Profilul francez buldog profil

Buldogul francez, cunoscut și sub numele de Franceză, este 6a Cel mai popular câine din America, conform clubului american Kennel. Acest câine minunat poate fi mic în statură, dar mare în personalitate. Cu urechile lor distincte "Bat-cum ar fi", în fața lui, și craniul asemănător lui Roach sunt destul de distinctiv în aparență. Al nostru Profilul francez Buldog Profil vă va permite să cunoașteți rasa pentru a afla dacă cineva este potrivit pentru familia ta.

Profilul francez Buldog ProfilAceastă rasă nu este la fel de obișnuită ca cea mai mare. Aceasta înseamnă că vă poate lua o mulțime de timp pentru a găsi franceza potrivită pentru familia dvs.

Există o șansă bună că nu există un crescător în zona dvs. locală, astfel încât este posibil să aveți nevoie să lucrați cu organizațiile de salvare sau să călătoriți pentru a vă găsi noul membru al familiei. Nu lăsați acest lucru să vă descurajeze. După cum veți învăța în acest profil de rasă de buldog francez, acești câini merită efortul!

Cunoscut ca unul dintre cei mai buni caini de companie, acești canini inteligenți și ușor de mers vor fi siguri că vă vor face să zâmbiți. Datorită hainei sale scurte, buldogul francez nu necesită o mulțime de îngrijire și sunt ușor de antrenat.

Poate că cel mai important lucru pe care îl veți lua de la acest profil de rasă de buldog francez este că contactul uman este o necesitate pentru această rasă. Asigurați-vă că aveți timp suficient pentru a petrece cu unul înainte de adoptarea. Îi place să fie ținute și să se prăbușească, iar majoritatea francezilor nu vor trece o șansă de a se salva în poala ta în timp ce vizionați televiziunea.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre francezi este statura lor mică. Acest lucru le face ideale pentru Proprietarii de câini care locuiesc în case mai mici, cum ar fi apartamentele, și sunt, de asemenea, tovarăși de călătorie mare. Deși sunt pline de energie, nu veți avea nevoie de mult spațiu pentru a vă distra buldogul francez. Spre deosebire de rasele mari, puteți juca un joc de remorcare cu acești câini în confortul camerei dvs. de zi. Acest profil de ras buldog francez vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă îngriji corect de franceză.

Profilul francez Buldog Profil

Bătrânii buldogi francezi

Caracteristicile principale ale buldogilor francezi

Pentru mulți oameni care doresc un câine de dragoste iubitor, ei s-au întors la buldogul francez. Pierderea ușoară a naturii și dorinței de a deveni un favorit rapid printre locuitorii orașului, vârstnici și chiar familii tinere cu copii mici acasă.

Buldogii francezi sunt câini de dimensiuni mici și sunt, de asemenea, în gama de energie medie.

Ei se bucură de plimbări scurte și o mulțime de ore de lounging pe canapea. Francezii vor petrece, de asemenea, o mulțime de timp în casă alergând și jucând cu tine pe podea. Acești câini mici mândri și încăpățânați rareori scoarță fără niciun motiv, Cu toate acestea, vă vor informa când cineva este la tine acasă și sunteți dispuși să-și apere familia cu viața lor, dacă este necesar.

Dimensiunea buldogilor francezi

Fiecare profil de rasă de buldog francez trebuie să atingă dimensiunea acestor câini. Francezii sunt cunoscuți sub numele de câini mici, deoarece măsoară de la 11-12 inci înălțime la umăr. Majoritatea vor cântări între 16-29 de lire sterline. Deși mici, acești câini au un corp puternic, muscular. Ca toate rasele, câinele de sex feminin este de obicei mai mic decât bărbații.

Durata de viață a francezilor

Majoritatea buldogilor francezi vor fi cel mai bun prieten și parteneriat pentru aproximativ 11-13 ani. Desigur, modul în care tratați câinele dvs. va avea un impact mare asupra lungimii vieții lor. Păstrarea câinelui sănătos, bine exercitat și ornamente vor adăuga ani la viața lor și ajută la păstrarea lor din veterinari.

Există multe lucruri care pot afecta speranța lor de viață; stres, Pierderea unui membru iubit al familiei, și chiar abandonarea poate scurta durata lor de viață de ani. Asigurați-vă că vă păstrați câinele fericit pentru ca el să rămână lângă tine cât mai mult posibil.

Caracteristicile fizice ale buldogilor francezi

Bulldogii francezi sunt cei mai distincți pentru urechile lor "asemănătoare BAT". Și cum ar fi strămoșii lor, buldogul englez, au și o față. Veți găsi un baston larg și un nas negru aruncat printre aceste adorabili riduri. Ochii lor sunt mici, mici și întunecate și sunt plasate chiar deasupra botului lor.

Profilul francez Buldog ProfilBuldogii francezi dau multe aspecte expresive din ochii lor, de obicei expresii de vigilență, curiozitate și interes.

Corpurile lor sunt bine proporționate cu gâturi puternice, cufere musculare complete și picioare mici. Francezii sunt abuzați și sunt considerați robust pentru dimensiunea lor mică. Au cozi scurte, dar groase.

Acest profil de rasă de buldog francez va discuta, de asemenea, haina lor netedă, elegantă și moale. Francezii vin în multe culori și combinații de culori diferite. Există 9 culori standard care sunt recunoscute de Clubul American Kennel. Unele dintre aceste culori includ; negru, brindle, fawn și alb.

Aranjamente de viață pentru francezi

Buldogii francezi sunt adaptabili la orice condiție de viață, dar trebuie să fie câini de interior. Ele nu sunt menite să fie lăsate afară pentru perioade lungi de timp și mai ales atunci când este fierbinte afară. Ei trebuie să fie în interior și de preferință într-o cameră cu aer condiționat Datorită problemelor lor de respirație în căldură.

Dacă aveți doar un spațiu mic pentru a trăi, dar doriți un câine pentru un tovarăș, un buldog francez este o opțiune perfectă. Ei pot fi mulțumiți de doar câteva plimbări scurte și unele joacă în interiorul casei. Găsiți un hol frumos și aruncați o minge pentru câinele dvs. Această cantitate mică de exercițiu este adecvată pentru un buldog francez și ei vor iubi jocul.

Dacă sunteți un sejur la domiciliu sau lucrați de la domiciliu, buldogii francezi sunt minunați. Ei vor fi mulțumiți să vă urmeze în jurul casei și când alegeți o cameră pentru a lucra, vor fi mulțumiți să se relaxeze și să doarmă de picioarele voastre. Un lucru de luat de la acest profil de rasă de buldog francez este că ei iubesc să fie aproape de oamenii lor.

LEGATE DE: Profilul de rasă labrador retriever

Dacă locuiți într-un apartament sau un complex de condo cu un francez, vecinii dvs. nu știu nici măcar că aveți un câine. Rareori coacă și de obicei doar coaja când cineva intră în casa lor. Fiind greutate redusă, liniștită și iubitoare de a socializa, vecinii voștri vor iubi probabil micul tău franceză la fel de mult ca tine.

Indiferent de ce stadiu în viața ta, poți aduce un buldog francez în casa ta. Fiind unică, având o familie tânără, mijlocul vieții sau chiar pensionați puteți aduce un buldog francez în familia dvs., atâta timp cât veți fi destul de acasă suficient pentru a-i acorda atenția pe care o cere.

Ce altceva trebuie să știți despre buldogii francezi

Buldogii francezi au o mulțime de caracteristici minunate care le fac o rasă bine rotunjită. Cu toate acestea, nu am putut scrie acest profil francez de rasă de buldog fără a menționa și unele dintre quirk-urile lor. Dacă nu vă ocupați de aceste ciudați în timp ce instruiți, ați putea ajunge cu un francez feisty care vă oferă o alergare pentru banii dvs.

Majoritatea buldogilor francezi sunt jucăuși, inteligenți, activi, inteligenți și adaptabili. Dar ei sunt cunoscuți că au o dungă încăpățânată. Dacă ei primesc ceva în mintea lor, ei vor săpat în tocuri și se vor lipi de armele lor, dacă nu le puteți atrage altfel. Acest lucru se poate face, de obicei, cu ușurință cu un anumit tip de hrană sau un câine tratat.

Fiind foarte alimente motivate este o caracteristică a multor rase și nu este un lucru rău. Deși poate să vă încurajeze FIDO să miște la gunoi sau să fure alimentele atunci când o pot găsi, poate fi, de asemenea, un avantaj imens în timp ce instruiți. Bulldogii francezi Răspundeți foarte bine pentru a trata formarea, și odată ce le-ați antrenat, începeți să le încurcați și să lucrați la formarea împotriva afecțiunii.

Natura socială a acestei rase poate provoca, de asemenea, unele probleme dacă nu sunt instruite corespunzător. Ca majoritatea câinilor de familie, buldogul francez vrea să fie în jurul oamenilor. Atâta timp cât sunt socializați în mod corespunzător atunci când sunt un cățeluș, se vor bucura de a fi în jurul altor oameni, animale de companie și copii mici. Doar asigurați-vă că francezul dvs. învață că nu poate să-i eticheteze împreună cu toată lumea care umblă de casa ta sau să sară pe copii mici care pot veni pentru o vizită.

Profilul francez Buldog Profil

Cele mai cunoscute fapte buldog franceze

Buldogii francezi sunt meniți să fie câini de corp interior. Cu boturile lor scurte, pot avea probleme de respirație, astfel încât acestea să facă cel mai bine atunci când sunt păstrate calm și în condiții răcoroase (nu rece). NU FACE Lăsați câinele într-o mașină sau în afara timpului fierbinte pentru orice perioadă de timp. Căldura poate sufoca orice câine, dar s-ar putea întâmpla mult mai rapid cu un buldog francez.

Din păcate, cu fața lor drăguță în față, poate provoca unele probleme de respirație. Acesta este motivul principal pentru care francezii sunt atât de susceptibili la căldură. Această față ascunsă duce și la alte ciudate, cum ar fi excesul de drooling, sforăit și chiar snorting. Ar putea duce, de asemenea, la flatulență excesivă, ceea ce va fi mai rău uneori. Alimente adecvate și Păstrarea în jos a cantității de "junk" sau tratamente va ajuta sistemul lor digestiv.

Acești câini mici, musculați au fost odată angajați pe deplin în păstrarea camenilor proprietarului lor gratuit. Ei vor fi trimiși în pivnițe și în câmpurile înconjurătoare pentru a sniff șobolanii și pentru a le ucide. Care a păstrat siguranța alimentară în siguranță.

Istoria buldogului francez

Ce ar fi un profil francez de ras buldog Fii fără o mică lecție de istorie? Ca numele lor implică, buldogii francezi sunt o rasă off-rază de buldogi. Se crede că provin din versiunile de jucărie ale buldogilor englezi, când producătorii de dantelă au călătorit din Anglia în Franța pentru muncă.

Ei au înflorit și au crescut în rânduri pentru a fi cele 6a Cel mai popular câine din America.

Doamnelor de înaltă societate au fost luate atât de luate cu ei că au fost păstrate și apoi crescute cu propriile lor rase franceze. Aici au venit urechile "Bat-like". A existat o mare dezbatere pe care au fost preferate urechi - urechile rotunjite ale buldogului sau ale celor unice BAT-uri care sunt acum marca comercială a buldogului francez. Desigur, puteți vedea care au fost aleși.

La sfârșitul anilor 1860, după ce a fost crescută cu unele rase franceze, au fost numiți "Boule-Dog Francais."Numele lor a fost mai târziu schimbat în buldogul francez, deoarece englezii nu erau dornici să-i cheme pe câini de un nume francez. Atât de mulți americani au luat-o pe acești câini mici, în timp ce vizitează Franța că le-au adus acasă în America.

LEGATE DE: Top 10 rase de câine drăguțe pe care nu le puteți rezista

În 1898, buldogii francezi au primit o introducere luxoasă în societatea de înaltă clasă, când li sa dat un spectacol de specialitate în sala de bal a lui Waldorf-Astoria din NYC. Acesta a fost primul spectacol care a fost dat într-o astfel de locație de prestigiu. A fost acordată atât de multă acoperire de presă încât buldogii francezi au fost acceptați oficial în rândurile Clubului American Kennel.

Până în 1913, Clubul Kennel Westminister a fost copleșit de cel puțin 100 de intrări ale buldogilor francezi în competiția lor.

Profilul francez Buldog Profil

Personalitatea și temperamentul buldogului francez

Buldogii francezi au personalități mari și trebuie să fie instruiți la o vârstă fragedă. Un lucru imortant de a învăța din acest profil de rasă a buldogului francez este că francezul tău trebuie să știe cine este alfa (Maestru) în casa ta. Odată ce învață acest lucru, ar trebui să aveți un timp mai ușor și să aveți un partener mare de partea voastră. Veți găsi că odată ce stăpânirea dvs. este asigurată de francezul dvs. va fi dornic să vă mulțumească și fericiți să vă primiți atenția.

Cu temperamentul lor chiar, veți vedea că rar se supără și preferă să-și petreacă timpul să se joace sau să se relaxeze. Cu natura lor ușoară, sunt, de asemenea, bine echipate pentru a face față copiilor mici și cu anticul lor. Bulldogii francezi sunt bine-cunoscut ca unul dintre cei mai buni caini de familie.

Sănătatea generală a Bulldogului francez și afecțiunile comune

Ca toate rasele, Buldogii francezi au probleme genetice care sunt comune printre rasă. Deși nu ne place să vorbim despre ele, ar fi iresponsabil să nu le menționăm în profilul nostru francez de rambursare a buldogului. Pentru a vă ușura mintea Asigurați-vă că găsiți un crescător de reputație care are stocul de reproducere și cățelușele bine îngrijite și verificate pentru orice preocupări medicale.

Probleme de respirație

Cu botul scurt, buldogii în ansamblu, au probleme de respirație în comparație cu rasele lungi. Datorită respirației problemelor, au probleme cu întinderi lungi de exerciții fizice, căldură și stres extrem. Tot ceea ce îi face pantalon greu sau se simte neliniștit, îi va face să aibă probleme de a obține suficient aer în sistemul lor.

Aceasta este o problemă uriașă și poate provoca probleme extreme dacă câinele dvs. nu este îngrijorat în mod corespunzător.

Dacă găsiți câinele dvs. Spitând spumă, consultați medicul veterinar. El poate avea nări ciudate sau un palat moale alungit - ambele probleme comune în rasele snub-nas. Unele intervenții chirurgicale pot corecta acest lucru și dau câinelui dvs. o viață sănătoasă.

Probleme osoase

La fel ca mulți câini, buldogul francez poate avea o problemă numită Displazie de șold, Acest lucru se întâmplă atunci când femurul nu se potrivește corect în soclul pelvian din articulația șoldului. Uzura constantă a articulațiilor poate aduce artrită timpurie. Dacă adoptați un francez, l-ați verificat de către un veterinar sau obțineți un certificat de la crescător că această verificare a fost făcută.

Buldogii francezi fac parte din rasele DWARF (denumite de obicei rase de jucărie). Este posibil să găsiți că acești câini au vertebre anormale sau, eventual, degenerarea prematură a discurilor intervertebrale. Hemivertebrae, malformarea uneia sau mai multor vertebre, este comun în buldogii francezi. De multe ori vertebrele vor deveni formate în formă de pene.

Această boală poate provoca nici o problemă sau poate pune prea multă presiune asupra măduvei spinării și poate duce la durere, slăbiciune și, eventual, chiar paralizie. Acest lucru nu necesită, de obicei, niciun tratament, cu excepția cazului în care există o presiune asupra măduvei spinării. Dacă este cazul, lăsându-l singur, va provoca mai multe daune câinelui dvs.

Luxarea patellară merită, de asemenea, o mențiune în acest profil de rasă de buldog francez, deoarece este foarte comun la câinii mici. Acest lucru este cauzat când trei părți separate, femurul, patella (capacul genunchiului) și tibia nu se aliniază în mod corespunzător și alunecă din loc. Acest lucru poate face ca câinele dvs. să-i dai o strâmtoare anormală atunci când mergeți sau alergați. Veterinarul dvs. ar trebui să fie capabil să detecteze acest lucru la naștere, dar este posibil să nu devină o problemă până la mai târziu când provoacă artrita inițială a debutului. Puteți observa acest lucru la câțiva câini care au un aspect legat. Cazurile severe pot necesita o intervenție chirurgicală pentru ao corecta.

Boala discului intervertebral, De asemenea, este cunoscut sub numele de IVDD, apare Când un disc se rupe în coloana vertebrală sau herniți și împinge pe măduva spinării. Cu măduva spinării fiind perturbată, poate provoca probleme legate de transmisiile prin sistemul nervos. Cauza acestora poate fi aleatorie, cauzată de traumă în spate, vârsta sau doar de la un joltă la coloana vertebrală a câinelui dintr-un simplu act de sărituri de pe o canapea.

Acest lucru va fi foarte dureros și poate duce la slăbiciune sau chiar la paralizie permanentă. Asigurați-vă că luați câinele direct la un veterinar. Ele pot administra un medicament antiinflamator nesteroidian, cunoscut sub numele de AINS. NU dați medicamente care sunt destinate consumului uman. Ele pot fi otrăvitoare pentru animale.

LEGATE DE: Revizuire - Breastică fără wiggless pentru câini

În unele situații, câinele poate necesita o intervenție chirurgicală. De asemenea, puteți întreba VET despre alte metode de reabilitare. Cu toate acestea, cheia este de a obține câinele dvs. la veterinar imediat. Aceasta poate fi diferența dintre el fiind capabilă să meargă din nou sau nu.

Alte afecțiuni comune pentru buldogii francezi

Profilul francez Buldog ProfilObezitatea poate fi o problemă comună în orice câine. De aceea este important să vorbim despre profilul de rasă franceză Bulldog. Obezitatea caninei este o epidemie care poate fi controlată. Cu hrană și exercițiu propriu, ar putea fi o problemă.

Dacă buldogul dvs. francez devine obez, acesta poate face ca respirația lui să fie mai greu și să-și scurteze viața. Acest lucru va pune prea multă presiune asupra plămânilor și va face ca respirația sa deja dificilă să fie chiar mai greu. Dacă câinele dvs., indiferent de rasa, este supraponderal, trebuie să vorbiți imediat cu medicul veterinar și să-l faceți pe un plan de gestionare a greutății.

Cataracta sunt comune în această rasă atunci când îmbătrânesc. Hrănirea adecvată poate ajuta la sănătatea lor generală și, de asemenea, ajută la sănătatea ochilor. Mulți câini sunt și pot deveni alergici la multe lucruri diferite. Păstrați un ochi pentru modul în care câinele dvs. reacționează la alimente noi, tratează, produse pe care le utilizați cu el și cu mediul său.

Există anumite teste pe care ar fi trebuit să le faceți la câinele dvs. înainte de a le adopta; Obțineți șoldurile, coloana vertebrală, genunchii și ochii verificați pentru orice semne de boală sau boli.

O mulțime de alergii canine pot fi prevenite doar prin eliminarea acestora din dieta sau îngrijirea câinelui. Din păcate, alergenele de mediu pot fi mai greu de evitat. Dacă descoperiți că câinele dvs. este grav incapabil datorită alergiilor sale, vorbiți cu veterinarul dvs. despre ce opțiuni trebuie să ajutați să atenuați aceste probleme.

Boala lui von Willebrand este o tulburare de sânge pe care câini și oameni o pot avea. Va provoca probleme cu procesul de coagulare a sângelui. Simptomele pe care le puteți recunoaște pentru boală includ:

  • sângerări nazale
  • sângerare în gură
  • Sângerări bruște de la vagin
  • sânge în urină sau scaun

Pentru femele, puteți vedea, de asemenea, sângerări prelungite în timpul ciclului de căldură sau după ce ați avut pui. De obicei, va deveni evident la câinii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani. Din păcate, la data publicării acestui profil de rasă franceză buldog, nu există nici un remediu pentru această boală. Din fericire, poate fi gestionată cu tratamente care pot include având rănile pentru animalele de companie cusute sau cauterizate. Asigurați-vă că VET dvs. este conștient de starea câinelui dvs. înainte de a trece la orice intervenție chirurgicală, astfel încât să se poată face măsuri de precauție.

Cleft palate sunt comune în puii și mulți pot fi fixați cu intervenția chirurgicală. Din păcate, mulți pui născuți cu un palat cleft sunt puse în jos de către ameliorator. Galatele cleft pot fi, de asemenea, cauzate din cauza rănilor la câinii mai în vârstă. Ele sunt cauzate de fante care formează în acoperișul gurii, între palatul tare și moale. Palatul cleft poate separa cavitățile nazale și orale. În unele cazuri, veți vedea, de asemenea, o buza cleft. Singura vindecare pentru un palat cleft este o intervenție chirurgicală, dar va trebui să discutați cu veterinarul dvs. despre opțiunile dvs.

Profilul francez Buldog Profil

Cum să mireze un buldog francez

Un profil de rasă franceză Bulldog nu ar fi completat Fără o discuție despre îngrijire. Indiferent de tipul de câine pe care îl alegeți să adoptați, el va avea nevoie de o anumită sumă de îngrijire. Unii mai mult decât alții, desigur, dar chiar și o mică rasă cu blană scurtă, ca un francez, va avea nevoie de ceva de muncă.

Acești câini au o haină scurtă elegantă. Cu periaj săptămânal, Veți păstra scăderea minimă și să-și păstreze straturile strălucitoare și curate. Veți dori să oferiți unei băi franceze frecvente pentru a-și păstra pielea cu privire la orice abraziune. Nu este nevoie să se rade sau să-și reducă hainele; O periaj frumos este tot ceea ce este necesar și câinele dvs. va iubi atenția pe care o dați.

Urechi

Cu urechile lor verticale "Bat-cum ar fi", buldogul francez va necesita o întreținere foarte mică. Încă o dată, va trebui să verificați interiorul urechilor lor. Utilizați o cârpă umedă caldă pentru a șterge în interiorul clapetei urechii. Puteți utiliza un tampon de bumbac pentru a elimina orice cantitate de ceară construită - asigurați-vă că rămâneți departe de interiorul canalului urechii sau puteți provoca mai multe probleme decât încercați să preveniți. Menținerea cantității de ceară de acumulare în urechi, veți ajuta la prevenirea infecțiilor urechii.

Articol conex: Homemade câine Ear Cleaner: cele mai bune idei din jurul Internetului

Nails

Profilul francez Buldog ProfilActivitățile buldogului dvs. francez nu vor fi suficiente pentru a-și purta în mod natural unghiile. Veți dori să vă asigurați că vă tăiați frecvent sau șlefuiți-vă unghiile pentru a preveni orice probleme cauzate atunci când sunt prea lungi. Astfel de probleme pot include; emite unghiile de mers pe jos, crăpate sau sparte și cu unghiile sale prinse și rupte (care pot fi foarte dureroase și necesită o excursie la veterinar). Ținându-i unghiile scurte, îl vor face mai fericiți, și pentru că vă faceți mai puține zgârieturi în timp ce vă jucați cu câinele dvs.

Dinți

În acest profil francez de rambursare a buldogului am vorbit foarte mult despre efectele de a avea un bot scurt. Problemele dentare sunt o altă problemă decât poate duce la câini răniți.0 Cu rase precum buldogul francez, este și mai important să le ajutați cu îngrijirea lor orală. Veți dori să Frecvent periați dinții câinelui. Păstrarea lor curată și fără placă vă vor ajuta câinele să-și păstreze dinții mai mult și să aibă o sănătate orală mai bună.

Profilul francez Buldog Profil

Cum să antrenezi un buldog francez

Formarea și exercițiul sunt destul de frecvent același lucru pentru această rasă. Un lucru pe care îl veți învăța în acest profil de rasă a buldogului francez este că pot fi foarte încăpățânați și săpați în tocuri, dar odată sparte de acest lucru (și ei învață că sunteți stăpân și alfa), atunci vă vor urma pentru totdeauna. Dacă puteți învăța să utilizați personalitatea franciei în avantajul dvs. în timp ce instruiți, faceți-o.

Cheia pentru a-ți instrui buldogul francez este să ai răbdare cu ei și poate câteva tratamente în buzunar.

Cutia de antrenament poate fi o experiență bună și distractivă Pentru câinele dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți rapid câinele dvs., deoarece nu va dori să facă o mizerie în spațiul personal al canisei sale. Configurați cutia pentru câinele dvs., astfel încât havenul său sigur - micul său acasă sau Den care este doar pentru el. S-ar putea să găsiți că dacă vrea un timp liniștit, că va merge și se odihnește acolo. În timpul anotimpurilor fierbinți, poate fi util să puneți niște plăcuțe de răcire în cutia câinelui dvs. cu el pentru a-l menține răcitor și pentru a-și îmbunătăți respirația.

Buldogii francezi necesită cantități mici de exerciții, care este un motiv pentru care sunt perfecți pentru locuitorii orașului sau cei care locuiesc în apartamente. Câteva sesiuni de 15 minute sau sesiuni de antrenament în fiecare zi este suficient de suficient pentru a păstra un buldog francez și sănătos, atâta timp cât nu îl depășiți.

Având un timp de joc pe podea va fi, de asemenea, binevenit. Găsiți câteva jocuri distractive pe care le puteți juca în interior casa, și poate chiar implica copiii cu ea. Păstrarea unei afaceri familiale va merge mult spre a face familia un pachet în ochiul câinelui vostru. Munca nasului este un excelent exercitiu de antrenament care nu numaia nu numai ca si corpul tau, dar arde si energia mentala. Pupul tău va fi urcat!

LEGATE DE: Îmbogățirea vieții câinelui cu munca nasului

După cum sa menționat anterior în acest profil de rasă francez, francezii se luptă în căldură. În timpul lunilor mai calde, asigurați-vă că vă păstrați jocul în umbră sau în timpul părților răcoroase ale zilei. De asemenea, limitați timpul de joc pe care îl jucați. Dacă câinele dvs. este prea supra-exercitat în temperaturile calde, acesta poate afecta respirația lor prea rău. Dacă este prea cald în afara, vă puteți bucura întotdeauna de un timp distractiv de joc în interiorul în care este cu aer condiționat.

Profilul francez Buldog Profil

Ce să hrănească buldogii francezi

Deoarece buldogii francezi sunt o rasă mică ei nu necesită multe alimente. Acest profil de rasă franceză Bulldog nu vă poate spune în mod specific cum să vă hrăniți animalul de companie, deoarece fiecare câine este diferit. Câinele dvs. are propriile sale nevoi nutriționale specifice și este mai bine să contactați medicul veterinar dacă vă întrebați cât de mult să-l hrăniți în fiecare dintre etapele sale de dezvoltare.

Veți dori să vă împărțiți mâncarea peste cel puțin două mese pe zi. Cu cele mai multe alimente pentru câini, un câine adult va avea nevoie doar între 1-1.5 cesti de alimente pe zi. Folosirea alimentelor de calitate superioară va contribui la limitarea cantității va trebui să le dați. Mulți producători vor avea alimente specifice pentru diferite rase de dimensiuni, deci asigurați-vă că obțineți un aliment care este fie destinat buldogilor, fie pentru rase mici.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii francezi

Alegerea celor mai bune alimente pentru buldogurile franceze este vitală dacă doriți să asigurați niveluri adecvate de energie, o sănătate adecvată, o creștere și să satisfaceți aceste nevoi specifice de rasă. Concentrarea nu numai pe alimente de câine franceze de bună calitate, cu ingrediente sănătoase, dar și pe ceea ce cere câinele dvs. specific în ceea ce privește energia și proteina ar trebui să fie principalul accent al fiecărui proprietar cu un francez.

Aici sunt alegeri rapide pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii francezi:

  1. Gustul alimentelor de câine uscate sălbatice, Hi Prairie Canine Formula
  2. Royal Canin Breed Health Nutrition Franceză Bulldog Adult Dog Dog Alimente
  3. De la four stele de cereale free dog dog hrană, joc reteta de păsări
  4. Bunica Lucy`s Freeze-Free-Free Free PET Food: Artisan Chicken
  5. Balanța naturală L.I.D. Limited Ingredient Diets Cartofe & Duck Formula

Puteți găsi mai multe informații despre general Cele mai bune mărci de mâncare câine în această recenzie.

Îngrijirea buldogilor francezi

Petrecând o mulțime de timp cu francezul tău este o necesitate și, eventual, cel mai important bit de informații din acest profil de rasă franceză buldog. Acești câini sunt extrem de sociali și vor dori să fie cu tine și cu familia ta tot timpul. Asta nu trebuie să spună că nu pot fi lăsați singuri câteodată, dar va trebui să vă asigurați că aveți destul timp să petreceți cu câinele dvs. dacă doriți să adoptați această rasă.

Cum sunt buldogii francezi cu copii?

Dacă nu ați luat deja acest lucru în profilul nostru de rambursare a buldogului francez, acești câini sunt minunați pentru familii tinere cu copii mici. Cu o cantitate imensă de răbdare și natura lor relaxată, sunt De obicei, gata să ia anticul zilei de zi a copiilor În casa lor - luând toată "dragostea" că copiii vor fi despărțiți. Pentru o rasă mică, buldogii francezi sunt destul de accidentați, ceea ce este un lucru bun dacă vor cheltui o mulțime de timp în jurul copiilor.

Ei sunt, de asemenea, suficient de mici încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la bowling peste copiii tăi în timp ce se învârte în jurul casei. Ca și în cazul oricărui animal, veți dori să supravegheați momentul în care copiii dvs. se joacă cu buldogul francez. Predarea atât a copiilor, cât și câinele cum să jucați în mod corespunzător împreună este o necesitate..

Unde să adoptați un buldog francez?

Probabil că nu ați crezut că un profil de rasă francez Bulldog ar include informații despre adoptarea animalelor de companie, dar această parte este foarte importantă. Există trei moduri diferite de a achiziționa noul dvs. buldog francez. Puteți trece printr-un crescător, un adăpost de adopție sau prin cluburi de buldog francez.

Buldogii francezi sunt o rasă mai rapidă, deci veți fi de obicei pus pe o listă de așteptare pentru un nou catelus. Nu fi surprins când se întâmplă acest lucru. Căutând un crescător de reputație ar trebui să fie de preocupările dvs. cele mai înalte atunci când decideți să cumpărați noul dvs. catelus. Căutați pe cineva care este interesat de tine și de familia ta și cum trăiești. Veți dori un crescător care este interesat de bunăstarea puiilor lor și unde vor fi plasați.

Profilul francez Buldog ProfilLEGATE DE: Să vorbim - reproducerea câinilor responsabili

Crediții de reputație se vor asigura, de asemenea, că adulții sunt bine îngrijiți, că puii sunt bine socializați și că așternutul se află într-o zonă curată și sigură. Creditorul dvs. ar trebui să fie deschis și cinstit cu privire la diferitele boli care sunt genetice în buldogii francezi și ar trebui să aibă mai multe teste diferite făcute pe puii înainte de a le obține.

De asemenea, acestea ar trebui să fie înregistrate la Fundația ortopedică pentru animale (De la); Aceste teste includ displazia de șold, displazia cotului, hipotiroidismul și boala von Willebrand. Puii ar trebui, de asemenea, să fie testați pentru trombofilie cu Universitatea Auburn și au ochii lor testați prin Fundația Canine Eye Registry.

Din păcate, din mai multe motive diferite, buldogii francezi nu pot rămâne întotdeauna în casa lor. Acest lucru nu înseamnă că sunt câini răi sau chiar că există o problemă cu câinele. Unii ar fi putut intra în adăpost din cauza unei descompuneri în casă sau a trecerii unui iubit. Sau poate că proprietarul anterior nu a citit un profil de rasă de buldog francez și nu au fost pregătiți să aibă grijă de animalul de companie. Mulți dintre acești câini sunt minunați și au nevoie doar de o nouă casă pentru totdeauna. Și să ne confruntăm cu ea, puteți sări peste scena catelului făcând asta.

Există multe site-uri minunate care vă pot ajuta să găsiți și noul dvs. partener și, bineînțeles, ar trebui să încercați să aflați cât mai multe informații cum puteți despre acești câini înainte de adoptare. Acest profil de rasă din Bulldog Franceză vă va ajuta să aflați despre rasa în general, dar trebuie să vorbiți cu lucrătorii de la adăpostul sau organizațiile de salvare despre câinele specific pe care îl căutați să adoptați.

Fiecare câine este diferit, și trebuie să fiți sigur că câinele pe care îl selectați se va potrivi bine cu familia. Adoptarea unui câine mai în vârstă este de asemenea mare deoarece va fi mult mai ușor de văzut dacă există probleme de sănătate la un câine adult. Hip displazia și alte implicite genetice vor fi mult mai proeminente într-un câine mai în vârstă.

Unele site-uri pentru a verifica includ:

Ce să căutați atunci când adoptați un buldog francez

Țineți cont de toate informațiile din acest profil de rasă franceză Bulldog. Dacă sunteți sigur că această rasă este potrivită pentru familia dvs., este timpul să începeți să căutați francezii potriviți pentru dvs. Când vă achiziționați noul cățeluș pe care doriți să-l în primul rând, să rămâneți în primul rând de la Mills Puppy. Evitați orice loc care este doar în el pentru bani și nu are grijă de bunăstarea câinilor sau unde vor fi plasate. Alte semne de mori de catelus sunt modul în care câinii sunt adăpostiți și câte gunoi sunt în mișcare în orice moment dat.

Semnele sigure ale greșelilor sunt atunci când nu există documente disponibile pentru noul dvs. câine (dacă nu obțineți un câine de adăpost în anumite situații). Toate noi puii ar trebui să aibă fotografiile lor și să fie testate de veterinari și profesioniști înainte de a putea fi vândute. Puii nu ar trebui să fie luați niciodată de mamele lor înainte de a ajunge la vârsta de 8 săptămâni. Ei au nevoie de acest timp pentru a învăța abilități de socializare adecvate și, de asemenea, au timp pentru toate controalele lor.

Întrebări de întrebat la adoptarea unui buldog francez

Orice întrebări pe care doriți să le cereți unui crescător poate fi, de asemenea, adresată la adăposturi și organizații de salvare. Unele întrebări importante includ:

  • Cum este câinele în jurul altor animale?
  • Cum răspunde câinelui oamenilor care vin în adăpost?
  • Cum este câinele în jurul copiilor, mai ales dacă aveți o familie tânără?
  • Cum se comportă câinele în general?
  • Câinele este deja instruit?
  • Are câinele a mușcat vreodată sau a fost agresiv față de oameni sau alte animale?

Asigurați-vă că știți și înțelegeți drepturile dvs. atunci când adoptați un cățeluș sau câine. Există drepturi pe ambele părți - vânzătorul și cumpărătorul - asigurați-vă că vă faceți cercetările pe crescător și păstrați un ochi pentru oricare dintre aceste steaguri roșii.

Citirea acestui profil de rasă de buldog francez este minunat, dar câinele dvs. va avea nevoie de îngrijire medicală imediat. Duceți-l la un veterinar cât mai curând posibil după ce îl veți face posibil pentru a avea o verificare completă. Aceasta este de a căuta orice probleme care pot fi văzute. VET-ul dvs. vă poate ajuta cu un plan preventiv pentru a vă menține noul câine sănătos și trăind o viață lungă și fericită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul francez buldog profil