25 De rase de câini mai lentă

Când adoptați un câine care va fi potrivit pentru stilul dvs. de viață personal, capacitatea atletică a câinelui și nivelurile de energie reprezintă un lucru foarte important de luat în considerare. Joggers activ care caută un tovarăș de zi cu zi vor avea nevoie să renunțe la aceste cele mai lente rase de câini și Alegeți mai mult activ și câini rapizi în schimb.

Cu toate acestea, pentru persoanele care caută un tovarăș de mers pe jos (în special cetățeni în vârstă) și cel care nu ar fi îndepărtat de la ei în mod regulat, aceste rase de câine lente pot fi doar potrivirea perfectă. Lista de mai jos a celor douăzeci de rase de câini vor ajuta să faci o alegere bună despre un câine potrivit pentru dvs., stilul tău de viață și familia ta.

Similar: 30 cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea

Cele mai lente rase de câine sub 20 de kilograme

Bruxelles Griffon

1. Bruxelles Griffon

Există diferite soiuri ale Grifonului Bruxelles. Unele cluburi de kennel le recunosc fiecare ca o rasă distinctă, dar unii nu. Acești pui (imagini de mai sus) sunt o mare energie, dar sunt mulțumiți de plimbări și plimbări casual. Dacă se potrivește vitezei dvs., câinele "maimuță" poate fi doar rasa pentru dvs. În primele lor zile, erau capdari de șobolani. Inteligent și inteligent, au fost câinele drept pentru slujbă.

Cavalier King Charles Spaniel

2. Cavalier King Charles Spaniel

În timp ce s-ar putea să nu fie rapid, cavalierul are rezistență. Ele sunt în sus pentru plimbări lungi, dacă asta este plăcerea ta. Curios și distractiv, trebuie să fie întotdeauna împrejmuite sau leashed. Odată ce ei își prindă ochii, ei sunt surzi la poruncile pe care le poți striga. Aceste canini sunt blânde și iubitoare. Ei fac animale de companie excelente Familiile cu copii de toate varstele.

Engleză jucărie spaniel

3. Engleză jucărie spaniel

Cunoscut sub numele de "Charlie", în general, jucăria engleză, spaniel are de fapt nume diferite bazate pe colorarea lor - roșu și alb = blenheim, negru și bronz = regele Charles, alb negru și bronz = prințul Charles, roșu solid = rubin. În timp ce ei au fost cunoscuți în Anglia de sute de ani, au provenit de pe continentul asiatic. Aceste rase cele mai lente de câini nu sunt foarte prietenoase, dar ar face un animal de companie excelent pentru un cuplu care nu iese foarte des. Dacă intenționați să le luați pentru plimbări despre oraș, va fi necesară o pregătire adecvată pentru a evita comportamentele agresive.

Buldog francez

4. Buldog francez

Cu viteze sub 15 mile pe oră, "franceza" nu câștigă niciun rase. Aceasta nu este o problemă pentru proprietarii mândri ai acestor membri ai familiei cu patru picioare. Cu majoritatea proprietarilor spunând că sunt "clovni", ei oferă suficientă dragoste și divertisment pentru a compensa lipsa capacității fizice. Nu credeți că nu au nevoie de plimbări zilnice, deși. Bulldogii francezi cum ar fi să mănânci și să pot pune cu adevărat pe kilograme dacă nu sunt exercitate în mod regulat.

Chihuahua

5. Chihuahua

Când își vor mișca picioarele mici, un Chihuahua pare cu adevărat că are o viteză. Probabil pentru ei, ei zboară, dar datorită dimensiunilor lor mici, ei nu pot deține o lumânare câinilor mai mari. Acești puii sunt încăpățânați și în afara. În loc să le plătească datorită dimensiunilor lor mici, ei devin câini mai buni cu pregătire și independență. Gelos și devotat, aceste rase de câini mai lente, de obicei, nu se înțeleg bine cu alte animale de companie.

Chin japonez

6. Chin japonez

Bred strict ca un câine de companie pentru Royals, bărbia japoneză (cunoscută și sub numele de Spaniel japonez) nu este foarte atletic. Deși fac dragostea de joc și de învățare, nu ar face un partener minunat. Ca și în cazul majorității bebelușilor, au mai mult de o trăsătură pozitivă. Acești pui scoarță puțin și păstrați-vă curat - la fel ca o pisică.

Shih Tzu

7. Shih Tzu

La 6 mile pe oră, acest puști nu este un partener "jogging", acest mic pooch iubește să ia plimbări. Chiar și el îi place să călătorească în coșul de biciclete. Nu foarte energic, "leul mic" este bine doar lounging și fiind îngrijit. Îngrijirea este ceva ce veți face multe cu un shih tzu. Puteți să-i numiți un compromis pentru nevoile sale scăzute de exerciții fizice. În jur, acesta este un câine fericit și sănătos, care este mulțumit în tot felul de familii și condiții de viață.

Mops

8. Mops

Deși această canină are o privire îngrijorată pe față, nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr. Jucăuș și curios, ei caută mereu ceva nou de experiență. Acești pui de ieșire îi place să joace și să se exercite, dar datorită picioarelor scurte și "smushed & # 8221; fețe, Pugs nu ar trebui să funcționeze pe distanțe lungi. Prietenos și blând, pugs sunt mari în jurul copiilor și alte animale de companie.

pechinez

9. pechinez

Faptul că o peziune nu funcționează foarte repede este de fapt un beneficiu pentru sănătatea acestor băieți. Ca și în cazul tuturor câinilor de față "Smushed", supraîncălzirea este o amenințare gravă. Multe rase de jucărie engleză sunt descendenți ai acestei rase. Când britanicul a distrus Palatul de vară din Beijing, Au adus mai multe pekingse înapoi cu ei. Este o minune pe care o pot rula deloc. Părul lor lung, luxos cade tot drumul spre sol.

Lhasa Apso

10. Lhasa Apso

În timp ce aceste tancuri mici nu pot fi rapide, ele sunt robuste. Spre deosebire de multe rase de jucărie, Lhasa Apso se poate ocupa de vreme caldă și rece, atâta timp cât nu este prea extremă. De asemenea, pot merge pentru perioade mai lungi de timp. Aceste rase mai lente de câini nu scutură excesiv, dar sunt înlăturare și nu-i plac străinii, așa că vor lătra dacă se apropie cineva. Acesta nu este un câine de familie. Ei nu-i plac mult copii și alte animale de companie.

Dachshund

11. Dachshund

Nu plăcerea de a fi tachinați și aruncați, dachshundul face mai bine cu copiii mai mari. Picioarele lor scurte și corpul lung le limitează cu adevărat în capacitatea lor fizică. Ei se bucură de plimbări, dar ar trebui să fie luate îngrijiri, astfel încât acestea nu merg în sus și în jos pe scări. De asemenea, ei se bucură să fie răsfățați și chiar îmbrăcați. Nu este neobișnuit să vedeți și # 8220; Weenie Dog & # 8221; îmbrăcat ca un câine fierbinte. Dachsies & # 8221; au un sentiment excelent de miros și își va urma nasul dacă nu este lăsat și împrejmuit.

Cele mai lente rase de câine - 20 până la 40 de lire sterline

Pudel

12. Pudel

Viteza unui pudel variază foarte mult în funcție de dimensiunea sa. Pudelul (imaginea de mai sus) are variante de jucărie, standard și gigantic - cu totul între ele. Dacă este important pentru tine la un câine rapid pentru vânătoare sau sport, atunci du-te cu un câine mai mare. În timp ce dimensiunea jucăriilor poate rula doar până la 10 mile pe oră, un gigant se poate rula până la 30 de mile pe oră. Aceste blănuri sunt Einsteinele lumii câinilor. Creierul lor plus intuiția lor le fac extrem de ușor să se antreneze și să dețină.

Sussex Spaniel

13. Sussex Spaniel

Sussexul scăzut, lung este mare dezosat cu o mulțime de rezistență. În timp ce acestea sunt scurte, au o prezență comandantă. Un câine de vânătoare, Sussex Spaniel nu face chase, dar este un excelent retriever și va elimina jocul în perie. Acest puști este minunat pentru drumeții de zi cu zi și excursii de vânătoare atâta timp cât ritmul nu este prea rapid. Prietenos, loial și răbdător, fac un animal de companie mare de familie.

Pembroke Welsh Corgi

14. Pembroke Welsh Corgi

Legenda are acest lucru Fairies plimbare Corgiul Welsh ca un cal. Dacă este adevărat, atunci cred că un Corgi poate merge la fel de repede ca un cal. Deși pot alerga destul de repede pentru vitele de turmare prin zgârieturi la gleznele lor, picioarele mici mici nu le dau o tonă de viteză. Chiar și cu acest lucru, aceste rase cele mai lente de câini sunt o mare energie și atletic. Ei fac bine în case cu oameni activi în aer liber. Cel mai bine este să le supravegheați întotdeauna atunci când în jurul animalelor sau copiilor, ei nu sunt întotdeauna foarte toleranți.

Bulldog englez

15. Bulldog englez

De asemenea, cunoscut sub numele de Plain, Buldog & # 8221;, acest prieten cu patru picioare, de obicei, nu va avea timp de 15 mile pe oră, dacă chiar asta. Acest lucru este minunat pentru ei, deoarece sunt o rasă care nu ar trebui să fugă. Este rău pentru articulațiile lor, și dacă se supraîncălzesc, vor muri. Nu pot înota nici. Toate acestea fac sunetul ca cartoful de canapea este; Cu toate acestea, ei au tendința de a obține grăsime care este, de asemenea, rău pentru ei. Plimbări scurte și piesele frecvente sunt cele mai bune pentru Bulldog englez.

Cardigan Welsh Corgi

16. Cardigan Welsh Corgi

Cea mai veche dintre cele două rase Corgi, & # 8220; sunt, de asemenea, active și robuste. Ei au multe în comun cu verișorii lor Pembroke și au fost chiar grupați în aceeași rasă - Welsh Corgi - până în 1934. În timp ce ele nu sunt cel mai rapid câine în jurul valorii, sunt susceptibile de a obține grăsime dacă nu au suficient exercițiu. Ei pot "# 8220; NIP & # 8221; când joci; Acest lucru se datorează instinctelor lor puternice.

Keeshond

17. Keeshond

Dacă credeți că acest câine frumos arată ca un chow chow, atunci aveți un ochi minunat. Keeshond împărtășește strămoșii cu Chow Chow și Samoyed. Spre deosebire de celelalte rase, Keeshond nu are un os agresiv în corpul său. A Repere frumoase și un iubitor de oameni, copii și animale de companie, acest câine se dezvoltă pe însoțitor. Chiar și cu asta, se face bine cu timpul singur. Folosit pentru a lucra la barje, viteza nu a fost nevoie. Blana lor le face animale reci animale.

Cele mai lente rase de câine - peste 40 de lire sterline

Basset Hound

18. Basset Hound

Când te uiți la Houndul Basset, cu siguranță nu vedeți viteza. Aspectul său droopie este potrivit pentru personalitatea sa. De fapt, acest câine este greu să se miște - cu excepția cazului în care îl primești pe un miros. Aceste trackere, ilustrate de mai sus, sunt sniffși excelenți și nu se vor opri până când nu găsesc premiul. Bazele sunt extrem de răbdători și iubitoare. Ele sunt minunate pentru copiii mici care ar putea trage pe urechile lor. Nu este surprinzător că au plecat acolo.

Clumber Spaniel

19. Clumber Spaniel

La doar 20 de centimetri înălțime, această canină este încă 55 - 85 de lire sterline. Deci, în timp ce sunt scurte și lente, sunt puternice și durabile. Activitățile lor preferate joacă Fetch și înot. Construcția lor face, de asemenea, acești bobine de blănuri excelente excursii excelente pe teren. Clumber Spaniel este sensibil la răspunsul la o pregătire pozitivă de recompensă mai bună decât formarea bazată pe pedeapsă. În timp ce sunt rezistenți și sănătoși, nu sunt câini de canisa. Au nevoie de oameni.

Chow Chow

20. Chow Chow

Chow CHOW are un trecut tocat și o reputație sufocată. În timp ce crescătorii de reputație vor produce un câine mai social, chiar temperat, sunt încă foarte independenți și suspiciosi față de străini. Ca o pisică, acești câini de leu nu le place să facă orice nu vor să facă. Pentru unii, aceasta include rularea sau mersul pe distanțe lungi. Dacă doriți să oferiți acestor cele mai lente rase de câini o încercare, asigurați-vă că sunteți de până la formarea intensă a ascultării și socializării necesare.

Newfoundland

21. Newfoundland

Câinii mari, grei sunt predispuși la probleme comune și nu ar trebui să funcționeze; Cu toate acestea, plimbări lungi sunt bine și apreciate. În timp ce Newfie & # 8221; nu este un armăsar pe pământ, iubește absolut apa. De fapt, această rasă a fost dezvoltată și folosită de pescar. Newfoundland are o haină special pentru a le menține cald în apele reci. Ele pot fi ușor instruite să tragă și să aducă. Caninii din această rasă trebuie păstrate numai în climatele reci.

Chineză Shar-Pei

22. Chineză Shar-Pei

Acești pui nu sunt foarte rapizi sau foarte agili. De fapt. 2014 a fost prima dată a Shar-Pei a câștigat Titlul Mach al AKC. În timp ce acești tovarăși cu patru picioare sunt foarte loiali proprietarilor lor, ei sunt un arogant Tad. În general, ei nu fac bine cu copiii sau străinii. Nu lăsați să excludă această rasă! Ele sunt inteligente și învață repede, astfel încât ei să ia măsuri de socializare și de formare a ascultării.

Saint Bernard

23. Saint Bernard

Pentru a salva călătorii blocați în trecerea Saint Bernard, această rasă trebuia să fie robustă și dură. Ceea ce nu aveau nevoie era să fie repede și nu sunt. Acest puști este plin de contradicții. Chiar dacă sunt atât de prietenoși, au fost obișnuiți să păzească st. Mânăstirea lui Bernard, de asemenea. De asemenea, sunt foarte inteligenți, dar greu de antrenat. Acest lucru se datorează faptului că sunt foarte independente și credeți că modul lor este întotdeauna cel mai bun mod.

Mastiful englez vechi

24. Mastiful englez vechi

În timp ce ele sunt capabile de sprinturi scurte într-un joc de preluare, vechii mastiffiri engleze rulează de obicei la aproximativ 15 mile pe oră. Ei ar trebui să fie în continuare în mod regulat, deoarece tind să devină supraponderali. Măsurarea alimentelor și lipirea de dieta lor va ajuta la acest lucru. Acești câini sunt uriași și pot sparge lucrurile fără a-și da seama. De asemenea, ei drool destul de puțin. Deși sunt un câine vechi de război, mascipitul de astăzi sunt de obicei prietenoși și iubitoare.

Bullmastif

25. Bullmastif

Un alt câine de război, bullmastiful este încă rezervat cu străini. Acest lucru face ca acest canin un câine de gardă mare, dar ei sunt încă surprinzător de liniștiți. Deoarece nu au nevoie de multă exercițiu și nu sunt alergători rapizi, sunt minunați pentru apartamentul care trăiește, în ciuda dimensiunilor lor mari. Cu câini acest antrenament de lider mare, pachetul de pachete este o necesitate. Formarea trebuie să înceapă cât mai curând posibil înainte de aceste cele mai lente rase de câini sunt prea mari pentru a se ocupa.

Citiți următorul: Cele mai mari rase de câine din lume

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 25 de rase de câini mai lentă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 De rase de câini mai lentă