Cât de mult exercițiu are nevoie de un câine de zi cu zi?

Cât de mult exercițiu are nevoie de un câine de zi cu zi

În 2016, veterinari au ridicat alarma că 27 din 50 de câini sunt considerați a fi supraponderali. Când este dat o figură, acest lucru se traduce aproximativ la aproape 42 de milioane de câini de companie numai în SUA. Acum, în timp ce aproape toată lumea știe că dansurile mai sănătoase, cu conținut scăzut de calorii și cu conținut scăzut de grăsimi poate ajuta la reducerea incidenței obezității canine, există încă părinți de companie care nu reușesc să realizeze importanța exercițiului zilnic în rândul câinilor. Mulți părinți de companie cred că câinii lor vor deveni prea obosiți dacă le vor merge în fiecare zi. Dar pentru cei care încep să aprecieze nevoia de câini de a-și exercita, întrebarea care de obicei le bug-le este legată de cât de mult exercițiu un câine are nevoie într-adevăr în fiecare zi.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru pierderea în greutate

câine fac exerciții cu un bărbat

Ce spune comunitatea științifică

Recomandarea actuală este ca câinii de companie să aibă cel puțin 30 de minute de exercițiu, dar să nu depășească 2 ore în fiecare zi. Cu toate acestea, aceasta este doar o orientare, deoarece rasele diferite au în mod obișnuit diferite niveluri de energie, care pot traduce cu ușurință la nivelurile lor de activitate fizică. În mod natural, câinii de lucru și sportivi, precum și puii vor avea niveluri mai mari de activitate fizică din cauza naturii rasei lor și a stării actuale de dezvoltare, respectiv.

Un alt factor care trebuie luat în considerare este nivelul de fitness propriu al părintelui PET. Împerecherea unui câine cu niveluri ridicate de energie care necesită o activitate fizică sporită cu un părinte de companie, care este în mare parte cunoscută sub numele de cartofi de canapea, poate scrie cu ușurință dezastru pentru câine. Acest lucru este probabil unul dintre cele mai frecvente motive pentru care unele animale de companie sunt în creștere cu adevărat obezi. Un câine foarte activ asociat cu un părinte de companie sedentar este aproape întotdeauna o rețetă pentru dezastru.

Nu numai că cerințele de exercitare a câinelui care nu sunt îndeplinite, este, de asemenea, cu un risc ridicat de dezvoltare Probleme comportamentale canine. Acest lucru se datorează faptului că nivelele sale de energie nu sunt lovite în mijloace mai constructive, de obicei prin exerciții fizice și joc, astfel încât acestea să fie apoi jucate prin comportamente distructive canine, cum ar fi nisipul de lătrat, urlă, săpat, Biting, și mestecând, printre alții.

Veterinari și behaviori de companie recomandă să oferim câinilor de la 30 la 120 de minute în fiecare zi pentru a-și exercita. Tipurile de exerciții pe care câinii ar trebui să le aibă, de asemenea, dependente de stadiul lor de viață, precum și de alți factori, cum ar fi prezența problemelor de sănătate care pot face dificilă în mișcare, dacă nu dureroasă.

Cât de mult exercițiu au nevoie de pui în fiecare zi?

Puii sunt un lot rambunptiv. Ei sari, un doughhouse, și alerg cu littericulele lor. Ele sunt pachetele mici de bucurie.

Cu toate acestea, exercițiul în puii a fost destul de controversat. Există o dezbatere continuă cu privire la faptul dacă puii ar trebui să fie supuși unor exerciții zilnice sau nu. Rădăcina problemei este sistemul lor musculoscheletal încă imatur. Oasele lor nu sunt încă pe deplin dezvoltate. Muschii lor se dezvoltă încă. Același lucru este valabil și cu articulațiile lor. Există, de asemenea, o întrebare despre vârsta pe care se realizează maturitatea deplină a mușchilor, oaselor și a articulațiilor.

Din păcate, acestea nu sunt singurele preocupări. Există, de asemenea, probleme legate de maturitatea plămânilor și a inimii. Un sistem imatur cardiovascular și pulmonar poate duce la o livrare ineficientă de oxigen care au nevoie de metabolism. Dacă oxigenul nu este furnizat în mod adecvat, celulele pot foame și utiliza alte forme de combustibil pentru a-și susține procesele metabolice.

Exerciții pentru pui

Mai multe constatări de cercetare indică, de asemenea, că puii care au fost supra-exercitați înainte de a fi considerați pe deplin "matur" au un risc mult mai mare de a dezvolta disecții osteochondrită și a displaziei cotului decât puii care au fost exercitați "în mod normal".

Ca atare, cea mai fundamentală întrebare este atunci când se poate considera "exercițiu" ca deja excesiv. Pentru a vă ajuta să oferiți baza pentru ceea ce este excesiv și ceea ce nu este, medicul veterinar ar trebui să poată rula câteva teste pe catelul dvs. pentru a determina dacă are probleme congenitale sau orice altă problemă de sănătate care ar putea afecta negativ capacitatea sa de a efectua exerciții. Aceasta ar trebui să fie baza oricărei activități sau exerciții fizice pe care le doriți pentru catelul dvs.

În general, dacă catelul este permis să joace pur și simplu aproximativ 5 până la 10 minute în fiecare zi, atunci acest lucru ar trebui să cuprindă deja cerința de exerciții pentru această zi. Piesa este întotdeauna considerată un exercițiu în câinii mai tineri în același mod în același mod este considerat ca învățare în rândul copiilor mici.

Dacă vă gândiți să vă antrenați catelul în agilitate sau chiar să atrageți cursa, există o șansă ca aceștia să se supraviețuiască. Ca atare, aceste pui ar trebui să treacă doar printr-un program de formare cu impact redus, în loc de un program care este conceput special pentru câinii adulți.

Iată un vârf la îndemână pe care îl puteți observa oricând și cu orice catelus. Luați vârsta catelului dvs. în câteva luni și înmulțiți-o cu 5. Rezultatul este numărul de minute pe care le veți merge la animalul dvs. de companie. De exemplu, dacă aveți un catelus vechi de 16 săptămâni, atunci puteți merge pe catelul dvs. timp de 20 de minute, o dată dimineața și altul noaptea. Nu este perfect, dar este o modalitate bună de a începe.

Cât de mult exercițiu au nevoie de câinii adulți în fiecare zi?

Așa cum am menționat deja, unul dintre factorii care pot juca în determinarea cât de mult exercițiu pentru a da câinelui dvs. este rasa lor. Unele rase sunt în mod natural mai active, mai energice decât altele. De exemplu, preceserii, terrierii, pointerii, păstorii și câinii de parfum sunt considerați în general ca rase extrem de active. Aceste rase, precum și altele, tind să solicite până la 60 până la 90 de minute de exerciții viguroase în fiecare zi.

Ca regulă generală, câinii de lucru, câinii sportivi și rasele de hrănire necesită cel puțin 60 de minute de exercițiu în fiecare zi. Exercițiile tipice pentru aceste rase pot include Drumeții și alergând, precum și de joc cu alți canini. Houndile foarte active pot fi, de asemenea, înscriși în cursuri de agilitate sau pot fi angajate într-o Joc de pret. Astăzi, părinții PET includ, de asemenea, exerciții de echilibru pentru câinii lor activi.

Rasele mai puțin active, cum ar fi brahycefalii, câini de jucărie și câinii giganți, ar trebui să-și exercite cel puțin 30 de minute în fiecare zi, deși acest lucru poate fi extins până la o oră întreagă, în funcție de starea de sănătate a câinelui și de vârsta de sănătate a câinelui. O plimbare în jurul cartierului ar trebui să fie suficientă. Un joc de preluare făcut în curtea din spate poate, de asemenea, să se califice ca o doză sănătoasă de exerciții fizice Yorkies, Pugs, Chihuahuas, Bulldogii francezi, Mastiffs, Marele Danes, și Newfoundlands, printre alții.

Un lucru bun de reținut este că trebuie să luați în considerare întotdeauna orice problemă potențială de sănătate pentru a fi un factor în reducerea numărului de minute pe care câinii trebuie să le exercite zilnic. Ca și oamenii, vârsta avansată poate însemna în mod obișnuit apariția problemelor de sănătate. Deci, câinele dvs. verificați în mod regulat de către VET dvs. ar trebui să vă ajute să proiectați un regim de exerciții mai adecvat pentru el.

scări de câine exerciții fizice

Un alt lucru important de reținut este să creștem treptat nivelul de activitate al câinelui dvs. Cercetările arată că câinii care nu au fost obișnuiți cu nivelurile ridicate de activitate fizică sunt mai predispuse la diferite tipuri de leziuni dacă acestea sunt supuse brusc la niveluri crescute de activitate.

Ceea ce înseamnă pur și simplu că, dacă aveți un câine cel mai bine cunoscut pentru a fi un cartof de canapea și doriți să creșteți nivelurile de activitate prin implicarea în mai multe exerciții fizice, ar trebui să introduceți treptat aceste activități fizice. De exemplu, dacă câinele dvs. este mai obișnuit cu o plimbare ocazională timp de aproximativ 30 de minute în jurul cartierului, puteți crește acest lucru la 40 sau 45 de minute înainte de ao lovi la 60 de ani. Când câinele dvs. este deja confortabil, cu o plimbare pentru o oră întreagă, puteți începe introducerea unei porțiuni de jogging timp de aproximativ 10 minute în cele 60 de minute. Puteți merge la o plimbare casuală de 20 de minute, ridicați ritmul și faceți jogging timp de aproximativ 20 de minute și apoi încetiniți ritmul la o plimbare normală de aproximativ 30 de minute.

Cât de mult exercițiu au nevoie de câini de rang înalt în fiecare zi?

Este destul de excepțional să vadă un câine în vârstă care face majoritatea activităților fizice pe care le fac câinii mai tineri. Acest lucru se datorează faptului că, ca și oamenii, câinii de rang înalt prezintă deja multe dintre semnele de promovare a vârstei. Oasele lor nu mai sunt la fel de dense ca înainte, făcându-le mai vulnerabile la fracturi. Ei pot, de asemenea, și-au pierdut tonul muscular și puterea pe care nu mai pot susține eforturile prelungite. Același lucru este valabil și pentru câinii cu boli pulmonare obstructive cronice care compromite eliberarea oxigenului la țesuturi, făcându-le să se simtă obosiți foarte ușor.

Indiferent de starea lor de sănătate, totuși, exercițiile ar trebui să formeze în continuare o parte importantă a vieții lor de zi cu zi. Studiile au arătat că beneficiile exercitării la câinii mai în vârstă depășesc cu mult beneficiile de a nu avea niciun exercițiu deloc. Eliminarea exercițiului din viața unui câine senior poate duce la pierderea mai rapidă a mușchilor, circulația mai slabă a sângelui, riscul mai mare de depresie canină și problemele comportamentale și chiar și înrăutățirea bolilor neurodegenerative la câini.

În timp ce exercițiile în rândul câinilor seniori le pot expune la leziuni musculo-scheletale potențiale, alegerea tipului de exercițiu potrivit poate contribui la reducerea, dacă nu eliminați, astfel de riscuri.

O regulă bună este de a-și exercita câini de rang înalt timp de aproximativ 30-60 de minute în fiecare zi. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui să fie defalcat în mai multe așa-numite "sesiuni de activitate" pentru a ajuta la minimizarea efectului unor astfel de activități fizice asupra corpului lor. De exemplu, puteți împărți un program de 30 de minute în sesiuni de exerciții de 10 minute în fiecare zi; unul dimineața, după-amiaza și seara.

Unul dintre exercițiile cele mai ideale pentru câinii seniori, în special Cei cu artrită sau alte probleme de sănătate în articulații, înot. Forța flotantă a apei ajută la eliminarea transmiterii forțelor de impact la capsulele lor comune. În același timp, presiunea apei servește drept rezistență pentru câinii de rang înalt, astfel încât ei vor lucra mușchii lor pentru a contracara această rezistență.

Dacă înotul nu este posibil, plimbări blânde ar trebui să fie suficiente. Cu toate acestea, dacă senior dvs articulațiile câinilor sunt într-adevăr într-o formă proastă, poate doriți să discutați cu medicul veterinar despre suplimente sau chiar medicamente de durere care pot fi aplicate înainte de orice exercițiu, astfel încât câinele dvs. să se simtă mult mai bine în timp ce se mișcă.

Ați putea dori, de asemenea: Suplimente comune de câine

Nu uitați exercițiile mentale

Așa cum exercitarea fizică este bună pentru corpul unui câine, exercițiile mentale sunt la fel de importante pentru promovarea sănătății mintale și cognitive optime. Psihologii de câini spun că stimularea mentală la câini joacă un rol foarte crucial în sănătatea sa generală și bunăstarea. Dacă exercițiile fizice îmbunătățesc puterea, agilitatea și alte caracteristici fizice, exercițiile mentale îmbunătățesc starea de cantină și Preveniți plictiseala de câine care poate fi cauza principală a multor probleme comportamentale.

Exercițiile mentale ar trebui să formeze o rutină zilnică importantă pentru câinele dvs. Acestea ar trebui să fie întotdeauna intercalate cu exerciții fizice în fiecare zi. De exemplu, puteți să vă luați câinele timp de 30 de minute de mers pe jos și apoi să programați o activitate mentală spre prânz sau după-amiaza devreme. Puteți apoi să vă luați animalul de companie pentru o plimbare de 30 de minute sau o plimbare de seară înainte de a acoperi ziua cu o altă activitate mentală.

exerciții de câine

Instruirea cu ascultare poate fi o bună activitate mentală pentru câini. Oferindu-le jucăriile interactive și puzzle pot, de asemenea, să-și îmbunătățească abilitățile cognitive. Puteți folosi, de asemenea, o varietate de jocuri, cum ar fi vânătoarea pentru tratamente, nazne și ascunde-și-căutați doar pentru a vă menține animalul stimulat mental.

În legătură cu o postare: Jucării puzzle pentru câini

Uneori nu trebuie să faci nimic decât să-ți petreci timpul de calitate cu ei. Snuggle Up. Atingerea dvs. pe corpurile lor oferă informații senzoriale care pot contribui la îmbunătățirea sănătății lor mintale. Menținerea contactului cu ochii cu ei, de asemenea, le permite să vă vadă, să vă examinați aproape și personal. Aceste lucruri pot părea triviale pentru majoritatea oamenilor, dar într-adevăr funcționează.

Poate că cel mai important lucru de înțeles despre exercitarea animalelor de companie este că nu este doar responsabilitatea noastră de a avea nevoie de nevoile lor. Fiecare membru al familiei noastre ar trebui să poată contribui la către Sănătatea generală a câinilor noștri. Daca nu poti Luați câinele pentru o plimbare, Apoi, un alt membru al familiei ar trebui să fie atribuit acest lucru. La urma urmei, câinii sunt acum membri ai familiei moderne.

În legătură cu o postare: Yoga pentru câini: doga finală cum să ghideze

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult exercițiu are nevoie de un câine de zi cu zi?