Cea mai bună mâncare pentru corgis: cum și ce să hrănească corgis?

Când vine vorba de hrănirea puilor, Trebuie să vă asigurați că aveți în minte nevoile specifice de rasă. Acest lucru este cu siguranta adevarat pentru toata lumea favorita-fund - Corgi. cele mai bune alimente pentru câini pentru Corgis va satisface toate nevoile individuale ale animalelor de companie.

Datorită dimensiunii și a formei corpului unic, Corgis are unele nevoi speciale atunci când vine vorba de dietă și nutriție. Înainte de a vă copleși, nu vă faceți griji - avem câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă asigurați că câinele dvs. este fericit, sănătos și bine hrănit.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru CorgisCel mai bun lucru pe care îl puteți face este să aveți o conversație cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin. Ei vor putea explica nevoile nutriționale ale Corgi și vă vor spune care dieta va fi cea mai buna Pentru companionul tău canin.

Câinele dvs. poate avea cerințe nutriționale care nu sunt legate de rasa sa. Este supraponderal? Are pielea uscată? El suferă de orice condiții de sănătate care stau la baza, cum ar fi diabetul, boala renală sau o condiție de inimă? Toate aceste lucruri vor necesita o schimbare a unei diete.

Care este cea mai bună mâncare pentru Corgis?

Mai jos este o recapitare rapidă a cinci opțiuni ale celor mai bune alimente pentru Corgis. Pentru mai multe detalii, continuați să citiți mai jos pentru a afla când, cât de mult și cum să hrăniți Corgisul și cum să alegeți cele mai bune alimente pentru Corgi, inclusiv cele mai sus:

Branduri alimentare pentru câini Preț Valoare Rating
ORIJEN 6 FOUNȚE FĂRĂ FĂRĂ FĂRĂ FĂRĂ $$. $ $ 2.1 / lb 4.3/5
EUKANUBA RĂSPUNSURI SPECIFICATE $$$$$ $ 3.0 / lb 4.2/5
Diamond natural alimente pentru câini adulți $ $ 0.9 / lb 4.1/5
Rachael Ray nutrish doar 6 alimente naturale $$ $ 1.2 / lb 4.4/5
Royal Canin Hrană pentru adulți $$. $ $ 2.1 / lb 4.7/5

* Faceți clic pe marca de produse alimentare Corgi pentru informații și prețuri. Sau derulați în jos de mai jos pentru mai multe detalii.

LEGATE DE: Cumpărători Ghid pentru cele mai bune alimente pentru câini

Cel mai bun hrană pentru câini pentru Corgis: Cum și ce să hrănească Corgis pentru sănătatea și longevitatea finală

Cea mai bună mâncare pentru Corgis: Cum și ce să hrănească Corgis?

Calorie are nevoie de un corgi

Există două rase principale de corgis acolo, dar ambele sunt de aproximativ aceeași dimensiune - undeva între 25-30 de lire sterline cultivate pe deplin. Deoarece aceasta este o dimensiune destul de medie pentru câini, Corgis nu necesită o tona de calorii zilnic.

Vă puteți aștepta să le hrăniți aproximativ 780-900 de calorii pe zi. cantitatea de calorii câinele dvs. necesită va varia de obicei în funcție de vârsta, nivelul de activitate și de genul câinelui dvs. La aceste dimensiuni și pentru aceste obiective de calorii, ar trebui să vă hrăniți câinele la aproximativ 1 ½ până la 2 cești de kible uscate în fiecare zi. Acest lucru ar trebui să fie împărțit între două mese.

Dacă câinele dvs. este încă un cățeluș sau dacă el a ajuns la ani de vârstă, el poate necesita mai mult sau mai puțin alimente. Dacă aveți probleme în a vă imagina dacă dieta animalului dvs. este suficient de sănătoasă, recomandăm să consultați un medic veterinar. Ei vor putea să vă dea informații foarte specifice despre puii dvs.

Episodul Podcast: Siguranța mărcilor comerciale pentru câini

Energia și activitatea Corgis

Energia și activitatea CorgisCele mai multe Corgis sunt moderat foarte active, deci au nevoie de un pic de exerciții și să joace pentru a fi sănătoși și fericiți. Ambele rase ale lui Corgi, Pembroke și Cardigan, doresc să aibă un loc de muncă de făcut și să lucreze bine în terapie, pe fermele și multe altele.

Dacă nu sunteți sigur dacă suma pe care o hrăniți este suficient de bună pentru puii dvs., consultați-vă cu medicul veterinar.

Aceasta înseamnă că au nevoie de o nutriție suplimentară. Câinii activi au nevoi dietetice specifice, astfel încât acestea să poată fi gata să își îndeplinească îndatoririle! Fiți pregătiți să dați un pic mai mult din cele mai bune alimente pentru Corgis pentru animalul dvs. activ și asigurați-vă că căutați Ingrediente de înaltă calitate.

Amintiți-vă, Corgi activă este un standard de rasă - care nu înseamnă că puiul tău se va potrivi! Unele corgis vor fi un pic mai leneș. Asigurați-vă că luați în considerare nevoile individuale ale animalului dvs. de companie - dacă câinele dvs. îi place să se răcească înăuntru și să se hrănească cu dvs. mai mult decât să alerge în jurul curții, să-l hrănească puțin mai puțin.

Similar: Cele mai bune hrană pentru câini pentru schnauzers și cum să le hrănească

Corgi preocupări de sănătate

Corgi preocupări de sănătate

Ca toate celelalte rase, Corgi`s are unele preocupări specifice de sănătate pe care ar trebui să le cunoașteți. Deoarece Corgi sunt considerate rase de pitici cu un corp unic, ele sunt predispuse la probleme cu oasele și articulațiile lor. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de spatele și șoldurile lor.

Pentru a ajuta câinele să rămână sănătos, găsiți cele mai bune alimente pentru caine pentru Corgis cu vitamine și minerale, inclusiv acid ascorbic, glutamină și vitamina B și E. Acest lucru va ajuta la dezvoltarea oaselor puternice și a articulațiilor sănătoase, cât mai mult posibil. Amintiți-vă, acest lucru este și mai important odată ce puii dvs. devine un senior.

Corgisul sunt, de asemenea, cunoscute pentru dragostea lor extremă a alimentelor! În timp ce majoritatea câinilor iubesc tratează și resturi de masă, Corgis o ia la nivelul următor. Ele sunt mascate și vor încerca să-și obțină mai puțin labe pe tot ce pot, așa că fiți conștienți de locul în care vă păstrați mâncarea și tratați-vă.

Nu cădeți nici pentru ochii câinelui lor; să fie puternice și să le dați întotdeauna tratamente și resturi de masă în mod moderat. Din moment ce Corgis nu sunt câini mari, nu iau prea mult pentru ei să devină supraponderali sau obezi. Păstrați un ochi asupra aportului de companie și monitorizați în mod regulat greutatea. VET dvs. vă poate ajuta dacă aveți nevoie de o scară!

Lista ideilor: 5 cele mai bune branduri de alimente pentru câini organici

Cele mai bune alimente pentru câini pentru Corgis

Cele mai bune alimente pentru câini pentru Corgis

Ca și în cazul oricărei rase de câine, este important să găsiți un hrană pentru câini disponibili care are un profil nutrițional complet, cu o cantitate bună de proteine ​​și grăsimi - cele mai importante nutrienți pentru câini. Pentru a găsi A Calitate uscată Kibble pentru câini, Uită-te la lista de nutriție și lista ingredientelor.

Lista de ingrediente ar trebui să aibă o proteină de calitate, cum ar fi pui, carne de vită, miel sau pește în partea de sus a listei. Căutați și alți ingrediente sănătoase, inclusiv fructe și legume. Acestea vor include unele vitamine importante, minerale și antioxidanți pentru puii dvs.

Mai jos sunt unele dintre alegerile noastre de top pentru câinele uscat Kibble pentru rasele Corgi.

Adultul Orijen

Adultul OrijenUna dintre cele mai bune mărci de mâncare pentru câini disponibile este Orijen. Deși aceasta este o alegere deosebită, este foarte ambalat în mod alimentar cu tot felul de carne, fructe și legume. Veți găsi acest produs uscat este de 80% proteine ​​și 20% fructe și legume.

ORIJEN HOUG HOOD HOUBRIE este gratuit cereale și ia în considerare nevoile câinilor dvs. ca un carnivore. Dacă câinele dvs. se luptă cu greutatea lor sau de orice fel de diabet, acesta este mâncarea de a alege. Este atât scăzut de carboi, cât și scăzut glicemic.

Diamond naturals

Diamond naturalsMâncarea Dog Dog Dog Dog este un pic mai puțin costisitoare, dar oferă încă o nutriție excelentă. Diamond Naturals Kibble uscate utilizează ingrediente naturale și nu are umplutură de calitate scăzută. Veți găsi 23% proteine, 14% grăsimi și fibre 4% în acest produs alimentar.

Acest produs cel mai bun pentru Corgis are o mulțime de vitamine și minerale disponibile pentru a păstra pielea câinilor și haina sănătoasă. Cerealele principale folosite în acest aliment sunt orez, făcându-l o alegere bună pentru un câine cu digestie tulburătoare.

Nutrish

Hrana pentru câini nutrishNutrish este o marcă de mâncare pentru câini creată de bucătar Rachel Ray. Nutrish este bine cunoscut pentru a avea ingrediente de calitate excelente fără umpluturi. Carnea brută reprezintă primul ingredient, iar unele dintre alimentele de câine nu includ porumbul, grâul sau soia.

Câteva dintre rețetele Kibble au și ingrediente limitate, făcându-le cele mai bune alimente pentru câini pentru Corgis cu alergii sau un stomac sensibil. Încercați nutrish doar 6 arome dacă câinele dvs. are aceste probleme.

Când vă hrăniți Corgi, veți observa că există multe tipuri diferite de alimente pentru câini pe piață, iar mulți oameni vor sugera diferite tipuri. Sperăm că această listă vă poate ajuta să vă restrângeți alegerile pentru a găsi cele mai bune alimente pentru Corgis! Dacă aveți probleme cu decizia în continuare, puteți vorbi întotdeauna cu veterinarul dvs. despre opțiunile dvs.

Citiți următorul: Mărci de mâncare scumpe de mâncare - sunt în valoare de costul ridicat?


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună mâncare pentru corgis: cum și ce să hrănească corgis?