Cele 11 cele mai bune rase de câine interior

Rase de câine interioară

Nu există nici o rușine în a fi o casă - ținând jos canapeaua cu siguranță contează ca un hobby, și de lucru de la domiciliu este o tendință fierbinte chiar acum.

La fel ca mulți dintre noi introverti, anumite rase de câine ar prefera mult mai degrabă acasă decât mizeria cu funcțiile sociale în aer liber sau obligatorii. Unele dintre stilul nostru de viață uman sunt un meci mare pentru acești câini de hermit, atâta timp cât nevoile lor de exerciții și stimulente continuă să fie îndeplinite.

De mai jos, Vom acoperi câteva trăsături ale caninilor iubitoare în interior, precum și unele caracteristici comune ale gospodăriilor în care se vor prospera.

Cel mai important, vom și noi Distribuiți lista noastră de cele mai bune rase de câini de interior, astfel încât să puteți găsi potrivirea ideală pentru interior!

Caracteristicile câinilor care iubesc petrecerea timpului în interior

Anumite rase au trăsături care le fac să fie mai bune în interior. O mulțime de aceste trăsături se conectează la originile rasei, inclusiv climatul originilor geografice în scopul original al rasei.

Toate rasele de câine vor avea nevoie de cel puțin un timp în afara, Dar anumite trăsături vor atenua cu siguranță nevoia de a fi în afara foarte des. Aceste calități includ:

  • Cerințe modeste de exercițiu. Unii câini sunt născuți de cartofi de canapea. Ei nu au nevoie - și cu siguranță nu doresc - o mulțime de activități fizice. Ei cresc din etapa nebună de catelus super repede, și sunt mulțumiți să stea pe canapea toată ziua. În timp ce va trebui să urmăriți greutatea lor pentru a evita problemele care vin împreună cu obezitatea caninei, un câine în interior nu va avea nevoie de mai multe plimbări pe zi sau de excursii la parcul de câine.
  • Relativ redus de interes în în aer liber. Dacă pooch-ul dvs. va petrece o mulțime de timp în interior, câinii din grupul sportiv sau grupul de lucru nu vor fi, în general, cea mai bună opțiune. Câinii care iubesc să miște sau să pistă ore întregi (privind tine, beagles) nu vor fi fericite în interior tot timpul în jurul aceluiași peisaj.
  • Ușor de distractiv. În timp ce un câine numai în interior nu înseamnă neapărat un câine de întreținere scăzut, este o idee bună să alegeți o rasă care poate fi distrasă de bucurie simplă în viață. Câini care se pot ocupa fericit cu un a Chew toy sunt candidați mari pentru rasele de interior, deoarece nu vor avea nevoie de experiențe și peisaje interesante pentru a le păstra interesați.

11 cele mai bune rase pentru interior

Va oferim câteva sfaturi minunate pentru căutarea câinilor dvs. interior - aici sunt alegerile noastre pentru cele mai bune rase pentru câinii acasă!

1. Basset Hound

https: // instagram.COM / P / B7YESWOBUD_ /

Sunteți predispuși să vă mâncați sentimentele, să dormiți și să săriți la sala de gimnastică? Apoi aveți multe în comun cu un Hound Basset.

Houndul Basset este cunoscut pentru a fi cartofi de canapea Quintessential. La fel ca unii dintre noi oamenii, activitățile lor de alegere tind să fie supraalimentare și napping. De fapt, picioarele lor scurte și corpurile de susținere fac exerciții destul de provocatoare, și de multe ori imposibile (eu, pentru unul, pot relaționa).

Bassets sunt oameni simpli care tind să se poată distra - doar o jucărie simplă de mestecat îi va păstra ocupați ore întregi, fără a fi nevoie de un exercițiu constant.

Ca toate rasele, Basset dvs. va avea nevoie de cel puțin un pic de timp în afara.

Ei au fost crescuți pentru a urmări, iar nasul lor puternic sunt întotdeauna scăzute la sol - la minim, Câteva plimbări scurte pe zi sunt obligate să exploreze noi mirosuri vor fi necesare pentru a lupta împotriva obezității și pentru a-și exercita nasul natural puternic.

Vestea bună este că doar un pic de activitate fizică îi va lăsa să fie scos și gata pentru un pui de somn.

Basset Hounds tind să fie creaturi sociale, deci o excursie la parcul de câine sau, mai bine încă, un frate sau o soră canin, îi va ajuta să le țină distrați și fericiți în interior.

Poate cel mai bun câine de familie din interior, Basset Hounds sunt de obicei a Marele câini mici pentru copii - Fără îndoială că se pot păstra reciproc distrați.

2. Dachshund

https: // instagram.COM / P / B79UXU6HRIU /

Trot-ul adorabil al lui Dachshund se întoarce capul oriunde merge - chiar dacă el este obligat să atragă atenția când se duce în public, probabil că este cel mai fericit doar să rămână acasă cu tine, din lumina reflectoarelor.

Timpurile s-au schimbat de la dachshund a fost inițial dezvoltat cu sute de ani în urmă pentru a urca găuri și vânătoare pradă. În timp ce și-au păstrat ridicat Prey Drive, ele sunt destul de afectuoase și iubitoare.

Statura lor mică le face unul dintre cei mai buni câini în apartamente, deoarece acestea sunt ușor de mai jos limitele de dimensiune necesare și nu au nevoie de tone de spațiu pentru a fi conținut și confortabil.

Dachshunds sunt destul de sensibile la temperaturi extreme, Deci, dacă alegeți a Smooth, Sârmă sau Dachshund cu părul lung, Va trebui să vă asigurați că sunt îmbinate în mod corespunzător în lunile de iarnă și păstrate în aer condiționat în timpul verii.

Dachshunds poate fi o provocare pentru a se antrena din cauza naturii lor de cap. Ei tind să fie un pic încăpățânat și sassy, ​​iar în timp ce ei sunt de obicei destul de afectuați, au tendința de a juca prin propriile lor reguli.

Atitudinea lor uneori snippy și unitatea de pradă înnăscută pot fi atenuate cu o mică recreare interioară. niste Jocuri de control impuls poate roti pozitiv unitatea de pradă a puilor și să fie o priză mare pentru excesul de energie.

3. Dog chinez crested

https: // instagram.com / p / b8dqkvhauns

Drăguţ? Verifica. Nu va vărsa prea mult? Verifica. Nu poate petrece prea mult timp în afara pentru că va fi aruncată? Verifica! Chinezii Winsome chinezi creste toate cutiile atunci când vine vorba de trăsături de câini de interior - plus sunt destul de prietenoși și tind să formeze legături strânse cu oamenii lor.

Deși este probabil destul de evident, Chineză crescută câștigă un loc solid ca cel mai bun animal de interior din cauza hainei sale - sau lipsa acestuia.

Practic, fără păr, chinezii crescuți este extrem de sensibil la elemente. Zilele însorite și climatele calde necesită o atenție deosebită datorită riscului ridicat de arsuri. Luni mai rece necesită suficiente îmbrăcăminte de îmbrăcăminte, deoarece, după cum vă puteți imagina, chinezii cresteds nu au o mare protecție naturală de frig. Ei nu sunt cu siguranță Câini meteorologice rece!

Pe lângă faptul că acești câini practic avea să rămână în interior de cele mai multe ori din motive de sănătate, dimensiunea lor mică și dispunerea ușoară îi face să fie perfecte pentru a avea în picioare toată ziua. De obicei, în picioare în jurul valorii de un picior înalt, chinezii creste este un pui caldheart care iubeste sa joace si iubeste interactiunea umana.

Dacă nu ați fost deja vândut pe aceste tasturi frumoase, nu uitați asta vărsarea nu va fi o problemă imensă!

4. Malteză

https: // instagram.COM / P / B79TB0LPH8A

În timp ce o malteză ar arăta chiar acasă într-un penthouse Soho, acestea câini mici, albi se adaptează fericit la aproape orice casă interioară confortabilă. 

Malteza necesită o mulțime de îngrijire profesională Pentru a menține acea haină albă și elegantă, astfel încât să nu doriți să-și petreacă mult timp în murdărie sau zăpadă afară pentru a încurca acel păr sofisticat.

din fericire, O malteză va fi perfect fericită petrecând o mulțime de timp în interior. De obicei cântărind mai puțin de 5 kilograme și în picioare mai puțin de un picior înalt, statura lor mică îi face una din Cei mai buni caini pentru viata apartamentului.

Deși acestea tind să aibă un nivel ridicat de energie, Nevoile de exerciții ale maltezului pot fi, de obicei, mulțumiți de unele jocuri de interior distractiv sau o plimbare rapidă sau două.

Pentru o malteză, Cel mai important lucru este că au timp suficient de a petrece cu familiile lor umane - au tendința de a-și iubi pe oamenii lor înverșunați și nu vor să-și petreacă mult timp departe de ei.

În ciuda dimensiunilor lor mici, Ei fac mari ceasuri - uneori la o defecțiune. Mai ales dacă locuiți într-un apartament, va trebui să vă asigurați că ați stabilit limitele corespunzătoare pentru a evita trezirea vecinilor cu tutorele dvs. miniatural.

5. Chow Chow

https: // instagram.COM / P / B8DB8MENJJM /

Chow Chow a fost popularizat de Regina Victoria, și se pare că acești doggo nu au uitat acest lucru. Acești pui uimiți iubesc să fie regele castelului și pot petrece fericit cea mai mare parte a timpului lor în interior și interacționând cu țărani (oameni).

Nu vă lăsați păcăliți de amestecul lor prețios de plutelă și o față de fonoshie - Chows tind să fie destul de greu de antrenat, și de multe ori sunt prioritate de noi întâlniri canine și de alți stimuli noi. De aceea fac un câine bun pentru a trăi în primul rând în interior, unde pot rămâne cu împrejurimile lor familiare.

În timp ce chow-urile se dezvoltă de obicei în vreme rece, ei nu fac bine în căldură, iar supraîncălzirea este o preocupare majoră chiar și în temperaturi ușoare. Menținându-le în interior pentru cea mai mare parte a zilei, în special în regiunile mai calde sau în lunile de vară, este o necesitate din motive de sănătate.

În plus, Chows sunt destul de independente și nu minte să rămână singuri - se pot ocupa fericit cu activități interioare fără o atenție constantă.

În timp ce chows fac animale de companie excelente și foarte loiale, sunt nu întotdeauna o opțiune excelentă pentru proprietarii de câini de prima dată. Ele sunt destul de încăpățânate uneori și nu sunt minunate să aibă în jurul copiilor sau pisicilor.

Temperamentul lor ar putea fi un gust dobândit, dar merită cu siguranță efortul pentru proprietarii potriviți și gospodăria potrivită.

6. Buldog francez

https: // instagram.COM / P / B8CDZPMHA0J /

Înființarea în popularitate, buldogul francez este o alegere populară a locuitorilor și instagrammelor din Statele Unite.

Cântărind sub 30 de kilograme și în picioare în jurul unui picior înalt, buldog francez este unul dintre, dacă nu cel mai popular dintre câinii mici de interior. Este ușor să vezi de ce.

Dimensiunea lor mică potrivită cu atitudinile lor de întoarcere le face perfecte pentru familii și proprietarii de animale de companie. Ei tind să fie mare și cu copiii inteligenți de câini.

Un punct cheie de vânzare pentru francezi este nivelul lor scăzut de energie - Doar o scurtă perioadă de exerciții fizice în fiecare zi pentru a lua marginea le va păstra fericiți. Sunt o potrivire perfectă pentru gospodăriile aglomerate și case cu o curte puțin sau deloc.

Ca și alte rase cu fața adorabilă plană, rămânând în interior în timpul lunilor mai calde sau în regiunile mai calde este o necesitate. Ele se pot supraîncălzi ușor și au probleme cu respirația, iar activitatea riguroasă și căldura pot provoca o urgență medicală.

Climatele răcitoare sunt mult mai sigure pentru ca acestea să fie afară, dar hainele lor scurte fac articole de îmbrăcăminte exterioară o necesitate (plus, sunt adorabili). În general, francezii sunt mult mai sigure și mai fericiți, cu perioade scurte de timp în afara și pot fi perfect mulțumiți de un joc interior de preluare.

7. Chihuahua

https: // instagram.COM / P / B8C_KTLHYYF /

Micul, dar cel mai puternic Chihuahua ar putea să-și plătească lucrurile la parcul câinilor, dar în realitate, este probabil la fel de fericit ca acasă în pat.

Chihuahuas sunt una dintre cele mai mici rase din lume, adesea cântărind aproximativ 5 kilograme, făcându-i perfect pentru a trăi în spații mici. Ele pot fi perfect Conținut în limitele unui apartament cu un dormitor, Așa cum pare a fi un conac pentru ei.

În timp ce au nevoie de exerciții regulate, picioarele mici mici trebuie să se miște de două ori mai repede decât ceilalți câini - de fapt, probabil că va trebui să vă încetinească propriul ritm, astfel încât să poată ține pasul cu tine. Pentru Chihuahuas, exerciții de la domiciliu, ca un joc viguros de preluare, sunt o modalitate excelentă de a arde energie.

Chihuahuas au o istorie antică, datând din mii de ani în Mexic. Sunt de la un climat mai cald inițial, temperaturile atât de mai reci sunt un nu-merge - Ar prefera mult în interiorul lunilor de iarnă, și vor fi mult mai sigure.

Chihuahuas sunt cunoscute pentru personalitățile lor mai mari decât cele mai mari și au o tendință față de sassiness.

Mai ales dacă își petrece cea mai mare parte a timpului în interior, va trebui să vă asigurați că Chihuahua are o priză pentru energia sa pentru a evita intrarea în rău.

8. Mops

https: // instagram.COM / P / B7R5YCDJI -_ /

Dacă doriți ca un câine care este ușor de mulțumit, distractiv să se uite la și să izbucnească cu personalitate, dați o încercare.

Pugs sunt notoriu frumos - practic, când sunteți fericiți că sunt fericiți. Ei fac câini de interior mari pentru că ei dragoste a fi cu familia lor. Dacă sunteți acasă o mulțime de timp, Pug va fi complet mulțumit de stilul lor de viață interior.

Ei tind să fie pe partea portuară, așa că va trebui să implementați un regim de exerciții pentru a le păstra Câini cu canapea leneș În verificarea. Din fericire, jocurile de uz casnic sau plimbări scurte pot păstra cu ușurință nivelurile de energie în verificare, iar Pug va aprecia timpul petrecut cu dvs.

Ca și alți câini cu nas plat, căldura și exercițiile riguroase nu sunt prieteni ai pugului.

Aerul condiționat și în interior, în special în climatul mai cald sau lunile de vară, sunt esențiale pentru păstrarea sănătății și evitarea problemelor de respirație, care reprezintă o problemă comună cu rasa.

O altă caracteristică comună a PUGS este tendința lor de a vărsa - foarte mult. Asigurați-vă că alegeți Mobilier rezistent la câini și designul interior pentru a se potrivi cu haina lor de bucată de bucată.

În afară de îngrijirea lor, ele sunt una dintre cele mai multe Reducerea crescătorilor de câini de întreținere în jurul valorii de - perfecte pentru familiile sau oamenii de pe drum.

9. Pomeranian

https: // instagram.COM / P / B5SQUSVLYZ5

Căutați un puffball mic de distracție pentru a vă menține pe degetele de la picioare? Pomerania este imaginea eleganței și a personalității caninei și o mare potrivire pentru viața de interior.

O rasă comună în rândul redevenței în istoria istoriei, Pomeranii au un aspect regal care este o reflectare exterioară a personalităților lor de ieșire. Ei sunt adesea considerați unul dintre Cele mai frumoase rase de câine acolo!

Aceste minge de foc blană sunt un pachet de distracție, și vă va păstra în mod constant distrați.

Statura lor mică le face perfecte pentru viața de viață. Ei nu sunt sensibili la cald sau rece, dar preferința lor este în interior, cu familia, bucurându-se de pradă de viață acasă. Ei tind să-i iubească pe oameni dragi și pot deveni rapid fideli.

O privire la Pomeranian și puteți vedea de ce nu vrea să se murdărească în afara - Îngrijirea regulată este o necesitate, iar hainele lor delicate, dar superbe necesită întreținere acasă, de asemenea.

În plus, orice activitate în aer liber ar trebui monitorizată îndeaproape datorită dimensiunilor lor mici, pentru a evita Amenințarea prădătorilor naturali, cum ar fi coioții. În timp ce plimbarea obișnuită este o priză sănătoasă, Exercițiul de interior este o modalitate excelentă pentru ca Pomeranii să ardă excesul de energie.

10. Greyhound italian

https: // instagram.COM / P / B66ZBILBNSS

Poate că o alegere surprinzătoare pentru un pui interior este Greyhound-ul italian fulger-rapid. Acești puii sunt o rasă unică, cu multe de oferit pentru proprietarul câinilor cu experiență.

Este o cunoaștere obișnuită Greyhounds italian sunt născuți alergători. Cu toate acestea, oamenii adesea cred că au niveluri exponențiale de energie și necesită spații largi deschise pentru a alerga și arde-o.

Faptul este, Nivelurile lor de energie nu sunt teribil de mai mari decât pupa medie - De obicei, vor avea nevoie doar de câteva plimbări zilnice și un pic de joc pentru a-și îndeplini nevoile de exerciții.

Este fizicul lor capacitatea care tinde să depășească cele mai multe alte rase. Nu numai că sunt crescuți pentru viteză, dar acești puii sunt crescuți au o acționare puternică de pradă & # 8212; Ele pot deveni adesea în probleme de a urmări un iepure sau o veveriță dacă nu sunt conținute.

Little Greyhound italian face remarcabil mai bine în interior decât în ​​aer liber. Statura lor în mod natural subțire le face sensibili la frig, atât de ușoară temperaturile pot face răciți.

Pe flipside, în lunile de vară, stratul lor subțire îi face susceptibili la sârmă, așa că nu sunt a Mare câine pentru vreme caldă. Stratul lor subțire, totuși, înseamnă asta Nu veți găsi părul de câine peste tot - de fapt, ele sunt una dintre cele mai curate câini de casă din jur.

Greyhounds italian ar trebui să se potrivească în mod ideal cu proprietarii experimentați - formarea poate fi un pic de provocare cu aceste mici stâlpii. In timp ce ei pot fi puțin încăpățânați, ei au o personalitate unică care le face destul de îndrăgită odată ce ești obișnuit cu asta.

11. Basenji

https: // instagram.COM / P / B7-AF4LHICQ /

O mulțime de pui de interior - de la membrii mai mici de yapping ai grupului de jucărie la Howling Hounds - tind să fie extrem de vocal. Pentru o opțiune mai liniștită, luați în considerare Basenjiul unic și "fără barcare".

Basenjis sunt un câine de apartament minunat acest lucru rasă liniștită nu vă vor trezi vecinii În toate orele de noapte cu lătratul lor - cu toate acestea, pot surprinde atât pe tine, cât și pe vecinii tăi cu sunetul lor unic de yodeling (dar este un sunet adorabil, deci cum poate cineva să se plângă?). În plus, sunt perfect dimensionate pentru spații mai mici, de obicei cântărind mai puțin de 25 de lire sterline.

Basenjis tind să aibă un pic de nivel ridicat de energie - ei scot de pe pereți din când în când și sunt destul de răi. Asa de, Vei trebui să fii sigur că ești dispus să mergi pe plimbări regulate și lungi cu noul dvs. pooch.

in orice caz, ei prosperă în interior, deoarece mulți iubesc să se angajeze în activități de interior distractiv și jucării de câine interactiv pentru a-și păstra energia în verificare. Ei sunt mari candidați pentru cursuri de agilitate datorită nivelurilor lor de energie și a atitudinilor lor distractive-iubitoare.

Un dezavantaj pentru Basenjis este tendința lor de a mesteca lucrurile - uneori, pe lucruri pe care nu ar trebui să le. În timp ce ar putea ieși din mână, acești doggo adorabili pot fi ușor distrași de ore în interior cu jucăriile de mestecare dreapta.

Motivele pentru care doriți să doriți un câine interior

Adevarul este, stilul dvs. de viață probabil va dicta tipul de câine care este cel mai bun pentru gospodăria dvs. Este important să fii realist când cântărește opțiunile pentru a vă asigura că noul dvs. Pooch va fi perfect mulțumit în casa dvs.

Dacă aceste caracteristici de stil de viață sună familiar, ați putea dori să luați în considerare un câine numai pentru interior:

  • Clima extrem: A trăi în părți ale lumii cu căldură extremă sau rece extremă, chiar dacă este doar anumite momente ale anului, înseamnă că va trebui să fii foarte atent cu timpul în afara Pooches. Dacă nu vă puteți aștepta în mod realist să fiți în afara foarte mult cu câinele dvs., iar pooch-ul înclinat în interior ar putea fi o idee bună.
  • City Living: Dacă locuiți într-un apartament sau în casă, sau pur și simplu nu aveți nici un loc (sau nici unul) pentru a vă plimba câinele în siguranță, evident că în interior vor fi acolo unde câinele dvs. își petrece o mare parte din timpul lui. Dimensiunea spațiului dvs. de locuit ar trebui, de asemenea, să fie un factor influent - câini mai mari, chiar și cei care iubesc indoor, nu pot fi întotdeauna mulțumiți în spații mici.
  • Nici un moment pentru plimbări: Comutarea la și de la parcul de câine sau trasee de drumeții pot fi consumatoare de timp. Dacă aveți un program aglomerat, fără îndoială că va trebui să faceți cel puțin ceva timp să vă exercitați și să vă conectați cu noul dvs. Pooch. Dar dacă doriți să economisiți timp pe exercițiul canin, veți dori să alegeți o rasă care poate fi satisfăcută de o scurtă plimbare în jurul blocului sau a unui joc interior de preluare.
Câini de interior

3 sfaturi pentru păstrarea câinilor tăi fericiți în interior

Niciun câine nu este cu adevărat un câine numai pentru interior - toți puii au nevoie de cel puțin ceva timp în aer liber pentru sănătatea și fericirea lor. Chiar și canininele inverse au nevoie de un mic aer proaspăt și de soare, chiar dacă trebuie să le trageți de pe canapea.

Cu toate acestea, avem câteva sfaturi pe care le puteți încerca să vă păstrați canin fizic și mental activ în interior:

  • Oferiți o mulțime de jocuri și jucării: Există tone de jucării pentru câinele dvs. va prefera dincolo de mingea de tenis vechi plictisitoare - o mulțime de jucării pot ajuta la menținerea minții și corpul puilor activi și păstrați-i fericit ocupat. Încerca Jucării puzzle pentru o anumită stimulare mentală sau unii Jucării interactive pentru câini Pentru a practica coordonarea ochiului labe. Păstrarea minții puilor în interior este importantă pentru a reduce anxietatea, a promova un comportament bun și pur și simplu păstrați-le conținut.
  • Canina treadmill: Câine de alergare sunt o tendință din ce în ce mai mare de a vă oferi să facă obiectul unei plimbări fără amenințarea sau distragerile elementelor. Sunt destul de mult o versiune miniaturală a benzii de alergare umane și # 8212; Poate să ia o practică pentru că puștii dvs. pentru a vă atârna, dar veți obține cu siguranță beneficiile odată ce o face. Există o mulțime de alte piese Echipamente de exerciții de câine pentru pooches care au nevoie pentru a-și face mișcările pe în interior.
  • Ferestre: Doar pentru că câinele tău nu va petrece mult timp în aer liber, nu înseamnă că nu va vrea să știe ce se întâmplă acolo. O vedere confortabilă a în aer liber poate ajuta orele să treacă când ești departe. Este, de asemenea, o cheie redusă, o activitate relaxantă pentru a vă ajuta să vă relaxați după ce ați jucat din greu.

***

Câinii de toate formele în dimensiuni au motivele pentru iubirea în interior, de la cerințele genetice la normele comportamentale. Am inclus canina ta preferata-iubitoare de indoor? Spuneți-ne în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 11 cele mai bune rase de câine interior