Cele mai bune rase de câine pentru studenți

Cele mai bune rase de câine pentru studenți

Este foarte ușor să vă atașați de prietenii tăi blană la domiciliu, deoarece în curând devin o parte importantă a vieții noastre de zi cu zi. Ce este o zi fără ei, dreapta? Revenind acasă după o zi lungă de clasă ar putea fi cu adevărat stresantă; Dar pentru majoritatea iubitorii de animale din SUA, având un prieten blană de partea noastră este tot ce este nevoie pentru a șterge stresul zilei.

Câini pentru studenți

În timp ce colegiul dvs. ar putea chiar să vă permită să păstrați un animal de companie în camera casei dvs., trebuie să vă îngrijorați de ce rasă ar fi cea mai ușoară pentru tine să ai grijă de. Din moment ce sunteți student colegiu, șansele sunt că nu aveți prea mult timp sau bani pentru un angajament serios de a deține un câine. Dar dacă simțiți că aveți timp și bugetul Adoptați unul, Nu există absolut niciun motiv pentru care nu ar trebui să nu!

Înainte de a trece la procesul de adopție, trebuie să aflați mai întâi despre rase. Dacă vă întrebați de ce, avem deja răspunsul dvs .: Există multe rase de câine care necesită o mulțime de timp, atenție și sunt considerate întreținere ridicată, în timp ce unii se vor potrivi în stilul de viață aglomerat de colegiu. Vedeți diferența. Deoarece câinele dvs. va afecta foarte mult stilul dvs. de viață, personalitatea și interesele, este important să alegeți rasa potrivită pentru dvs.

Iată câțiva dintre cei mai răi câini pentru studenții de colegiu, așteptând cu nerăbdare să fie prietenul tău:

Cavalier King Charles Spaniel

Această rasă dulce, jucăușă și blândă nu vă va lăsa niciodată singură din cauza personalității lor dependente. Dacă sunteți tipul de copil de colegiu care iubește să se întoarcă acasă în minutul dvs. se termină, acesta ar fi prietenul tău de blană ideal. De fapt, ei fac cel mai bine atunci când cineva este cu ei acasă.

Cand vine vorba de Cavaliers, ele sunt moi, ambele în interior. La fel de blană ca ei, ei au o personalitate și mai moale, astfel încât strigând la ei ar putea avea ca rezultat sulks frecvente sau ascunse. Chiar dacă ar putea lăca la străini la ușă, au o personalitate prietenoasă și vor face cu siguranță prietenii tăi și ei! Luați-le pentru o plimbare cu suficiente oportunități de a le permite să facă afacerea lor în aer liber și nu vă vor lăsa niciodată acasă.

Cavalier King Charles Spaniel pentru studenți

Black & Tan Coonhound

Dacă vă simțiți vreodată paranoici de a trăi singuri, acesta este câinele perfect pentru dvs. Având o coaonhound la apartamentul dvs., nu trebuie să vă faceți griji că ați făcut-o în jurul casei dvs., pe măsură ce coonhound-ul îi va lăuda imediat. Coonhounds sunt foarte protective asupra proprietarilor lor în mod natural.

Coonhounds dragoste fiind leneș! Cu toate acestea, ei tind să pună în greutate foarte ușor pentru care au nevoie de exerciții adecvate Păstrați-le sănătoși. Nu uitați să le luați pentru joguri împreună cu dvs., nu doar pentru a le păstra în formă, dar, de asemenea, să-și distrugă energia, astfel încât acestea să fie mai ușor de gestionat.

Black & Tan Coonhound pentru studenți

Papillon

Papilonii au propria îndrăzneală. Ele sunt extrem de energice și prietenoase față de toată lumea, pornind de la proprietarii lor la alți câini, precum și străini. Deci, dacă vă place să aveți prieteni la locul dvs., Papillions sunt ceea ce ați căutat!

Papillonii fac de asemenea Câini de apartamente grozave, mai ales dacă aveți un apartament studio. Puteți aduce întotdeauna jucăriile la domiciliu și puteți aranja activități fizice pentru a vă menține prietenii de blană ocupați și distrați. Sunt doar 10 kilograme și necesită un spațiu foarte mic pentru a juca. Deși papillonii sunt foarte blande, au vărsat la un nivel moderat dacă le puteți spăla în mod regulat. Acest mic pachet de bucurie se va strânge cu dvs. în timp ce vă place să citiți cartea dvs. sau să vă urmăriți seriile preferate.

Papillon pentru studenți

pechinez

Mulți studenți și copii tind să evite această rasă din cauza modului în care snobby s-ar putea obține. Dar hei! Pekingese face câini foarte buni pentru studenții pentru studenți pentru că au energie slaba Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obținerea lor în mod regulat. Și, cel mai important, nu sunt yappy, astfel încât să puteți fi siguri că nu veți primi multe plângeri de zgomot de la vecinii dvs. Această rasă de câine este excelentă ca lapdogs și ca tovarășii loiali.

De asemenea, amintiți-vă că sunt câini de interior și, prin urmare, nu sunt menite să fie ținute în afara orelor lungi, deoarece pot dezvolta probleme de respirație datorită fețelor lor plane. Căldura sau frigul îi face dificilă reglementarea respirației lor.

Pekingese pentru studenți

Bulldog englez

Dacă ne întrebați, există o singură diferență între un buldog englez și un student colegiu, iar acesta este unul este un câine și altul este un om. Și vă vom spune de ce. Tot ce fac este să mănânce și să doarmă toată ziua, și ca student colegiu, suntem siguri că este ceea ce vă place să faceți, de asemenea! Ei nu-i plac exercitarea, nu? Ne îndoim că! Dacă aveți o altă nord să se retragă, nu vă simțiți presați să le scoateți. Ele sunt complet cool, deoarece iubesc să rămână în interior! În plus, nu trebuie să fie periat în fiecare zi, așa că du-te mai leneș toată ziua împreună. Acestea sunt motivele pentru care tu și buldogul tău englez va deveni instantaneu bffs!

Română Bulldog pentru studenți

Bolognese

Nu, nu este spaghetele Bolognese pe care le comandați la restaurant, ar putea fi următorul prieten drăguț cu blândețe. De fapt, știați că Bolognese se spune că este cele mai bune dintre toate rasele? Rasa Bolognese este o întreținere foarte scăzută, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la petrecerea multor bani pentru vizitele VET sau alte probleme de doggy comune. Acest lucru nu înseamnă că nu va trebui niciodată să le duceți la veterinar, dar numărul de ori va fi mai puțin și mai departe între ele. Câinele este cel mai bine descris ca o minge de blană cu două puncte negre pentru ochi și un punct negru pentru un nas pe un corp alb pur aka adorabil.

Bolognese pentru studenți

Deci, oameni, cunoaștem UPS-urile și coborâșurile vieții colegiului și știm, de asemenea, cât de mult doriți să dețineți un câine de companie. Continuați cu decizia de a deține unul, alegeți cu înțelepciune cele mai bune rase potrivite pentru stilul dvs. de viață și cel mai important, bugetul dvs. Câinii sunt cei mai răi și mai prietenoși creaturi de pe planetă. Iubiți-i și vor fi loiali pentru tine. Ele sunt, de asemenea, mici ființe inteligente pe care le puteți anima vreodată, așa că tratați-le în consecință. Deci, ești gata să ai un câine? Spuneți-ne care dintre ele este rasa dvs. preferată de câine în secțiunea de comentarii de mai jos.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Haroane de câine
Câine de ridicare a câinilor
Puppy Harness
Coliere de câine
Colari de câine din piele
Câine conduse de câini
Rucsacuri pentru câini
Cadouri pentru iubitorii de câini
Cutii de abonament pentru câini
Crăciun cadouri pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de câine pentru studenți