Cum să păstrați câinii de la mobilier gratuit

Fiecare proprietar de animale de companie a venit cel puțin odată acasă pentru a-și găsi câinele se află pe scaunul dvs. preferat. După aceea, știi că nu poți sta acolo decât dacă vrei să fii acoperit de părul câinelui tău. Deci, cum să păstrați gratuit câinii de la mobilier, fără a cheltui niciun fel de numerar pe aceste instrumente și / # 8220; # 8221;? Simplu.

Motivul câinilor (și pisicilor) preferă să dormi pe anumite tipuri de mobilier este că:

  1. Este mai confortabil decât podeaua
  2. Este mai rece sau mai cald decât podeaua
  3. Miroase ca proprietarul lor (aww!)

Unii proprietari de animale de companie cred că acest tip de comportament se datorează faptului că câinii doresc să pretindă rangul superior prin ședința mai mare, dar acesta este un mit. În articolul din 25 cele mai bune cărți de câine că am enumerat anterior, câțiva specialiști de psihologie a câinilor au respins această noțiune. Cel mai adesea, cea mai simplă explicație pentru câini care doresc să doarmă pe mobilier este pur și simplu & # 8220; confort.& # 8221; Și dacă sunteți cu adevărat un proprietar de câine îngrijit, care iubește foarte mult animalele de companie, aș spune că trebuie să luați câteva lucruri în considerare înainte de a vă scoate mobilierul Fido.

Ceva de luat în considerare primul

Sigur, podeaua poate fi un loc decent pentru ca un câine să doarmă, dar asta nu este întotdeauna cazul. Dacă animalul dvs. de companie se simte serios inconfortabil pe podea, posibil pentru că le dă niște tulpini pe articulații, înapoi și așa mai departe? Făcând animalul dvs. de companie se simt incomod, tot timpul se va dezvolta rapid în artrită și nu cred că vrei să te ocupi de cumpărare paturi de câine ortopedice și tot felul de Câine de câine pentru animalele de companie artritice.

De exemplu, dacă aveți un câine și tot podeaua dvs. este plăci ceramice, ce vă așteptați să se întâmple? Țiglă ceramică nu este aceeași cu covorul. Dacă nu aveți un pat de câine, cum credeți că câinele dvs. se va simți să dormi pe acel tip de suprafață tot timpul? Este rece și tare, chiar și pentru o canină.

Deci, chiar dacă nu vă puteți permite niciunul dintre aceștia Paturi scumpe de câine (Deși aceasta ar fi cea mai bună opțiune de departe!) Cel puțin obțineți animalul dvs. un tip de Câștigă mai ieftină, sau un tampon de dormit câine sau ceva asemănător pe care îl pot folosi la a) să fie foarte confortabil dormind fără probleme, și b) consideră propriul lor loc, ceea ce este foarte important în acest caz. Bine, acum să ajungem la instrucțiuni despre cum să păstrați câinii de la mobilier gratuit.

Dacă vă permiteți să dormiți animalele de companie pe mobilier?

Întrebarea mai bună ar fi: Există vreun motiv pentru dvs., în mod special, că nu doriți ca animalul dvs. să dormiți pe mobilier? Dacă personal nu aveți probleme și nu trebuie să știți cum să păstrați câinii de pe mobilier, atunci cu toate mijloacele, lăsați-o să plece. Animalele de companie iubesc să fie confortabile, iar proprietarii lor ar trebui să înțeleagă asta.

Două dintre cele mai mari probleme cu somnul de câini pe canapele, canapele, alte tapițeri și așa mai departe este că: 1) pot lăsa o grămadă de păr pe acolo și 2) pot mesteca ceva. Ei bine, când vine vorba de asta, este vorba despre proces și eroare. Dacă v-ați dat seama că câinele dvs. nu face niciuna dintre acestea, sau lasă părul foarte mic, atunci de ce să nu-i lăsați să doarmă pe mobilier? Nu-mi pot imagina că un proprietar de câine poate fi atât de leneș pentru a curăța câteva fire de păr în schimbul animalelor de companie care trăiește o viață mai confortabilă. Acest lucru este mai mult pentru acei oameni care își păstrează câinii pe lanțuri în afara. Nu sunteți unul dintre aceștia, sunteți?

Deci, cu acea fiind spus, există într-adevăr nici un motiv dovedit științific pentru a păstra animalele de pe mobilierul deoparte de la câteva mese. Dacă nu vă este frică de asta, atunci nu există nici un motiv pentru dvs. să continuați să citiți restul acestui post despre cum să păstrați gratuit câinii de la mobilier, pentru că nu aveți nevoie să le păstrați de la mobilier!

Cum să păstrați câinii de la mobilier gratuit

Soluția 1: Faceți mobilierul dvs. inaccesibil

Cum să păstrați câinii de pe mobilier gratuit 1Primul lucru pe care îl puteți încerca, dacă este posibil, având în vedere casa și decorul dvs., este de a face toată tapițeria inaccesibilă și inaccesibilă pentru câine. Puteți încerca să urlați niște canapele sau canapele, scaune când plecați acasă, astfel încât câinele dvs. să nu aibă nici un fel de a le obține.

Acest lucru va dura o mulțime de încercări, dar în cele din urmă, câinele va găsi un alt loc în care să dormi și să se obișnuiască cu ea, uitând astfel de acea canapea comficială pe care o dormiseau.

Soluția 2: aduceți peste cavaleria sunetului

De asemenea, puteți să vă prindeți canapelele cu orice tip de # 8220; Loud & # 8221; Lucruri, cum ar fi cutii goale. Când câinele sare pe mobilier, ei ar trebui să înceapă să cadă pe câine și / sau pe podea, astfel încât să le sperie. Câteva încercări vor ingera această experiență în creierul câinelui și își vor aminti că dacă s-au sari pe mobilier, ei vor fi speriat. Aceasta este soluția liberă, care este puțin mai complicată, desigur. Dar dacă doriți să cheltuiți câțiva dolari în acest sens și faceți procesul mai ușor pentru dvs., puteți încerca faimosul canapea Sonic Dog Repellent Mat - funcționează perfect.

Dacă veți folosi covorașul de mai sus, apropo, asigurați-vă că câinele dvs. nu va fi speriat drept și traumatizat. Acele covoare țipă, știi, chiar dacă nu prea tare, dar dacă câinele este mic - s-ar putea să-i sperie puțin prea mult. Trebuie să știți bine câinele dvs. pentru a înțelege ce este potrivit pentru ei și ce nu este.

Credite foto: MidtownCarpetCare.COM & Merchantcircle.COM

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să păstrați câinii de la mobilier gratuit