200 De site-uri specifice pentru câini (2021)

Există o mulțime de site-uri web legate de câini acolo, deci informații despre prietenii noștri canini este abundent. Navigarea în jurul tuturor acestor site-uri web poate fi însă dificilă, iar cele mai bune surse de informații rămân adesea neobservate. Pentru a încerca și a remedia acest lucru, de mai jos am enumerat cele mai bune site-uri despre anumite rase de câine pe care le-am putea găsi. Indiferent de rasa dvs. de câine este, aici veți găsi cel mai potrivit site informativ pentru această rasă.

Am ales aceste site-uri bazate pe cât de precise și utile informațiile pe care le publică este, cât de des publică noi ghiduri, articole și evenimente, precum și cât de realizat și ușor de utilizat sunt site-urile web. Bineînțeles, unii dintre acești factori pot fi subiectivi, plus că există o mulțime de site-uri web minunate acolo, deci este perfect normal dacă credeți că am pierdut niște intrări demne. Indiferent, am încercat să fim cât mai obiectivi, deci dacă căutați un site web care vă poate ajuta să aveți o mai bună îngrijire a câinelui dvs. - sperăm că o veți găsi aici.

Mai jos am enumerat rasele de câini de 190 recunoscute de Clubul Kennel American (Akc), deoarece sunt clasificate în popularitate în rândul proprietarilor de câini pentru 2017. De asemenea, am adăugat 10 mențiuni onorabile:

Site-ul Labrador

Retrievers (Labrador)

URL: https: // Thellabradorite.COM /

Site-ul Labrador este vârful nostru de vârf pentru Labrador retriever rasă datorită designului său curat și simplu, precum și cantitatea mare de informații s-au adunat. Pe acest site veți găsi secțiuni precum "sănătate", "îngrijire", "instruire", "comportament" și alții, până la "nume de câini" și "cărți". Informațiile, sfaturile și sfaturile sunt toate bine cercetate și structurate, sunt ușor de înțeles și se aplică și nu există lacune majore pe care le-ați putea găsi. Există mai multe alte site-uri bune pentru Retrieverii Labrador, dar simțim că site-ul Labrador are totul pentru toată lumea.

Clubul de câine de păstor al Americii

Câini de ciobanești germani

URL: https: // GSDCA.Org /

Ca și în cazul unei rase de câine populare, există o mare parte din site-uri web specifice de rasă acolo. Există o mulțime de salvări locale pentru păstorii germani cu site-uri frumoase pe care ați putea dori să le verificați, dar ne-am stabilit pe Clubul German Shepherd Dog din America. O mulțime de informații de pe site-ul lor se referă la clubul în sine, dar au și o abundență de conținut pe Rasa de ciobanesc germană în sine, cum să antrenezi păstorii germani, cum să aibă grijă de sănătatea lor, care este standardul și istoria rasei și multe altele.

Ajutor de la Golden Dog și Puppies Informații

Retrievers (Golden)

URL: https: // aur-retriever-câine.COM /

Pentru retrieveri de aur, am recomanda site-ul de la Golden Retrievers Dog și Puppies. Nu este cel mai îndepărtat site-uri web, dar are toate informațiile pe care le-ați putea avea nevoie - Detalii de rasă, instruire și sfaturi de strângere și sfaturi, ajutor veterinar, sfaturi de îngrijire, sfaturi privind socializarea căței dvs. și mai mult. Cele mai multe dintre celelalte site-uri web Retrieveri de aur S-ar putea să găsiți online site-uri Club care se concentrează mai mult pe informații despre club în sine decât pe rasă. În plus, designul curat și simplu al site-ului pe care l-am ales o face mult mai ușor de navigat.

Manualul proprietarului buldogului francez

Bulldogii francezi

URL: http: // AllaboutFrens.COM /

Pentru francezi, vă recomandăm manualul proprietarului buldogului francez. Acest site "Totul despre francezi" trăiește până la numele său și vă oferă tot ce ar trebui să aveți nevoie de îngrijirea corectă a catelului tău francez. De la sfaturi și sfaturi generale, cum ar fi sfaturi de îngrijire, sfaturi de reproducere și sfaturi de formare, la articole informaționale legate de sănătate despre cum să vă asigurați că pupul dvs. este cât mai sănătos posibil. Există, de asemenea, un magazin online cu produse pentru Bulldogii francezi Deci, veți obține asta pe același site.

Biblioteca informației Buldog

Bulldogs

URL: http: // bulldogbeds.Buldoginformation.COM /

AKC enumeră cele mai multe sub-rase de bulldog ca o singură rasă, astfel încât am continuat să urmărim șablonul și am căutat un site care este minunat pentru toate animalele de companie buldog. Biblioteca de informare Bulldog ne-a rămas cu informații detaliate despre toate tipurile diferite de Câinii buldogi - Franceza, Buldogul american, buldogul englez, buldogul victorian, Aussie și Boston, și toți ceilalți. Site-ul web oferă informații ample pentru toate - istorie, descrieri, standard și multe altele. Există alte site-uri specifice subgramei pe buldogi, dar biblioteca de informare acoperă toate sub-rasele într-un singur loc.

Beagles Unlimited

Beagles

URL: https: // beaglesunlimited.COM /

Beagles Unlimited este site-ul de pe Beagles pe care l-am stabilit din diferite motive diferite. Site-ul are tot ce ați putea căuta Beagles - Informații despre sănătate, sfaturi și sfaturi de formare, precum și informații despre cum să vânați cu beagles. Există, de asemenea, o mulțime de link-uri utile către alte site-uri web legate de care ați putea fi interesați, precum și Beagles Chat Forum pentru proprietarii Beagle pentru a colabora între ele. Toate aceste resurse, împreună cu modul curat și slick în care sunt prezentate, au făcut beaglele nelimitate o alegere destul de clară pentru rasă.

Versatilitate în podele

Pudele

URL: http: // vipoodle.Org /

VIP, deoarece site-ul este abreviat, este creat de corporația non-profit cu același nume. Este o sursă excelentă de informații și ajutor pentru proprietarii Poodles de pretutindeni. Site-ul web își propune să servească proprietarilor de câine ambelor pur și simplu să aibă grijă mai bine pentru polițele lor, precum și pentru a ajuta la avansarea dezvoltării rasei. VIP organizează o mulțime de evenimente și concursuri de câine în care podele și proprietarii lor se pot întâlni, tren, concura și se distrează. Dar, în plus, site-ul este, de asemenea, doar un foarte curat, bine organizat și informativ.

Rottweiler HQ

Rottweilers

URL: https: // RottweilerHq.COM /

Următorul pe lista AKC sunt câinii Rottweiler și pentru ei, vom recomanda site-ul Rottweiler HQ. Cu un design curat și simplu, acest site vă ușurează pentru a găsi ceea ce căutați. Acestea oferă sfaturi cu privire la modul de instruire a puilor, sfaturilor și trucurilor Rottweiler despre cum să navigați pe personalitatea destul de unică a câinilor Rottweiler, precum și informații despre sănătatea lor. Cu o mulțime de articole grozave, Rottweiler HQ este o resursă foarte bună.

Centrul de informații Yorkie

Yorkshire Terriers

URL: http: // Yorkieinfocenter.COM /

Site-ul Centrului de Info Yorkie nu este cel mai blant al site-urilor web, dar dacă căutați informații de calitate - veți obține acolo. Spre deosebire de celelalte site-uri Yorkie, care doar atingeți pe scurt pentru sănătate, comportament și instruire a Yorkies, pe centrul de informații puteți găsi mult mai mult. Site-urile depășesc formarea casei, îngrijirea, diferite tipuri de alimente și rețete, toate nuanțele comportamentale delicate care separă Yorkies de la alți câini, toate tipurile de îngrijire o nevoie de Yorkie și multe altele.

Clubul german de pointer al Americii

Pozițiile germane scurte

URL: http: // gspca.Org /

Pointerii germani au fost cea mai populară rasă de pointer din 2017, dar găsirea unui site informativ care este dedicat acestei rase particulare este provocator, deoarece acestea sunt adesea lumped împreună cu alte indicatori. Vă recomandăm Clubul German Shorthaired Club of America - ca și alte site-uri de club, acest lucru are și o mulțime de informații legate de club care nu pot interesa proprietarii de câini generali. Cu toate acestea, pe lângă faptul că site-ul are, de asemenea, o mulțime de informații relevante despre rasă, o mulțime de articole și sfaturi excelente și are un design foarte atrăgător și ușor de utilizat.

Toate informațiile despre boxer

Boxeri

URL: http: // AllboxerInfo.COM /

Toate Boxer Info - sau ABI - este site-ul pe care l-am recomanda pentru proprietarii câinilor boxer. Site-ul web nu impresionează cu un design frumos, dar cu siguranță captează ochiul cu oozele de informații pe care le are. Spre deosebire de alte site-uri legate de rasă care au doar câteva secțiuni de informații generale pe ele, ABI oferă informații despre tot ceea ce ar putea interesa un proprietar de câine. Sănătate, vârstă, îngrijire, hrănire, dimensiune, postură, haina, culoare, pui, antrenament, comportament, chiar lucruri precum îngrijirea dentară sunt acoperite de toate informațiile despre boxer.

Siberian-Huskies101

Huskies siberiană

URL: http: // Siberian-Huskies101.COM /

Deoarece este una dintre acele rase de câine care necesită îngrijire specializată, proprietarii de Husky Siberian au nevoie de un site dedicat de rasă mai mult decât majoritatea celorlalți. Recomandarea noastră este Siberian-Huskies101 - Sunt alte site-uri care definește nu impresionează nici numele nici numele, nici designul, dar cu siguranță are toate informațiile pe care un proprietar de câini ar putea avea nevoie. Pe acest site puteți afla totul despre sanatatea, comportamentul, istoria, formarea profesională a Huskies ". Site-ul include chiar subiecți precum sfaturile de îngrijire și călătorii, precum și o secțiune privind malamutele din Alaska.

Dachshund Club of America

Dachshunds

URL: http: // dachshundclubofamerica.Org /

O altă rasă foarte specifică, Dachshunds are o mulțime de site-uri web dedicate de rasă și din motive bune - rasa are unele probleme de sănătate specifice rasei, precum și nevoile de îngrijire. Recomandăm personal Clubul Dachshund din America pentru toate nevoile generale dachshund. Este un site web al clubului care include câteva informații legate de club, dar există și o mulțime de informații despre rasa în sine - acoperă problemele de sănătate și îngrijire ale rasei, precum și comportamentul, instruirea, standardul și istoria dachshunds. Site-ul se remarcă, de asemenea, cu un design frumos și plăcut.

Totul despre Marele Danezii

Marele Dane

URL: http: // Total-Despre-Great-Danes.COM /

Pentru proprietarii de câini de mare Dane, totul despre Marele Danezi ar trebui să fie site-ul Go-to Informațional. Unul dezavantaj al acestui site este designul său ciudat - meniul cu diferite categorii este situat tot drumul în partea de jos a paginii frontale. Cu acel minor negativ, însă, site-ul trăiește cu siguranță la numele său. Pe ea puteți găsi informații despre catelus, informații despre sănătate și îngrijire, sfaturi de comportament și instruire și chiar sfaturi de unelte. Există, de asemenea, o galerie și sfaturi despre numele german și englezesc pentru puii mari Dane.

Pembroke Welsh Corgi Club din America

Pembroke Welsh Corgis

URL: http: // pwcca.Org /

Ca un subset destul de nou al lui Corgi, Corgisul Pembroke Welsh nu are cât mai multe site-uri dedicate de rasă ca și ceilalți câini, în ciuda faptului că este o rasă foarte populară. Totuși, există mai multe site-uri web frumoase pentru a alege, cum ar fi Clubul Pembroke Welsh Corgi din America. Site-ul web oferă o mulțime de informații legate de club, dar acoperă, de asemenea, toate punctele principale de interes cu privire la rasa în sine - sfaturi genetice, de sănătate și de îngrijire, informații generale de rasă și standard, cumpărarea de asistență și multe altele. Există, de asemenea, o întrebare frecventă, informații de salvare și o galerie foto.

Dobermans Den

Doberman Pinschers

URL: http: // dobermansden.COM /

Dobermans Den este un blog privat care include o mulțime de informații relevante și valoroase legate de rasă. Acesta acoperă toate punctele necesare, cum ar fi informații generale de rasă, informații despre sănătate și îngrijire și sfaturi, hrănirea informațiilor și sfaturi de instruire, precum și informații comportamentale. Blogul include, de asemenea, secțiuni de artă și videoclipuri, precum și fotografia secției lunii. Destul de valoros, există și o secțiune de blog care se concentrează pe elementele recomandate pentru proprietarii Doberman. În ciuda unor probleme minore de proiectare, site-ul este, de asemenea, destul de elegant și ușor de utilizat.

Clubul Australian Shepherd din America

Shepherds australieni

URL: https: // Asca.Org /

Există cu siguranță o mulțime de surse de informații bune din Australia despre rasa australiană a câinelui Shepherd, dar am decis să mergem cu Clubul Australian Shepherd din America. Spre deosebire de cele mai multe alte site-uri legate de club, aceasta include o mulțime de informații despre rasa însăși. Acolo, puteți găsi totul, de la rasă, genetică, boli și defecte, prin standardul de rasă, descrierea și îngrijirea, până la comportament, instruire și cum să găsiți un crescător de reputație pentru un ciobanesc australian.

Schnauzers regula

Miniatura Schnauzers

URL: https: // Schnauzers-regula.COM /

Acest site web este "Dacă nu este o schnauzer ... este doar un câine " Și singur arată dedicarea rasei care a intrat în realizarea site-ului. Are o perspectivă simplă, dar frumoasă și este plină de marginea cu informații despre Schnauzers Miniatura. Acolo puteți găsi informații despre sănătate, îngrijire și îngrijire și sfaturi despre rasa, informația comportamentală și de formare, sfaturi de bază, informații despre grupurile de salvare, precum și lucruri cum ar fi un FAQ, un blog, un concurs de fotografie, videoclipuri și multe altele.

American Cavalier King Charles Spaniels

Cavalier regele charles spaniels

URL: https: // ackcsc.Org /

Așa cum o rasă veche și cea mai faimoasă, regele Cavalier Charles Spaniel Breed are o mulțime de site-uri dedicate acestuia. Și ca o rasă cu unele probleme genetice și de sănătate, o mulțime de site-uri se concentrează asupra sănătății rasei - unele chiar exclusiv. Pentru un site cu informații generale despre rasă, cu toate acestea, am recomanda un club de la Cavalier King Charles Spaniel acolo, cum ar fi Clubul American. Majoritatea site-urilor de club au o mulțime de informații despre cluburile în sine, dar puteți găsi, de asemenea, o mulțime de informații despre rasă - despre istoria, descrierea și standardul său, despre problemele de sănătate și îngrijire, precum și informații despre comportament și informații de formare și sfaturi.

Completați Centrul de informare Shih TZU

Shih Tzu

URL: http: // AllShihtzu.COM /

Centrul de informare complet Shih TZU nu este un site web care impresionează cu un design frumos, dar cu siguranță locuiește până la numele său. Acolo puteți găsi tot ce trebuie să știți despre câinii dvs. Shih Tzu și cum să aveți grijă în mod corespunzător de ei. Unele dintre numeroasele puncte de interes pe site includ descrierea, istoria și standardul lui Shih TZU, cerințele lor de sănătate și îngrijire, sfaturile lor de personalitate și formare, îngrijire și consiliere de hrănire, trucuri de formare în casă, precum și lucruri generale, cum ar fi crescătorii recomandați și cărți, consumabile și idei de cadouri.

Boston Terrier Dogs

Boston Terriers

URL: http: // Balterier.COM /

Acest site Boston Terrier este un bun centru de informații despre această rasă populară. Pe ea puteți găsi toate tipurile de informații - General Breed Info Add Standard, Sfaturi de instruire și siguranță, Caracteristici de sănătate și îngrijire, Info Grooming și Chiar Retete pentru Boston Terrier Puppy. Există, de asemenea, o secțiune de știri pentru acei proprietari de câini care le place să citească despre rasa preferată, informații generale despre alte rase de câini, precum și secțiunea de fotografii și videoclipuri, și chiar un magazin pentru produse și cadouri legate de terrier.

Petpom

Pomeranii

URL: http: // petpom.COM /

PetPom este recomandarea noastră pentru proprietarii Pomeraniani și nu din cauza designului lor simplificat sau a schemei de culori albastru / punkish. În schimb, am ales acest site din cauza abundenței informațiilor pe care le oferă. Acolo puteți găsi totul din descrierea, istoria și standardul de sănătate, prin probleme de sănătate și preocupări, informații de hrănire și îngrijire și sfaturi, sfaturi de comportament, instruire și housetraining, până la recomandările de crescători, consumabile și sugestii de produse și chiar idei de costum de Halloween.

Royal Flush Havanese

Havanese

URL: https: // regalflushavanese.COM /

Site-ul Royal Flush Havan conține o mulțime de informații utile pentru proprietarii de câini havanezi. Site-ul web este clar și frumos în același timp și este foarte ușor de utilizat, de asemenea. Scopul său principal este de a vinde puii havanezi pur în u.S., Dar, în afară de faptul că, de asemenea, să ofere proprietarii de câini și proprietarii de câini de câini cu informații abundente și utile. Acolo puteți citi totul despre descrierea și standardul rasei, despre problemele sale de sănătate și cerințele de îngrijire, precum și despre comportamentul și sfatul său de instruire.

American Shetland Asociația Sheepdogs (ASSA)

Sheetland Sheepdogs

URL: HTTPS: // Americanshetshepdogassocie.Org /

Ca majoritatea site-urilor de club sau asociație, site-ul ASSA include, de asemenea, destul de multe informații despre asociația în sine. Cu toate acestea, nu am ales-o doar pentru designul frumos și frumos - site-ul ASSA are, de asemenea, o mulțime de informații utile despre rasa Sheetland Sheepdogs. Prin acest site puteți citi tot ce aveți nevoie de standardul și istoricul rasei, despre sănătatea, genetica și cerințele și cerințele sale, precum și despre sfaturile și sfaturile de instruire. De asemenea, puteți vedea informații despre salvarea și crescătorii de salvare Shetland, care este mare pentru proprietarii de câini de dorit.

Bernese Dog Club din America

Câinele de munte Bernese

URL: http: // BMDCA.Org /

Așa cum v-ați aștepta de la un site web asociat clubului, site-ul Bernese Mountain Dog Club of America are o mulțime de informații despre clubul în sine. În plus, însă, există și multe informații despre rasă decât v-ați aștepta. Acolo puteți citi totul despre istoria, descrierea și standardul acestor câini, educați-vă despre specificațiile lor de sănătate și genetică și cerințele de îngrijire, precum și despre mentalitatea și caracterul lor și cât de bine să le instruiți. Veți găsi, de asemenea, informații despre Bernese Puppies, despre cluburile regionale de rasă, despre crescătorii de câini de reputație și alte cluburi internaționale.

Brittany Club of Marea Britanie

Brittanys

URL: http: // BrittanyClub.Co.Regatul Unit/

Clubul Brittany din site-ul Marelui Marea Britanie impresionează cu multe lucruri, în afară de designul său frumos. Site-ul Clubului oferă, de asemenea, o mulțime de informații despre rasa în sine în plus față de informațiile așteptate despre club. Pe acest site proprietarii de câini pot găsi tot ce trebuie să știți despre istoria și standardul de rasă, despre specificul său de sănătate și detaliat, precum și despre cerințele de îngrijire pe care le au acești câini. Veți găsi, de asemenea, informații despre nevoile de comportament și de formare ale rasei, informații despre salvele Brittany, crescătorii, baza de date și chiar o galerie foto.

Fundația Springer Spaniels

Romanian Springer Spaniels

URL: http: // EnglishSpringerFoundation.Org /

În ciuda faptului că a fost o rasă populară, engleza Springer Spaniels nu au prea multe site-uri dedicate de rasă care oferă o gamă bună și largă de informații. Dintre cei pe care am găsit-o am ales site-ul web al Fundației Springer Spaniels - au o perspectivă elegantă și curată și oferă informații suficiente despre rasa însuși - instruirea, sănătatea, comportamentul și serviciile de îngrijire și sfaturi sunt toate disponibile pe site-ul Fundației. În plus, puteți afla despre inițiativele, proiectele de sănătate și despre Academia Springer.

Clubul Canadian Mastiff

Mastiffs

URL: http: // Mastifcanada.Org /

Site-ul Clubului Canadian Mastiff oferă mai multe informații despre câinii Mastiff decât omologii săi americani și britanici, precum și majoritatea site-urilor de salvare a Mastiff. De asemenea, are un design foarte simplu și ușor de utilizat, care este ușor de navigat. Pe acest site veți găsi tot ce trebuie să știți despre standardul rasei, cerințele sale de sănătate și de îngrijire, caracteristicile și detaliile rasei, activitățile și nevoile de instruire, precum și modul de identificare corectă a raselor Molosser. Există, de asemenea, informații ample despre crescătorii de masitifi de reputație și salvați în cazul în care căutați un catelig de masitiff.

Cocker Spaniel

Cocker spaniol

URL: https: // mycockerspaniel.COM /

Cocker Spaniel Breed are o mulțime de site-uri dedicate de la rasă acolo, dar am ales site-ul meu Cocker Spaniel. Nu strălucește cu designul site-ului, dar are toate informațiile pe care le poate avea nevoie de un proprietar al lui Cocker. Există informații despre American și Engleză Cocker Spaniol, există, de asemenea, totul despre problemele de sănătate ale lui Cockeri și cerințele de îngrijire, precum și despre istoria și descrierea lor. Există articole de îngrijire, pregătire, hrănire și exerciții și sfaturi și există chiar și un calculator de pierdere în greutate și cerințe de calorii pentru puști.

Vizsla Bonneterre Kennel

Vizslas

URL: http: // vizslabonneterRekennel.COM /

Canisa Vizsla Bonneterre este cea mai bună sursă online de informații despre Vizslas pe care le-am găsit în căutarea noastră extinsă. În calitate de site-ul unui kennel, site-ul Bonneterre se concentrează foarte mult pe câinii și serviciile pe care le oferă și le oferă, dar ei și-au ieșit, de asemenea, din calea lor de a oferi proprietarilor de câini și doresc proprietarilor câinilor o mulțime de informații despre rasa însăși. Ca rezultat, pe site-ul lor, vă puteți familiariza în mod corespunzător cu ceea ce sunt vorba de câinii Vizsla, indiferent dacă sunt potriviți pentru dvs. și cum să vă îngrijiți în mod corespunzător.

Pet Pug Dog

Pugs

URL: http: // PetPugdog.COM /

Fiind una dintre cele mai populare jocuri de jucărie de jucărie de acolo astăzi, Pugs par înșelătoare să aibă grijă de exterior. Ca o rahicefalică (scurtă) rasă, cu toate acestea, Pugs necesită o doză suplimentară de atenție și îngrijire, iar site-ul de câine PET PUG vă va ajuta cu asta. În timp ce site-ul are un design simplu, prea colorat și aparent copilish, este de fapt completat de margine cu informații și detalii despre rasa PUG și cum să aibă grijă de acești câini drăguți mici.

Pet Chi Dog

Chihuahuas

URL: http: // Petchidog.COM /

În mod similar cu intrarea noastră anterioară, pentru rasa Chihuahua am mers cu câinele de companie Chi. Încă o dată, nu putem spune că suntem fani ai designului site-ului multi-colorat, dar abundența informațiilor cu ușurință pentru aceasta. Pe acest site puteți afla totul despre Chihuahuas și îngrijirea pe care o solicită - Sănătatea, cerințele de dietă, haina și îngrijirea, comportamentul și antrenamentul, standardul de rasă și istoria și multe altele. Site-ul are, de asemenea, o mulțime de informații suplimentare de informații și link-uri utile către cărți și alte site-uri web.

Centrul de informare malteză

Malteză

URL: http: // Pemalttese.COM /

Centrul de informare malteză trăiește cu ușurință la numele său. În ciuda faptului că are o schemă de culori răniți, cum ar fi cuplul anterior de intrări, frumusețea și stilul nu sunt ceea ce căutăm aici. Acest site are toate informațiile principale și laterale pe care orice proprietar malț trebuie să aibă grijă în mod corespunzător de câinele lor. Din comportamentul și temperamentul acestor câini, prin istoria și standardul care le-au lăsat, pentru cerințele de sănătate, dietă și exercițiu și toate celelalte caracteristici de îngrijire specializate, va trebui să înveți pentru a fi cel mai bun proprietar maltez acolo.

Clubul Weimaraner din America

Weimaraners

URL: HTTPS: // WeimaranerCluboPamerica.Org /

Stilul nu poate fi principala noastră preocupare în această listă, dar este frumos să ne întoarcem la cineva cu o perspectivă mai normală. Clubul Weimaraner al Site-ului american nu are toate alegerile de culoare ciudate ale celor mai multe site-uri anterioare, dar oferă încă un pic de informații utile despre rasa Weimaraner - standardul și sănătatea lor, cum să aibă grijă de ei și despre ce este ca să trăiesc cu un astfel de câine. Desigur, ca site-ul unui club, există, de asemenea, un pic de informații despre club însă există o mulțime de resurse utile suplimentare printre aceste secțiuni.

Miniatura American Shepherd Club din SUA

Shepherd-uri americane miniaturate

URL: http: // mascusa.Org /

Păstorul american miniatural poate fi o rasă mică, dar site-ul nostru al Clubului SUA oferă o mulțime de informații despre acești câini. Pe ea puteți găsi tot ce ar trebui să știți despre haina și culorile rasei, sănătatea, istoria și standardul, precum și educați-vă pe cât de bine să aveți grijă de acești câini. Și dacă sunteți un proprietar de hepherd dorit, există și o mulțime de resurse utile pentru a găsi un crescător de renume sau o salvare de încredere.

Clubul Newfoundland din America

Newfoundlands

URL: http: // NCANEWFS.Org /

Acești giganți adorabili sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar au nevoie, de asemenea, un pic de îngrijire și know-how. Pentru a afla cum să aveți grijă de câinele dvs. nou-născut pe care l-am recomanda Clubul Newfoundland al site-ului american. Ei au un design perfect pur și simplu, care este în punctul de a fi cu misiunea site-ului - pentru a vă concentra pe văzându-vă cât mai multe informații posibil. Pe acest site veți găsi secțiuni despre istoria, standardul, sănătatea și ereditatea rasei, comportamentul și instruirea, precum și o listă de salvați. În plus, site-ul este un hub de rețea excelent dacă doriți să vă conectați cu alți proprietari de câini Newfoundland.

Asociația Coroară din America

Cane Corso

URL: https: // Cane Corso.Org /

Casa Corso este o rasă uriașă și ca atare necesită o mulțime de atenție și îngrijire. Pentru a vă pregăti în mod corespunzător pentru asta, vă recomandăm site-ul Asociației Cane Corso din America. Ca site-ul asociațiilor au o mulțime de secțiuni și informații despre asociația în sine, dar există și o mulțime de informații despre sănătatea rasei, nevoile de îngrijire, tăierea urechilor, instruirea și multe altele. În plus, există, de asemenea, informații utile și linkuri privind căutarea unui crescător de reputație sau o salvare bună.

Societatea de Collie a Frontieră a Americii

Collele de frontieră

URL: http: // FrontierăCollieSocietate.COM /

Societatea Collie de Frontieră a Americii face lista noastră cu un site web destul de standard, care compensează cu o mulțime de informații utile. Pe ea puteți învăța practic tot ceea ce aveți nevoie pentru rasa de la collie și cât de bine să aveți grijă de ei. Există, de asemenea, o mulțime de link-uri utile despre crescătorii profesioniști și salvați dacă sunteți în căutarea unui Pup Collie Border. În plus, puteți utiliza site-ul pentru a vă familiariza cu societatea în sine și cu multe oportunități mari de rețea.

Basset Hound Club din California de Sud

Basset Hounds

URL: http: // BHCSC.COM /

Basset Hounds au o uriașă următoare în u.S. Și pentru ei am recomanda Clubul de Hound Basset din California de Sud. Site-ul lor nu este unul pentru a impresiona cu design și frumusețe, dar oferă o mulțime de informații utile despre sănătatea, genetica, istoria și standardul Bassets, precum și pe comportamentul, formarea, prim ajutor, creșterea, pericolele sălbatice și mult mai mult. În plus, dacă sunteți în căutarea unui catelus de la Basset Hound, puteți utiliza site-ul pentru a localiza crescătorii de reputație și salvați de la care puteți obține viitorul cel mai bun prieten.

Clubul Collie al Americii

Collies

URL: https: // CollieCluboPamerica.Org /

Două sloturi sub coloana de frontieră sunt rasa tradițională Collie. Pentru ei, vă recomandăm Clubul Collie al site-ului american. Acest site are un dezavantaj major și acesta este designul său sărac, ca găsirea a ceea ce căutați poate fi un pic dificil la prima vedere. Cu toate acestea, odată ce obțineți lagăre, veți găsi că există o mulțime de informații utile despre aceasta, inclusiv mai multe fișiere de descărcare foarte informative. Site-ul oferă o abundență de mare ajutor pentru proprietarii de collie noi și condimentați și acesta este principalul lucru pe care îl căutăm într-un site dedicat de rasă.

Clubul Rhodesian Ridgeback din Statele Unite

Ridgesia Rhodesiană

URL: https: // RCCUS.Org /

Pentru proprietarii de Ridgesian Ridgeback-uri, am recomanda site-ul web al Clubului Oficial al Breedului. Are un design curat și ușor de utilizat și mai mult decât suficiente informații despre elementele de bază ale rasei și cum să aibă grijă în mod corespunzător de acești câini. Există, de asemenea, o mulțime de informații despre clubul în sine, care poate să nu fie ceva casual Ridgeback Proprietarii caută, dar este normal pentru site-ul unui club. Dacă sunteți mai mult decât un novice în îngrijirea unui Ridgeback, site-ul clubului oferă, de asemenea, o mulțime de link-uri și resurse utile.

West Highland White Terrier Club of America

West Highland White White

URL: http: // Westieclubamerica.COM /

Westies pot fi adorabili pachete de bucurie, dar ei necesită o parte echitabilă de îngrijire și de formare. Pentru a vă ajuta cu acest lucru, vă recomandăm site-ul oficial al Clubului Oficial al SUA. Are o informație surprinzător de abundentă cu privire la rasă și toate specificul acesteia - istoria și standardul, sănătatea și ereditatea lor, comportamentul și formarea acestora, precum și listele de crescători și salvați dacă sunteți doar căutați un Pup West Highland White Terrier. În ansamblu, acesta este un alt site cu un design simplu și neimpresiv, dar o cantitate mare de informații minunate.

Clubul american Chesapeake

Retrieveri (Bay Chesapeake)

URL: http: // Amchessieclub.Org /

Dacă sunteți în căutarea unui site web pur informativ care vă va ajuta să aveți grijă în mod corespunzător de Retrieverul dvs. Chesapeake, atunci am sugera site-ul web al Clubului American. Chiar și prima pagină a acestui site este depășită cu informații utile despre rasă, să nu mai vorbim de toate meniurile și secțiunile suplimentare pe care le are. Desigur, o parte echitabilă a acestora se referă la clubul în sine, dar printre care veți găsi multe despre istoria și standardul de rasă, cerințele sale de sănătate și îngrijire, precum și sfaturile sale de comportament și de formare.

Clubul american Belgian Malinois

Belagian Malinis

URL: http: // Malinisclub.COM /

Adesea greșită pentru păstorii germani, Malinoisul belgian este o rasă mândră și unică, cu o mulțime de caracteristici minunate. Pentru a afla mai multe despre ele, precum și cât de bine să aveți grijă de ei, vă recomandăm site-ul web al Clubului american. Împreună cu secțiunile și informațiile despre club în sine, veți finanța și o mulțime de informații despre rasa, istoria sa, cât de bine acești câini se înțeleg împreună cu copiii, sănătatea și standardul, fie că sunt rasa potrivită pentru dvs. și a o mulțime de alte informații și resurse frumoase.

Primul meu shiba

Shiba inu

URL: https: // myfirstshiba.COM /

Primul meu Shiba este un site minunat atât pentru proprietarii de la Shiba pentru prima dată, cât și pentru proprietarii de Shiba mai condimentați, care caută câteva informații și sfaturi bonus. Site-ul conține o tonă de secțiuni și articole minunate despre sănătatea și ereditatea rasei, istoria și standardul său, comportamentul și formarea acestuia, îngrijirea și cerințele sale de dietă, nevoile sale de îngrijire și multe altele. Cu mult mai multe informații decât o singură ședință permite, acest site web poate fi un mare ghid pe termen lung pentru proprietarii Shiba InU.

Bichon Frize Club of America

Bichon Frise

URL: http: // bichon.Org /

Cu o adresă simplă și simplă, cum ar fi "Bichon", site-ul Bichon Frize Club of America își anunță imediat scopul de a lucra și de a educa pentru rasa Bichon Frize. Cu un design standard și simplu, site-ul depășește informații vitale pentru novice și proprietarii de senior Bichon deopotrivă. Împreună cu mai multe secțiuni legate de club există mai multe meniuri care se concentrează pe rasă și istoria, standardul, sănătatea, comportamentul, nevoile de îngrijire și multe altele.

Centrul de informare Akita

Akitas

URL: http: // Akita-Dog.COM /

Una dintre cele mai populare și iconice rase japoneze de câine, Akitas sunt câini foarte curioși și speciali. Pentru a afla cât de mult aveți nevoie, am recomanda vizitarea Centrului de Informare Akita. Cu un design standard și curat, acest site se concentrează pe oferirea cât mai multor informații posibil. Există atât de multe secțiuni și meniuri cu privire la câinii Akita pe acest site pe care le-au aranjat-o în ordine alfabetică. Pe acest site veți putea afla toate detaliile de sănătate și comportamentale ale rasei și deveniți un proprietar excelent pentru puii dvs. Akita.

Clubul Saint Bernard

Saint Bernard

URL: http: // stâlp.Org.Au /

Când acești giganți iconici nu salvează oamenii în Alpi, ei acceptă cu plăcere grija și dragostea noastră. Pentru a face acest lucru pentru ei, vă recomandăm să vizitați site-ul australian Saint Bernard Club. Pe ea veți afla rapid dacă un Saint Bernard este rasa potrivită pentru dvs., care este istoria și standardul de rasă, care este comportamentul și tehnicile de formare necesare, care sunt cerințele de sănătate și îngrijire a acestor câini și multe altele. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de link-uri utile și resoruculețe pe găsirea unui crescător de salvare sau salvare de renume.

Clubul groaznic de grâu din Marea Britanie

Terrier de grâu acoperit cu coajă

URL: https: // grâu.Org.Regatul Unit/

Grâul de grâu sunt o rasă unică, cu o mulțime de particularități pe care orice proprietar responsabil va trebui să se familiarizeze. Pentru a face acest lucru, vă recomandăm site-ul web al Clubului Marelui Breed. Pe aceasta puteți găsi o cantitate neobișnuită de informații utile despre istoria și standardul din rasă, cu privire la caracteristicile sale de temperament și de personalitate, pe nevoile sale de îngrijire (mai degrabă semnificative), precum și întrebările importante ale sănătății, geneticii și eredității acestor câini. Pe site, veți avea, de asemenea, un magazin și o mulțime de link-uri utile cu crescătorii, salvați și membrii comunității.

Bloodhound ranch

Bloodhounds

URL: http: // Bloodhoundranch.COM /

Pentru rasa clasică de sânge, am recomanda ferma de sânge. Nu este un site web al unui club, acest site conține o mulțime de informații minunate despre rasă și multe caracteristici unice. Ca state moto ale site-ului, este "Un site distractiv și educațional Totul despre Bloodhounds!"Pe ea puteți găsi secțiuni privind sănătatea și ereditatea rasei, despre comportamentul și formarea sa, despre istoria și standardul său și multe altele. Există, de asemenea, o galerie foto și informații despre fermă însuși dacă doriți un catelus de sânge.

Asociația Americană Bullmastifi

Bullmastiffs

URL: http: // bullmastif.ne/

Dacă sunteți în căutarea unei surse abundente de informații legate de bullmastifi, sugestiile noastre sunt site-ul Asociației Americane Bullmastifi. Acestea au mai multe secțiuni detaliate privind istoria și standardul de rasă, sănătatea și ereditatea sa, precum și diferitele probleme posibile de sănătate pe care trebuie să le țineți minte și să le acționați împotriva. În plus, Asociația vă oferă, de asemenea, mai multe link-uri și resurse frumoase cu privire la crescătorii și salvarea bullmastifi de reputație.

Clubul englez Cocker Spaniel din America

Română Cocker Spaniel

URL: http: // Ecsca.Info /

Cockerii englezi Spaniel Club of America de site-uri web primește votul nostru pentru a verifica dacă dețineți un astfel de câine. Este un site simplu și simplu, dar acoperă toate elementele de bază pentru care ar putea fi nevoie să citiți - are o imagine de ansamblu detaliată a rasei, a standardului și a istoriei, a hainei și a îngrijirii sale, precum și a altor statistici utile. Site-ul are, de asemenea, un magazin și un forum în care puteți interacționa cu alți proprietari de cocking englezi și puteți să vă ajutați reciproc.

Clubul de papillion (câine fluture)

Papillionii

URL: https: // papillonclub.Co.Regatul Unit/

Site-ul britanic Papillion Club este una dintre cele mai bune surse de informații despre rasă pe care o puteți găsi online și pentru un motiv bun. Nu numai că au un design frumos pe site-ul lor, dar l-au completat, de asemenea, la margine cu informații utile. Acolo veți găsi tot ce trebuie să știți despre pupurile dvs. de papillion, fie că este vorba de informații generale despre rasă, date despre condițiile de sănătate ale rasei sau de îngrijirea acestor câini necesită. De asemenea, puteți găsi un pic de informații utile despre salvați, crescători, adoptând papillioane și multe altele.

Clubul de câini de apă portugheză din America

Câini de apă portugheză

URL: http: // Pwdca.Org /

Ca o rasă destul de populară și veche, se poate spune multe despre câinii de apă portugheză. Și asta a încearcă site-ul web al Clubului american din SUA încearcă să facă. Site-ul are un design foarte de bază și curat, dar acesta este un beneficiu în ochii noștri, deoarece încearcă în mod clar să prezinte cât mai multe informații cititorilor săi posibil. Acolo puteți găsi articole și conținut în cea mai mare parte a subiectelor esențiale pentru proprietarii de câini, cum ar fi istoria și standardul de rasă, sănătatea și ereditatea sa, precum și nevoile sale de îngrijire și îngrijire și de formare de bază.

Airedale Terrier Club of Victoria

Airedale terries

URL: http: // Airedaleclub.COM /

Pentru rasa Terrier arrier, ne-am oprit pe clubul lor australian de la Victoria. Site-ul lor are un design simplu și curat, dar o tonă de informații atât pe club, cât și pe rasă. Acolo, ambii și proprietarii de terrieri pot găsi lucruri despre standardele și istoria acestor câini, nevoile de îngrijire, detaliile sănătății, comportamentul și formarea, câțiva ani și mult mai mult. Există, de asemenea, informații despre salvarea și crescătorii din Terrier Ardale, un album foto și orare pentru viitoarele evenimente ale clubului.

Internet Acasă de toate lucrurile Câinele de bovine australiene

Câine de bovine australiene

URL: http: // Cattledog.COM /

Stați în Australia pentru un pic mai mult, iată câinele australian de bovine. Pentru această rasă aș recomanda site-ul web "Acasă de internet a tuturor lucrurilor Un câine de bovine australiene". Titlul site-ului spune destul de mult întreaga poveste - puteți găsi cu adevărat aproape totul acolo. Din istoria și clasificarea rasei, prin detaliile sale comportamentale, de sănătate și strat, la cât de bine să ridice, să trezesc, să aibă grijă și să lucreze cu acești câini. Există, de asemenea, informații despre crescători și salvați, precum și câteva linkuri externe foarte utile.

Samoyed Life

Samoyeds

URL: https: // samooyedlife.COM /

O altă rasă iconică, pentru Samoyeds am recomanda site-ul de viață Samoyed. Site-ul își împarte informațiile pe 3 categorii principale de bază - "Fun", "Resurse" și "Recenzii". În timp ce nu suntem cei mai mari fani ai acestui design și preferăm să avem meniuri detaliate cu informații, în spatele acestui design simplu este destul de mult de informații. Aici puteți găsi majoritatea elementelor de bază ale rasei, precum și cât de bine să aveți grijă de ea. Este ideal pentru proprietarii Novice Samoyed, dar există destul de puține articole care ar putea fi interesante și pentru oameni mai experimentați.

Scottish Terrier Club din America

Scoțiar Terriers

URL: https: // Stca.Biz /

Pentru această rasă am optat pentru a merge cu site-ul nostru al Clubului SUA. Site-ul are destul de multe informații despre clubul în sine, dar este normal pentru site-urile legate de cluburi. Ceea ce este mai important este faptul că există și o mulțime de conținuturi legate de rasă. Acolo veți găsi cu ușurință totul despre istoria și rasa de rasă a lui Scotties, despre nevoile lor de sănătate și de îngrijire, precum și despre comportamentul și formarea acestora. Site-ul are, de asemenea, un boutique și oferă, de asemenea, destul de multe informații despre crescătorii de reputație și salvați.

Alaskan Malamute Club din America

Alaskan Malamutes

URL: http: // AlaskanMalamute.Org /

Apinde după ce Samoyed pe clasamentul AKC este Malamutul Alaskan. Pentru această altă rasă de nord, ne-am recomanda site-ul web al Clubului SUA. Site-ul are un design simplu și simplu, dar oferă, de asemenea, o mulțime de informații despre rasa însăși. Acolo puteți găsi despre standardul și istoria rasei, puteți decide dacă acești câini sunt rasa potrivită pentru dvs., vă puteți educa pe nevoile lor de îngrijire și îngrijire și multe altele. Puteți găsi, de asemenea, informații despre crescătorii profesioniști și salvați dacă sunteți în căutarea în prezent pentru un catelus de malamut sănătos.

Ice Court Bull Terrier

Bull Terriers

URL: http: // Icecourtbt.COM / en /

Pentru terrierii de taur, am ales site-ul Breederului Ice Curtea de Ice. Nu a fost designul "cool" al site-ului care ne-a prins ochii, dar informațiile pe care le-au furnizat. După cum se dovedește, informațiile adecvate pe această rasă pot fi complicate pentru a găsi online, iar crescătorii de gheață sunt un loc bun pentru el. Ei trec peste elementele de bază ale trăsăturilor fizice și comportamentale ale rasei și oferă, de asemenea, câteva articole cu sfaturi și sfaturi. Există, de asemenea, o pagină cu câteva linkuri externe frumoase dacă sunteți în căutarea mai multor resurse.

Whippet.net

Whippete

URL: https: // Thewhippet.net/

Pentru această rasă numită curios, ne-am așezat pe Whippet.net ca alegerea noastră principală. Site-ul acoperă toate elementele de bază din secțiunea "Whippete 101" - de la sănătate și nutriție la îngrijire și comportament. În afară de aceasta, există și alte câteva secțiuni utile, un astfel de temperament și formare profesională, formare în casă, jocuri și multe altele. Există, de asemenea, spațiu pentru a vă împărtăși poveștile dvs. și pentru a vă angaja cu comunitatea, precum și o galerie foto și o secțiune cu sfaturi și sfaturi de gippl.

Clubul german de pointer al Americii

Indicatoarele germane cu firme

URL: http: // Gwpca.COM /

Pentru pointerul german Wirechaird am ales site-ul web al Clubului american al rasei. Acest site are tot ceea ce căutăm într-o sursă informativă și educațională. Are un design curat și simplu, care este însoțit de o tonă de meniuri, informații și conținut. O parte din acelea care se referă la clubul însuși, da, dar o mulțime de ea se află pe rasa însăși. Lucruri cum ar fi standardul și istoria rasei, sănătatea, comportamentul, instruirea, îngrijirea și cerințele de îngrijire, precum și informații de salvare și crescători.

Rasa dalmată

Dalmații

URL: http: // dalmatianbreed.COM /

Unii pot fi șocați că dalmații sunt atât de scăzuți pe clasamentul AKC, dar asta nu oprește rasa de a fi destul de faimoasă. Și pentru informații despre Dalmații am ales site-ul "Dalmian Breed". Acesta acoperă toate zonele necesare pe care un proprietar al dalmației novice ar putea avea nevoie să citească comportamentul, formarea, sănătatea, îngrijirea, sfaturile și trucurile necesare ridicării și deținerii unei dalmații și așa mai departe. Există, de asemenea, secțiunea adesea utilă privind reproducerea, salvarea și adoptarea dalmației.

Clubul chinez Shar-Pei din America

Chineză Shar-Pei

URL: http: // CSPCA.COM /

Pentru informații despre acești câini chinezi bigzzled, am ales site-ul Clubului American. Are un pic de design wonky și ne-am putea gândi la câteva categorii legate de rasă care ar putea fi adăugate, dar încă acoperă toate elementele de bază. Ea depășește situația de sănătate a rasei în detaliu și are și multe de spus despre istoria, standardul, stratul și culorile sale. Site-ul oferă, de asemenea, ajutor și linkuri către crescătorii de renumiți și salvați în u.S. care este întotdeauna utilă pentru proprietarii de la Shar-Pei Wan-Pei.

American WireHaired Association Griffon

WireHaired Andinting Griffon

URL: https: // AWPGA.COM /

Pentru Griffon Fanciers am sugera ca site-ul Asociației American WireHaired. Acesta acoperă toate elementele de bază ale a ceea ce este de a avea grijă de un Griff. Se deplasează peste istoria și standardul rasei, se uită la nevoile de sănătate și îngrijire ale Grifs, precum și la comportamentul lor și de formare necesară. Site-ul oferă chiar informații detaliate privind diferența dintre formarea ascultării, confirmarea, agilitatea, terapia și instruirea de urmărire. Indiferent de modul în care doriți să ridicați și să vă instruiți Griff, site-ul Asociației este obligat să fie de folos.

Marele Club Pyrenees din America

Mari Pyrenees

URL: http: // gpcoalline.Org /

Dacă aveți un Pyrenees Mare, vă recomandăm să verificați site-ul web al Clubului din SUA. Are o mulțime de informații despre diverse subiecte diferite, în plus față de clubul în sine. Site-ul detaliază istoria rasei Pyrenees, standardul lor oficial, informațiile detaliate de sănătate și alte câteva aspecte ale a ceea ce este de a deține și de a avea grijă de un câine de pirenei. Site-ul are, de asemenea, informații despre crescătorii de renume și salvați dacă sunteți în căutarea de a obține un pui de pireni.

Școala veche Bordeaux

Dogues de Bordeaux

URL: https: // oldschoolbordeaux.COM /

Pentru proprietarii de câini Bordeaux, site-ul vechi de școală Bordeaux acoperă toate elementele de bază pe care ar trebui să le cunoașteți. Site-ul trece peste istoria și standardul oficial al rasei, precum și cerințele sale de sănătate și de hrănire în detaliu. Ca orice site web legat de rasa, aceasta acoperă, de asemenea, problemele potențiale de sănătate și ereditate pe care ar putea fi nevoie să o priviți. Ca o parte a crescătorilor, puteți face, de asemenea, cățelușul și potențial să-ți faci un nou prieten.

Clubul Cardigan Welsh Corgi din America

Cardigan Welsh Corgis

URL: http: // cwcca.club/

Pentru fanii cardiganului Welsh Corgis, site-ul Clubului Breed al SUA este bine pregătit să-și ofere asistență. Acesta acoperă toate punctele necesare pe care fiecare proprietar Corgi trebuie să fie familiarizat cu - istoria rasei și standardul AKC, problemele sale de sănătate și ereditate pe care trebuie să le cunoașteți, precum și de culorile sale de haină, cu prudență concurentă și alte detalii. Site-ul oferă, de asemenea, o abundență de resurse, cum ar fi link-uri utile, crescători și salvați informații, un magazin și mai mult.

RDRR Cairn Terriers

Cairn Terriers

URL: https: // rdrrcairns.Weebly.COM /

Pentru proprietarii Cairn există mai multe locuri bune online, care oferă informații suficiente de rasă, dar principalul nostru pick este site-ul RDRR Cairn Terriers. Site-ul oferă informații clar expunete și bine gândite care acoperă toate punctele necesare. Ea trece peste istoria rasei, prezentarea generală și descrierea, standardul și dimensiunea, sănătatea și longevitatea sa, precum și dispoziția sa globală. În calitate de site-ul unui crescător, RDRR Cairn Terriers oferă, de asemenea, puii din Cairn pentru cei care caută un nou prieten cu patru picioare.

Vechiul English Sheepdog

Sheepgogii englezi vechi

URL: http: // Oldenglishshasheepdogclubofamerica.Org /

Pentru proprietarii și crescătorii acestei rase vechi, dar mari, site-ul Clubului SUA oferă o abundență de informații utile. Ea trece peste sănătatea și ereditatea rasei, precum și standardul oficial și dispoziția. Ca site-ul unui club, acesta oferă, de asemenea, o mulțime de informații despre club, dar și alte lucruri, cum ar fi crescătorii, salvați și alte linkuri externe utile. În ceea ce privește designul, site-ul este destul de clar, dar cu greu este ceea ce contează atunci când caută informații.

Miniatura Pinscher Club of America

Miniatura Pinscher

URL: http: // minpin.Org /

Un site web cu fler pentru o rasă cu flair - Clubul de Pinscher Miniatura de site-ul american este o mare reprezentare a ceea ce este rasa în sine. Mai important, totuși, este completat, de asemenea, cu conținut și informații utile despre Mini Pinscers că proprietarii lor ar putea găsi destul de utilă. Din istoria și standardul oficial al PIN-ului, prin intermediul detaliilor sale de sănătate și nevoile de îngrijire, până la locul de repaus pe locul competitiv. Că, cuplat cu informații despre crescători și salvați face site-ul clubului o alegere merită pentru lista noastră.

Irlandez Setter Health & Wellness

Setters irlandez

URL: http: // irishsetterhealth.Org /

Site-ul irlandez de sănătate și wellness nu impresionează nici frumusețea sau stilul, dar acestea nu sunt obiectivele sale oricum. În schimb, acesta este un site web pur informativ, care își face treaba destul de bine. Pe ea puteți găsi tot ce trebuie să știți despre potențialele condiții de sănătate și ereditate ale setului irlandez, precum și toate nevoile de îngrijire, nutriție și exerciții ale rasei pe care trebuie să le întâlniți. În plus, există și câteva linkuri veterinare externe utile.

Irishwolfhound.Org

Irlandez wolfhounds

URL: http: // irlandez.Org /

Pentru fanii Wolfhound irlandez, site-ul cu același nume conține destul de mult toate informațiile pe care le-ați putea avea nevoie. Acolo veți putea afla despre toate informațiile generale din jurul rasei, cum ar fi istoria, descrierea, dispoziția și standardul său, precum și lucruri mai detaliate și mai utile, cum ar fi sănătatea, nevoile de îngrijire, formarea, alimentarea și cerințele nutriționale și mult mai mult. Există chiar informații despre lucruri cum ar fi terapii energetice și homeopatie dacă se întâmplă să se aboneze la ele - punctul nostru este că site-ul acoperă o gamă cu adevărat extinsă de subiecte care înconjoară wolfhounds irlandez.

Locul italian Greyhound

Greyhounds italian

URL: http: // Italiangreyhoundplace.COM /

Așa cum s-a menționat de logo-ul site-ului, locul italian Greyhound este minunat pentru "salvare, reșă / adopție și resurse". Cu toate acestea, este util pentru mai mult decât atât. Oferă informații detaliate despre rasa însăși și vă întreabă (și vă ajută să răspundeți) întrebarea dacă sunteți gata pentru un astfel de câine. Oferă sfaturi și sfaturi despre formarea casei, prevenirea de a-ți pierde Greyhound, sfaturi despre cum să găsești un câine pierdut și mult mai mult.

Mai mare club de munte de munte din America

Mai mari câini de munte elvețian

URL: http: // GSMDCA.Org /

Din Italia în Elveția, pentru proprietarii și crescătorii câinelui de munte mai mare, vă recomandăm site-ul web al Clubului SUA. Are o cantitate abundentă de informații despre toate subiectele de bază din jurul rasei. Ea trece peste istoria și standardul oficial al rasei, merge adânc în problemele sale de sănătate și cerințele de îngrijire și examinează formarea în detaliu. Indiferent dacă mergeți la antrenament de ascultare, conformație, redactare, herding, agilitate sau altul din diferitele tipuri de formare - pe site-ul clubului american, veți găsi informații utile și ajutor.

Clubul Chow Chow

Chow Chows

URL: https: // chowclub.Org / CCCI /

Clubul Chow Chow este un loc foarte util pentru proprietarii Chow Chow care caută câteva know-how suplimentar pe îngrijirea animalelor de companie. Acolo puteți găsi totul, de la ascultare și o pregătire mai specializată prin intermediul cerințelor de hrănire și nutriție, precum și alte nevoi de îngrijire, detalii privind sănătatea și ereditatea, istoria rasei și standardul oficial. În plus față de acoperirea tuturor acestor elemente de bază, site-ul Clubului Chow Club oferă, de asemenea, vizitatorilor link-uri și resurse utile pentru a-și îmbunătăți abilitățile ca proprietari de câini.

Lhasa Apso Rescue (ALAC)

Lhasa Apsos

URL: http: // lhasaapsorescue.Org / Site / Index.php

Pentru rasa Lhasa Apso am crezut că vom recomanda site-ul web al lui Alac Rescue. Site-ul are tot ce ar putea avea nevoie de un proprietar de novice sau de senior. Conține o mulțime de informații utile despre toate subiectele majore, cum ar fi nevoile de instruire și îngrijire ale rasei, o mulțime de link-uri și resurse utile, precum și informații de adopție și ghid. Site-ul are, de asemenea, o mulțime de articole mari diverse despre ASPO și activitățile clubului și salvatei. Dacă aveți un Lhasa APSO sau sunteți interesat să obțineți unul, acest site de salvare este cu siguranță unul de vizitat.

Jack Russell Terrier Club of America

Russell Terrier

URL: https: // TherealJackrussell.COM / index.php

Pentru Jack Russells am decis să mergem cu site-ul nostru al Clubului SUA. Mai mult decât un site web obișnuit, conține, de asemenea, o cantitate impresionantă de informații legate de rasă. Acolo puteți găsi totul din profilul, standardul și istoria rasei, prin sănătatea, cerințele de îngrijire și nevoile de formare, la diferite articole și resurse diferite. Site-ul are, de asemenea, un design frumos și curge, un magazin, informații despre salvați și crescători și multe altele.

American Chinezesc Club Crested

Chineză crescută

URL: http: // american.ChinezăCtIrTclub.Info /

Chestia chineză este cu siguranță o rasă unică, iar site-ul clubului lor este cea mai bună sursă de informații legate de rasă am găsit online. Nu putem spune cu adevărat că designul site-ului reflectă perspectivele unice ale rasei, dar oferă în mod categoric toate informațiile pe care le-au avut nevoie de proprietarii novice, cît și senior. Acesta acoperă elementele de bază, trecând peste prezentarea și standardul din rasă, are un ghid frumos pentru a deține un câine crescat și are, de asemenea, mai multe articole suplimentare, linkuri și resurse pe care le-ați putea folosi.

AKC Giant Schnauzers

Gigant schnauzers

URL: http: // Akcgiantschnuzers.COM /

Un site frumos pentru o rasă frumoasă, pentru Schnauzers Giant Prima Pick este site-ul lor AKC. Mai mult decât un site de crescător care oferă pui și câini de vânzare, acest site oferă, de asemenea, informații extinse despre rasă și cât de bine să aveți grijă de ea. Indiferent de ceea ce doriți sau aveți un cățeluș, acest site are resursele, legăturile, articolele și informațiile care vă ajută să fiți cel mai bun proprietar posibil al unui câine de schnauzer gigant și sănătos.

Ghidul complet Coton de Tulear

Coton de Tulear

URL: https: // Coton-de-Tuleaar-îngrijire.COM /

Dacă sunteți unul dintre proprietarii norocoși ai acestei rase iubitoare, ați putea dori să verificați site-ul Complet Coton de Tulear Guide. Site-ul nu impresionează cu designul său, dar cu siguranță captează ochiul cu toate informațiile pe care le conține. Acolo puteți găsi istoria și standardul curios al rasei, cât de bine să găsiți și să obțineți un cotton, cum să aveți grijă de și să instruiți un câine de coton, care sunt principalele sfaturi de siguranță pe care trebuie să le cunoașteți când aveți un coton și o mult mai mult.

Centrul de patrimonier de la Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier

URL: http: // thesaffordshirebullterrier.Co.Regatul Unit/

Centrul de Heritage al lui Staffordshire Bull Terrier este alegerea noastră pentru o sursă on-line de informații pentru rasă. În afară de informații despre centrul în sine, precum și o secțiune blogică frumoasă și bogată, site-ul are, de asemenea, un conținut detaliat privind istoria și standardul de rasă, pe teritoriul Băuturilor Staffordshire, pe detaliile de sănătate și cerințele de îngrijire ale acestor câini, precum și cerințele de îngrijire o galerie foto mare, precum și o mulțime de link-uri și resurse externe frumoase. În ansamblu, acest site este un centru mare de informații și de rețea pentru proprietarii Staffordshire.

Staffordshire Terrier Club of America

American Staffordshire Terriers

URL: http: // Amstaff.Org /

Pentru American Staffordshire Terries am recomanda site-ul web al Clubului SUA. În afară de informațiile de bază privind clubul în sine, site-ul are, de asemenea, o mulțime de informații despre rasă. Se deplasează peste istoria și standardul rasei, și acoperă, de asemenea, nevoile sale de sănătate și de îngrijire, precum și performanța sa. Site-ul are, de asemenea, un magazin frumos și o listă utilă de evenimente pe care ați putea dori să le participați dacă doriți să vă implicați în comunitatea altor proprietari americani de terrieri americani.

Clubul Basenji din America

Basenjis

URL: https: // Basenji.Org /

Câinii de la Basenji ar putea fi în mijlocul legăturilor de popularitate ale AKC, dar ele sunt destul de renumite în rândul proprietarilor de câini cu experiență. Pentru mai multe informații despre această rasă, ne-am sugera clubul Basenji al site-ului american. Are un design curat și simplu, dar îl complimentează cu o mulțime de secțiuni de informații utile. Acestea trec peste istoria și standardul oficial al rasei, se aruncă o privire la situația de sănătate a rasei și cerințele de îngrijire și oferă, de asemenea, ghiduri de proprietate destul de utile, sfaturi și informații.

Clubul american Bouviers des Flandres

Bouviers des Flandres

URL: http: // Bouvier.Org /

Pentru acești câini Bouviers des Fladres am recomanda site-ul lor american Club. Site-ul este foarte bogat pe diferite tipuri de informații legate de rasă, acoperind totul din istoria, standardul standard și prezentare generală a ghidurilor, sfaturilor și articolelor proprietarilor bouvierilor detaliați. Site-ul are, de asemenea, informații despre crescătorii de renume și salvează, în general, o mulțime de link-uri și resurse utile externe. Indiferent dacă sunteți doar un proprietar Casual sau un Bouviers competitiv, veți dori să verificați acest site.

Clubul de câine de păstor anatolian al Americii

Câini de ciobanești anatolieni

URL: http: // asdca.Org /

Dacă sunteți un fan sau un proprietar al unui Shepherd Anatolian, vă sugerăm să aruncați o privire la Clubul Breed al site-ului american al Americii. Are un design frumos și tradițional care se potrivește cu adevărat cu rasa însăși. Cu toate acestea, mai important, are, de asemenea, destul de puțin informații și conținuturi utile pe care le-ați putea interesa. De la o imagine de ansamblu detaliată a rasei și a istoriei sale la informații despre crescătorii de renume și salvează că lucrează cu păstorii anatolici anatolici. Că, plus o galerie foto, programul evenimentelor și legăturile externe Toate fac site-ul o alegere foarte bună.

Keeshond Club of America

Keeshonds

URL: http: // Keeshond.Org /

Pentru proprietarii câinilor Keeshond și a căței, Clubul de la Breed of America are o mulțime de informații utile, variind din istoria și standardul său, prin nevoile sale de reproducere, îngrijire și îngrijire, până la cum să găsiți viitorul Puppy Keeshond. Liste detaliate de crescători și salvați de reputație sunt acolo pentru a vă ajuta cu acest lucru, în timp ce un magazin frumos este, de asemenea, prezent dacă aveți deja un keeshond și doriți să obțineți ceva. Că, împreună cu oportunitățile de rețea pe care site-ul prezintă o face un loc minunat pentru proprietarii Keeshond.

Clubul Pekingese din America

pechinez

URL: http: // thepekingseclubofamerica.net/

Pekingese este o rasă ciudată și se poate spune multe despre asta. În consecință, o mulțime de pot fi scrise sau citite despre el și asta este ceea ce vă recomandăm Clubul Pekingsese al site-ului american pentru. Site-ul are toate informațiile necesare pentru istoria și standardul rasei, pe sănătatea și ereditatea sa, precum și în nevoile și cerințele sale de îngrijire. Există, de asemenea, liste detaliate de crescători și salvați de la Pewingese dacă sunteți doar căutați un nou pud.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club din Canada

Nova Scotia Duck Tolling Retrievers

URL: http: // Toller.ca /

Pentru Retrieverele Nova Scotia Duck Tolling am crezut că vom recomanda site-ul web al Clubului Canadian. Site-ul are un design nou și la modă, care se potrivește cu perspectivele și personalitatea mare a rasei. Cu toate acestea, are, de asemenea, o cantitate vastă de informații de înaltă calitate cu privire la toate specificul acestor retrieveri. Site-ul trece peste istoria, standardul și healt, precum și peste diferitele tipuri de formare pe care ați putea dori să le faceți - ascultarea, agilitatea, confirmarea, câmpul, urmărirea, terapia și multe altele.

Standard Schnauzer Club din America

Standard Schnauzer

URL: http: // StandardsCheschnscher.Org /

După ce trece prin miniaturale și versiunile uriașe ale acestei rase, este timpul să aruncăm o privire la Schnauzers Standard. Pentru ei, am decis să mergem cu clubul site-ului american al Americii. Are o perspectivă simplă și simplă, dar îl însoțește cu o mulțime de informații utile. Site-ul acoperă toate elementele de bază cu secțiuni din istoria rasei, standardul său oficial, nevoile sale de sănătate și de îngrijire, comportamentul și formarea și multe altele. Există o întrebare utilă și completă, precum și câteva informații frumoase legate de club.

Asociația Norvegian Elkhound din America

Elkhounds norvegian

URL: https: // Neaa.net/

Pentru fanii Elkhound Norvegian, vă sugerăm să verificați site-ul web al Asociației Americane din Breed. Acesta conține o gamă largă de secțiuni pe istoria, standardul, sănătatea și instruirea rasei. De asemenea, vă întreabă și vă ajută să răspundeți la întrebarea importantă dacă un elkhound este câinele drept pentru dvs., precum și să vă ajutați să găsiți elkhound perfect dacă sunteți în căutarea unui singur. Site-ul are, de asemenea, un director de crescători și o listă de salvări bune pentru a vă ajuta de-a lungul drumului.

Clubul Terrier de la Frontiera de Sud

Terrier de frontieră

URL: http: // SouthernbordererrierClub.Co.Marea Britanie / Index.php

Pentru proprietarii terrierilor de frontieră care caută mai multe informații despre câinii lor, ar putea sugera site-ul web al Clubului de Sud? Are un design foarte clar și ușor de utilizat, care este minunat, deoarece vă ajută să navigați prin mai multe secțiuni informative de pe ea. Aceste secțiuni trec peste istoria rasei, standardul său oficial, caracteristicile sale de sănătate și cerințele de îngrijire, precum și nevoile sale de îngrijire și de formare. Desigur, site-ul are, de asemenea, o mulțime de informații despre clubul și evenimentele sale care pot fi minunate dacă doriți să vă implicați.

Afganul Hound Club din America

Hounds afgan

URL: https: // afghanhoundclubofamerica.Org /

Dacă dețineți un Hound afgan, vă sugerăm să vă îndreptați spre clubul de la Breed al site-ului Americii imediat. Site-ul nu este doar rece și elegant, dar are și o mulțime de conținut util pentru proprietarii de câine afgane. Ea depășește toate elementele de bază, cum ar fi standardul și istoria rasei, nevoile sale de sănătate și de îngrijire, comportamentul și formarea acestuia și multe altele. În plus, pentru proprietarii de câine afgane, site-ul oferă informații ample despre crescătorii și salvarea reputației.

American Bruxelles Griffon Association

Bruxelles Griffons

URL: https: // abga.club/

Pentru aceste mici Griffons, site-ul Asociației Americane oferă o mare sursă de informații care pot fi utile atât pentru proprietarii de începători, cât și pentru proprietarii condimentați. Indiferent dacă sunteți în căutarea standardului sau istoriei rasei, indiferent dacă doriți să aflați mai multe despre cerințele lor de sănătate și îngrijire sau dacă sunteți interesat de Kinks de comportament și cât de bine să le instruiți, site-ul Asociației va fi cel mai probabil Ajutor. Există, de asemenea, legături externe frumoase la crescătorii și salvarea lui Bruxelles Griffon, dacă sunteți în căutarea unui nou pud.

Asociația Setter a Americii

Setters de limba engleză

URL: https: // Esaa.COM / index.HTML

Pentru Setters de limba engleză am decis să alegem Asociația site-ului american. Tocmai am simțit că acest site oferă cel mai larg și mai bun sortiment de informații despre rasă pe care atât proprietarii mai mulți mai mulți, cât și cei mai în vârstă pot beneficia de. Există secțiuni cu privire la toate aspectele majore ale rasei setterului englez - istoria și standardul oficial, o prezentare generală și un ghid privind modul de creștere și îngrijire a unui setter englez, o secțiune detaliată privind sănătatea și genetica sa și multe altele. Există, de asemenea, legături utile privind crescătorii și salvarea reputației.

Clubul de Retriever cu acoperire la Nord-Vest

Retrievere acoperite cu acoperire

URL: http: // nwflatcoat.Org /

Pentru proprietarii de retrieme acoperite cu acoperire, site-ul Clubului Northwest oferă o mulțime de conținut util. Ea depășește toate elementele de bază necesare, cum ar fi standardele oficiale ale rasei, istoria sa, precum și cerințele sale de sănătate și îngrijire. Clubul oferă, de asemenea, perspective asupra tuturor părților distractive de a deține un retriever acoperit cu apartament - cum să le ridicați și să le instruiți, precum și locații utile în aer liber pentru a merge cu ei. Cu o legătură extinsă de legături și informații externe, site-ul acestui club este un punct de plecare excelent pentru oricine dorește să afle mai multe despre rasa.

Societatea Boykin Spaniel

Boykin Spaniels

URL: http: // Boykinspaniel.Org /

Pentru proprietarii și fanii Boykin, am sugera site-ul Societății Boykin Spaniel. Nu numai că are un design frumos, modern, dar este, de asemenea, umplut cu informații utile care este principalul lucru pe care îl căutăm. Acesta acoperă toate elementele de bază atunci când vine vorba de descrierea rasei, standardele, sănătatea și bolile moștenite. De asemenea, depășește toate informațiile despre îngrijirea și instruirea și sfaturile proprietarilor Novice Boykin ar putea solicita. Și pentru a închide totul, există destul de multe informații frumoase despre societatea însăși, despre crescătorii de renume, salveri frumoase și multe altele.

Asociația Fox Fox Terrier

Fox Fox Terrier

URL: http: // wirefoxterrierassociation.Co.Regatul Unit/

Asociația Marea Britanie a site-ului Wire Fox Fox este alegerea noastră pentru această listă. Dacă sunteți în căutarea unui site web care nu impresionează neapărat un design modern și flashy, dar este în schimb umplut cu informații utile, conținut, link-uri și resurse, este posibil să doriți să verificați acest lucru. Este aranjat într-o manieră standard și foarte evidentă și totul este ușor de găsit. Din istorie, standard și sănătate, la îngrijire, comportament și instruire, puteți găsi și știri și surse externe pe acest site.

Uniunea Internațională pentru câinii Leonberger

Leonbergers

URL: http: // Leonbergerunion.COM / index2.HTM

Site-ul pe care l-am ales pentru această rasă frumoasă nu este la fel de frumoasă ca câinii înșiși, dar are ceva mai valoros - conținut util. Site-ul Uniunii Internaționale pentru câinii Leoberger are o mulțime de secțiuni variind de la informații despre Uniune atât la elementele de bază, cât și la detalii despre rasă. Acolo puteți găsi tot ce aveți nevoie, fie că este istoria rasei, temperamentul, sănătatea, standardul, îngrijirea sau legăturile externe și sursele. Chiar și inseminarea artificială este acoperită ca un subiect!

Clubul Tibetan Terrier din Canada

Terrierii tibetani

URL: http: // tibetanterrierCanada.COM /

Pentru terrierii tibetani am ales nu o sursă tibetană, ci site-ul clubului canadian dedicat acestei rase. Este un site curat, dar elegant, care are mai multe secțiuni privind clubul în sine, la fel de mult ca și rasa. Există secțiuni pe istoria și standardul acestor câini, asupra sănătății, eredității și îngrijirii necesare, precum și asupra celorlalte caracteristici fizice și de personalitate. Site-ul conține, de asemenea, o mulțime de informații despre crescătorii de renume și salvați ar trebui să fiți în căutarea unui câine Tibetan Terrier.

Clubul Borzoi din America

Borzois

URL: http: // Borzoiclubofamerica.Org /

Clubul Borzoi al site-ului american acoperă tot ceea ce proprietarul Borzoi ar putea să știe, indiferent dacă este proprietarul lui Rookie Borzoi sau unul condimentat. Site-ul trece peste istoria și standardul oficial al rasei, asupra caracteristicilor sale de sănătate și tipul de îngrijire pe care îl cere, precum și pe diferitele tipuri de formare, ar putea dori să angajeze - ascultarea, agilitatea, confirmă, confirmarea și altele. Ca site web al clubului bun, există, de asemenea, link-uri externe și informații pentru crescătorii de renume și salvați.

MONAMI BELGIAN TERVURENS

Belgian Tervuren

URL: https: // Monamitervure.COM /

Dacă sunteți în căutarea unei bune informații despre Belgian Tervurens, vă recomandăm site-ul web al lui Monami. Este un site foarte frumos și curat, care conține destul de multe informații despre rasa însuși ca pe munca lui Monami cu ei. Ei au o știre și o secțiune de blog care sunt actualizate frecvent și există, de asemenea, un pic de surse externe și link-uri care vă pot ajuta să ajungeți la surse mai utile de informații despre această rasă frumoasă belgiană.

Gordon Setter Club of Canada

Godron Setters

URL: http: // gordonseterclubcanada.COM /

Sursa noastră preferată de informații despre Gordon Setters este site-ul Clubului Canadian al rasei. Nu vă așteptați la un site festiv și elegant din acest club, deoarece nu este ceea ce au decis să meargă. În schimb, accentul lor clar a oferit cât mai multe informații - atât despre club, cât și despre rasă. Există diverse secțiuni pe istoria și standardul Setters Gordon, pe caracteristicile lor fizice și de sănătate și multe altele. Există, de asemenea, informații externe utile despre crescătorii și salvați.

Norwich Terrier Club din America

Norwich Terriers

URL: https: // NorwichterrierClub.Org /

Pentru aceste pachete mici de bucurie am sugera Clubul Norwich Terrier al site-ului american al Americii. Site-ul are destul de multe informații despre club în sine, dar este însoțită de informații despre rasă, de asemenea. Există secțiuni pentru istoria Norwich, standardul oficial, sănătatea și ereditatea sa, precum și îngrijirea rasei. Există un program cu evenimentele clubului dacă sunteți interesat, link-uri externe și surse pe crescători și salvați de reputație, precum și coloane informative alte articole.

Silky Terrier Club din America

Terrier matasos

URL: http: // SilkyterrierRubluBoMamerica.Org /

Pentru surse informative despre această rasă terrier următor, am sugera clubul Silky Terrier al site-ului american. Din aranjamentul site-ului se poate lăsa cu impresia că nu există prea mult conținut despre acești câini, dar de fapt este. Pe acest site puteți citi despre istoria și rasa Terrier Silky, despre îngrijirea și formarea locuințelor, despre cerințele lor de sănătate și de îngrijire și multe altele. Există, de asemenea, legături utile cu cărți și publicații despre rasă.

Clubul Mastiff Neapolitan

Neapolitan Mastiffs

URL: https: // tneapolitanmastifclub.COM /

Pentru mastiffele Neapolitan, ne-am recomanda site-ul clubului lor. Este un site web plăcut și ușor de utilizat, care conține destul de multe informații despre clubul însuși. Cu toate acestea, ambele obișnuite pentru astfel de site-uri și nu este singurul tip de informații pe care le puteți găsi pe ea. Există, de asemenea, o mulțime de conținut pe rasa Mastiff Neapolitan - istoria și standardul oficial, sănătatea sa și îngrijirea necesară, ceea ce ar trebui să căutați într-un catelus, cum să ridicați, să trăim și să trăiți cu un astfel de mastiff și mai mult.

Clubul Japonez din America

Chins japoneză

URL: https: // japanesechinclub.Org /

Dacă căutați informații despre această rasă japoneză, recomandarea noastră ar fi site-ul lor de club american. Este un site care nu se concentrează pe lucruri inutile, cum ar fi designul, dar în schimb are drept scop să fie cât mai informativ, ceea ce este ceea ce căutăm. Secțiunile sunt aranjate într-o manieră îngrijită și ușor de utilizat și includ toate elementele de bază, cum ar fi standardul și istoria rasei, cerințele sale de sănătate și îngrijire și multe altele.

Clubul Welsh terrier din America

Welsh Terriers

URL: https: // welshterrier.Org /

Pentru terrierii Welsh, recomandarea noastră ar fi, de asemenea, site-ul Clubului American. Este un site frumos care oferă și o mulțime de informații despre diferite aspecte ale rasei. Acesta acoperă prezentarea și descrierea Welshies, istoria și standardul lor oficial, sănătatea, ereditatea și îngrijirea necesară și multe altele. Există, de asemenea, articole despre cum să găsiți terrierul Welsh care este pentru dvs., liste de crescători și salvați de renume și alte conținuturi utile.

Clubul Schipperke din America

Schipperkes

URL: http: // Schipperkclub-USA.Org /

Pentru proprietarii Schip, site-ul web al Clubului american al lui Breed oferă o gamă largă de informații și conținut. Este nevoie de o privire la cerințele de sănătate și îngrijire Schips, despre istoria și standardul oficial de rasă și multe altele. Există, de asemenea, link-uri utile de crescători de câini de reputație și salvați, precum și un program pentru evenimentele clubului viitoare. Designul și Outlook-ul site-ului sunt clasice și ușor de utilizat, iar toate aceste caracteristici fac ca un punct de plecare foarte frumos pentru proprietarii Schip să-și cunoască câinii lor un pic mai bine.

Spinone Club of America

Spinone Italiano

URL: http: // spinoneclubofamerica.COM /

Dacă sunteți un proprietar de spinone, ar putea dori să aruncați o privire la site-ul web al SPILONE al Clubului America. Este un site foarte frumos și elegant, dar informativ și informativ și direct, care poate fi folosit atât pentru proprietarii de spinone novice, cât și pentru cei condimentați. Site-ul are secțiuni privind prezentarea generală a rasei și descrierea, la originea și istoria sa, pe standardul său oficial, pe sănătatea sa și îngrijirea necesară, precum și mult mai mult. Există, de asemenea, secțiuni cu legături externe către crescătorii de spinone de reputație și salvați dacă sunteți interesat.

American Toy Fox Terrier Club

Jucărie fox terriers

URL: http: // ATFCC.COM /

Pentru acești Tiny Fox Terriers, recomandarea noastră ar fi Clubul american de jucărie Fox Terrier. Site-ul său web nu este nimic care vă va impresiona cu design sau stil, dar are nevoie de toate informațiile pe care un proprietar de jucător Fox Terrier ar putea avea nevoie. Secțiunile majore de pe site includ standardul oficial al rasei, istoria și originea sa, cerințele sale de sănătate și îngrijire, performanța și formarea acestuia și multe altele. Există, de asemenea, secțiuni cu liste de crescători de renume și salvează dacă asta cauți.

Clubul american de pointer

Indicatoare

URL: http: // americanpointerclub.Org /

Pentru proprietarii de indicii americani, sugestiile noastre sunt site-ul web al clubului american de rasa. Este un site destul de direct, care are toate informațiile și conținutul pe care îl puteți căuta ca proprietar de pointer american Novice. Și pentru proprietarii mai condamnați, clubul este un centru excelent pentru rețele și știri. Din secțiunile multiple pe care site-ul are site-ul, pe standardul oficial al rasei, în istoria sa, pe caracteristicile sale de sănătate și de îngrijire și multe altele.

Toate Irlanda Irish Terrier Club

Irlandez teritoriu

URL: http: // irlanderierClub.Seturi de benzi.COM /

Pentru terrii irlandezi și proprietarii lor, recomandarea noastră este tot Irlanda Irish Terrier Club. Este un site care include mult mai puțin de culoarea verde decât s-ar putea aștepta, dar la fel de multe informații legate de rasă cum ar fi nevoie. Acesta acoperă toate elementele de bază, cum ar fi istoria rasei, standardul său oficial, cerințele sale de sănătate și îngrijire, sfaturi și sfaturi de îngrijire, o întrebare extensivă și multe altele. Există, de asemenea, informațiile externe adesea necesare pentru crescătorii de renume și salvați dacă aveți nevoie de ea.

Miniatura Bull Terrier Club

Miniature Bull Terriers

URL: http: // MiniatureBullterrierClub.Org /

Pentru proprietarii adorabili miniatural Bull Terrier Rasa, site-ul oficial al clubului ar fi sugestia noastră. Este un site destul de elegant, care se potrivește perfect cu rasa în sine, dar este, de asemenea, o sursă foarte bogată de informații online. Există mai multe secțiuni pe care le depășesc toate elementele de bază și necesități - standardul oficial al rasei, istoria sa, detaliile și nevoile sale, haina și îngrijirea și multe altele. Site-ul are, de asemenea, o galerie foto și este în general un centru excelent atât pentru informații, cât și pentru rețele.

Negru Clubul Terrier al Rusiei din America

Black Terriers rus

URL: http: // BRTCA.Org /

Pentru o sursă de limbă engleză a informațiilor online pentru Black Rusia Terrier Rasa, vă recomandăm site-ul web al Clubului Americanului. Este un site destul de curat și bine structurat, care oferă, de asemenea, destul de multe informații despre acești câini interesanți. Ea trece peste istoria lor, standardul și prezentarea lor oficială, asupra sănătății și eredității lor, precum și asupra cerințelor de îngrijire și a detaliilor îngrijirii. Site-ul include, de asemenea, un album foto, un magazin și o mulțime de link-uri externe și resurse.

Lagotto Romagnolo Club of America

Lagotto Romagnolo

URL: https: // lagotous.COM /

Lagotto Romagnolo este o rasă foarte veche, cu o istorie lungă și însoțită. De aceea, pentru informații despre informația online, o dată trebuie să caute o cu adevărat extinsă și informativă. Credem că am găsit-o pe site-ul web al Clubului american al lui Breed. Are un design curat și la punct, dar oferă și o mulțime de conținut despre acești câini italieni. Ea trece peste istoria lungă a rasei, standardul său oficial, cerințele sale de îngrijire și îngrijire, sănătatea sa și multe altele.

Organizarea de câini Eskimo americană de Vancouver

Câini americani Eskimo

URL: https: // Americanikimodogs.Org /

Pentru cainii americani de Eskimo, am merge cu site-ul web al organizației Vancouver pe rasă. Site-ul lor este curat și ușor de utilizat, ceea ce este minunat dacă doriți să navigați prin toate informațiile pe care le furnizează. Ei au secțiuni pe aproape tot ceea ce ar fi important pentru un proprietar american de câine Eskimo - Heath, căței, hrănirea, îngrijirea, nevoile de îngrijire, istoria, standardul oficial și multe altele. Există, de asemenea, secțiuni cu fotografii, videoclipuri și link-uri externe.

Parson Russell Terrier Club of America

Parson Russell Terriers

URL: http: // Prtaa.Org /

Pe măsură ce suntem bine în a doua jumătate a listei de popularitate a AKC, unele dintre aceste rase pot fi greu de găsit informații despre. Cu toate acestea, acest lucru face doar site-urile bune acolo toate cele mai utile și mai apreciate. Acesta este cazul cu site-ul Clubului Parson Russell Terrier din America - oferă o mulțime de informații despre această rasă drăguță, istoria sa, standardul său oficial, sănătatea și genetica pe care vă puteți aștepta de la ea și multe altele. Site-ul este bine conceput și aranjat într-o manieră ușor de utilizat, astfel încât să o recomandăm cu siguranță.

Clubul Belgian Sheepdog din America

Sheepgogii belgieni

URL: http: // bsca.Info /

Sheepgogii belgieni au, de asemenea, un club american și dețineți un astfel de câine, site-ul Clubului obține votul nostru pentru o bună sursă de informații online. În cadrul designului simplu, dar frumos, există mai multe secțiuni care trec peste activitățile, evenimentele, judecătorii, etc. Cu toate acestea, există și mai multe secțiuni care oferă destul de multe informații legate de rasa. Ei trec peste originea și istoria rasei, specificul său de sănătate și cum să aibă grijă în mod corespunzător de acești câini, standardul oficial al rasei și multe altele. Există, de asemenea, o galerie foto frumoasă și o mulțime de link-uri utile externe.

Rețeaua Tibetan Spaniel

Spaniolii tibetani

URL: http: // Tibbies.net/

Dacă dețineți sau doriți să dețineți un Tibetan Spaniel, recomandarea noastră pentru o sursă de informații online pentru rasă este site-ul de rețea Tibetan Spaniel. Este un site curat și simplu, dar are o mulțime de conținut de oferit. Există o mulțime de secțiuni detaliate pe rasa Tibetan Spaniel și diferitele sale caracteristici - originile sale și istoria poștei, prezentarea și aspectul, sănătatea și ereditatea sa, îngrijirea rasei cere de la proprietarii săi, dieta și nevoile de îngrijire ale acestor câini, Și mult mai mult. Toate aceste secțiuni pot ajuta cu ușurință orice proprietar de novice tibetan spaniel și chiar surprinde proprietarii condimentați cu un lucru sau două.

Fox Terrier Club din California de Nord

Focuri netede de vulpe

URL: https: // FoxterrierClub.COM

Pentru proprietarii de terrieri de vulpe netede, site-ul Clubului de Nord California este o sursă excelentă de informații, indiferent dacă trăiți zona sau nu. Înființată în 1937, acest club se ocupă cu alte tipuri de terrieri de vulpe, dar este totuși o mare sursă de informații pentru terrierii Fox Smooth, de asemenea. Există o secțiune separată pe teritoriul Fox Fox, precum și o mulțime de informații despre crescătorii și salvările de renume, programele de evenimente și legăturile externe și resursele pe care le-ați putea găsi, de asemenea, utile.

Saluki Club of America

Salukis

URL: https: // salukiclub.Org / Index.HTML

Pentru informații despre cei mai rapizi câini de pe planetă, Clubul Saluki of America are multe de oferit. Mai multe secțiuni diferite de pe site acoperă o mulțime de caracteristici și specifice ale rasei - sănătatea și ereditatea lor, cerințele de îngrijire extinse pe care rasa le are pentru a rămâne o pregătire sănătoasă și fericită, comportamentală și competitivă care ar putea fi angajată și mai mult. Există, de asemenea, surse externe de informații, cum ar fi legăturile cu crescătorii de reputație, alte organizații și asociații și așa mai departe.

Skyland Boerboels

Boerboels

URL: http: // SkylandBoerboels.ca /

Dacă dețineți un boerboel și căutați o sursă on-line de informații despre acești câini, am recomanda crescătorul canadian Skyland Boerboels. În calitate de site-ul unui crescător, are o mulțime de informații despre programul de reproducere, precum și câinii particulari pe care îl au în prezent. Cu toate acestea, există, de asemenea, destul de multe informații despre Boerboels și natura lor unică și particularitățile lor - formarea lor, cum sunt cu copiii, sănătatea lor și așa mai departe. În plus, designul site-ului este destul de elegant și flexibil, ceea ce este întotdeauna frumos.

Clubul Bearded Collie din America

Coliciile barbă

URL: https: // barbădcollieclub.ne/

Clubul Bearded Collie of America este alegerea noastră pentru această rasă clasică și frumoasă. Site-ul clubului are o perspectivă standard, dar practică și o mulțime de meniuri și secțiuni utile. Nu există doar conținut despre clubul în sine și pe activitățile sale, dar o mulțime de informații despre rasa collie barbă. Există secțiuni despre standardele oficiale ale rasei, despre originea și istoria sa, despre haina, culorile și nevoile de îngrijire, despre cerințele sale de sănătate și de îngrijire și multe altele. Există diverse alte articole și informații, precum și link-uri de salvare și crescător și alte resurse externe.

American fără păr Terrier Club din America

American fără păr

URL: http: // Ahtca.Info / index.HTML

Dacă dețineți un terrier american fără păr, atunci ați putea dori să verificați site-ul web al Clubului american al lui Breed. Nu vă va impresiona cu un design flashy, dar ar trebui să vă prindeți ochii cu mai multe secțiuni de informare și cu conținut bogat. Desigur, multe dintre ele sunt despre clubul în sine și istoria și activitățile sale, dar printre acestea sunt secțiuni despre rasă. Există conținut despre sănătatea terrierului fără păr și cum să aveți grijă de cea mai bună îngrijorare a standardelor sale oficiale și prezentare generală, despre nevoile sale climatice și îngrijire, despre socializarea acestor câini și adaptabilitatea lor pentru viața de familie și multe altele.

Briad, o inimă înfășurată în blană

Briards

URL: http: // Briad.COM /

Briad este o rasă unică cu un nume unic și pentru ei am ales un site web cu un titlu simplu și clar și moto. Motivul pe care l-am ales pe Briad.com, cu toate acestea, este abundența informațiilor pe care site-ul le oferă. Există mai multe secțiuni care privesc în detaliu rasa și examinează prezentarea generală și apariția, nevoile sale de îngrijire, importanța socializării adecvate, caracteristicile sale de sănătate și îngrijirea rasei trebuie să rămână sănătoase, precum și comportamentul și caracterul acestora. Există, de asemenea, secțiuni despre cum să găsiți un câine Briad și o mulțime de secțiuni în curând, astfel încât site-ul va deveni doar mai bogat și mai plin.

Clubul Norfolk Terrier din Marea Britanie

Norfolk Terriers

URL: https: // NorfolkterrierClub.Co.Regatul Unit/

Clubul Norfolk Terrier din Marea Britanie are votul nostru pentru această sursă de informații online din rasă. Site-ul are o perspectivă clară și foarte ușor de utilizat, dar mai important că are substanța pentru ao face să merite. Există mai multe secțiuni despre istoria și originea Norfolk, despre sănătatea și ereditatea sa, despre standardele sale oficiale, despre puii Norfolk, despre cerințele de îngrijire ale rasei și mai mult. Există, de asemenea, secțiuni care oferă legături către crescători și salvați de renume, o întrebare detaliată, o galerie foto și multe alte lucruri pe care un proprietar Norfolk ar putea găsi interesant.

Statele Unite Kerry Blue Terrier Club

Kerry Blue Terriers

URL: http: // USKBTC.COM /

Kerry Blue Terriers are, de asemenea, propriul club american și este site-ul Clubului că este recomandarea noastră pentru o sursă on-line de informații. Site-ul are un design simplu, dar elegant, dar mai important, acesta oferă și o mulțime de meniuri utile, secțiuni și conținut. În afară de părțile despre clubul însuși, pe care ați putea sau nu le-ați interesat, există și secțiuni despre caracteristicile și prezentarea generală a rasei, despre sănătatea și genetica lor, despre îngrijirea și instruirea lor în mod corespunzător, precum și o galerie foto și o galerie foto și o mulțime de link-uri externe utile către crescătorii de reputație, salvați și alte resurse.

American Black and Tan Coonhound Club

Black and Tan Coonhounds

URL: http: // abtcc.COM /

American Negru și Tan Coonhounds au propriul lor club și site-ul Clubului este ceea ce vă recomandăm ca o sursă informativă pentru proprietarii acestor câini. Are destul de puține informații legate de club care ar putea să nu cumpere proprietarii casuali, dar, de asemenea, complimentează că, cu mult conținut despre rasa însăși. Există secțiuni care depășesc cerințele de sănătate și îngrijire ale rasei, precum și cele care examinează originea, istoria și standardul oficial al rasei. Există, de asemenea, articole de performanță, o listă de crescători, o listă a altor legături externe legate de rasă, și chiar o carte de bucate dacă sunteți în starea de gătit ceva special pentru prietenul tău coonhound.

Asociația crescătorilor Walker Walker & Fanciers

Copaci coaonhounds walker

URL: http: // Twbfa.COM /

Site-ul Asociației copac Walker Breeders & Fanciers este alegerea noastră pentru o sursă informatică online pe această rasă curioasă. Ca un site web al unei asociații de crescători, are o mulțime de informații despre asociația însăși, crescătorii și crescătorii care iau parte la acesta și așa mai departe. Cu toate acestea, este, de asemenea, un hub foarte bun pentru rețele și informații despre rasa însăși. Oferă o mulțime de resurse care pot fi de folos pentru copaci Walker Coonhound proprietari și vă poate ajuta cu ușurință prin direcționarea la alte site-uri și surse utile. Să nu mai vorbim că designul rece este un plus în sine.

Crescătorii Bluetick din America

Bluetick Coonhounds

URL: http: // BlueTickbreedersoFamerica.COM /

Pentru coonhounds Bluetick și proprietarii lor, sugestia noastră pentru un site web este site-ul crescătorilor Blueetick din America. Un site pur și simplu, dar elegant, este o sursă decentă de informații nu doar despre diferiții crescători din SUA, cum le puteți găsi, ceea ce vă puteți aștepta de la ei și așa mai departe, dar despre rasă, de asemenea. Acolo secțiuni cu informații și o imagine de ansamblu asupra coonhound-ului Bluetick, ceea ce sunt ca animale de companie, de ce ar trebui sau nu ar trebui să luați unul și mai mult. Există, de asemenea, legături către resursele externe dacă aveți nevoie de mai multă asistență și informații.

Welsh Springer Spaniel Club of America

Welsh Springer Spaniels

URL: https: // Wssca.COM /

Pentru proprietarii Welsh Springer Spaniels, din nou, am ales din nou site-ul web al Clubului american ca o sursă principală de informații online. Site-ul trece peste detaliile, nevoile și cerințele de îngrijire ale rasei, precum și comportamentul și performanța acestuia. În plus, există și o mulțime de secțiuni și legături către crescătorii de reputație, salvați și alte surse externe de informații dacă trebuie să căutați mai departe în specificul rasei. Desigur, există, de asemenea, destul de multe informații despre clubul în sine pe care ați putea găsi interesant.

Engleză Toy Spaniel Club of America

Engleză jucărie spaniolă

URL: http: // englishtyspanielclubofamerica.Org /

Dacă dețineți o jucărie engleză Spaniel și căutați o sursă on-line de informații utile, site-ul Clubului American este un loc bun pentru a începe. Nu numai că este frumos și elegant, la fel ca și rasa în sine, dar are și multe de spus despre câini. Există mai multe secțiuni diferite pe istoria jucăriei Spaniel, precum și pe standardul său oficial. Există, de asemenea, secțiunea esențială despre sănătatea jucăriilor și cât de bine să aveți grijă de ei. În afară de toate acestea, există și mai multe secțiuni care discută despre clubul în sine și diferitele sale activități și evenimente ar trebui să fiți interesați.

American Manchester Terrier Club

Manchester Terriers

URL: HTTPS: // AmericanManchestererrierClub.Wildapricot.Org /

Pentru proprietarii Manchester Terriers, site-ul web al Clubului American oferă o listă extinsă de articole și secțiuni pe care le-ați putea găsi utile. Există o mulțime de informații despre ceea ce rasa Terrier Manchester este ca un animal de companie și dacă este cainele drept pentru tine. Există, de asemenea, secțiuni privind prezentarea generală a sănătății din rasă și ceea ce vă puteți aștepta să faceți pentru cascărul dvs. pentru a rămâne sănătoși și fericiți. Performanța competitivă a Manchesters este, de asemenea, discutată dacă vă gândiți să vă instruiți Manchester pentru ceva mai mult decât un animal de companie de uz casnic.

Clubul German Pinscher din America

Pinschers germani

URL: https: // germanpinschercher.Org /

Pentru proprietarii acestei rase renumite, dar nu atât de populare, site-ul Clubului American oferă o abundență de informații utile. Acesta acoperă toate elementele de bază, luând o privire la standardul oficial al rasei, istoria sa lungă și împodobită, diferitele sale specifice de sănătate și cum să aibă grijă de ei și mult mai mult. Desigur, există, de asemenea, o mulțime de informații despre clubul în sine, ar trebui să vă intereseze. Există secțiuni privind toate realizările clubului și ceea ce vă puteți aștepta dacă vă decideți să vă alăturați. Tot ceea ce este servit cu un design destul de elegant, dar și ușor de utilizat.

Clubul Australian Terrier din America

Terrierii australieni

URL: https: // Australianterrier.Org /

S-ar putea să sune prost că suntem sugestie site-ul web al Clubului American pentru rasa terrier australian, dar acesta este site-ul web că simțim cel mai bun sortiment de conținut pe această rasă terrier. În cadrul designului destul de simplu există o mulțime de secțiuni și meniuri despre istoria și standardul acestor câini, caracteristicile lor de sănătate și cerințele de îngrijire, temperamentul și formarea lor, despre îngrijirea acestora și multe altele. Există articole de știri un magazin, crescător și link-uri de salvare, o galerie foto și așa mai departe.

USKLAND TERRIER CLUB

Lakeland Terriers

URL: http: // usltc.Org /

Pentru proprietarii de groariei Lakeland, site-ul web al Clubului SUA poate fi o sursă on-line online de informații utile. În perspectivele sale simple există mai multe secțiuni care se întind dincolo de simple informații legate de club. Există pagini despre standardul și istoria rasei, despre nevoile sale de îngrijire și îngrijire, precum și despre sănătatea sa. Există, de asemenea, legături externe utile cu crescătorii și salvați în cazul în care căutați un puppy Lakeland.

Kennels Redhawk

Redbone Coonhounds

URL: http: // Reddhawkennels.COM /

Site-ul Kennels Redhawk este sugestia noastră pentru proprietarii de coanhound Redbone care caută informații online. Acest site de crescător are un design clumsic, dar oferă o mulțime de informații despre rasa în plus față de conținutul despre crescătorii înșiși. Vorbește despre sănătatea rasei și despre importanța testelor genetice, aceasta trece peste ansamblul și standardul general al rasei, precum și comportamentul și particularitățile sale.

Clubul de clumber Spaniel din America

Clumber Spaniels

URL: http: // Curbatori.Org /

Site-ul Clubului American al Clumber Spaniels este sursa noastră recomandată pentru conținut online. Pe ea nu puteți găsi doar informații despre club, dar mai mult decât suficiente informații despre rasă, de asemenea. Există secțiuni care trec prin standardul și istoria rasei, despre sănătatea sa și îngrijirea necesară, legăturile pentru crescătorii și salvările de renume și multe altele. Dacă doriți, puteți privi și clubul și numeroasele sale activități și evenimente.

Despre Beaucerons - Resurse online Beauceron

Beauceroni

URL: http: // Newbeaueroni.COM / index.php

Dacă dețineți un Beauceron și căutați o sursă bună de informații on-line, sugestiile noastre sunt resursele online Beauceron. Perfect numit, acest site oferă toate informațiile legate de rasă pe care le-ați putea avea nevoie, precum și multe că nici măcar nu ați știut că aveți nevoie. Are secțiuni privind prezentarea, istoria și standardul lui Beauceron, asupra sănătății, comportamentului și formării sale și multe altele. Există legături către crescătorii profesioniști și salvați, articole de știri, liste de cluburi și alte link-uri și surse externe.

Clubul Puli din America

Puli câini

URL: http: // puliclub.org / wp /

Proprietarii de câini Puli pot folosi site-ul Clubului american al rasei, dacă caută informații și sfaturi adecvate. Site-ul are un design destul de simplu, dar practic și este umplut cu secțiuni și conținut despre câinii Puli. Ea trece peste istoria și standardul lor, precum și nevoile lor de sănătate și de îngrijire. Există, de asemenea, secțiuni pe comportamentul și temperamentul rasei și cât de bine să ridicați și să instruiți un astfel de câine. Există, de asemenea, un magazin și link-uri externe atât la crescătorii de renume, cât și de salvarea Puli.

Wazzat Xoloitcuint - XoloccatCuintle crescător

XOLOITZCINTLI

URL: http: // xoloUus.COM /

Pentru proprietarii acestei rase cu un nume nepronunșabil și caracteristici faciale ciudate, site-ul Wazzat Breeder este sugestia noastră. În plus față de toate informațiile despre crescători și câinii lor, există și suficiente informații despre rasa însăși. Există secțiuni despre cerințele de sănătate și îngrijire ale rasei, despre comportamentul și sfaturile sale de formare, precum și cele care discută dacă acest câine este sau nu potrivit pentru dvs. și cât mai bine să îl ridicați.

Asociația Islandei Sheepdog din America

Sheepgogii islandezi

URL: http: // Islandadogs.COM / Main.HTML

Pentru proprietarii acestei rase superbe și rare, recomandarea noastră este Asociația Americană a Proprietarilor de Sheepdog Islanda. Site-ul lor are un pic de o perspectivă neaplicată, dar este, de asemenea, foarte ușor de utilizat și este completat la margine cu informații utile. Există secțiuni pe istoria și standardul de rasă, o dată pe comportamentul și temperamentul său, precum și la apariția și sănătatea sa. Site-ul include, de asemenea, o mulțime de informații despre clubul în sine, dar asta este normal, plus că poate fi întâmpinat de ambii novice, cât și mai mulți proprietari de câini deopotrivă.

Societatea Spaniel din America

Field Spaniels

URL: https: // FieldSpanielsocietyOpamerica.Org /

Domeniul Societății Americane Spaniel Proprietarii este site-ul pe care l-am sugerat pentru o sursă de informații bazată pe engleză pentru proprietarii de rasă. Site-ul are un design simplu dar frumos și ușor de utilizat. Mai important, totuși, este, de asemenea, destul de bine umplut cu conținut util. Are multe de spus despre această istorie prietenoasă a rasei, standarde, sănătate, îngrijire, comportament, instruire, vânătoare și multe altele. Există, de asemenea, un magazin, un blog cu activitățile și evenimentele clubului și multe altele.

Clubul Berger Picard din America

Berger Picards

URL: https: // picards.ne/

Pentru proprietarii Picard, site-ul web al Clubului din SUA oferă destul de multe informații utile. Sigur că informațiile sunt ambalate într-un site web destul de simplu, dar este conținutul care contează. Site-ul are meniuri și secțiuni pe sănătatea lui Berger Picard și are nevoie de îngrijire, din istoria sa în Franța și în SUA, pe capacitățile sale atletice, pe comportamentul și formarea sa și mult mai mult. Există, de asemenea, o listă extinsă de crescători în cazul în care căutați un catelus de rasă pură, deși nu există linkuri pentru salvați.

Affuspinscher Club of America

Affenpinschers

URL: https: // Affenpinscher.Org /

Affuspinscher Proprietarii au propriul lor club american și este site-ul lor pe care l-am recomanda atât proprietarilor de știfturi de novice, cât și pentru proprietarii de afinpinscher. Din punct de vedere vizual, site-ul nu este prea impresionant, dar asta nu este ceea ce contează aici. În schimb, site-ul oferă informații abundente despre club și rasa, care este ușor accesibilă pentru toată lumea. Există conținut în originile și istoria unică a rasei, pe standardul său AKC, asupra comportamentului și temperamentului său, asupra sănătății sale, asupra nevoilor sale de pregătire și îngrijire și multe altele.

Clubul de câini de apă spaniolă

Câini de apă spaniolă

URL: http: // SpaniolăWaterdogClub.Co.Marea Britanie / WordPress /

Pentru proprietarii de câini de apă spaniolă, site-ul oficial al clubului de rasă are destule informații utile despre aceste canini curly. Diferitele secțiuni ale site-ului trec peste standardul oficial al rasei, istoria, sănătatea, ereditatea și îngrijirea necesară. Există, de asemenea, secțiuni de știri despre club și rasa, o listă a evenimentelor clubului, un sondaj al proprietarilor de câini de apă spaniolă, un magazin și o mulțime de alte secțiuni și caracteristici pe care ați putea fi interesate. Și tot ceea ce vine sub forma unui site frumos și elegant proiectat.

Clubul Swedish Vallhund din America

Valhunds suedez

URL: http: // Swedishvalhund.COM /

Dacă căutați un site informativ despre Vallhund Suedez, am recomanda site-ul clubului american al rasei. Este cu siguranță un site care impresionează cu designul și perspectiva, dar este o sursă destul de bună de informații. În afară de informațiile despre clubul standard pe care le puteți aștepta de la astfel de site-uri, există și mai multe secțiuni privind rasa în sine. Există secțiuni despre standardele oficiale ale lui Vallhund, originile și istoria unică, sănătatea și genetica rasei, precum și legăturile cu crescătorii de reputație și salvați dacă sunteți în căutarea unui pui Vallhund.

Clubul American Sealyham Terrier

Sealyham terriers

URL: http: // sealyham.Org /

Pentru fanii și proprietarii de rasă de la Sealyham Terrier, site-ul Clubului American poate oferi o mulțime de informații utile. Pagina sa din față este puțin descurajantă la început, dar informațiile și conținutul site-ului sunt ceea ce am merge acolo oricum. Există diverse secțiuni diferite pe acest site, inclusiv cele despre istoria interesantă a rasei (inclusiv în formă video), caracteristicile sale de sănătate și ereditate, precum și ce să facă față lor, standardele oficiale de rasă și mai multe ghiduri utile privind îngrijirea, Instruire și alte sfaturi frumoase. Adăugați la faptul că trimiterile la crescătorii și salvarea de reputație, iar acest site este un necesar pentru proprietarii de la Sealyham.

Bedlington Terrier Club of America

Bedlington Terriers

URL: http: // BedlingTonamerica.COM /

Dacă sunteți proprietarii unuia dintre acești câini rari și ciudați, sursa informațiilor online despre această rasă pe care am recomanda-o este Clubul Bedlington Terrier al site-ului american. Este foarte bogat pe informații atât despre club, cât și despre activitățile sale, precum și despre rasa și diferitele sale caracteristici. Pe site-ul veți găsi secțiuni pe originea și istoria curioasă a rasei, o prezentare generală a aspectului său, standardele oficiale ale rasei, detaliile de sănătate și ereditate ale acestor câini, plus îngrijirea pe care trebuie să o fi bine și în formă. Cu o tona de resurse externe suplimentare, acest site este un fântână de informații pentru proprietarii Bedlington.

Asociația Națională de Munte de Munte Mountain

Câini de munte Entlebucher

URL: https: // nemda.Org /

Nemda (Asociația Națională de Dog Mountain Mountain) și site-ul său web sunt recomandările noastre despre rasa de câini de munte de la Munte și proprietarii săi. Site-ul are un design destul de standard și direct, dar este bine că ne uităm mai mult la conținutul pe care îl are. Și acest conținut este excelent - există mai multe secțiuni detaliate despre rasa însăși, inclusiv despre standardele sale oficiale, este o istorie interesantă, personalitatea și temperamentul său, precum și cât de bine să le gestionezi și să-i antrenez pe acești câini. Există, de asemenea, o secțiune extinsă privind sănătatea lui Entlebucher și îngrijirea rasei necesită.

Info Mastiff Tibetan

Tibetan Mastiffs

URL: http: // tibetanmastifinfo.COM /

Mastifful tibetan este o rasă iconică, dar nu foarte populară. Site-ul web, numit în mod adecvat Tibetan Info are un design care reprezintă perfect tradiția și frumusețea rasei, precum și oferă o mulțime de informații utile despre aceasta. Câteva dintre numeroasele secțiuni informative pe care le puteți găsi pe acest site includ standardele oficiale ale rasei, sunt sfaturi și sfaturi de sănătate și wellness, garduri și întrebări frecvente, o mulțime de fapte diverse, o galerie foto, o secțiune de știri și multe altele.

Asociația irlandeză roșie și albă a Americii

Setters roșu și alb irlandez

URL: http: // irishredwhitesetTalessocie.COM /

Setters irlandezi roșii și albi și proprietarii lor pot beneficia de site-ul Asociației Americane din Breed. Este un site destul de simplu, în ceea ce privește designul său, dar nu lăsați să vă păcălească. Pe ea puteți găsi o mulțime de pagini și secțiuni diferite despre această rasă interesantă. Puteți citi despre origini și istorie, despre standardul său AKC, despre stilul său optim de vânătoare, despre detaliile și problemele de sănătate pe care le puteți aștepta de la acești câini, precum și multe despre natura lor versatilă și abilitățile lor. Cu un magazin, informații despre salvați și o mulțime de resurse externe, site-ul Asociației a câștigat cu ușurință un loc pe lista noastră.

WireHaird Vizsla Club of America

Wirehaired Vizsla

URL: http: // Whvca.Org /

Proprietarii de Vizslas Wirechairs se pot baza pe site-ul web al Clubului American pentru toate informațiile pe care ar putea avea nevoie. Site-ul are mai multe pagini și secțiuni diferite pe această rasă, detaliind diferitele aspecte. Site-ul cuprinde cu ușurință lucruri de la originea și istoria VizsLa Wirechaird și standardul său oficial, prin specificul și problemele de sănătate ale rasei, iar îngrijirea pe care acești câini trebuie să rămână sănătoși, tot drumul la cum să achiziționeze o Vizsla Wirechair, reputate crescători și salvați, programul evenimentului clubului și multe altele.

Greyhound Club of America

Greyhounds

URL: https: // GreyhoundCluboFamericainc.Org /

Pentru proprietarii și crescătorii de la Greyhounds, Clubul Greyhound of America oferă tot ceea ce ambii și proprietarii de câini condimentați pot avea nevoie. Diferitele secțiuni de pe acest site acoperă o mulțime de lucruri, inclusiv prezentarea generală a rasei și aspectul, diferitele sale tipuri și subtipuri, detaliile și cerințele sale, standardul Oficial AKC, diferitele moduri pe care le puteți găsi și obține o oi ouă pură, cum să Aveți grijă de puii de la Greyhound, precum și o gamă largă de alte link-uri auxiliare, articole și resurse.

Clubul Kuvasz din America

Kuvasz

URL: https: // kuvaszclubofamerica.Org /

Acești câini drăguți pot să nu fie cea mai populară rasă în funcție de AKC, dar cu siguranță au o urmă dedicată și crescători. Și tocmai site-ul Clubului american Kuvasz pe care l-am recomanda ca principala sursă informațională online. Site-ul acoperă toate elementele de bază pe care un proprietar Novice Kuvasz le poate avea nevoie, precum și o mulțime de informații și servicii suplimentare și avansate. Acolo puteți găsi secțiuni pe standardul oficial al AKC al rasei, cerințele sale de sănătate și îngrijire, istoria interesantă, cum (și de ce) să socializeze și să antreneze în mod corespunzător acești câini, cât de bine ei cu familii și copii mari, precum și cu un virtual tona de alte articole și conținut.

Glen of Imaal Terrier Liberty Kennel

Glen of Imaal Terriers

URL: HTTPS: // Glenterrierieri.COM /

Dacă aveți un Glen de Imaal Terrier, vă recomandăm site-ul web al Liberty Kennel ca o sursă principală de informații online pe rasă. În ciuda faptului că este un site de crescător, are de fapt o cantitate surprinzătoare de informații despre această rasă interesantă și unică. Acolo puteți găsi mai multe secțiuni pe sănătatea rasei și cât de bine să aveți grijă de acești câini, astfel încât să poată rămâne cât mai sănătoși posibil. Există, de asemenea, conținut despre fizic și apariția rasei și cât de bine să le antrenezi și să le exercite. Cu informații despre istoria, standardul, comportamentul și mai mult, site-ul Liberty Kennel este cu siguranță un loc minunat de vizitat.

PODEGO PODENGO PEDECENOS OF AMERICA

PODEGO PODENGO PEDECENOS

URL: http: // Portuguesepodegopeqeno.Org /

Dacă aveți unul dintre acești câini portughezi rari, site-ul Penango Pequenos American Club are o abundență de informații utile despre ei. Nu vă lăsați păcăliți de designul simplu al site-ului, deoarece oferă de fapt o mulțime de conținut utile. Lucruri precum standardul oficial al rasei, originile și istoria ei interesante, precum și cerințele de sănătate și de îngrijire a acestor câini sunt toate lucrurile pe care le puteți găsi pe acest site. Există, de asemenea, informații despre crescătorii de renume și alte resurse și linkuri externe, precum și o listă de evenimente pe care le-ați putea interesa.

Petit Basset Grifon Vendeen Club din America

Petit Bassets Griffons Vendeens

URL: https: // PBGV.Org /

Dacă sunteți destul de norocos pentru a deține un petit Basset Griffon Vendeen, vă recomandăm să verificați site-ul web al Clubului american al lui Breed. Nu este un site care țipește cu un design tare și elegant, dar cu siguranță impresionează cu conținutul pe care l-a acumulat. Pe ea puteți găsi informații despre standardul oficial al rasei, istoria și originile sale curioase, detaliile sale de sănătate și tipul de îngrijire va trebui să vă asigurați să vă păstrați pupurile sănătoase și multe altele. Există, de asemenea, legături către crescătorii de renume și salvați, articole de vânătoare și instruire, sfaturi și sfaturi, un magazin, o galerie foto și alte secțiuni multiple care fac site-ul merită mai mult decât o dată vizita.

Asociația Sussex Spaniel

Sussex Spaniels

URL: http: // Sussexspaniels.Org.Regatul Unit/

Dacă dețineți un Sussex Spaniel, Asociația din Marea Britanie a lui Breed are un site web pe care ați putea dori să îl vizitați. Pe aceasta puteți găsi o mulțime de conținut utile, cum ar fi secțiunile despre standardele oficiale ale rasei, originea și istoria acestuia, toate detaliile și problemele sale de sănătate, precum și cele mai bune pentru a le preveni sau a avea grijă de ele. Există, de asemenea, informații cum să antrenezi sau să lucrezi cu un Sussex Spaniel, o secțiune de știri, un magazin și o mulțime de informații legate de club în cazul în care sunteți interesat.

Catskill Pumi

Pumi

URL: http: // Catskillpumi.COM /

Pentru proprietarii norocoși ai câinilor PUMI, site-ul Catskill Pumi este unul care ar trebui să vă prindă interesul. Este un site web al unui crescător, dar nu lăsați să vă păcălească - în plus față de conținut și secțiuni despre crescătorii înșiși și câinii lor, există o mulțime de informații despre rasa Pumi ca un întreg. Puteți utiliza acest site pentru a vă familiariza cu standardul oficial al rasei, comportamentul și personalitatea lor, ce tipuri de proprietari sunt potriviți pentru, cerințele lor de sănătate și îngrijire, stilul lor de herding, ce tip de animale de companie se fac și multe altele.

Atlanticul de la mijlocul clubului Komondor

Komondor

URL: http: // Maskc.Org /

Dacă dețineți un câine Komondor și vă aflați în nevoie de informații disponibile cu ușurință pe rasă, luați în considerare vizitarea Site-ului din Atlanticul de mijloc de la Komondor Club. Este un site web bine conceput, care oferă o mulțime de informații utile despre acești giganți păroși și cum să aibă grijă de ei. Prin acest site puteți afla cu ușurință dacă acești câini sunt potriviți pentru dvs., detaliile și informațiile despre sănătate, caracterul și temperamentul, controlul predatorului și mai mult. Există, de asemenea, secțiunile adesea utile despre crescătorii de renume de renume și salvați, un blog și o listă de legături externe la îndemână.

Clubul irlandez de apă SPENIEL din America

Spanieluri de apă irlandeză

URL: http: // Iwsca.Org /

Pentru spanielurile de apă irlandeză și proprietarii lor am recomanda site-ul oficial al Clubului Oficial al Clubului american. Acest site are un design standard și direct, dar este foarte bogat pe conținut. Are o descriere detaliată și o imagine de ansamblu asupra rasei, o secțiune despre origini și istorie, o întreagă secțiune separată a sănătății și geneticelor sale, precum și cerințele de îngrijire a rasei, sfaturi de îngrijire și de formare și multe altele. Există, de asemenea, o mulțime de informații despre crescătorii de renume, precum și despre salvarea și adoptarea de încredere.

Ibizan Hound Club din Statele Unite

Ibizan Hounds

URL: http: // ihcus.Org /

Pentru proprietarii Ibizan Hounds, site-ul Clubului SUA are multe de oferit. Pe aceasta puteți verifica aceste origini și istorie de rasă interesante, standardul AKC, o mulțime de informații utile de sănătate și ereditate, precum și sfaturi privind găsirea viitorului dvs. Ibizan Hound Pup. Există, de asemenea, secțiuni pe crescători, salvați și alte asociații reputate. Site-ul are, de asemenea, un design plăcut, un magazin și o mulțime de alte link-uri și resurse externe.

Asociația Națională de Hound Plott

Plott Hounds

URL: http: // Naționalplotthisocie.Org /

Dacă dețineți un Hound Plott, site-ul Asociației Naționale Plott Houn poate fi unul pe care doriți să îl vizitați. Este un site destul de drept care conține o mulțime de informații despre asociația în sine, dar are și un pic de spus despre rasa de hound plott, de asemenea. Pe acest site puteți găsi majoritatea elementelor de bază ale acestei rase acoperite, împreună cu o galerie foto și mai multe link-uri externe și retoucice frumoase care vă pot ajuta în continuare să deveniți un proprietar de câine mai bun de plott.

American Water Spaniel Club

Spaniol americani de apă

URL: http: // AmericanăWaterspanieLclub.Org /

Spanielurile americane de apă au, de asemenea, un club american, iar site-ul său este unul dintre proprietarii lor ar dori, probabil, să verifice. Nu atât de mult pentru designul său simplu și simplu, dar pentru toate informațiile utile pe care le pot găsi în spatele ei. Site-ul oferă o mulțime de secțiuni informative, cum ar fi cele despre prezentarea generală a rasei, despre standardul său AKC, originea și istoria acestuia, sănătatea și genetica, cerințele sale de îngrijire, are nevoie de îngrijire, sfaturi și sfaturi de instruire și multe altele.

Clubul Scottish Deerhound din America

Scottish Deerhounds

URL: http: // deerhound.Org /

Dacă dețineți un deerhound scoțian, Clubul american al lui Breed are un site web care ar putea să vă intereseze. Pe ea puteți verifica istoria interesantă a rasei, standardul său oficial și răspunsul la întrebarea de fapt destul de importantă - este un scottish ScoThound rasa potrivită pentru dvs? Există, de asemenea, secțiuni despre sănătatea, genetica și cerințele de îngrijire a rasei, nevoile sale de îngrijire, precum și pregătirea sa. Există, de asemenea, conținut de salvare și adoptare, un magazin și o listă a evenimentelor și activităților clubului.

Clubul Löwchen din America

Löwchen

URL: http: // thelowchenclubofamerica.Org /

Dacă sunteți unul dintre puțini norocoși care dețin un câine Löwchen, site-ul clubului american al rasei ar trebui să fie ceva ce utilizați. Are o abundență de informații utile despre această rasă unică și diferitele sale caracteristici. Acolo puteți găsi nimic din standardul oficial al rasei, originea și istoria acestuia și informațiile Clubului, prin sănătatea și genetica rasei, cerințele sale de îngrijire și nevoile de îngrijire, la comportamentul și formarea acelor câini, pricepere sportivă și spiritul competitiv. Există, de asemenea, o mulțime de informații utile despre legăturile externe și resursele, crescătorii de renume, salvați și alte asociații.

Norwegian Buhund Club din Marea Britanie

Norvegia Buhunds

URL: http: // norvegianbuhund.Org.Regatul Unit/

Dacă dețineți un norvegian Buhund, Clubul din Marea Britanie din proprietarii de rasă are un site frumos care poate fi de folos pentru dvs. Acesta acoperă toate elementele de bază din istoria rasei și comportamentul său, la cerințele sale de sănătate și de îngrijire. Mai mult, site-ul are, de asemenea, o mulțime de conținuturi suplimentare și diverse, care sunt, de asemenea, destul de utile, un blog, o galerie foto, plus o listă a activităților și evenimentelor clubului, în cazul în care vă decideți să aruncați o privire la ele bine.

Curly acoperită cu cisterne softmaple

Curly-acoperite

URL: http: // curlcată.Org /

Pentru proprietarii de preluare acoperită cu Curly, sugestia noastră este site-ul Web Softmaple Kennels. Este un site de crescători, dar are mult mai mult decât informații despre crescătorii înșiși și câinii lor. Site-ul are, de asemenea, o mulțime de conținut despre acești câini curly, despre diferitele lor standarde oficiale de rasă, despre istoria lor fascinantă, sănătatea și genetica lor, îngrijirea pe care o cer, comportamentul și formarea lor și o mulțime de mai multe. Există, de asemenea, o mulțime de link-uri și resurse externe utile pe site.

Skyeterrier.Org

Skye Terriers

URL: http: // Skyeterrier.Org /

Dacă dețineți un terrier Skye, pur și simplu vă sfătuim să mergeți și să verificați Skyeterrier.Org. Pe acest site simplu, dar conținut, puteți găsi o mulțime de informații utile despre acești câini ciudați, dar frumoși. Acolo puteți afla totul despre standardul lor oficial, istoria lor interesantă, detaliile lor de sănătate și problemele potențiale, cât de bine să aibă grijă de ele, precum și tehnicile lor de temperament și de formare. Există, de asemenea, liste extinse de crescători și salvați de renume dacă în prezent căutați un terrier Skye.

Clubul finlandez Lapphund din Marea Britanie

Lapphunds finlandeză

URL: https: // Finlandelapphund-Club.Co.Regatul Unit/

Pentru proprietarii de la Lapphunds, Clubul de la Marea Britanie din Marea Britanie are un site web care poate fi folosit pentru dvs. Este un site destul de standard, dar asta nu împiedică să aibă o mulțime de informații utile despre aceasta. Site-ul acoperă destul de mult toate elementele de bază, inclusiv standardele oficiale ale rasei, detaliile și problemele sale de sănătate, precum și cât de bine de a preveni și trata. Site-ul are, de asemenea, o galerie foto, un magazin, o listă de crescători și salvați de renume și un program de evenimente pentru clubul însuși.

Faraon Hound Club of America

Faraon Hounds

URL: http: // ph-club.Org /

Pentru proprietarii regali ai lui Faraouh Hounds de-a lungul lumii, Clubul american al rasei are un site web gata să vă ofere o mulțime de conținut util. În timp ce nu suntem fani ai designului site-ului, nu putem nega meritele conținutului său. Site-ul are secțiuni care explică în detaliu istoria interesantă a rasei, standardele sale oficiale, un ghid ilustrat pentru îngrijirea și instruirea unui Hound Faraon, precum și o imagine de ansamblu a ceea ce înseamnă să trăiești cu un astfel de animal distins la domiciliu. Site-ul are, de asemenea, o galerie foto, o secțiune de știri, o frecvență destul de extinsă și multe altele.

Clubul de câine din Israel Canaan din America

Câini Canaan

URL: http: // ICDCA.COM /

Site-ul clubului american al câinilor Israel Canaan are un design amuzant, dar tematic precis. Mai important, totuși, are, de asemenea, conținutul și informațiile pe care proprietarii de câini Canaan ar trebui să aibă nevoie de cel mai bine să ridice și să aibă grijă de ei. Pe acest site puteți găsi informații despre standardele oficiale ale rasei, istoria bogată și extinsă, personalitatea sa la fel de bogată și extinsă, detaliile de sănătate ale rasei și cât de bine să aveți grijă de ea și multe altele. Există, de asemenea, o galerie foto, un magazin și o listă de crescători de reputați.

INFORMAȚII POLONIONALE DE SQUALDOG

Sheepgogii polonezi jos

URL: http: // polishlowlandsheepdoginfo.COM /

Acest site nu impresionează cu designul său, dar are conținutul pe care îl căutați. Asta este, atâta timp cât dețineți o stâncă poloneză inferioară, desigur. Dacă faceți acest lucru, puteți găsi totul, de la standardele oficiale ale rasei, originea și istoria ei interesante, comportamentul și personalitatea acestuia, precum și cât de bine de a ridica și antrena acești câini, fie pentru ascultare, agilitate, herding sau orice altceva. Există, de asemenea, mai mult decât suficiente informații despre detaliile de sănătate ale Sheepdog Lowland și problemele potențiale, plus îngrijirea rasei necesită să rămână sănătoasă și bine.

Clubul finlandez Spitz din America

Finlandeză Spitz

URL: http: // FinlandezăSclub.Org /

Dacă sunteți destul de norocoși pentru a deține un spitz finlandez, Clubul american al rasei are un site web care este doar pentru dvs. Site-ul are un design curat și simplu, care este perfect, deoarece are și o grămadă de mare conținut de a împărtăși cu proprietarii SPTIZ. Pe acest site puteți găsi ceva despre originea și istoria rasei, despre standardele sale oficiale și multe alte detalii. Există, de asemenea, o listă de crescători de reputație, un magazin, o secțiune de știri, un program de evenimente, precum și o mulțime de alte link-uri și resurse utile.

Clubul de vânătoare Coon

American English Coonhounds

URL: http: // coonhuntcclub.COM /

Spre deosebire de cele mai multe alte rase de coanhound, coonhound-ul american englez nu pare să aibă site-uri importante care sunt dedicate exclusiv rasei. În schimb, acești câini sunt, de obicei, lumped împreună cu alți câini, în ciuda faptului că este o rasă separată, recunoscută de AKC. Totuși, acest lucru nu înseamnă că puteți găsi informații utile despre câinele dvs. de coonhound american englez. Clubul de vânătoare Coon, de exemplu, oferă informații ample despre coonhounds, inclusiv coonhound american englez. În plus, puteți găsi, de asemenea, o mulțime de informații despre deținerea unui coonhound în general. Există, de asemenea, mai multe grupuri frumoase dedicate special la coanhounds american englez pe care ați putea dori să le verificați.

Chinook Club of America

Chinooks

URL: http: // ChinookCluboFamerica.Org /

Chinook Club of America are un design curat și elegant care lasă spațiu pentru mai multe secțiuni cu informații importante și valoroase despre rasă. Există, de asemenea, secțiunile inevitabile legate de club, dar printre acestea există și suficiente părți informative, de asemenea. De pe acest site puteți obține tot ce aveți nevoie în ceea ce privește sănătatea, istoria, standardul standard, câțiva ani, precum și lucruri suplimentare, cum ar fi știri, un buletin, informații de adopție și alte lucruri pe care le-ați putea interesa.

Clubul Pyrenean Shepherd din America

Păstorii pirenei

URL: http: // Pyrshepclub.Org /

Un site mai elegant, clubul Pyrenean Shepherd din America are încă mai mult decât suficient spațiu pentru toate informațiile utile de care aveți nevoie. Acesta acoperă câteva secțiuni esențiale legate de rasă, cum ar fi istoricul rasei, standardul și sănătatea, oferind, de asemenea, o mulțime de informații suplimentare și articole. Există liste de crescători de renume și salvațiuni bune pentru păstorii Pyreneeni dacă sunteți în căutarea unui astfel de cățeluș și există, de asemenea, informații detaliate despre evenimentele viitoare ale clubului pe care le puteți arunca o privire la. Există, de asemenea, un magazin pentru cei care doresc să stocheze obiecte importante pentru puii lor.

Bergamasco Sheepdog Club din America

Bergamasco Sheepdogs

URL: http: // bergamascousa.COM /

Bergamasco Sheepdog Club of America are o imagine de ansamblu simplă, dar frumoasă, care o face să pară aproape lipsită de prea multe informații. Sub suprafață, totuși, există informații abundente cu privire la toate lucrurile necesare pe care un proprietar Bergamasco ar trebui să le cunoască. Puteți citi despre descrierea și prezentarea generală a rasei, despre haina, standardul și sănătatea, precum și aflați mai multe despre crescătorii și salvările bune, unde puteți căuta Pui Bergamasco. Există, de asemenea, un magazin și o listă de evenimente viitoare ar trebui să doriți să faceți mai mult decât citiți doar.

Dandie Dinmont Terrier Club of America

Dandie Dinmont Terriers

URL: http: // DDTCA.Org /

Site-ul web pentru această rasă Dandie pe care l-am recomanda este acela al clubului lor american. Acest site nu numai că este justiția de rasă cu designul său frumos, ci reușește, de asemenea, să ofere o mulțime de informații despre câinii înșiși. Acolo, puteți afla totul despre istoria acestor câini, sănătate, standard, comportament și multe altele. În plus, puteți găsi, de asemenea, tot ce aveți nevoie de Dandie Dinmont salveri și crescători din apropierea dvs. de la care puteți obține un dandie. Că, împreună cu un magazin și o informație detaliată privind evenimentele clubului viitoare, face acest site o mare resursă pentru proprietarii Dandie.

Ross Harriers Hunt

Harriers

URL: https: // Therossharriershunt.Co.Regatul Unit/

Găsirea unui site bun pentru Harriers poate fi o provocare, dar vânătoarea Ross Harruiers vine la salvarea noastră. Acest site nu strălucește cu design și ar putea folosi un cuplu mai multe secțiuni informative, dar este încă cel mai bun site web pentru proprietarii Harriers pe care l-am putea găsi. Acesta acoperă majoritatea informațiilor de bază pe rasă, are secțiuni de știri și galerie, și are, de asemenea, un magazin dacă doriți să obțineți ceva pentru puii dvs. de harrier. Site-ul are, de asemenea, o mulțime de informații despre vânătoare și eticheta ei, precum și servește ca un bun bun comunitar pentru entuziaștii de vânătoare.

Circo Dell`Etna - crescător Cyrenensis

Circo Dell`Etna

URL: HTTPS: // Cirneco.Org /

Pentru rasa Circo, am recomanda site-ul web al cresterii Cyrenensis. Info-bogat site-uri despre această rasă sunt, în general, destul de rare, dar pe pagina acestor crescători veți găsi majoritatea informațiilor de bază de bază pe care le-ați putea avea nevoie. Ele acoperă lucrurile generale legate de rasa CircoCo, precum și cum să găsească crescători și salveri adecvați despre asta. Motorul site-ului este "Pentru a educa publicul despre istorie, importanță, calități, formare și îngrijire a rasei."Și numai asta spune destul despre obiectivele lor.

American Cesky Terrier Fanciers Association, Inc.

Cesky Terriers

URL: http: // cskyterrierrierfancieri.org / wordpress1 /

Site-ul Asociației American Cesky Terrier Fanciers este alegerea noastră pentru ceea ce ar trebui să vă uitați dacă aveți nevoie de informații legate de rasă. Deoarece majoritatea site-urilor de club și de asociere, aceasta are, de asemenea, o tona de informații despre clubul în sine, dar ca majoritatea celor bune - are, de asemenea, suficiente informații despre rasa însăși. Stilul simplu și curat al site-ului singur este o mărturie a scopului lor de a informa și de a ajuta mai degrabă decât impresiona. Acolo, puteți găsi despre această istorie de rasă curioasă, sănătate, standard și mai mult. Există, de asemenea, informații despre salvare, strângere de fonduri și campanii educaționale care urmăresc să ajute în continuare rasa.

Universitatea Otterhound

Otterhounds

URL: https: // Otterhounduniversity.COM /

Numit în mod corespunzător "Universitatea Otterhound", acest site își propune să facă exact ceea ce sugerează numele său - informați oamenii despre elementele de bază și nuanțele acestei rase frumoase. Site-ul web oferă o listă foarte lungă și detaliată a secțiunilor, inclusiv: Istorie, personalitate, nutriție, îngrijire, sănătate, formare, călătorie și multe altele. Există, de asemenea, informații despre cum să găsiți viitorul dvs. Otterhound Pal, precum și pe otterhounds de reproducere. Mai mult, site-ul este, de asemenea, în procesul de adăugare a unor noi secțiuni și funcționalități, deci țineți un ochi pe acel.

American Fox Hound Club

American Foxhounds

URL: http: // AmericanFoxHoundClub.Org /

Chiar dacă Foxhounds sunt atât de faimoase în pop-cultura, atât Foxhounds american, cât și engleză nu sunt de fapt foarte populare în ultimii ani. Mai mult, nu există, de asemenea, informații atât de multe despre ei online, majoritatea proprietarilor de câini care aleg coaonhounds și alte rase de câine peste ele. Dacă aveți un Foxhound american, am recomanda Clubul american Fox Hound ca primul site pe care ar trebui să-l verificați. În mod sigur, lasă mult de dorit, dar ar trebui să servească ca un bun centru inițial de informații. De acolo, am recomanda orientarea unor grupuri sociale și comunități de proprietari de foxhound și crescători.

American Sloudi Association ASLA

Slourfi

URL: HTTPS: // Sloudi-International.COM /

Site-ul pe care l-am recomanda pentru ca această rasă nu-atât de populară, dar curios și fascinantă este cea a Asociației Americane Sloudi. În comparație cu sursele de informații ale altor rase mai puțin populare de pe această listă, ASLA oferă de fapt o mulțime de lucruri utile despre proprietarii Sloudi. Există articole despre sănătate, comportament, formare și multe altele. Există, de asemenea, o galerie foto, anunțuri de gunoi și o secțiune de știri privind evenimentele viitoare. Într-o lume perfectă, dorim mai multe informații legate de rasă, dar site-ul este încă una dintre cele mai bune surse de informații despre rasa online.

Foxhound Welfare UK

Engleză Foxhounds

URL: https: // foxhoundwelfareuk.Jimdo.COM /

Așa cum a fost cazul cu frații lor americani, Foxhounds englezesc au nevoie cu siguranta mai multa reprezentare online. Site-ul Web Foxhound Welfare UK este cea mai bună sursă de informații despre rasa pe care am găsit-o și este cu siguranță mai bună decât ceea ce trebuie să lucreze proprietarii americani cu Foxhound. Există o secțiune pe diferite tipuri de foxhound, informații despre rasă, informații despre salvați Foxhounds și o mulțime de link-uri utile. Designul site-ului web nu este nimic de lansat, dar cu greu ceea ce contează.

Norvegia Lundehund Asociația America, Inc.

Lundehunds norvegiene

URL: https: // nlaincc.COM /

În ciuda faptului că a fost ultima rasă pe lista AKC, rasa norvegiană Lundehund are o parte echitabilă a fanilor. Totuși, fiind o rasă nu atât de populară, cantitatea de resurse online de a alege este un pic limitat. Am ales să prezentăm Asociația Norvegiană Lundehund din American, Inc, deoarece are multe lucruri pe care ați putea căuta pe rasă. Site-ul oferă informații despre istoria interesantă a rasei, pe standardele sale de rasă și de sănătate, precum și articole de știri, informații despre asociația în sine și legăturile către alte organizații și cluburi relevante.

Mentiuni onorabile

Deoarece au existat prea multe site-uri web minunate, nu am putut fi prezentat mai sus, am crezut că lizăm mai multe mențiuni onorabile. Dacă nu vă place site-urile pentru aceste 10 rase pe care le-am menționat deja, poate că acestea vor fi mai mult pentru a vă bucura:

Clubul național Shiba din America

Shiba inu

URL: https: // Shibas.Org /

O altă sursă excelentă de informații despre câinii Shiba, site-ul National Shiba Club of America oferă toate elementele de bază - descrierea, istoria, standardul, stratul și culorile, precum și sănătatea și comportamentul. Există, de asemenea, informații suficiente despre crescătorii proeminenți și salvați pentru cei care doresc să obțină un pui Shiba. Desigur, ca orice site club, există și o mulțime de informații despre clubul în sine, dintre care unele pot fi utile chiar și pentru proprietarii de câini mai casual - evenimente viitoare, ghiduri de formare, un magazin online etc.

Akita Club of America

Akitas

URL: https: // Akitaclub.Org /

Ca o pictogramă de pop-cultură foarte populară a unei rase, câinii Akita au o mulțime de site-uri cu informații bune și utile online. Clubul Akita din America este a doua recomandare a noastră pentru rasă, deoarece nu numai că atrage ochiul cu un design frumos, dar simplu, dar oferă și o mulțime de informații utile. Există secțiuni privind standardul și descrierea rasei, asupra istoriei și sănătății, precum și asupra comportamentului și instruirii acestora. Există, de asemenea, o mulțime de link-uri către crescătorii de renume și salvează că puteți privi.

Clubul american de sânge

Bloodhounds

URL: https: // AmericanBloodhoundClub.Org /

Site-ul Clubului American Bloodhound este a doua opțiune pentru rasa de sânge. Ca un site tipic de club, are o mulțime de secțiuni dedicate clubului în sine și știrilor sale, dar există și suficiente informații despre această rasă curioasă. Există conținut în descrierea și standardul rasei, despre istoria și sănătatea sa, precum și pe formarea și vânătoarea cu sânge. Există o secțiune educațională și un conținut detaliat privind mantrailingul.

Alaskan Malamute, cel mai bun prieten al meu

Alaskan Malamutes

URL: http: // Alaskan-Malamutes-Info.COM /

Această rasă preferată a fanilor are o mulțime de site-uri utile pe care le puteți privi la informațiile legate de rasă. Al doilea pick este Alaskan Malamute, site-ul meu cel mai bun prieten pentru perspectivele sale simple și la punct și mai multe secțiuni utile. Pe acest site puteți afla toate elementele de bază despre descrierea și standardul rasei, precum și despre sănătatea și genetica, comportamentul și instruirea și o mulțime de alte fapte utile, plus o întrebare frecventă. Există, de asemenea, câteva linkuri utile către alte surse de informare și hub-uri comunitare pe care le-ați putea găsi interesante.

Clubul Whippet

Whippete

URL: https: // ThewhippetClub.COM /

Fiind o astfel de rasă drăguță cu acel adorabil de un nume, nu am putut include un al doilea site pe Whippet. Așa cum se spune în moto-ul site-ului, Clubul Whitpet este "Catering pentru toate disciplinele de lucru Whippet", dar oferă, de asemenea, o mulțime de informații legate de rasă pentru acei proprietari de casual Whippet care doresc doar să se educă singuri. Există articole despre istoria și standardul de rasă, precum și pe sănătatea sa și cum să ridicați un catelus whippet.

Clubul Dalmatian din America

Dalmații

URL: http: // Thedca.Org /

O altă icoană pop-culturală, rasa dalmată merită cu siguranță oa doua mențiune. Am decis să mergem cu Clubul Dalmatic al site-ului american pentru o cantitate imensă de informații utile care sunt pe ea. Designul site-ului nu este ceva spectaculos, dar cu greu este ceea ce este important atunci când doriți să aflați mai multe despre prietenul dvs. cu patru picioare. Pe acest site puteți găsi o tona de resurse educaționale în plus față de informațiile de bază despre istoria, sănătatea și standardul rasei.

Clubul Cairn Terrier din America

Cairn Terrier

URL: http: // Cairnterrier.Org /

Clubul Cairn Terrier al Site-ului american este o sursă excelentă pentru a descoperi ceea ce este să dețină un terrier Cairn. Ei trec peste toate cele mai importante părți de îngrijire pentru un terrier de la Cairn - cum să protejeze sănătatea lui Cairn și ce să se aștepte, care este istoria din spatele rasei și cum influențează comportamentul lor modern, care este standardul de rasă și de la care vă puteți aștepta câinii și așa mai departe. Acestea oferă, de asemenea, informații ample privind obținerea unui Cairn, fie dintr-o listă de crescători de reputați, fie de la salvați de încredere.

Italiană Greyhound Club of America

Greyhounds italian

URL: http: // italiangreyhound.Org /

Greyhounds italian sunt destul de speciale și pentru a îngriji în mod corespunzător unul, proprietarii trebuie să fie bine familiarizați cu toate particularitățile rasei. Acesta este exact ceea ce ofertele italiene de la Greyhound of America oferă site-ul web al Americii - vă ajută să răspundeți la întrebarea dacă o Greyhound italian este potrivită pentru dvs., cum să obțineți o Greyhound Italian de sănătate, fie dintr-un crescător sau dintr-o salvare, care este sănătatea acestor câini , cum să călătorești cu ei și mult mai mult.

Clubul Giant Schnauzer din America

Gigant schnauzers

URL: http: // gigantschnauzerclubofamerica.COM /

Schnauzerul gigant corespunde direct definiției unui "gigant blând", dar mai sunt multe de știut despre acești câini. Iar clubul gigant Schnauzer al site-ului web al Americii răspunde majorității acestor întrebări, trecând peste standardul și istoria rasei, sănătatea și ereditatea sa, precum și să ofere o tona de resurse suplimentare privind înțelegerea, ridicarea și instruirea acestor câini frumoși. În plus, site-ul Clubului oferă, de asemenea, asistență în găsirea de crescători de reputație sau salvări de încredere dacă sunteți în căutarea unui cățeluș de schnauzist sănătos.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever (SUA)

Nova Scotia Duck Tolling Retrievers

URL: https: // nsdtrc-SUA.Org /

Ca majoritatea de preluare, Retrieverul Nova Scotia Duck Tolling este un câine foarte social și prietenos, dar încă mai necesită un pic de know-how pentru a fi în mod corespunzător ridicat și instruit. Pe site-ul web al rasei U.S. Clubul puteți găsi majoritatea informațiilor de care aveți nevoie, de la genetica și sănătatea câinilor, prin temperamentul și istoria lor, pentru a găsi formatori profesioniști, crescători și salvați pentru a vă ajuta de-a lungul drumului. Tot ceea ce cunoaște cunoștințele se reunesc cu informații bine structurate și prezentate despre clubul în sine și despre evenimentele sale frecvente ale proprietarului câinelui, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a se implica în comunitate

200 site-uri specifice de rasă de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 200 De site-uri specifice pentru câini (2021)