6 Motive bune pentru a nu obține un câine

Motive bune pentru a nu obține un câine

Pe un site ca acesta, Probabil că vă așteptați să citiți articole despre cât de minunat este să aveți un câine și cum toată lumea are nevoie un câine în familia lor. Cu toate că sigur facem dragoste câini, și credem că sunt un mare plus față de familia ta, există, de asemenea, câteva motive bune pentru a nu obține un câine.

Majoritatea oamenilor iubesc câinii, mai ales. Pe măsură ce îmbătrânim și ne gândim că vom ieși din casa părintelui nostru, mulți dintre noi ne gândim la adoptarea unui câine pentru a ne păstra compania americană. Sau poate că aveți o familie proprie, sunteți pe punctul de a vă retrage sau ați pierdut recent un animal de companie și doriți să găsiți un alt însoțitor. Oricare ar fi motivul, uneori pare doar un moment bun pentru a obține un câine.

Uneori, chiar dacă ne iubim câinii și doresc să aibă unul dintre noi, există circumstanțe care fac doar greu pentru a oferi un câine modul în care el merită. Dacă vă întrebați dacă este acum într-adevăr momentul potrivit pentru a obține un câine, aici sunt 6 motive bune pentru a nu obține un câine.

LEGATE DE: Cum să-i convingeți pe părinți să obțină un câine

6 motive bune pentru a nu obține un câine

Motive bune pentru a nu obține un câine

1. Nu ești o persoană de câine

Luați un minut și întrebați-vă: "Îmi plac cu adevărat câinii? Îmi plac foarte mult animalele în general?"Unii oameni nu-i plac doar câinii - și Asta e ok! Nu trebuie să-l vigoare, și este mai rău dacă adoptați un câine și decide ca fiind un proprietar de câine nu este pentru tine.

Fi cinstit cu tine însuți și fii cinstit cu oamenii dacă te critică pentru că nu-i plăcești câini. Este viața ta - nu trebuie să faci ceea ce crede toată lumea.

LEGATE DE: Cum să depășiți frica de câini - cynofobia la adulți și copii

2. Ești doar singură

Crede-mă, înțeleg. Am primit primii doi câini la scurt timp după ce am ieșit din casa mea (cu voce tare, aglomerată, activă), pentru că nu am putut să mă ocup de tăcere. Apoi, realitate a intrat și mi-am dat seama că am fost responsabil pentru două creaturi vii deasupra plății chiriei, mergând la școală cu normă întreagă, și cumva încă mai are o viață socială.

Cu siguranță a vindecat singurătatea, dar a pus stres necuvenit asupra mea și a finanțelor mele (și timpul meu liber). Dacă vă simțiți singuri, încercați să umpleți void cu prietenii și familia, mai degrabă decât să adoptați un copil de blană, este posibil să nu fiți pregătiți. Adoptarea unui câine doar pentru companie este din motive bune de top nu pentru a obține un câine.

3. Ești nebun ocupat

Timpul de a adopta un câine nu este atunci când abia aveți timp să dormiți sau să mâncați, să nu mai vorbim de un câine. Câinii și, în special, puii, necesită o tonă de energie și timp în avans pentru a le stabili, instruiți și aclimatizați la noua lor viață.

Dacă lucrați, mergeți la școală, aveți copii mici, călătoriți foarte mult, etc., Chiar trebuie să stai jos și să evaluezi cât de mult timp poți să te angajezi. Dacă decideți că nu este suficient timp, asta e ok! Puteți aștepta până când aveți mai mult timp.

Motive bune pentru a nu obține un câine

4. Ești rupt

S-ar putea să vă gândiți: "Hei, cel puțin un câine este mai ieftin decât un copil." Gresit. Copiii pot fi scumpe, dar șansele nu te-ai gândit cât de scump este într-adevăr un câine. Nu este doar taxa de adopție sau prețul de achiziție. Dacă nu ați avut niciodată un câine înainte de a ține seama de consumabilele de care aveți nevoie:

  • o cutie
  • castron de apă
  • Bowl Alimentare
  • mâncare pentru câini
  • Leash și guler
  • jucării
  • VET facturi
  • înlocuitori pentru lucrurile pe care le mestecau

Și lista continuă și pe!

CITESTE ACEST: Cât costă un câine? Ghid de bugetare pentru proprietarii de câini

Apoi, există factura de urgență de urgență. Ce se întâmplă dacă prietenul tău nou de blană are o afecțiune medicală sau mănâncă un alt sertar plin de șosete (vorbind de la experiența aici)? Dacă luați câinele pentru o excursie și are nevoie de cusături și antibiotice? Lucrurile se întâmplă și adesea costă o mulțime de bani când o fac.

Dacă aveți deja un timp greu de făcut să se întâlnească, aruncarea unei variabile ca un nou catelus în amestec se poate termina în dezastru. Acesta este unul dintre cele mai importante motive bune pentru a nu obține un câine!

Este mai bine să spui că acum nu este momentul potrivit pentru a adopta un partener canin decât să spui că trebuie să găsești o casă nouă pentru pooch-ul tău iubitor dacă ceva nu merge prost.

5. Ești pe punctul de a avea un copil

Motive bune pentru a nu obține un câineExistă doar ceva despre un câine și un copil împreună care topeste inima tuturor. Dacă sunteți însărcinată sau așteptați un copil, este posibil să fiți tentați să obțineți un câine, astfel încât să îl puteți pregăti înainte ca copilul să vină.

Dar acum nu poate fi timpul. Dacă căutați motive bune pentru a nu obține un câine, un copil este cu siguranță unul dintre ei!

Pentru unul, dacă sunteți o femeie însărcinată, îngrijirea unui catelus va fi obositoare. Trebuie să considerați că înainte de adoptare.

Există întreaga perioadă după ce copilul vine, unde este posibil să nu aveți timp să țineți pasul cu catelul sau câinele, în special în ceea ce privește instruirea. Câinii au nevoie de multă pregătire la început pentru a-și menține comportamentul pe măsură ce vârî.

Apoi, există cealaltă mare preocupare: Ce se întâmplă dacă copilul este alergic la câini? Mulți oameni presupun că, pentru că ei și altele semnificative nu sunt alergice, că copilul nu va fi fie. Acest lucru se poate termina prost, pentru că nu puteți prezice totul și ar putea fi necesar să vă găsiți câinele o casă nouă (evident că trebuie să păstrați copilul).

În acest caz, așteptați până când copilul se naște și văd dacă aveți timp, energie și abilitatea de a oferi un cățeluș sau câine. De asemenea, puteți să vă asigurați că bebelușul dvs. nu este alergic la câini, ceea ce salvează atât de mult traume emoționale pentru toată lumea.

LEGATE DE: Copiii dvs. știu cum să fie în jurul câinilor?

6. Nu sunteți activ

Dacă lucrați ore lungi și nu aveți timp să ieșiți din casă, sunteți dezactivat și nu puteți face prea mult, sau chiar nu vă place să vă mișcați, ar trebui să vă reconsiderați cu adevărat înainte de adoptarea sau cumpărarea unui câine. Câini, indiferent de rasă, au o mulțime de energie și trebuie să-l cheltuiască sau au tendința de a a lua puțin obraznic.

Când mi-am adoptat câinii, nu mi-am dat seama că rasele mici au nevoie încă de tone de exerciții fizice. După ce au mestecat prin covorul meu, am început să văd.

Același lucru este valabil și pentru câinii oricărei rase; au nevoie de exerciții fizice. Dacă nu le puteți scoate frecvent pentru o plimbare frecvent sau nu puteți juca cu ei în fiecare zi, șansele de care veți avea o frământare de energie și haos când ajungeți acasă.

LEGATE DE: 30 cele mai leneșe de câini de câine perfecte pentru un proprietar de cartofi de canapea

Ia-ți timpul necesar

Dacă nu aveți timp să vă așezați și să luați în considerare argumentele pro și contra de a adopta un câine chiar acum, nu aveți timp pentru un câine. Adesea, adoptarea sau cumpărarea unui animal nou este o decizie emoțională, mai degrabă decât una logică, dar trebuie să fie amândouă.

Furnizarea unui nou câine este cel mai important lucru, deci încercați să vă asigurați că puteți oferi cea mai bună viață posibilă. Există multe motive bune pentru a nu obține un câine și trebuie să le luați în considerare cu atenție.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Motive bune pentru a nu obține un câine