11 Răspunsuri de câștiguri de câștiguri de întreținere: companii de încărcare

Reduceri de câini cu întreținere redusă

Unii proprietari caută un palmier de maraton. Unii doresc să investească timp serios cu un câine de spectacol. Dar alții dintre noi doresc doar un canapea de cartofi!

Fie că sunteți în căutarea de a evita orele de exercițiu de timp la parcul de câine sau doar nu doriți să petreceți o mică avere în vizite lunare la groomer, există o mulțime de motive pentru care proprietarii pot căuta rase de câini cu întreținere redusă.

Oricare ar fi motivul, nu este nimic în neregulă cu dorința unei rase de câini cu întreținere redusă. Și din fericire, există multe de ales!

Reducerea câinilor de întreținere vin în toate formele și dimensiunile, de la câinii cuddly Lap și zombi de podea leneș pentru a curăța și a liniștit pooches.

Cu această listă, veți putea găsi prietenul perfect pus în spate!

Ceea ce este considerat un câine de întreținere redusă?

Unele lucruri pe care le-am luat în considerare la clasificarea și întreținerea redusă și # 8221; Câini:

  • Nevoi de exerciții mici / moderate
  • Îngrijirea minimă
  • Spălătorie minimă
  • Poate fi lăsată singură pentru perioade semnificative de timp

Câinii de pe lista noastră de întreținere redusă îndeplinesc cel puțin unul dintre aceste criterii, uneori multiple.

Nu există nici o rasă care să vă permită luxul lenei totale (Toți câinii necesită o cantitate echitabilă de atenție și îngrijire), dar există combinații de caracteristici care se pot potrivi mai bine cu stilul tău de viață.

Întotdeauna sugerează că vă gândiți cu adevărat la propriile dvs. valori și ceea ce căutați într-un tovarăș de canin înainte de a vă gândi la aducerea unui prieten blană. Partea unu din Ghidul nostru de adopție a câinelui - unde vă arătăm cum să faceți o carte de vis Dog Dog - este un loc minunat pentru a începe!

Această listă ia în considerare totul, de la cantitatea de exercițiu și de formare a necesităților de rasă la cantitatea de îngrijire și îngrijire medicală de obicei așteptată.

Dacă o rasă are o energie scăzută, este bună cu copiii și poate fi lăsată singură pentru perioade mai lungi, atunci este pe listă.

Cu toate acestea, țineți cont de toți câinii necesită muncă. Toți trebuie să se miște în fiecare zi, chiar dacă este doar o plimbare rapidă în jurul blocului. În mod similar, straturile lor de păr, urechile și unghiile trebuie să fie menținute corespunzător.

Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că câinii sunt indivizi - chiar dacă o rasă este cunoscută pentru a fi independentă și a face bine, ați putea ajunge cu ușurință cu un câine velcro clingy. Există multe lucruri care intră într-o dispoziție a câinelui de la genetică la mediu. Cu toate acestea, această listă poate să vă dea cel puțin un loc pentru a începe de la!

Deci, aici mergem; Să sarăm și să găsim prietenul perfect pentru viața ta ocupată:

1. Boston Terrier

Boston-Terrier-câine

Cine are nevoie de televizor când dețineți un Boston prietenos, amuzant?

Boston Terriers sunt mici, robuste și orientați spre oameni. Tipii ăștia par să fie în mod natural înzestrați la Efectuarea pentru oameni și nu necesită prea mult de la noi în schimb. Ele sunt destul de portabile și haina lor elegantă doar aruncă un pic. Băile ocazionale vă vor păstra binele Boston să meargă.

Să fie atenți la lăsați-i afară pentru exerciții fizice! Bostoanele doresc să joace și de obicei necesită o minge sau o jucărie - nu vor purta pur și simplu pe cont propriu.

În ciuda necesității unui partener de joc, aceștia sunt câini de oraș perfecți. Îi place să verifice cafenelele de stradă și sunt foarte liniștite, având în vedere cantitatea de agitație și agitație care se desfășoară în jurul lor.

Caracteristici:

2. Miniatura Pinscher

Câinele de pisici miniatural pe o lesa

Această pooch iubitoare de distracție cântărește sub 10 kilograme (4 kilograme) și este foarte ușor de întreținut. Hainele lor scurte au nevoie doar de periaj minimal, iar rasa este, în general, foarte sănătoasă.

Pinscherul miniatural este o minge de energie neînfricată în afara. În timpul pereților dvs. de plimbări pe zi, vă veți uita la câinele dvs. sprint înainte și înapoi urmărind jucării și jucând cu alte animale. Dar asta înseamnă că atunci când te întorci acasă acolo va fi O mulțime de timp leneș Pentru cei doi să răciți.

Caracteristici:

  • Coat scurt, ușor

3. Bruxelles Griffon

Bruxelles Griffon în ham

Numit după un oraș ca Boston Terrier, acest câine este, de asemenea, potrivit pentru apartamente. Oarecum de Goofball, această rasă mică și adorabilă este un prieten minunat.

O altă rasă mică care necesită doar nevoi moderate de îngrijire, Grifonul de la Bruxelles este de obicei destul sănătos și foarte bine manierat. Doar amintiți-vă să vă spălați straturile de o dată pe săptămână.

Bruxelles Griffons poate fi destul de energic și necesită o mulțime de exerciții, astfel încât acestea nu pot fi suficient de mari de întreținere pentru proprietarii care nu sunt mari în activitatea fizică. Formarea de bază este, de asemenea, foarte încurajată să-și conștieze festivitatea și să le dea o structură bună.

Acești câini prostești vor face bine într-un apartament urban, atâta timp cât primesc câteva șanse să meargă afară.

Caracteristici:

  • În general sănătoasă
  • Distracție într-un cadru de apartament

4. Basset Hound

Lazy Basset Hound

Acest istoric Reducerea rasei de energie redusă este o plăcintă dulce. Prima dimensiune medie a listei noastre nu înseamnă că nu se va înghiți în poală, chiar și la 40 până la 65 de lire sterline (18 până la 29 de kilograme).

Bazele sunt cunoscute pentru ei afecţiune. O altă rasă mare pentru apartamente, picioarele lor scurte le fac să pară construite pentru viața orașului. Urechile lor înfricoșătoare, de fapt, se blochează scăzute și pot intra în tot felul de lucruri, astfel încât să vă asigurați că le verificați de multe ori pentru a le ține de infecție.

Bazele sunt calme, în general liniștite și una dintre cele mai bune rase din jur. Va trebui să le spălați câteva ori pe săptămână și să dați băi ocazionale, dar nu este nevoie de un fel de îngrijire extraordinară.

Ei se bucură cu adevărat de compania altor câini, așa că atunci când vă aflați împreună încercați să găsiți un parc de câine sau un alt prieten canin să meargă cu. Să fii atent să nu-i depășești mâncarea umană - pot fi predispuși să devină obezi.

Caracteristici:

  • Somnoros
  • Blând și bun

5. Chihuahua

Chihuahua

Mulți oameni se gândesc la Chihuahuas ca hiper mic animale de companie. Deși primesc spurturi de energie, sunt Câini foarte calm și pașnici mici.

Această rasă mică nu are nevoie de mult exercițiu și majoritatea apartamentelor au o mulțime de spațiu pentru ei să ajungă la un sprint complet.

Cerințele de îngrijire a lui Chihuahuas sunt foarte minime și chiar și varietatea cu părul lung vă va peria numai pentru încurcări ocazional.

Acești băieți mici sunt, de obicei, destul de sănătoși. Doar nu intră în obișnuința Copilați-le prea mult. Chihuahuas poate dezvolta anxietate și nesiguranță de la a fi purtate peste tot, deci asigurați-vă că le-ați lăsat construi încrederea lor, și Obțineți ajutorul unui antrenor de câini fiabil Dacă Chihuahua începe să acționeze.

Caracteristici:

  • Cuddly
  • Îngrijirea cu întreținere redusă
  • Exercițiul minim necesar

6. Beagle

Beagle

Beagles sunt câini de iubire care se bucură într-adevăr petrecând timp cu oamenii. Ele sunt minunate cu copiii, deoarece - în ciuda dimensiunilor lor mici - pot avea izbucniri mari de energie. Ei sunt, de asemenea, suficient de rezistenți pentru a nu fi răniți de unii dintre copiii mai tineri, clumsier.

Beagle-ul prietenie se extinde dincolo de copii, desigur.

Mulți oameni Alegeți Beagles ca câini de terapie pentru că iubesc salutul tuturor și vor adăuga o mulțime de emoție oriunde merg. Hainele lor nu se încurcă, așa că nu trebuie să fie trimise la groomer.

Beagles sunt destul de ușor de îngrijorat. Doar fiți atenți la pregătirea corectă a casei, deoarece instinctele lor de vânătoare și teritoriale le pot duce să marcheze părți ale casei dvs. Ei, de asemenea, scală un pic mai mult decât ceilalți câini din lista noastră.

În timp ce Beagles îndeplinesc cea mai mare parte a cerințelor pentru o rasă de câini cu întreținere redusă, ca o rasă cu un fundal de vânătoare, ei necesită o cantitate echitabilă de exerciții fizice, așa că asigurați-vă că vă scoateți Beagle și frecvent pentru a evita problemele comportamentale.

Dezvoltați o relație bună cu Beagle-ul dvs. și veți putea să vă păstrați casa curată și relativ liniștită!

Caracteristici:

  • Mare cu oaspeții și copiii
  • Foarte puțină vărsare

7. Havanese

Havanese-câine

Câinele național al Cubei este cel mai bine cunoscut pentru soiul său cu părul lung. Dar haosanii cu părul scurt fac lista noastră ca un câine de întreținere foarte scăzută.

Aceste Câini naturale de la distanță sunt prieteni buni. La aproximativ 10 kilograme (4 kilograme) sunt mici și robuste și iubesc atenția de la oricine sunt copii mici sau vârstnici.

Acești băieți mici sunt extrovertiți cu instincte comide care le fac foarte distractiv să aibă în jur. Ele pot fi lăsate acasă, iar natura lor adaptabilă se va potrivi destul de mult, indiferent de mediul viu pe care le dați. Atitudinea lor amuzantă și abilitățile sociale aproape umane le fac un câine ideal pentru un cadru cu mulți oameni.

Caracteristici:

  • Poate fi lăsată acasă
  • Adaptabil

8. Buldog francez

Franceză-Buldog-Amestecuri

Franța fermecătoare poate fi dvs Companion leneș. Acești băieți bucurosi nu se opun exerciții fizice, doar că nu au rezistența că mulți alți câini au. Dar nu le spuneți acest lucru, deoarece îi poate strica atitudinea naturală veselă față de aproape totul!

Acești câini acustici și musculari nu necesită prea mult sub formă de îngrijire. Acestea sunt, totuși, susceptibile la diferite probleme de sănătate, cum ar fi problemele cutanate.

Lăsați-vă familia să se bucure de natura bucuroasă a acestui pooch de întreținere scăzută. Ei nu construiesc prea mult, dar sunt foarte expresivi și aproape întotdeauna zâmbind.

Caracteristici:

  • Moale
  • Mare cu familiile

9. Shar Pei

Shar-Pei-câine

Shar Pei poate fi un câine foarte versatil, în funcție de ceea ce căutați.

La 45 până la 60 de lire sterline (18 până la 29 de kilograme) nu sunt cu siguranță mici, dar pot fi în continuare Mare cu copiii care iubesc pielea lor excesivă și fața mare.

Aceste animale cu energie scăzută sunt destul de independenți și nu au nevoie să le distrați tot timpul. Ei pot umple rolul câinelui familial loial sau un câine de protecție deoarece sunt foarte adaptive. Ei ar servi ca o mare potrivire pentru un proprietar activ, dar sunt, de asemenea, destul de conținut pentru a rămâne acasă toată ziua cu doar timpul minim de mers pe jos.

Care necesită îngrijire minimă, o baie o dată pe lună este o idee bună. Ei tind să scape mai ales dacă nu puteți rezista la frecare de blănuri de blănuri de fiecare dată când umbli.

Dacă sunt instruiți la o vârstă fragedă, nu ar trebui să existe probleme comportamentale. Dar Fiți conștienți de problemele de sănătate, deoarece acestea au fost consinate de mulți ani.

Caracteristici:

  • Independent
  • Versatil

10. Dachshund

dachshund-wiener-câine

Dachshundul este cartoful dvs. de canapea într-un corp de câine fierbinte. Indiferent dacă vă aflați în Netflix, DVD-uri sau doar știrile de seară, puteți conta pe Dachshund dvs. pentru a fi acolo lângă dvs. sau în poala dvs.

Acești câini foarte afectuați iubesc să fie în jurul tău!

Acești tipi vin în mai multe dimensiuni de a alege - Dachshundul miniatural cântărește în jur de 10 kilograme (4 kilograme), în timp ce standardul Dachshund poate crește până la 32 de lire sterline (14 kilograme). Desigur, dachșe-urile cu părul lung necesită mai multă îngrijire decât verișorii lor cu părul scurt.

Dachshunds nu necesită mult exerciții fizice. Cu cadavrele lor lungi și picioarele mici, prea multă săritură sau de alergare ar putea provoca problemele spinale. Așa că nu o exagerați. Doar bucurați-vă de acestea încăpățânați oameni naturali mici În casa ta mică sau în apartamentul tău.

Caracteristici:

  • Tovarășii de la distanță
  • Nevoie de exerciții minime

11. Ogar

Brindle-Greyhound

Cum sunt cei mai rapizi câini unul dintre cei mai ușor de întreținut? Sunt extrem de leneși, așa. Ei sunt câini de energie foarte scăzută și se bucură de lenjerie de pat și au luat somn lungi.

Ei se bucură de plimbări zilnice și șansa de a alerga în afara unui pic, dar cantități mari de exerciții fizice cu cameră pentru Sprint nu sunt necesare.

Greyhounds sunt câini de întreținere scăzută pentru cei care doresc a mare, dar nu gigant rasă care este blândă și liniștită. Ei sunt câini destul de izbitoare, care este un motiv important că sunt atât de populare. De asemenea, ele nu au tendința de a avea probleme de sănătate care este un bonus suplimentar.

Caracteristici:

  • Liniște și leneș
  • Cel mai mic câine mare de întreținere

Care este rasa preferată de câine cu o întreținere redusă?

Am pierdut canina ta preferată de energie? Această listă nu a fost clasificată cel mai somnoros sau mai independent câini, ci mai degrabă a fost un amestec de animale de companie cu întreținere redusă pentru proprietarii cu nevoi diferite.

Când căutați un câine de întreținere redus, evitați rasele mari de energie, câinii inteligenți (se vor plictisi prea mult) și, desigur, cățeluși. Iată un videoclip al unor proprietari care se ocupă de câinii lor leneși... Spuneți-ne ce credeți mai jos în secțiunea Comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Răspunsuri de câștiguri de câștiguri de întreținere: companii de încărcare