoptarea de pui. În acest episod podcast, o să vorbesc despre adoptarea câinilor seniori și de ce ar trebui să o considerați.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Șapte motive pentru a adopta câini de rang înalt
(transcrierea podcast brut)

Motive pentru a adopta câini de rang înalt

În această săptămână vreau să vorbesc cu voi despre adoptarea de animale de companie superioare. Acesta este timpul anului, este iarna, este mai rece, ajungem în primăvara anului, este un moment foarte popular al anului pentru ca oamenii să se gândească la adoptarea unui câine. Poate că au acei blues de iarnă, un pic deprimat, se gândesc să ieșească, să obțină un nou prieten, poate că au pierdut un câine peste anul trecut și acum Anul Nou începe să umple timpul Gaura care lipsește.

Există tone de oameni care se gândesc la obținerea de animale în acest moment a anului, deoarece vremea începe să devină mai frumoasă. Dacă locuiți undeva ca mine, locuiesc în Maine, nu suntem încă în primăvară, dar ajungem acolo și este timpul să începem să ne gândim la un moment minunat pentru a adopta un nou animal de companie, iarna este atât de greu Pentru că este atât de rece afară, există zăpadă. Nu vrei să încerci și să trezești un catelus când este rece și zăpadă. Dacă obțineți o pisică și doriți ca aceasta să fie o pisică în aer liber, nu doriți să trebuiască să aclimatizeze vremea de iarnă, așa că acum este momentul în care o mulțime de oameni se gândesc la adoptarea animalelor de companie. Și adoptarea animalelor de companie senior este un lucru minunat minunat de a gândi și de a face și o mulțime de oameni o vor arăta. Când oamenii se gândesc la adoptarea, ei se gândesc la cățeluși și pisoi, ei nu se gândesc la seniori și există atât de multe beneficii pentru adoptarea animalelor superioare că cred că oamenii nu-și dau seama.

Așa cum ne gândim la primăvara de primăvară și am auzit niște prieteni și membri ai familiei vorbind despre că poate ieși să caute animale de companie sau sunt în prezent acum cumpărăm în jur pentru adăposturi sau salvați sau crescători care caută noi animale, eu a crezut că acest lucru ar fi un moment minunat pentru a vorbi despre adoptarea de animale de companie și beneficiile acestui fapt.

Cel mai mare beneficiu, în opinia mea, este doar să ghicească atunci când vine vorba de un câine adult sau o pisică adultă, știi ce dimensiune vor fi, știi ce va arăta haina lor, tu știți tot felul de lucruri, temperamentul lor puteți spune asta. Uneori cu animale de companie mai tinere, ia, de exemplu, un cățeluș sau un pisoi, au o mulțime de energie, vor păstra acea energie printr-o bună parte din maturitate? Ei vor pierde o mulțime de energie? Este ceva ce vor fi doar un cățeluș de un an sau doi sau un fel de pisoi savy timp de un an sau doi și apoi se vor așeza?

Știi că există pisici adulte în adăposturi, o mulțime de oameni cred că pisicile adulte sunt leneși, când te gândești la o pisică adultă, de obicei, gândește-te la ei să se relaxeze la soare și cu siguranță că o mulțime de pisici do. Dar unele pisici adulte iubesc încă să joace și să fie foarte active. Avem două pisici adulte care sunt pisici în aer liber, vin înăuntru să mănânce și să doarmă, dorm în noaptea și lucrurile, dar petrec mult timp în afara zilei și sunt activi, foarte activi, sunt vânători , sunt pisici senior, una `` și una 12, și sunt încă foarte activi în afara.

Așa că ar fi aceleași dacă erau în interiorul tot timpul? Nu știu, dar dacă le-ați adoptat de la un adăpost la acea vârstă, ați putea spune ce fel de temperament. Este foarte important, mai ales cu câinii, știi că poți spune, sunt hiper activi sau vor fi mai meniți? Deci nu există ghiciți când adoptați un câine senior.

De asemenea, știți că animalul este probabil deja instruit într-o anumită măsură. Este mai probabil decât nu că vor fi instruiți în casă; Dacă sunt o pisică este probabil ca ei să știe cum să folosească baia în afara dacă erau o pisică exterioară înainte sau sunt cutia de gunoi instruiți, asta este foarte comun cu pisicile. Și cu câinii de cele mai multe ori sunt deja pregătite sau sunt instruiți cel puțin pentru a merge într-o cutie de gunoi ", o cutie de gunoi de câine sau pe plăcuțe de catelus sau ceva de genul asta. De cele mai multe ori sunt deja îmbrăcați, nu trebuie să vă faceți griji că încercați să le antrenați pentru a face acest lucru.

Și, în ceea ce privește instruirea, majoritatea animalelor sunt deja și # 8230; ca o pisică deja o să-și cunoască numele, s-ar putea să vină peste când le chemi. Formarea nu merge atât de mult cu pisici, dar cu câini, ei sunt deja instruiți de cele mai multe ori. Dacă adoptați un animal de companie senior, ei au deja câteva comenzi de bază, probabil că ar trebui să știe deja să stea, poate că stau în jos, ei ar putea cunoaște numele lor să-și amintească dacă adăpostul își cunoaște numele pe care l-au făcut anterior. Deci, formarea este de obicei de obicei mult mai ușoară.

Împreună cu faptul că cel de-al treilea motiv pentru care aș spune este un pro un pro pentru adoptarea câinelui senior, puteți învăța câini vechi noi trucuri și aceleași lucruri pentru pisici. Știi că ar putea fi o pisică în adăpost că el este leneș și poate că este puțin supraponderal și când îl aduci acasă, îi poți obține niște jucării și să-i petreci și să petreacă ceva timp cu el și să scoată aceste lucruri noi. Și în același mod cu câinii, știi dacă aveți un câine mai în vârstă și # 8230; Dacă adoptați un câine mai în vârstă, dacă tot ce știu sunt stau sau nu pot veni la adăpost cu un nume, poate că sunt o drop-off și nimeni nu a împărtășit numele cu ei, este mult mai ușor să antrenezi a câine calator care se va concentra pe antrenament decât este de a instrui un catelus mic hiperactiv.

Deci, chiar dacă nu sunt instruiți, știți că numărul doi sunt că sunt deja instruiți, dacă nu vor fi mai ușor să le antrenezi. S-ar putea să ia puțin mai mult timp doar pentru că ei ar fi luat deja un obicei prost sau două, dar sunt instruiți, puteți învăța cu siguranță un truc vechi câine și de multe ori sunt mult mai concentrate și ei " e mai ușor de antrenat.

Al patrulea motiv pentru care am este pentru că energia de mac sau că energia de pisici a dispărut. Mulți oameni pe care îi gândiți să jucați cu un cățeluș sau să fluturați una dintre acele jucării de pisici în jurul unui pic de pisoi și să le jucați și nu este minunat și totul. Este minunat și nimic împotriva faptului că am adoptat, de asemenea, cățeluși și pisoi și le iubim și ne iubim să ne jucăm cu ei, dar în același timp că nou-născut un fel de poartă după prima săptămână sau două și devine o supărare mai mare decât orice altceva.

Când vii acasă de la serviciu sau o zi lungă și vrei doar să stai jos, să te relaxezi pe canapea cu tovașul tău de canin sau felin, nu vrei să ai un catelus în fața ta, căzând o minge, dorește să joace Fetch, Dorind să joace remorcher. Iar celălalt lucru este dacă vii acasă și vă relaxați și aveți un animal mai tânăr, de multe ori dacă nu veți juca cu ei, ei vor găsi ceva să se distreze și că sunt atunci când ei Începeți să vă mestecați lucrurile, mestecându-vă mobila, pisicile pot începe să zgârie la lucruri sau pot intra în lucruri, bătând lucrurile, știi că curiozitatea se preia. Deci, dacă adoptați un animal de companie senior, nu trebuie să vă ocupați de asta, aveți un câine care va fi un pic fericit să vă vadă, vor avea un pic de energie atunci când tu Vino acasă, le puteți scoate afară, du-te pentru o plimbare rapidă, lăsați-i să-și facă afacerea afară, iar când veniți în timp ce vă relaxați, este timpul să vă bucurați de ceva timp împreună. Ele sunt construite în tovarăși și snugglerii și nu trebuie să vă ocupați de toată energia suplimentară pe care animalele mai tinere le au.

Numărul cinci merge bine împreună cu acest lucru și numărul șase spune, de asemenea, nici o mestecare. Așa că tocmai am spus, ai trecut de acea fază de dentiție. Pisoi sunt atât de curioși, intră în tot. Noi micul nostru pisoi Elsa, am luat-o, am salvat-o acum trei luni, a fost de aproximativ opt luni, când am ajuns și am crezut că este puțin mai în vârstă, așa că poate că a fost făcută cu lucrurile. Dar, din anumite motive, ea va mesteca pe & # 8230;. Deoarece pisicile dinții la fel ca câinii fac, ei au crescând dinții, au nevoie de dinți, ea ar mesteca pe colțul de tot, colțul notebook-urilor fiicei mele pentru școală, ea a mestecat pe "ea a distrus un cuplu din cadre de imagini, a mestecat colțurile cadrelor de imagine și le-a desenat cu dinții de pisici, a mestecat pe colțul mesei de cafea, sa urcat pe partea de sus și la fel de gnwed pe colțuri, astfel încât să aveți toate aceste mici găuri de puncție din dinți.

Deci, nu vă gândiți la pisoii care mestecă, dar ei o fac și ei și ei știți că curiozitatea lor este tot ce este mai bun dintre ei, ei bate cadre de pe pereți, se urcă pe lucruri, urcând pe perdele, urcând pe perdele Rafturile care bate jos niște plictisitoare și lucruri mici. Și puii pe care îi intră și în lucruri, ei mestecă, încearcă să se ocupe de ei înșiși. Nu obțineți asta atunci când adoptați un câine senior și împreună cu faptul că numărul meu principal de șase motiv pentru adoptarea câinilor seniori este somnul. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa de somn, deoarece animalele de companie superioare iubesc dormi la fel de mult ca tine, în timpul nopții, au avut o zi lungă, sunt gata să se încurce la capătul patului tău sau să urce patul lor de câine și merg la culcare și vor dormi de obicei toată noaptea și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acele mijloc de pauze de baie de noapte, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o pisică nebună nocturnă care trece prin casa ta.

Am avut pisoii care, oh bunătatea mea în mijlocul nopții, te-ar sari chiar din pat, ai auzit banging și crashing, s-ar urmări unul pe celălalt și a fost doar teribil. Te afli în mijlocul pisicilor corilling de noapte sau ești în mijlocul nopții, luând puii afară pentru a merge la baie, sau nu puteți dormi dimineața pentru că la ora 4:00 Dimineața, catelul tău este în sus, el a mers la baie și acum se trezește și gata pentru această zi, așa că dacă nu stai în sus și să-l dai să-l mestece lucrurile. Aveți pisoi care sunt în același mod în care se ridică, sunt nebuni la ora 3:00 / 4: 00 dimineața. Astfel încât să puteți dormi când aveți câini de rang înalt, acesta este un avantaj imens pentru mine și oricine altcineva care se bucură de somn. Sunt o mamă pe care o am copii, somnul este greu să vină în casa mea, când fac șansa de a dormi, nu vreau să fiu trezit de animalele tinere care sunt și au nevoie de o pauză de baie. Îmi place câinii noștri mai în vârstă care dorm, îmi place pisicile noastre mai mari care dorm, este minunat. Așa că este numărul șase.

Numărul șapte este, de fapt, cred că sunt pe numărul opt, nu sunt sigur că am pierdut numără acum. Dar, oricum, motivul meu final pentru adoptarea câinilor seniori este că există o șansă foarte bună încât să salvați o viață când adoptați un animal de companie senior. Animalele de companie senior sunt notorii pentru a rămâne în adăposturi pentru perioade lungi de timp, ele sunt notorii pentru a rămâne în adăposturi până când trebuie să fie eutanasiate, deoarece oamenii nu le privesc în același mod în care se uită la puii și pisicile, nu "Uită-te la ei ca un nou membru de familie interesant, se uită la un câine senior, oh, el, el nu va fi în jur pentru mult mai mult. Știi că privesc pisicile superioare și cred că nu vor face nimic altceva decât să se afle în jurul casei noastre.

Răsturnați acele lucruri în jur și priviți la provinși, ați putea adopta un câine senior care să fie șapte sau opt ani și ar putea trăi să fie de 12 sau 15 ani, puteți avea încă șapte sau opt ani rămași cu acest câine. Pisicile senior în același mod, ar putea fi 10 sau 12, acele pisici ar putea trăi pentru a avea 20 de ani, astfel încât să aveți încă opt sau zece ani cu aceste pisici. Și când te uiți la ei și gândește, și că pisica va fi un leneș, & # 8221; Animalele nu acționează în același mod în adăposturi cum ar fi în casa ta. Dacă vrei o pisică care va fi energică, asta va merge să-l urmărească jucării în jur, dacă vrei să-l stropi puțin catnip și să-i urmărești să o joci, dacă vrei să folosești una din acele jucării pe un băț că vă puteți agita și puteți să vă jucați pe pisica dvs., șansele sunt chiar dacă adoptați o pisică mai mare, odată ce le aduceți acasă și au mai mult spațiu pentru a vă deplasa, au familie care îi iubește și îi pasă de ei, au acces la jucării și lucruri de genul asta, vor ieși din coajă un pic și ar putea fi mai activi decât ar fi într-un adăpost.

Câine senior S-ar putea să crezi și chiar vreau un câine că va merge să meargă cu mine în fiecare zi sau să meargă să meargă cu mine sau să meargă la parcul câinilor și Joacă, & # 8221; sau dacă locuiți lângă apă și chiar doriți să vă luați câinele în jos și lăsați-l să înoate în fiecare zi și că ideea voastră este să mergeți la apă și să-l lăsați să înoate și apoi să se întoarcă acasă. Nu spune că câinii de rang înalt nu vor face asta, ei văd cu siguranță câini care nu vor, dar se bazează pe rasă și este sănătoasă, nu are nimic de-a face cu vârsta lor vârsta lor. Dacă adoptați un câine senior ca un buldog, de exemplu, că o rasă lazier, probabil că nu va vrea să meargă la o plimbare; Dar știi ce, dacă ai adoptat un bulldog de două sau trei ani, probabil că nu va vrea să meargă la o plimbare.

Același lucru cu sănătatea, dacă adoptați un câine senior care este în stare bună de sănătate, absolut, probabil că va place să meargă sau să ia drumeții cu tine, nu foarte obositoare, nu vorbesc despre munții de alpinism, dar dacă umbli ceva Traseele locale de drumeții Un câine senior ar dori să facă acest lucru, vor fi la fel de fericiți să fie acolo în pustie, fiind capabili să miroasă, să-și exercite exerciții și le păstrează tineri, mișcându-și articulațiile, cu mersul pe jos Păstrați-i tineri, ajută la păstrarea lor puternică și continuarea creșterii musculare. Este când câinii de rang înalt sunt lăsați, sau pisicile sunt lăsate să se așeze într-un adăpost unde încep să-și piardă această motivație de a vrea să facă așa ceva, nu înseamnă că nu poți aduce înapoi lor.

Deci, când te gândești la adopție și te gândești la un animal de companie senior, nu te uita la ei și nu te gândești, oh, o să fie leneș, nu vor face nimic, & # 8221; cu siguranță vor dori să facă lucrurile cu tine, și șansele vor fi salvați o viață pentru că toți ceilalți se gândesc la același lucru pe care îl întâmpinați când intră în acel adăpost, că câinele nu Mergând să meargă cu mine și că pisica se va așeza toată ziua.& # 8221; Știi că o pisică care se află în jur nu este un lucru rău, o pisică care se află în jur va dori să se așeze lângă dvs. pe canapea când te uiți la televizor pe timp de noapte; O pisică care se află în jur ar putea dori să doarmă pe patul tău cu tine noaptea, ar putea dori să se strecoare cu tine dimineața când savurați cafeaua și stați în scaunul balansor care citește hârtia.

Oricare ar fi cazul, încercați și gândiți-vă la profesioniștii la animalele de companie, atunci când intrați într-un adăpost și căutați animale pentru că există atât de multe lucruri minunate despre adoptarea animalelor superioare și nu vorbesc animalele de vârf care sunt În ultimele lor etape ale vieții, vorbim despre animalele superioare care mai au mai multă viață pentru a da. Nu este nimic în neregulă cu adoptarea unui animal de companie senior care are nevoie doar de o casă care să meargă confortabil în ultimele câteva luni sau poate anului de viață. Absolut, dacă aveți locul în inima voastră să faceți acest lucru, acel lucru minunat, dar asta nu este ceea ce este vorba de fiecare animal de companie senior, o mulțime de animale de companie senior încă mai au o mulțime de iubire pentru a da și o mulțime de viață rămasă a trai.

Deci, când vă gândiți la adoptarea, încurajați foarte mult să vă gândiți la adoptarea câinilor de rang înalt. Credeți-mă când vă spun că suntem o familie care a ridicat puii, am ridicat pisoii, câinii de rang înalt sunt atât de ușor.

Așa că vreau doar să recaptați cu adevărat opt ​​motive pentru că dorința de a adopta animale de companie superioare sau pentru a încuraja oamenii să adopte animale de companie superioare:

Unul - nu există ghicituri despre mărimea lor sau temperamentul lor, așa ceva, știi ce primești.

Numărul doi - probabil că au deja un pic de formare; Probabil că sunt deja adăpostite.

Numărul trei - Dacă nu sunt, puteți preda un câine vechi trucuri noi. Puteți găzdui un câine vechi, încă mai puteți instrui un câine nou pentru a face lucruri noi sau o pisică nouă, deci nu credeți că nu puteți.

Numărul patru - acea energie de catelus a dispărut și împreună cu cei cinci și șase - fără mestecare, fără distrugerea lucrurilor tale și vei dormi.

Numărul șase - Asta e preferatul meu, te culci. Îi place să doarmă cât de mult ai făcut.

Numărul șapte - Da, și este ultimul meu, îmi pare rău că am avut opt, de fapt, am doar șapte. Vă ajutați să salvați o viață. Așadar, amintiți-vă că, atunci când adoptați un câine senior în loc de aceștia să petreacă următoarele câteva luni într-un adăpost unde vor fi eutanasiați atunci când nimeni nu le adoptă sau petrec restul vieții într-un adăpost și a trăi în un adăpost, canisa cu o mulțime de interacțiune unu-on-one, salvezi acea viață câine, le scoateți dintr-un adăpost de ucidere sau le scoateți dintr-un adăpost de ucidere pe care îi aduceți O casă cu o familie care îi va iubi și îi va da o bună calitate a vieții pentru tot restul vieții.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 17: șapte motive pentru a adopta câini de rang înalt